Sörensson

Friday, 28 February, 18:08

Nyheter om Sörensson

Sortering: Relevans | Senaste
Trelleborgs Allehanda - 31 jan 20 kl. 10:00

Pingvins ordförande fortsätter: ”Svårt att släppa det”

När Pingvin Rugby Club hade årsmöte omvaldes Daniel Sörensson till ordförande, i två år till. Klubben har dessutom lyckats få in flera unga personer i styrelsen..

YA - 29 jan 20 kl. 06:00

Sörensson: ”En diamant med potential att gnistra”

Ystads IF kan glömma de tre första platserna i sluttabellen i handbollsligan men har goda chanser att bli fyra. IFK Ystad spelar en nyckelmatch redan i kväll och kan, i händelse av seger, också blanda sig i kampen om den fjärdeplats som ger hemmaplansfördel i SM-kvartsfinalerna..

YA - 14 jan 20 kl. 22:06

Sörensson: ”I så fall stannar Preben på sin sida av sundet”

Sverige är vidare till huvudrundan i handbolls-EM men den fadda eftersmaken efter förlusten mot Slovenien dröjer sig kvar. Den innebär att de blågula kommer till huvudrundan med noll poäng på kontot..

Skånskan - 13 jan 20 kl. 05:00

Nya och nygamla namn in på nya uppdrag

Svalöv En hel rad nya namn har valts in olika nämnder och styrelser.
Så skedde på senaste mötet med kommunfullmäktige före jul.Beprövade namn byter också uppgifter och här handlar det bland annat om att Torbjörn Ekelund (L) ger sig in på nya jaktmarker och ska sitta som ledamot i vård och omsorgsnämnden.

YA - 28 okt 19 kl. 22:00

Sörensson: Om det inte varit för de där straffarna...

Hoppet om ett himmelsblått SM-guld, i så fall det 21:a i ordningen, lever vidare för Malmö FF efter 2–0 mot ett förvånansvärt blekt AIK på måndagskvällen. Nu krävs ”bara” en seger borta mot Örebro i sista omgången samtidigt som Norrköping besegrar Djurgården hemma. Större sensationer har definitivt inträffat i svensk fotbollshistoria..

Skånskan - 12 jul 19 kl. 05:00

Hultivalen ordnas för 17:e året

Hårderupshult Bertil Persson, som bor granne med den gamla dansbanan, har tagit över ansvaret för musikfesten Hultivalen som ordnas nu på lördag i Hårderupshult, norr om Fränninge, för 17:e året i rad.Föreningen Skumpen la ner i fjor och Bertil Persson som varit med och hållit i trådarna sedan starten 2003 bestämde sig då för att axla ansvaret själv för festivalen.
– Det var ju tvunget för att den skulle finnas kvar.

YA - 30 jun 19 kl. 16:02

Krönika: ”McEnroe avlivade inte direkt myten”

Mats Wilander och Jonas Björkman i all ära men frågan är om inte John McEnroe hade den största dragningskraften på publiken i Svaneholm Open. För YA-sportens Fredrik Sörensson var det definitivt så i alla fall..

SmålandsPosten - 18 jun 19 kl. 20:46

Toppnamn anklagas för sexism efter kommentar i fullmäktige

Det hettade till ordentligt mellan ledamöterna Claudia Crowley Sörensson (M) och Lars-Olof Franzén (A-A) under måndagens budgetfullmäktige. Efter debatten la Moderaterna ut filmklipp från Lars-Olof Franzéns budgetanförande och anklagar honom för sexism..

Skånskan - 11 jun 19 kl. 10:43

SD tar de tunga posterna

Svalöv Sverigedemokraterna ser till att ta flest poster när det nya styret ska väljas på kommande måndags kommunfullmäktige.
Totalt fyra stycken och den högsta och mest omdiskuterade är givetvis Teddy Nilssons intåg som kommunstyrelsens ordförande.Det är snabba ryck inom politiken just nu.

Trelleborgs Allehanda - 17 maj 19 kl. 18:56

Pingvin vinner allsvensk hemmapremiär på walk over

Pingvins allsvenska hemmapremiär mot Södertälje på lördagen kommer inte att spelas. Södertälje har meddelat att man lämnar walk over på grund av spelarbrist. – Jättetragiskt för svensk rugby.

Skånskan - 30 apr 19 kl. 05:30

Särskola kan öppna 2020

SVEDALA En kommunal grundsärskola kan bli verklighet i Svedala från och med höstterminen 2020.
Politikerna är positiva med vill ha ett tydliggörande av de ekonomiska förutsättningarna liksom elevunderlaget.141 Svedalabor stöttade förra året ett så kallat e-förslag från familjen Torgelsson i Törringe som vill se en satsning på en grundsärskola i kommunen.

SmålandsPosten - 07 apr 19 kl. 21:30

Fanny Sörensson sköt nytt pers

Tjejdominansen var i det närmaste total då Lions Cup med luftgevär avgjordes i Sörabyhallen i Rottne i lördags..

