Saker

Wednesday, 26 September, 00:37

Nyheter om Saker

Sortering: Relevans | Senaste
Trelleborgs Allehanda - 03 sep 18 kl. 18:00

Polisen: Kvinna bestulen vid loppmarknadsbesök

Medan kvinnan gick runt och tittade på Saker på en loppmarknad i helgen misstänker hon att någon stulit hennes telefon och plånbok ur handväskan. Händelsen är polisanmäld..

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 21:11

”IoT når brytpunkten”

Det är 2018 och flera av oss har redan omfamnat idén om att prata till en smart högtalare i våra hem. Alexa från Amazon eller Google Assistant hjälper oss med vardagliga Saker som att skapa inköpslistor, tända lampan i hallen och mer. Detta och mer skriver Peter Källviks som är Nordenchef Nutanix i sin krönika.

Dalarnas tidningar - 05 sep 18 kl. 19:29

Bandypuls TV – hör när reportern får en passning av VSK:s tränare: "Pratar inte med dig"

Försäsongen har äntligen börjat – men än finns det Saker från förra säsongen som ligger kvar och....

Skånskan - 28 aug 18 kl. 14:56

Hyllar David Bowie med nya albumet

Med nya skivan Loving the Alien vill Miriam Aïda och hennes band hedra David Bowie med en rad Bowie-tolkningar. Albumet släpps den 14 september och följs av en turné med releasespelningar i Sverige, Danmark och Finland.
– Vi har valt omsorgsfullt bland våra favoriter och försökt göra dem till våra, säger Miriam Aïda.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 17:45

Miljöpartiet: ”Fler vuxna i skolan och fler bussar”

Sjöbo Mer kringpersonal i skolan, bättre kollektivtrafik till och från Sjöbo och byarna och mer personal i äldreomsorgen.
Det är några Saker som Miljöpartiet, som i dag har två mandat i kommunfullmäktige, vill jobba för.Förutom klimatet är skolan en fråga som Miljöpartiet vill fokusera på.

GöteborgsPosten - 05 sep 18 kl. 18:02

Premiärdags för Lisa Lemkes matprogram

Explosioner, Saker som går i kras och viktiga lärdomar utlovas i det nya tv-programmet Timjan, tupp och tårta. …
– Det här är ett äkta program om modern hemkunskap för vuxna, säger programledaren Lisa Lemke..

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 15:58

Om du vill ha bäst effekter med molnet måste du först göra hemläxan

Under förra veckans Box Works fick jag möjlighet att prata med flera av Box befintliga kunder kring hur det fungerar med molnlösningar i allmänhet och Box i synnerhet. De delgav dessutom sina erfarenheter och bästa tips för att snabbt få bra ROI på övergången till molnlagring. Alla tips hittar du här!

Skånskan - 05 sep 18 kl. 16:21

Vi måste prioritera kärnverksamheterna

Karin Olsson Lindström, 74 år, är det tredje namnet på Liberalernas lista till kommunfullmäktige i Ystad. Hon bor i en lägenhet nära havet. Hur länge har du varit politisk aktiv?

Skånskan - 29 aug 18 kl. 10:00

Skåning med ett nationellt uppdrag

TILLFÖRSIKT – Nu får vi visa att vi menar allvar med det här uppdraget. Det finns hur mycket som helst vi vill och kan göra.
Stefan Hansen är Malmökillen som efter många år på bland annat Teater Sagohuset i Lund i höst tar över som vd för Unga Klara i Stockholm, som nu har blivit nationalscen.

Cornucopia - 05 sep 18 kl. 15:16

Äntligen ska degen betalas in!

Äntligen ska den sista degen in för 2017. I veckan fick jag slutligen som egen företagare mitt slutskattebesked. Äntligen.

Dagens PS - 05 sep 18 kl. 10:04

Ledarkollen: Nytt tonläge i skattedebatten

Dagens ledarkoll handlar om debatten om skatterna, om religiösa friskolor, om att Göran Greider är arg igen och om att valets förlorare ändå kan bli politiska vinnare. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Debatten om skatter har förändrats Di skriver om en intressant grej som jag också har noterat, att tonläget runt skatter har förändrats i svensk politik: ”Inställningen till skattesänkningar som politiskt mål har förändrats de senaste decennierna.

