Samman

Monday, 09 December, 00:48

Nyheter om Samman

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 18 nov 19 kl. 20:03

Bältet boxarna vill åt: ”Världen drabbar samman i lilla Borås”

Rekordtävlingen King of the ring fortsätter växa. Nu tvingas arrangören bygga upp en fjärde ring i all hast – och kalla in fler internationella domare. – Det är tur att vi har gjort det några år, annars hade jag haft panik nu, säger tävlingsledare Ray Husac..

Realtid - 18 nov 19 kl. 15:03

Skatterättsbyrå ska fylla ett tomrum 

Jurister från advokatbyrå och revisionsbyrå har gått Samman med fristående skatterådgivare för att erbjuda klienterna ett fullservicekoncept inom skatt. Konkurrenterna är inte andra advokatbyråer utan revisionsbyråerna.  .

Sydsvenskan - 18 nov 19 kl. 10:51

En död efter brokollaps i sydvästra Frankrike

En person rapporteras ha omkommit då en bro över floden Tarn i sydvästra Frankrike kollapsat. Minst två fordon föll ner i vattnet i samband med raset. Bron band Samman de två samhällena Mirepoix-sur-Tarn och Bessieres, omkring tre mil norr om staden Tou.

Helsingborgs Dagblad - 18 nov 19 kl. 10:51

En död efter brokollaps i sydvästra Frankrike

En person rapporteras ha omkommit då en bro över floden Tarn i sydvästra Frankrike kollapsat. Minst två fordon föll ner i vattnet i samband med raset. Bron band Samman de två samhällena Mirepoix-sur-Tarn och Bessieres, omkring tre mil norr om staden Tou.

SmålandsPosten - 17 nov 19 kl. 16:00

Hästskokastning för människor samman: ”Vi är som en familj”

Hästskokastning hör till de ovanligare sporterna i Sverige med sina omkring 300 utövare. Men bara i Växjö kommun finns tre hästskoklubbar och Kronoberg är ett av de hästsko-tätaste länen i landet. – Jag är lite pappa bakom allt.

Skånskan - 17 nov 19 kl. 14:53

Majestätisk mässa för alla sinnen

Recension/scen Storslagen. Strålande. Mästerlig.

Nyan - 17 nov 19 kl. 11:52

Elva misshandelsfall under helgen

Polisens har haft en arbetsdryg helg och åtminstone elva misshandelsfall har registrerats. Under natten till söndag grep polisen en person, misstänkt för misshandel och olaga hot, efter att denne slagit en ordningsvakt i ansiktet och hotat en annan till livet. På en krog rök flera personer Samman i ett slagsmål och enligt polisens uppgifter ska en person riktat knytnävsslag mot en annan persons huvud.

Expressen - 16 nov 19 kl. 22:56

Svenska Martina är mitt i protesterna

Våldsamma protester har utbrutit i Frankrike under årsdagen för Gula Västarnas protester. I Paris har demonstranter drabbat Samman med kravallpolis – och svenska Martina Wallin hamnade mitt i kaoset.– Tårgasen kom in i lägenheten till och med för vi bor så centralt, säger hon i Expressen TV..

Skånskan - 16 nov 19 kl. 15:30

Lybybor redo ta strid mot gruvan

HÖRBY
Det var näst intill fullsatt på Metropol på torsdagskvällen när nätverket Lyby mot gruvor bjöd in till ett informationsmöte om gruvplanerna och vanadinjakten.
Det varnades för att ett dagbrott kommer att få förödande konsekvenser för landskapet i Lybyområdet, och att grundvattnet i trakten kan förstöras ”för all framtid”. Provborrningarna efter vanadin i Lyby har nyss avslutats.

GöteborgsPosten - 16 nov 19 kl. 14:33

Gula västarna möttes av tårgas på årsdagen

Polis och demonstranter har drabbat Samman i Paris under proteströrelsens årsdag..

SVT - 16 nov 19 kl. 08:02

Fem döda i bolivianska protester

Fem personer dödades när demonstranter och säkerhetstjänst drabbade Samman i Bolivia. På den politiska arenan anklagar landets interimsregering Venezuelas och Kubas diplomater för att blanda sig i interna bolivianska angelägenheter..

DN - 16 nov 19 kl. 05:53

Fem Moralesanhängare döda i bolivianska protester

Fem personer dödades när demonstranter och säkerhetstjänst drabbade Samman i Bolivia..

UNT - 16 nov 19 kl. 02:56

Fem döda i bolivianska protester

Fem personer dödades när demonstranter och säkerhetstjänst drabbade Samman i Bolivia..

