SAS

Wednesday, 01 April, 23:41

Nyheter om SAS

Sortering: Relevans | Senaste
Affärsvärlden - 12 mar 20 kl. 13:58

Stämmosäsongen stökas till av coronaviruset

Stämmosäsongen kan bli stökig i år efter förbudet mot sammankomster med fler än 500 deltagare. Flygbolaget SAS har bara cirka 80 personer föranmälda till sin stämma på torsdagen och kör ändå. Bland storbolagen som räknar med betydligt fler deltagare är dock läget oklart..

YA - 12 mar 20 kl. 13:47

Stämmosäsongen stökas till av coronaviruset

Stämmosäsongen kan bli stökig i år efter förbudet mot sammankomster med fler än 500 deltagare. Flygbolaget SAS har bara cirka 80 personer föranmälda till sin stämma på torsdagen och kör ändå. Bland storbolagen som räknar med betydligt fler deltagare är dock läget oklart..

Kristianstadsbladet - 12 mar 20 kl. 12:24

Granskning: ”Är Region Skåne ett kostsamt vuxendagis?”

Vart går skattepengarna? Den frågan ställer sig många, särskilt när det slöSAS med dem. Både regionpolitiker och kommunpolitiker får sig en känga i veckans sista spalt.

Dagen - 12 mar 20 kl. 09:02

Hon tar hand om de hemlösas fötter

Kenny Sloge: Den sanna glädjen är att ge när någon inte förväntar sig det.

Dagen - 12 mar 20 kl. 09:02

Hon tar hand om de hemlösas fötter

Kenny Sloge: Den sanna glädjen är att ge när någon inte förväntar sig det.

Expressen - 11 mar 20 kl. 20:37

”Det var 3-4 personer på planet från Seattle”

På onsdagen kom beskedet att Lufthansa – Europas största flygbolag – ställer in 23 000 resor. Även SAS har ställt in tusentals resor på grund av Coronavirusets spridning. På Landvetter syntes flera passagerare med munskydd – och flera har märkt av spridningens påverkan.

SVT - 10 mar 20 kl. 16:31

Coronakrisen inom flygbranschen fördjupas

SAS, Easyjet och British Airways är några av bolagen som nu utvidgar sina åtgärder för att hantera Coronakrisen. Flygbolaget SAS ber bolagets anställda att kapa sin lön med 20 procent, enligt norska tidningen Dagens Næringsliv..

Skånskan - 11 mar 20 kl. 18:30

Smittorisk kan påverka rockmusikal

STAFFANSTORP Den 19 mars är det tänkt att rockmusikalen Hedwig and the angry inch ska spelas i Medborgarhuset i Staffanstorp.Staffanstorps Teaterförening vill att ungdomarna inte bara ska åka till Malmö för att roa sig utan stanna på hemorten. Men nu följer teaterföreningen oroligt nya lokala beslut med anledning av coronaviruset.

PrivataAffärer - 10 mar 20 kl. 08:59

Här är tisdagens köprekar

Stifel höjer sin rekommendation för Lundin Petroleum till köp från tidigare behåll. Riktkursen är 250 kr. Det skriver Bloomberg First Word.

DI - 21 mar 20 kl. 09:48

Sophiahemmet skolar om SAS kabinpersonal till sjukvårdsbiträden

Permitterad personal på SAS erbjuds en kort utbildning i vård och omsorg på Sophiahemmets högskola..

DI - 10 mar 20 kl. 12:38

Regeringen redo rycka ut för blödande SAS

Moderaternas krispaket kan visa sig bli för litet, enligt finansminister Magdalena Andersson, som inte utesluter vare sig slopad flygskatt,.

Cornucopia - 09 mar 20 kl. 18:36

Dr Joakim Zander om riskhantering och coronaviruset

Min författarkollega, tillika på försiktighetsprincipen doktorn i juridik Joakim Zander, har skrivit en utmärkt inlaga hos Expressen om riskhantering och coronaviruset. Vill du exempelvis att alla skolor ska stänga, så poliser, räddningstjänst, läkare, sjuksköterskor mfl måste stanna hemma och ta hand om sina barn istället för att hantera coronaviruset? I verkligheten är inget gratis, och olika risker måste vägas mot varandra.