YA - 03 apr 19 kl. 06:00

Sörensson: ”Två månader är alldeles för lång tid”

Vinnaren av den tredje kvartsfinalen skaffar sig två matchbollar till semifinalen. Den härliga känslan vill förstås både Ystads IF och Alingsås ta med sig in i det två veckor långa uppehåll som stundar efter slutsignalen i Estrad i kväll..

YA - 23 mar 19 kl. 00:01

I 34 år har han fått bilägare från hela Skåne att köra till Starrarp

Sune Sörensson har mekat med motorer sedan tonåren. Det började med mopeder och motorcyklar och fortsatte med bilar. Det senare har han aldrig slutat med.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 16:04

Bilmekar-Sune utsedd till årets Skump

Starrarp Sune Sörensson, som driver bilverkstad hemma på föräldragården i Starrarps Ora sedan 1980-talet, har utsetts till årets Skump 2019. Det meddelade kulturföreningen Frenningeboken på onsdagen.Han har dock vetat om det sedan förra veckan när han blev överraskad i verkstaden.

BT - 24 mar 19 kl. 01:00

Jonas och Louise gifte sig under Vasaloppet

Jonas Sörensson och Louise Lundin träffades i skidspåret. Vad är då mer naturligt än att äkta varandra med skidorna på? De gifte sig på ski-in-vigsel efter att de hade gått i mål i Vasaloppet..

Trelleborgs Allehanda - 20 mar 19 kl. 16:28

Pingvins ordförande blir Rugbyns härförare i Sverige

Det har länge varit stökigt i Sveriges Rugbyförbund. Nu har Pingvins ordförande, Daniel Sörensson, tagit ledarrollen för att styra upp. Därmed lämnar han sitt uppdrag i Trelleborgsklubben..

GöteborgsPosten - 03 mar 19 kl. 19:25

45-årige Sörensson blev bäste bohusläning

"Jag är ändå helt nöjd med min insats. Man är inte purung längre.

YA - 26 feb 19 kl. 21:39

Tennis: ”Skifs har lämnat scenen – in träder McEnroe”

YA-sportens Fredrik Sörensson har inte varit på Svaneholms slott på ganska exakt 30 år men i sommar har han hittat en anledning att åka dit igen..

Trelleborgs Allehanda - 29 jan 19 kl. 09:00

Planflytt högst på Pingvins agenda

Pingvin RC är på väg att lämna Pilevallen för ett större planområde norr om Ymorvallen. 2021 hoppas ordförande Daniel Sörensson att laget ska spela allsvensk premiär på ny mark..

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 19 kl. 13:04

Trelleborgsklubb pantade mest i hela landet

Ingen förening i hela landet pantade mer PET-flaskor och burkar än Pingvin under 2018. 187 000 kronor fick rugbyklubben ihop. ”Fantastiskt”, säger ordförande Daniel Sörensson..

Skånskan - 18 dec 18 kl. 06:00

På besök i Malmös minsta bokhandel

I en hörnlokal på Amiralsgatan huserar Malmös, och kanske Sveriges, minsta bokhandel.
– Vår drivkraft är att vi tycker det här är kul och att vi vill erbjuda ett annat bokurval än de stora bokhandelskedjorna, säger Måns Sörensson som driver bokhandeln med namnet Bokhandel: tillsammans med kompisen Fredrik Green.Julklappstips:
Fredrik Sörensson tipsar om tre favoritböcker som kan bli bra julklappar:
– Det blir Kairos av Malmöförfattaren Andrej Tischy, Ming av den danska författaren poeten Björn Rasmussen och så Linnea Axelssons Augustprisade Aednana.

YA - 18 dec 18 kl. 07:00

Sörensson: ”Råbarkade Rösler ersatte velourmyset Pehrsson”

Min spontana reaktion efter lottningen överensstämde med den stora majoritetens. Chelsea? Ahhh, nej, då är det tack och godnatt!

DI - 20 nov 18 kl. 16:53

Affärsutvecklingschef i Ambea säljer aktier för 175.000 kronor

Erik Sörensson har på måndagen och tisdagen sålt totalt 2.000 aktier i vårdbolaget Ambea, där han är affärsutvecklingschef. .

YA - 30 okt 18 kl. 00:01

I Sockerhusen kan de njuta livets sötma

Planlösningen och inomhusluften. Det är det bästa med lägenheten på femte våningen i Sockerhusen, tycker Rune Sörensson och Siw Lindberg Sörensson. – Vi har trivts från första stund, säger de..

GöteborgsPosten - 09 sep 18 kl. 17:31

Johan Andgren är Sportshopens nya vd

Johan Andgren blev ny vd för Sportshopen för snart ett år sedan. Men grundaren Reinert Sörensson finns givetvis kvar i företaget..