GöteborgsPosten - 16 nov 19 kl. 02:56

Fem döda i bolivianska protester

Fem personer dödades när demonstranter och säkerhetstjänst drabbade Samman i Bolivia..

Sydsvenskan - 15 nov 19 kl. 19:15

Sus måste spara 590 miljoner – över hälften på personal

Hård inbromsning väntar, vårdavdelningar kan slås Samman. Men inga varsel..

Dagens Media - 15 nov 19 kl. 13:02

USA:s största tidningskoncern bildad

Gannett har sagt ja till konkurrenten Gatehouse Medias bud att ta över och slå Samman de båda koncernerna. Den Sammanslagna koncernen blir den största av tidningskoncernen i USA. Journalister och fackförbund oroas över Sammanslagningen, rapporterar CNN Business..

Skånskan - 15 nov 19 kl. 13:17

Dansant mellan livet och döden

En enorm trappa som en plats mellan livet och döden. Så ser det ut på scenen när Skånes dansteater och Malmö opera samarbetar kring Mozarts Requiem som har premiär i kväll.
– Det handlar om ett slags tillstånd av limbo och då tänkte vi att en trappa är något som binder Samman två rum, säger Eslövsfödda koreografen Örjan Andersson som har arbetat tätt ihop med den danska scenografen Bente Lykke Möller kring föreställningen.

Världen Idag - 15 nov 19 kl. 08:00

Sociala medier och dålig sömn kopplas ihop

Hög aktivitet på sociala medier och dålig sömn verkar kunna kopplas Samman hos tonåringar enligt ny forskning. Och skärmtid före sänggående är mindre bra för den som vill somna lätt..

SVT - 15 nov 19 kl. 06:32

Zuckerberg kallar Tiktok ”demokratihot” – men ville själv köpa appens föregångare 2016

Den kinesiska läppsynkappen Musical.ly köptes 2017 av Pekingföretaget ByteDance, och slogs Samman för att skapa det som vi i dag känner som Tiktok. En annan som försökt köpa Tiktok-föregångaren var Facebook, vars grundare och vd Mark Zuckerberg i ett uppmärksammat tal nu kallat appen för ett hot mot demokratin..

DI - 15 nov 19 kl. 06:08

Kassa siffror – framtidstron i butikerna viker

Butikshandlarnas framtidstro försämrades i november. Framtidsindikatorn, som väger Samman förväntningar kring….

Kristianstadsbladet - 15 nov 19 kl. 05:00

Trumpeten tog henne tillbaka till Sverige – ”A good experience”

Efter tre månader som utbytesstudent åker Madeleine Eneberg snart tillbaka till Australien. Musiken som förde Samman hennes föräldrar har även gett henne möjlighet att komma till Sverige och utveckla sitt trumpetspelande..

Skånskan - 14 nov 19 kl. 19:20

Fartblindhet bakom försvarssatsning

Under årtionden rustades det svenska försvaret kraftigt ned. Det var en naturlig reaktion på att öststatskommunismen med den militära Warzawapakten föll Samman och att det Kalla kriget upphörde.
På senare år har vi fått en upphetsad försvarsdebatt baserad på en utmålad rysk hotbild trots att den ryska försvarsmakten har en liten kapacitet, med undantag av kärnvapenresurserna.

Kristianstadsbladet - 14 nov 19 kl. 16:37

Byar fixar julstämning på egen hand när kommunen sviker

Kan kommunens ”granbråk” leda till mer Sammansvetsade samhällen? Ja, kanske. I Emmislöv har invånare och lokala företag nu gått Samman för en lösning..

Alingsås tidning - 14 nov 19 kl. 15:21

Egil mitt i kaosets Hongkong

Det är just nu stora oroligheter i Hongkong. Polis och demonstranter drabbar Samman dagligen. Egil Svensson från Alingsås befinner sig mitt i kaoset och har flytt från sitt universitet som för tillfället är barrikaderat av demonstranter.

Jönköpingsnytt - 14 nov 19 kl. 15:04

Livechatt 18.50: HV71 jagar revansch mot Rögle

HV71 jagar revansch mot Rögle BK efter 4–0-förlusten i SHL-premiären. På torsdagskvällen drabbar båda lagen Samman i Kinnarps Arena. Jnytt är på plats och livechattar från matchen, med start 18.

NSD - 14 nov 19 kl. 08:59

Drömbesked om Kaunis irons miljötillstånd

Mycket tyder på att de två separata processerna – dels om att dra tillbaka miljötillståndet, dels om ett nytt, kan slås Samman..