Helsingborgs Dagblad - 05 sep 18 kl. 13:21

Luleås tränare ny dansk förbundskapten

Regerande SDHL-mästaren Luleås tränare Fredrik Glader blir ny förbundskapten för Danmarks damlandslag. Glader kommer parallellt att fortsätta sitt arbete som tränare och sportchef för Luleå. – Fantastiskt kul.

Blekinge Läns tidning - 05 sep 18 kl. 05:23

Efter lastkaoset – så skänker du rätt till second hand

Att handla på second hand är otroligt populärt i Sverige. Men det är inte alltid hjälporganisationerna får in önskvärda Saker. – Madrasser vill vi inte ha, säger Christer Svantesson vid Lions..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 18 kl. 19:36

Granskade SD-politiker avgår och stoppas

Två sverigedemokratiska politiker vars nazistiska förflutna avslöjats avgår – och partiet stänger av sju kandidater som ska utredas. Två andra lokala SD-politiker lämnar partiet efter att det framkommit att de handlat rasistiska Saker på nätet. Nio pers.

BT - 05 sep 18 kl. 09:15

Guiden: Evenemangstips i Bollebygd med omnejd

Anne Engström tipsar om fem Saker att göra under sju dagar i Bollebygd.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 06:00

”Jag vet att albumet kommer att väcka människor

Hiphopartisten Americol har länge setts som en av genrens mest intressanta röster från Malmö, men hans privatliv har långt ifrån varit problemfritt. På sitt kommande album Specialized vill han beskriva tankar och känslor från den parallella värld som vi ofta hör om i nyhetssändningarna.
– Jag vill förändra med min musik, jag vill få folk att tänka om, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 18 kl. 14:36

Två SD-politiker får gå efter granskning

Två lokalpolitiker som företräder Sverigedemokraterna lämnar partiet efter en granskning av Dagens ETC. Tidningen har avslöjat att flera SD-kandidater köpt rasistiska Saker på nätet. Den ena personen kandiderar i ett kommunval i Småland.

DI - 30 aug 18 kl. 16:02

SD-politiker får gå efter granskning – hyllade Hitler

Två lokalpolitiker som företräder Sverigedemokraterna lämnar partiet efter en granskning av Dagens ETC. Tidningen har avslöjat att flera SD-kandidater köpt rasistiska Saker på nätet..

Skånskan - 05 sep 18 kl. 05:00

Sjöbopartiet lovar ridanläggning – igen

SJÖBO Skolan och äldreomsorgen – det är de två viktigaste områdena för Sjöbopartiet.
Men partiets företrädare hoppas också att väljarna ska gilla en favorit i repris – en idé om en kommunal ridanläggning.Det gick dock inget vidare för Sjöbopartiet i det senaste valet.

Dagens PS - 04 sep 18 kl. 18:55

Svenskens drömboende – lugnt och funktionellt

Svenskarna drömmer i allt högre grad om ett lugnt, personligt och funktionellt boende. Villa med sjötomt står överlägset i topp när svenskarna ska beskriva sitt drömhem. När det kommer till var drömboendet ska ligga har var tredje svensk landsbygden högst upp på sin önskelista, därefter kommer mellanstor stad och i skärgården.

Kristianstadsbladet - 04 sep 18 kl. 18:47

Bladetsportens spaning från sista IFK-träningen innan premiären

Bladetsporten fanns på plats under tisdagens träning inför premiären mot Önnered. Och det hände en hel del intressanta Saker..

DN - 04 sep 18 kl. 06:00

DN gratulerar: Anders Lundin, tv-profil

Att ständigt prova på och lära sig nya Saker är Anders Lundins främsta drivkraft. Just nu spelar han in en ny säsong av ”Mitt i naturen”. Dessutom ska han ut på turné med sin föreställning ”Expedition livet”..

Dagensanalys.se - 04 sep 18 kl. 09:03

Box Works, dit företag kommer för att skapa framtidens arbetsplats

Under förra veckan gick Box Works av stapeln i San Francisco, dit över 7000 personer från hundratals olika företag sökt sig för att ta del av utbildning, nyheter och skapa nya relationer till leverantörer och kunder. Eventet startade med att Box VD och grundare Aaron Levie hälsade alla välkomna och tillsammans med företagets produktchef Jeetu Patel berättade om alla nyheter som Box jobbat med den senaste tiden. Nyheterna innebar dels en hel del spännande nya samarbeten, men även resultaten av företagets arbete med att implementera med AI-funktionalitet i sina system.