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 15:41

Johan Andgren är Sportshopens nya vd

Johan Andgren blev ny vd för Sportshopen för snart ett år sedan. Men grundaren Reinert Sörensson finns givetvis kvar i företaget..

Skånskan - 31 jul 18 kl. 18:00

Hus på 130 kvadratmeter sålt i Skivarp

Skivarp Kent Friberg, 52 år, har tagit över fastigheten på Örmölla 1839 i Skivarp från Sonja Berit Sörensson och Agne Sörenssons dödsbo. Ägarbytet blev klart i juli 2018 och köpesumman blev 2 210 000 kronor. Huset har en boyta på 130 kvadratmeter.

Skånskan - 20 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till gård i Lövestad

Lövestad Alf Göran Christian Andersson, 35, och Kaj Dick Freddy Sörensson, 42, har köpt lantbruksfastigheten på adressen Andrarumsvägen 163 i Lövestad av säljaren Felicia och Lars Mårten Carl Van Rheinberg. Köpesumman blev 3 100 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2018. Gården omfattar ett hus med en boyta på 110 kvadratmeter och åkermarker på 6 hektar.

YA - 20 jun 18 kl. 00:01

Han tar över klassiska grillkiosken

Klassiska korvkiosken Ljungs grill på Stortorget i Skurup har ny ägare: Freddy Sörensson. Nu ska det satsas mer på byns ungdomar..

YA - 27 jun 18 kl. 20:23

Sörensson: ”Tom Prahl sov med ett leende på läpparna”

Sverige hade 337 mållösa minuter att luta sig mot inför VM-slutspelet och många så kallade experter ojade sig och tävlade om vem som kunde trö mest i underläppen inför kick off i Ryssland. I dag är vi tio miljoner människor som är tacksamma för att dessa lekmän var ute och cyklade i sina domedagsprofetior..

Dagensanalys.se - 15 jun 18 kl. 09:03

Intryck från gårdagens IABs seminarium om onlinevideo

Härligt var det att se alla glada och solbrända branschkollegor samlade i Finlandshuset för att ta del av branschens expertis inom ett mycket hett ämne – video på nätet. Vissa kommer nu att hålla med mig samtidigt som andra kommer tycka att jag är lite ‘jobbig’, för jag har några funderingar. Först ut på scen var Charlotte Thur som alltid är lika proffsig.

YA - 17 apr 19 kl. 21:50

Sörensson: YIF-aktien sjönk som en sten

Ystads IF hade greppat semifinalplatsen med ena handen, ytterligare en tumme och ett par fingrar till. Men det räckte inte. Efter onsdagens bisarra förlust anser YA-sportens Fredrik Sörensson i stället att det är klar fördel för Alingsås inför avgörandet på annandagen i det fem akter långa dramat..

Skånskan - 23 apr 18 kl. 18:26

Favoriter både höll och föll i Silverkongen

RALLY Nästan 200 rallyekipage och tusentals åskådare besökte Silverkongen, ett samarrangemang mellan Kristianstads MK och Älmhults MK. Sex sträckor på mer än sex mil av högsta nordskånska och sydsmåländska kvalitet gav en utslagsgivande tävling, där favoriterna både föll och höll och överraskningarna steg fram i flera klasser.50 av 180 startande ekipage tvingades bryta längs de sex mil långa specialsträckorna.

YA - 23 mar 19 kl. 06:00

Sörensson: SM-kvartsfinalen är så levande den kan bli

Ystads IF förlorade den första kvartsfinalen mot Alingsås på ett frustrerande sätt men har alla möjligheter att att avancera till semifinal ändå, anser YA-sportens Fredrik Sörensson..

GöteborgsPosten - 18 mar 18 kl. 11:01

Sportshopen möblerar om i verksamheterna

Reinert Sörensson som köpt Bazarbutikerna i Strömstad köpcentrum, på Tanums shoppingcenter och på Nordby, både gasar och bromsar. Butiken i Tanum är satt i konkurs..

UT - 09 mar 18 kl. 13:52

Lee Sörensson

Länstidningen i Jämtland - 06 mar 18 kl. 05:30

Med fler elbilar i länet – krävs nu också fler laddstolpar – ”Laddinfrastruktur är en viktig fråga”

Fler elbilar kräver också fler möjligheter att ladda. Och då räcker inte ett vanligt motorvärmaruttag. – Intern laddinfrastruktur är en viktig fråga, konstaterar Anne Sörensson på Grön trafik..

YA - 07 feb 18 kl. 22:00

Topp fyra-tåget har gått för Ystads IF

Ystads IF hade som målsättning att sluta bland de fyra främsta i handbollsligans grundserie den här säsongen. YA-sportens Fredrik Sörensson tror dock, såhär med nio matcher kvar att avverka, att det snarare är sjätteplatsen som YIF får ha som realistiskt mål. Men det behöver inte med automatik betyda sämre förutsättningar i ett slutspel..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.