Saknar

Saturday, 20 October, 00:58

Nyheter om Saknar

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 29 sep 18 kl. 21:37

26-åring försvunnen efter trädplantering

En 26-årig man har försvunnit i Bräcke kommun i Jämtlands län efter att ha varit ute och planterat träd, enligt polisen. Mannen har varit försvunnen sedan 19-tiden. Han är iklädd orange jacka och röda byxor.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 18 kl. 21:37

26-åring försvunnen efter trädplantering

En 26-årig man har försvunnit i Bräcke kommun i Jämtlands län efter att ha varit ute och planterat träd, enligt polisen. Mannen har varit försvunnen sedan 19-tiden. Han är iklädd orange jacka och röda byxor.

NSD - 27 sep 18 kl. 16:36

Två draghundar saknar ännu nytt hem

Sex av åtta omhändertagna draghundarna har fått ett nytt hem..

Dalarnas tidningar - 29 sep 18 kl. 17:12

Nyckelspelare saknas i toppmötet - så ställer Modo och Leksand upp

Både Modo och Leksand Saknar några riktiga nyckelspelare inför kvällens toppmöte..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 11:00

Sista mötet med gänget

Kävlinge – Det har känts väldigt stimulerande. Nu känns det lite tomt. Jag har varit här i 30 år.

Skånskan - 29 sep 18 kl. 09:00

Blått, grönt, mörkt och om saknad på Anders

Höör Stina Lindskog är näst på tur att ställa ut sina alster på Kulturhuset Anders. I dag, lördag, är det dags för vernissage.– Jag kallar de här målningarna för strömmar, säger Stina Lindskog när hon går in i det första lilla rummet i konsthallen på Kulturhuset Anders.

Kristianstadsbladet - 28 sep 18 kl. 19:00

Bokmässan, fredag: ”En sak saknar jag – litteraturen!”

Sin andra dag på Bokmässan startar kulturredaktören Sune Johannesson med ett välbesökt frukostsamtal med egyptiska Nawal El Saadawi, hjälte för många, dock inte i sina egna ögon. Och hennes okritiska syn på dagens Egypten överraskar..

BT - 28 sep 18 kl. 18:31

"De har bevisat att de tog det här på allvar"

Hallå där Johannes Tollesson, som noterat att barnkarusellerna på höstmarknaden nu Saknar sexistiska bilder sedan han i våras larmade om upptäckten..

Skånskan - 28 sep 18 kl. 16:02

Fängelse för knarkinnehav

ESLÖV En 37-årig kvinna döms till en månads fängelse för narkotikabrott och grov olovlig körning.
Kvinnan har haft 3,63 gram cannabisharts, 3,24 gram amfetamin, 5,48 gram MDMA och två tabletter innehållande alprazolam. Hon har vid två tillfällen kört bil på platser i Eslövs kommun trots att hon Saknar körkort.

DI - 20 sep 18 kl. 19:30

Debatt: Historiens erfarenheter verkar även i nytt politiskt landskap

DEBATT. Efter valet har det rått osäkerhet om det politiska läget och hur Sverige ska styras. Den tidigare föreställningen om väldig brådska Saknar grund.

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 07:00

Strängheten har satt avtryck i konsten

Allt är eteriskt skönt, men jag Saknar något riktigt vasst som kan störa den fjäderlätta idyllen, skriver Sara Arvidsson som sett Britt Ignells känsla..

Cornucopia - 28 sep 18 kl. 08:33

Sverige köpte Patriot - USA köper Boeing/Saab T-X

Efter att Sverige tidigare köpt det mycket dyra Patriot-luftvärnet, lägger nu USA en första order på Boeing/Saabs skolflygplan T-X. Denna första delorder på sju miljarder, men är bara en bråkdel av inköpen av nya skolflygplan till amerikanska flygvapnet. Man kan bara fråga sig hur mycket Patriot-anskaffningen har påverkat här, även om det inte ska förelegat några motköp rent formellt.

YLE - 27 sep 18 kl. 04:52

Forskare kräver att EU storsatsar på artificiell intelligens – handlar om att trygga Europas ekonomiska framtid

Europa Saknar i dag en tydlig och koordinerad satsning på artificiell intelligens. Det här innebär att vår världsdel hamnar allt längre efter i den globala konkurrensen. Men flera AI-forskare har nu bildat ett nätverk för att förbättra Europas chanser..

DI - 27 sep 18 kl. 11:55

Sälj H&M på omotiverat kursrally

H&M är återigen en högintressant en aktie – att sälja.  Kursrallyt på över 30 procent sedan i måndags förra veckan Saknar verklighetsförankring och aktien handlas nu till p/e 20 på kraftigt fallande vinst. .