Skånskan - 04 sep 18 kl. 16:19

Misshandlade sambo med babysitter

Kristianstad Hon kastade en babysitter på mannen, som träffade hans vänstra höft och armbåge med blåmärke och smärta som följd.
I sin ilska tog hon även hans dator och kastade den i soffan så att den gick sönder. Deras tre månader gamla dotter satt intill.

SVT - 04 aug 18 kl. 02:48

Så skyddar du dig mot blixten

Det finns en rad Saker som du kan göra för att skydda dig när det åskar. Nedan har vi listat tips för när det blixtrar och dundrar..

Ekonomistas - 30 aug 18 kl. 11:44

Kostar familjeveckan 5,4 eller 32,9 miljarder?

Den politiska debatten utvecklas ibland till sifferdueller där förledande exakta uppgifter kastas fram och tillbaka. Det är ofta inte särskilt enkelt att hänga med och själv bilda sig en kvalificerad uppfattning. I en artikel i Kvartal argumenterar jag för att den jämförelsevis höga befolkningstillväxten de senaste och de kommande åren lätt skapar förvirring.

BT - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

Barometern - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

YA - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. – Saker har förändrats, säger han.

Sydöstran - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

Kristianstadsbladet - 04 sep 18 kl. 14:24

Samtal om krisen i KFC: ”Saknat en kompetent styrelse”

Fotbollsprofilen Anders Swahn gästade Duvanders Idrottskafé på tisdagsmorgonen. Det blev ett ”gott-och-blandat-samtal” där åhörarna mest ville prata lokal fotboll och Kristianstad FC. – Fel personer har tyvärr tagit på sig att utföra Saker som de inte har någon kunskap om, var en av Anders Swahns förklaringar till raset i Kristianstad FC..

SmålandsPosten - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

Blekinge Läns tidning - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

Kristianstadsbladet - 04 sep 18 kl. 14:20

Djokovic: Barnen håller mig på jorden

Wimbledon-segern efter flera struliga år kom förvisso med lättnad och glädje för Novak Djokovic. Men efter att ha fått två barn är det annat än tennisen som avgör om tennisstjärnan är lycklig eller inte. - Saker har förändrats, säger han.

Computer Sweden - 04 sep 18 kl. 14:43

10 saker alla anställda måste lära sig om cyberhot


Ett grundligt utbildningsprogram för de anställda är ett nödvändigt vapen i kampen för att försvara företaget mot cyberhot. Här är tio punkter som måste inkluderas i varje utbildningsprogram..

IDG - 04 sep 18 kl. 14:43

10 saker alla anställda måste lära sig om cyberhot


Ett grundligt utbildningsprogram för de anställda är ett nödvändigt vapen i kampen för att försvara företaget mot cyberhot. Här är tio punkter som måste inkluderas i varje utbildningsprogram..

Cornucopia - 03 sep 18 kl. 14:08

Därför är valpropaganda inte reklam

"Hur vet du att en politiker ljuger?"
"Läpparna på politikern rör på sig!"Att valpropagandan från de politiska partierna klassas som samhällsinformation och inte reklam är rätt självklart.

Skånskan - 04 sep 18 kl. 12:57

Entréer går till välgörenhet

Blentarp På lördag möter Blentarps BK herrlag Skivarps GIF klockan 14. I samband med det väljer Blentarpsklubben att skänka alla intäkterna från entréerna till Cancerfonden.
– Runt 80 personer brukar vi ligga på som betalar entré, som är på 50 kronor, så minst 4 000 kronor hoppas vi på att få in.

YA - 28 aug 18 kl. 19:00

Anticimex: Råttor som rör sig på öppna ytor i dagsljus är inte normalt

Råttor som orädda rör sig på en gågata mitt på ljusan dag är inget normalt beteende och kan bero på flera olika Saker. Det konstaterar Anticimex, som kommunen kopplat in efter att flera råttor siktades i centrala Ystad under måndagen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.