Sålde

Monday, 17 December, 00:10

Nyheter om Sålde

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 26 nov 18 kl. 17:46

Utförsbacken fortsätter för Bitcoin

Utförsbacken för den energi- och bandbreddslukande meningslösa algoritmen Bitcoin fortsätter. På påstådd oro över reglerings- och lagkrav har nedgången tagit fart efter en stunds lugn.Dagschart BTCUSD.

Västerbottens Folkblad - 26 nov 18 kl. 14:26

Jobbade och ansökte om vabb-ersättning – ”Vi kör så länge det går”

Under knappt nio månaders tid anmälde en kvinna i 40-årSåldern att hon vid 65 tillfällen var hemma med sjukt barn, detta trots att hon arbetade. Kvinnan bor och arbetar i Umeå. I slutet av 2014 och fram till och med september 2015 ansökte kvinnan vid ett stort antal tillfällen om tillfällig föräldrapenning för att vårda […].

Kristianstadsbladet - 26 nov 18 kl. 13:30

Fem av femton butiker sålde tobak utan att begära leg

Tio av femton granskade småbutiker nekar ungdomar under 18 att köpa cigaretter. Ett bättre resultat än kommunen trott..

Affärsvärlden - 26 nov 18 kl. 12:46

Så fintade Prins Daniel kurskollapsen

Prins Daniel missade toppen i Starbreeze rejält, Men han har å andra sidan klarat sig från årets kursras, eftersom han Sålde hela sitt innehav i gamingbolaget för ett drygt år sedan..

DI - 26 nov 18 kl. 09:12

Nordea hjälpte danska kunder kringgå börsregler

Nordea Sålde under 00-talet tjänster för att hjälpa sina danska storkunder kringgå börsregler, enligt vad danska tidningen Børsen avslöjar på måndagen..

Barometern - 25 nov 18 kl. 21:37

202 orangea band mot mäns våld mot kvinnor

Mellan januari och september polisanmälde 202 kvinnor i Kalmar kommun att de utsatts för våldsbrott. För varje anmälan har ett orangefärgat band knutits upp på Västerportbron..

Skånskan - 26 nov 18 kl. 06:19

Självsäkrare Styrke till Skåne

Kultur/Nöje – Det har varit ett helt fantastiskt år.
Det är en glad Tove Styrke som efter ett 2018 fyllt av såväl stora arenaspelningar som klubbgig avslutar med en skandinavisk turné som tar henne till Lund och Malmö.Albumet Sway släpptes i våras och hon har agerat förband till såväl Lorde, på arenor i USA, som till Katy Perry i Europa.

Expressen - 07 nov 18 kl. 20:23

Stenhårda kritiken mot hycklande EU-politiker

Ledamöterna av Europaparlamentet gav sitt fulla stöd till en utbildning mot sexuella trakasserier. 580 politiker röstade för – men sedan anmälde sig bara 19 till den.– Det är bedrövligt.

Affärsvärlden - 05 dec 18 kl. 07:55

Starbreeze höll inne på information när vd sålde

Starbreeze valde tidigare i november att inte offentliggöra information man senare presenterade i pressmeddelanden, bland annat om vinstvarning och vd-byte, samtidigt som vd och avgående finanschefen Sålde aktier..

VA - 05 dec 18 kl. 08:43

Uppgifter: Starbreeze höll inne med information samtidigt som vd sålde

Starbreeze valde tidigare i november att inte offentliggöra information man senare presenterade i pressmeddelanden, bland annat om vinstvarning och vd-byte, samtidigt som vd och avgående finanschefen Sålde aktier..

Skånskan - 19 nov 18 kl. 11:40

Pris som fuckgirl på bal var grovt förtal

Malmö En 19-åring döms för grovt förtal för att ha utnämnt en kvinnlig elev till Årets fuckgirl. Han får villkorligt och förutom dagsböter ska han betala 10 000 i skadestånd till flickan.Det var i maj i år som en skånsk skola hade en skolbal i Malmö.

NT - 24 nov 18 kl. 22:00

Polisen slog till – vid mammans hem

Polisen slog till när mannen Sålde droger utanför sin mors bostad..

Corren - 24 nov 18 kl. 10:00

Michael sålde bilen på ett udda sätt

Norrköpingsbon Michael Jämtner skulle sälja sin gamla Opel Astra..

Sydöstran - 22 nov 18 kl. 21:03

Rena julafton vid premiären av Christmas night

Redan på genrepet av ”Christmas night” i onsdags öppnades dörrarna till Konserthusteatern för julsuktande Blekingebor på grund av hårt biljettryck. Kvällens turnépremiär i Karlskrona Sålde nämligen slut redan tidigare i höstas..

Världen Idag - 24 okt 18 kl. 11:30

Ungersk pastor slår tillbaka efter EU-kritik

Liberala, globalistiska krafter inom EU straffar de länder som vill hålla fast vid nationalism och sitt kristna arv. Det menar Sandor Nemeth, pastor för en 70 000 medlemmar stor församling i Budapest. ”Om inte ett mirakel inträffar kommer vi att bli ögonvittnen till födelsen av ett världsherravälde”, skriver han..