Skånskan - 27 sep 18 kl. 21:32

Guldhoppet slog till

MOTOCROSS Filip Bengtsson hamnade överst på pall – Det har varit en bra säsong. Skönt att avsluta SM med seger och vinna totalt också, säger han.Bengtsson hade kopplat greppet om slutsegern inför sista deltävlingen i Varberg.

Skånskan - 27 sep 18 kl. 13:49

Knarkpåverkade greps i bil

TJÖRNARP En man och en kvinna greps i Tjörnarp under onsdagskvällen.
Det var vid 23.40-tiden på onsdagen som en polispatrull försökte stoppa en kvinna som körde en bil med en manlig passagerare.

VA - 27 sep 18 kl. 12:47

"Kursrallyt i H&M saknar verklighetsförankring"

Sälj aktien i H&M efter bolagets rapport och efter den senaste tidens kursuppgång. Det rådet ger Dagens Industri i en kommentar som publicerades vid lunchtid på torsdagen..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 15:00

Välkommen kamp mot sopdumpning

Att dumpa icke-återvinningsbara sopor på en återvinningscentral är inte bara en sanitär olägenhet, utan ett brott mot nedskräpningslagen. Sopdumpning är ett växande problem runt om i landet, vilket är allvarligt och dessutom provocerande för dem som sköter sin sophantering snyggt.
Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, som har hand om återvinningsstationerna, har sökt tillstånd till kameraövervakning på två stationer: en i Malmö och en i Helsingborg.

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 18:23

Ingen statsministerkandidat har stöd

Moderatledaren Ulf Kristersson Saknar i dag stöd för att kunna tillträda som ny statsminister. Han tror dock fortfarande på en ren Alliansregering..

SR - 27 sep 18 kl. 16:55

Sportextra tordag: Full SHL-omgång och allsvensk stormatch

Kvällens Sportextra Saknar inte spännande ingredienser.Vad sägs om hela sju SHL-matcher?Och två i fotbollens allsvenska, varav en är IFK Göteborg–AIK..

UNT - 27 sep 18 kl. 17:19

Ingen statsministerkandidat har stöd

Moderatledaren Ulf Kristersson Saknar i dag stöd för att kunna tillträda som ny statsminister..

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 17:19

Ingen statsministerkandidat har stöd

Moderatledaren Ulf Kristersson Saknar i dag stöd för att kunna tillträda som ny statsminister. Han tror dock fortfarande på en ren Alliansregering..

NSD - 27 sep 18 kl. 13:27

Ingen statsministerkandidat har stöd

Moderatledaren Ulf Kristersson Saknar i dag stöd för att kunna tillträda som ny statsminister..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 18 kl. 11:18

Surrealistisk lek med lust och våld

Boel Gerell Saknar ändå dynamik i "The children of Dorothea"..

Nyan - 25 sep 18 kl. 06:00

Landskapsregeringen ratar besvär om flyget

Bolaget AirAX har besvärat sig till högsta förvaltningsdomstolen angående överförandet av flygtrafiken mellan Mariehamn och Arlanda från konkursade Nextjet till Danish Air Transport. Men enligt landskapets bemötande så Saknar besväret grund och innehåller ”en rad missvisande påståenden”.
AirAX deltog inte i upphandlingen av den nu aktuella flygtrafiken och uppfyller inte heller de krav som har ställts vid det offentliga anbudsförfarandet.

DN - 19 sep 18 kl. 15:02

Konstrecension: Worpswedemålarnas naturlängtan visas på Waldemarsudde

Konstnärskolonin i den tyska byn Worpswede presenteras nu på Waldemarsudde. Ingela Lind tycker att ämnet ryker av aktualitet men Saknar mer kända verk av Paula Modersohn-Becker..

Expressen - 25 sep 18 kl. 22:03

Gunilla Perssons barnbeslut – därför saknar hon ingen man

När Gunilla Persson var 43 år blev hon gravid med dottern Erika.I Viafree-programmet "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" berättar Hollywoodfrun om beslutet att skaffa barn sent i livet, och vara en äldre mamma.– Jag tror det har väldigt stora fördelar att bli mamma längre fram i livet, säger Gunilla Persson i programmet..

UNT - 26 sep 18 kl. 08:41

Strömavbrott i Ramsta

Cirka 1 650 hushåll i Ramsta Saknar för närvarande elektricitet..

Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 11:00

Soi 29: Thaimat som smakar som thaimat ska smaka

Men Bong Saknar det plottriga och färgglada..