Nyteknik - 09 mar 20 kl. 16:58

Coronaviruset slår hårt mot flygbranschen – värsta krisen sedan andra världskriget

Kastrup har tappat var tredje resenär och SAS har ställt in 2 000 avgångar i mars. Coronaviruset slår hårt mot flygbranschen. ”Vi har inte sett något liknande sedan andra världskriget”, säger Thomas Woldbye, administrativ direktör på Kastrup, till nyhetsbyrån Ritzau..

GöteborgsPosten - 09 mar 20 kl. 16:52

Värsta flygkrisen sedan andra världskriget

Kastrup har tappat var tredje resenär och SAS har ställt in 2 000 avgångar i mars..

NSD - 09 mar 20 kl. 15:37

Värsta flygkrisen sedan andra världskriget

Kastrup har tappat var tredje resenär och SAS har ställt in 2 000 avgångar i mars..

Barometern - 09 mar 20 kl. 15:49

Corona: Värsta flygkrisen sedan andra världskriget

Kastrup har tappat var tredje resenär och SAS har ställt in 2 000 avgångar i mars. Coronaviruset slår hårt mot flygbranschen. – Vi har inte sett något liknande sedan andra världskriget, säger Thomas Woldbye, administrativ direktör på Kastrup, till nyhetsbyrån Ritzau..

BT - 09 mar 20 kl. 04:00

Urspårad debatt efter SAS reklamfilm

Ett magstarkt inslag på BT:s debattsida, skriver Johan Seger..

SVT - 08 mar 20 kl. 21:08

Därför intervjuar Agenda SAS vd

Expressen - 08 mar 20 kl. 18:13

Prestigeskolorna som corona-trotsar staten

Flera skolor – alla i välbärgade områden i Stockholm – höll coronastängt på fredagen.Folkhälsomyndigheten är kritisk och menar att de viker sig för ”kraftfulla föräldrar som har egna recept på hur saker ska löSAS”.Skolorna själva ger en helt annan bild av varför de låste portarna.

SmålandsPosten - 07 mar 20 kl. 14:01

Nya resebokningsregler efter virusspridning

Både Ving och Apollo har lanserat nya kampanjer för att få virusoroliga kunder att ändå våga boka resor – och det har även flygbolagen Norwegian och SAS gjort. – Det blir ytterligare en flexibilitet för kunden, säger Freja Annamatz, presschef på SAS..

Skånskan - 07 mar 20 kl. 17:30

Det kan bli dyrt att renovera Svanen

LUND Det kan kosta mellan 3,8 och 5,5 miljoner kronor att renovera anrika apoteket Svanen i Lund.Uppgiften lade nätverket Svanens Vänner ut på sin Facebook i veckan efter ett möte med den regionala ledningen för statliga Apoteket AB som är ägare till Svanen. Apoteket AB kalkylerar just nu på hur man ska klara en renovering men inget slutgiltigt beslut är klart och ingen tidsplan.

Vagabond - 07 mar 20 kl. 13:30

Coronaviruset: Reseföretag i kris erbjuder om- och avbokningar

För att tillmötesgå resenärer som oroar sig över coronaviruset, och få fler att våga boka resor, erbjuder nu många stora reseföretag som Apollo och Ving möjligheter för om- och avbokning. Detsamma gäller flygbolagen SAS och Norwegian..

Cornucopia - 05 mar 20 kl. 10:50

Flygbolagen blöder i spåren av coronaviruset

Flygbolagen blöder ur alla flygplansluckor i spåren av coronaviruset. Vinstvarningar, indragna flyglinjer och även konkurser duggar tätt. Det enda som faller snabbare är börskurserna.

DI - 19 mar 20 kl. 17:29

Sänkt kreditbetyg för SAS efter tvärstoppet

Ratinginstitutet Moody's Investors Service sänker kreditbetyget för flygbolaget SAS med ett steg till nivån B2-PD..

GöteborgsPosten - 07 mar 20 kl. 11:28

Nya resebokningsregler efter virusspridning

Både Ving och Apollo har lanserat nya kampanjer för att få virusoroliga kunder att ändå våga boka resor – och det har även flygbolagen Norwegian och SAS gjort..

GöteborgsPosten - 07 mar 20 kl. 10:43

Flygindustrin befarar biljonförlust efter corona

Flera flygbolag drar i bromsen • SAS: "Svårt läge för branschen".


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.