Expressen - 02 nov 18 kl. 19:51

Pappan sjukanmälde sig innan han dödade sin familj

Den man som erkänt att han dödat sin fru och sina barn i Frölunda sågs av vänner och arbetskamrater som en stabil, snäll och omtänksam person.Nu framgår att mannen bara dagarna innan gärningen sjukanmälde sig från jobbet, något som enligt hans chef var ytterst ovanligt.Tiden innan dådet var mannen – som klassas som psykiskt sjuk – stressad och nervös över situationen i hemmet, enligt egen utsago.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 11:26

Ryttare stoppades – polisanmälde bonde

HÅSLÖV Traktorförare vägrade låta två kvinnliga ryttare passera och spärrade vägen med fordonet.
Nu har kvinnorna polisanmält mannen som misstänks för ofredande.Det var i lördagseftermiddags som en traktor uppställd rakt över Forshällavägen i Norra Håslöv hindrade två kvinnliga ryttare att passera med sina djur.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 18 kl. 20:00

Elcykelpremien är slut – här hamnade pengarna

Hon Sålde bilen för en elcykel: ”Jag är en kärring och tänker fortsätta cykla som en”.

Expressen - 01 okt 18 kl. 06:27

Flickan anmälde våldtäkt – killen går kvar i klassen

Flickan anmälde klasskompisen för att ha fört in sina fingrar i henne.Under utredningen tvingas flickan gå i samma klass som honom. – Det här är faktiskt ett problem, att offer får byta skola medan förövare går kvar, säger hon.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 18 kl. 19:34

Bil stals i Lycksele – hittades i Åsele

Under torsdagen anmälde en man att hans bil blivit stulen i Lycksele. Ett dygn senare påträffades den i Åsele. Vid 16-tiden på fredagen ringde en person polisen och berättade att en bil stod märkligt till i en parkeringsficka i närheten av Östnoret i Åsele.

Cornucopia - 23 nov 18 kl. 16:31

Barnförbjudet fredagsmys

Om du är under 25 år får du inte läsa detta blogginlägg. Förslagsvis går du hit istället. Har du fyllt 25 år kan du fortsätta läsa nedan.

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 08:44

Grundarduo storsäljer aktier i Biogaia

Det framgår av Finansinspektionens insynslista. Försäljningen gjordes till kurs 344 kronor och var därmed värd totalt 18,2 miljoner kronor. Annwall & Rothschild Investment AB äger cirka 740.

SmålandsPosten - 23 nov 18 kl. 06:49

Skuldsanering: Pensionär lånade ut pengar – lurades

En pensionär i Lammhult Sålde en del av sin egendom och tog själv lån för att kunna låna ut pengar till en närmast okänd kvinna som ville hjälpa sina släktingar till Sverige. Men Lammhultsbon blev lurad och har nu stora ekonomiska problem..

Expressen - 22 nov 18 kl. 11:09

Hovrätten skärper straffen för inblandade i snuskuppen

En anställd på snusfabriken Swedish match och en kommunanställd tjänsteman stal snus till ett värde av 3,7 miljoner kronor och Sålde sedan vidare dosorna.I juni dömdes de till fängelse av tingsrätten, men domen överklagades.Under torsdagen föll hovrättens dom..

Skånskan - 22 nov 18 kl. 15:47

Fårkadaver dumpades

ANDRARUM Flera fårkadaver har dumpats i ett skogsområde i Andrarum. En man hittade dem i onsdags och anmälde det som nedskräpning..

GöteborgsPosten - 22 nov 18 kl. 05:00

Sålde slut - nu blir det extraföreställning med Sven-Bertil Taube

Sven-Bertil Taube, snart 84, kuskar land och rike runt med sin hyllade konsert med låtar av pappa Evert Taube. Nu blir det extraspelning i Göteborg i januari..

Skånskan - 22 nov 18 kl. 05:00

Ifrågasatt läkare anmäld igen

Malmö En läkare på Skånes universitetssjukhus i Malmö har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) för att ha utsatt en patient för livsfara.
– Patienten klarade av det den här gången, men det hade kunnat innebära att patienten avlidit, säger anmälaren Marie Ekberg, chefsläkare på Sus.Det var i slutet av maj som en 60-årig kvinnlig patient blev allvarligt sämre.

Dalarnas tidningar - 22 nov 18 kl. 05:15

Norström om Leksands GM-val – därför blev det Johansson: "Personer utifrån har ett nytänk"

Omkring 16-17 stycken anmälde sitt intresse för uppdraget som general manager i Leksands IF.....

Skånskan - 22 nov 18 kl. 01:00

Spännande spel om Interpols ordförande

Mys­te­ri­et med den för­svunne po­lis­chefen och makt­kampen om hans ef­ter­trä­da­re är lika spännande som vil­ken po­lis­ro­man som helst.
I sep­tem­ber för­svann In­ter­pols, den in­ter­na­tio­nella po­lis­or­ga­ni­sa­tionen, högste chef, ki­nesen Meng Hongwei. Hans hus­tru an­mälde honom för­svunne ef­ter att han åkt till Kina och se­dan inte hörts av.

Barometern - 21 nov 18 kl. 16:04

Före detta riksdagsman i blåsväder

Förre moderate riksdagsledamoten Jörgen Andersson hade bisysslor i olika bolag som han inte anmälde till riksdagen. ”Det var helt ett förbiseende från min sida”, säger han..

Dagen - 21 nov 18 kl. 16:11

”Fuckboy” är också ett offer

Både pojken och flickan utsattes för brott – bara en anmälde.

Sydsvenskan - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne. De två männen är gripna och tre poliser har stängts av för att ha åsidosatt sina pl.

BT - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne.(TT).

Barometern - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne.(TT).

Blekinge Läns tidning - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne.(TT).

UNT - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne..

SmålandsPosten - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne.(TT).

Sydöstran - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne.(TT).

YA - 03 dec 18 kl. 16:39

Brandattack mot kvinna som anmälde överfall

En 20-årig indisk kvinna vars familj polisanmälde att två män ofredat henne ligger på sjukhus med 40-procentiga brännskador sedan männen i nästa steg tände eld på henne.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.