Skånskan - 24 sep 18 kl. 05:00

Drogad fick panik när polisen kom

höör Den 39-årige mannen hade amfetamin i kroppen när han kom körande på sin motorcykel i Höör. När han fick syn på en polisbil drabbades han av panik.Mannen hade varit på fest i norra Skåne och där förekom det droger, har han berättat i polisförhören.

Blekinge Läns tidning - 25 sep 18 kl. 09:22

Åtalas för slag som gav näsblod

Pappan i ett familjehem åtalas för att ha slagit pojken han skulle ta hand om. ”Han är en bortskämd snorunge som Saknar respekt”, ska pappan ha sagt innan han slog..

SVT - 20 aug 18 kl. 20:12

Forskare: Allvarliga brister i systemet för utredningar av vårdnadstvister

I en ny studie vid Uppsala Universitet riktar forskaren Annika Rejmer skarp kritik mot systemet för utredningar av vårdnadstvister. Enligt henne Saknar de som utreder tillräckliga befogenheter för att kunna avgöra vad som är bäst för barnet, trots att det enligt svensk lag ska vara avgörande..

Jönköpingsnytt - 11 sep 18 kl. 06:41

De inför gratis wifi till alla hyresgäster

En tredjedel av Vätterhems hyresgäster Saknar internetabonnemang. Bostadsbolaget satsar därför på fritt wifi till alla sina hyresgäster i Jönköping, för att motverka digitalt utanförskap.
.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 05:00

Veteranen tackar för sig

SVALÖV Ända sedan i början av 80-talet har centerpartisten Christer Laurell haft en säker stol i Svalövs kommunfullmäktige, men när den nya samlingen ska väljas om ett par veckor finns Tarstadsbon inte med.Partiet tappade ett mandat efter valet, är nere på sex och först på nionde plats återfinns Laurell.
– Visst är det en ovan situation.

Dagens PS - 24 sep 18 kl. 07:53

Svartlistade företag får dina sparpengar

En ny Amnesty-rapport visar att Sveriges största sju banker fortsätter investera sina kunders pengar i smutsiga och oetiska bolag. ”Swedbank och Nordea har investerat mest i de företag som ingår i granskningen, men Swedbank har visat ett betydligt bättre påtryckningsarbete för att få företagen att ta ansvar. Det här handlar om stora globala företag som inte agerat tillräckligt för att komma tillrätta med att de bidrar till allvarlig negativ inverkan på mänskliga rättigheter och långvarig miljöförstöring”, säger Ulrika Sandberg, sakkunnig på området företag och mänskliga rättigheter på Amnesty International i Sverige.

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 22:43

Efterlyser belysning vid klaffbron

Signaturen "Granne" undrar om det kommer att sätta upp belysning mellan Klaffbron och gamla Vattenfallhuset i Trollhättan. Sträckan på 200 meter Saknar belysning och "granne" ser att detta åtgärdas snart för att öka tryggheten i området..

Cornucopia - 24 sep 18 kl. 19:46

Sätt bildtexten inför morgondagens statsministeromröstning

Nedan följer fyra olika bilder jag väljer mellan efter morgondagens statsministeromröstning klockan 09:30. Kom gärna med förslag till bildtext. Kan vara sista chansen innan Löfven förpassas till historiens bakgård.

GT - 06 sep 18 kl. 19:38

Vi överklagar för att förhindra "Lex Yüksel”

I en demokrati är det viktigt att en kandidat vågar vara självständig i politiska frågor inte bara mot politiska motståndare utan även mot det egna partiet. Jag och min klient anser att beslutet att stryka Mikail Yüksel från Centerns riksdagslista är fel och Saknar lagstöd, skriver Yüksels ombud Kristoffer Ståhl. .

Dagens PS - 24 sep 18 kl. 12:54

Claes Hemberg tar plats i startup

Claes Hemberg, tidigare sparekonom vid Avanza Bank, och Désirée Lerider kommer att nomineras som nya styrelseledamöter i fintech-startupen Aptic. Duon nomineras mot skäl av att de tillför väsentlig kompetens och erfarenhet när det gäller att stärka och växa varumärket utanför Norden, enligt ett pressmeddelande. ”Aptic har växlat upp för expansion och planerar för internationalisering i norra Europa.

Västerbottens Folkblad - 24 sep 18 kl. 07:00

”Ledamöterna saknar respekt för demokratin”

SD är ledsna och förvånade över att ingen vill prata med dem. Det kan jag förstå. Men då de påstår att vissa människor inte är människor är nedre gränsen passerad med bred marginal.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.