Dagens Media - 14 nov 19 kl. 07:37

Fusionen mellan Gannett och Gatehouse kan skapa en koloss på lerfötter

I dag torsdag avgörs om tidningsvärldens största fusion och USA:s, sannolikt världens, största tidningsföretag blir verklighet. Då beslutar aktieägarna i Gannett-koncernen om de ska säga ja till konkurrenten Gatehouse Medias bud att ta över och slå Samman de båda koncernerna. Omvärldsbevakaren Gunnar Springfeldt tittar på vad affären kan innebära i en snabbanalys..

Dagens Media - 14 nov 19 kl. 07:37

Snabbanalys: Fusionen mellan Gannett och Gatehouse kan skapa en koloss på lerfötter

I dag torsdag avgörs om tidningsvärldens största fusion och USA:s, sannolikt världens, största tidningsföretag blir verklighet. Då beslutar aktieägarna i Gannett-koncernen om de ska säga ja till konkurrenten Gatehouse Medias bud att ta över och slå Samman de båda koncernerna. Omvärldsbevakaren Gunnar Springfeldt tittar på vad affären kan innebära i en snabbanalys..

Världen Idag - 14 nov 19 kl. 00:00

Om 68-rörelsen och EU:s relationer med Israel

I år har det gått sextio år sedan Europeiska gemenskapen och staten Israel slöt diplomatiska förbindelser. Att detta jubileum närmast gått spårlöst förbi har sina orsaker. Misstron mellan Europa och Israel är alltjämt stor och kan inte trollas bort av ett minnesår.

YA - 14 nov 19 kl. 00:01

Marknader kan försvinna – ersätts med nytt arrangemang

En Lövestadsdag i stället för två årliga marknader. Med den inriktningen fortsätter arbetet för att skapa ett arrangemang som svetsar Samman byn..

NT - 13 nov 19 kl. 18:24

Maif:s glädje: erbjuds division 1-plats

Carlstad United och Karlstad BK slås Samman..

Realtid - 13 nov 19 kl. 15:12

”Hela projektet kommer att bryta samman”

Nordeas beslut att dra sig ur analyssamarbetet Nordic Core Consensus välkomnas av experter på aktiemarknaden. Nu hoppas de på en bredare och mer öppen Sammanställning av analytikernas förväntningar..

Sydsvenskan - 13 nov 19 kl. 15:29

Hungrig skrotas av tyska börsjätten: ”Gör ont i hjärtat”

Delivery Hero slår Samman sina svenska hämtmatsbolag..

Skånskan - 12 nov 19 kl. 16:52

Vittnens mobilfilmer samlas in av polisen

Malmö Ännu har inte någon gripits någon för mordet på en 15-åring pojke på Möllan i lördags.
Sedan mordet har polisen arbetat med att samla in bevis. Bland annat har många privatpersoner delat med sig av filmer som de tog med sina mobiler vid tiden för skjutningen.

Nyan - 12 nov 19 kl. 13:33

Mittbacksklippan förlänger – tio spelare klara

FOTBOLL. Landslagsmeriterade Tiia Peltonen har skrivit på ett nytt kontrakt med Åland United.
– Det är fint att fortsätta här på Åland en säsong till, säger hon.

Barometern - 12 nov 19 kl. 13:57

Folkomröstning – nästa steg i kampen att behålla äldreboendena

Kampen om äldreboendenas överlevnad i Misterhult fortsätter. Trots kommunfullmäktiges beslut om nedläggning. Nu sluter berörda samhällsföreningar tillSammans med PRO Samman för att få till en folkomröstning..

Länstidningen i Jämtland - 12 nov 19 kl. 09:13

Arbetslöshet över lång tid ökar – Arbetsförmedlingen: ”Hänger samman med avmattningen i ekonomin”

För första gången på 16 månader ökar långtidsarbetslösheten. I slutet av oktober hade 148 000....

SR - 12 nov 19 kl. 06:21

Unga Hongkongbor bygger barrikader

I Hongkong fortsätter de våldsamma protesterna på gatorna. Men det handlar inte längre om stora demonstrationståg, i stället är det mindre grupper av maskerade unga som bygger barrikader och drabbar Samman med kravallpolis..

Dagens Media - 11 nov 19 kl. 10:28

Mediehusen i gemensam logistiksatsning – lanserar nytt varumärke

Sveriges största mediehus slår sina påsar Samman med ”Early Bird” – En nationell logistiktjänst som levererar paket ihop med morgontidningen..

Expressen - 11 nov 19 kl. 06:27

”Det här är allt fansen velat se från honom”

ANAHEIM. Två mål av William Nylander och en fullträff av Andreas Johnsson.Men det räckte inte när Toronto gästade Chicago i natt, svensk tid.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.