Så gör den det

Saturday, 24 June, 22:45

Nyheter om Så gör den det

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 09 maj 17 kl. 18:04

Hon hittade Rakhmat Akilov – efter terrorn

Den 7 april slog terrorn till på Drottninggatan i Stockholm. Mitt i kaoset fick en oväntad person en nyckelroll: Kajsa Larsson, operatör på Stockholms lokaltrafiks trygghetscentral. – Jag sa: 'Nu händer det, det som vi har oroat oss för så länge', säger hon..

YLE - 31 maj 17 kl. 20:52

Förbundskaptenen: ”Går rykten om att Johaug är i fruktansvärt bra form”

Therese Johaug sliter på egen hand i sina OS-förberedelser. Landslagskamraterna vet att den avstängda stjärnan är i slag. ”Hon kommer att åka fort när hon får möjlighet att köra”, säger Marit Björgen till Sportbladet.

Expressen - 05 jun 17 kl. 02:07

8 minuter av terror, skräck och panik

De tre männen styrde upp den vita skåpbilen på trottoaren och började meja ner människor. Sen följde åtta minuter av terror – där trion fortsatte blodbadet genom att hugga ner människor i närliggande nöjesdistriktet Borough Market. Niclas Eriksson, 20 och Nathalie Gustavsson, 20 från Nyköping försökte hjälpa skadade människor på bron.

YLE - 05 jun 17 kl. 17:00

Ami Aspelund har hittat tillbaka till rötterna

Barndomsmusik, favoritlåtar och den egna musiken. Ami Aspelund berättar om sin väg till framgång inom musikbranschen och vilken musik som har inspirerat henne. Nu har hon hittat tillbaka till rötterna.

SR - 07 jun 17 kl. 02:00

Dödliga överdoser ökar i USA

Antalet människor som dör av överdoser fortsätter att öka i USA. Förra året beräknas 62 500 personer ha förlorat livet på grund av dödliga doser opioider och trenden förstärks av inflödet av allt kraftfullare droger. För personer under 50 år är överdos nu den vanligaste dödsorsaken..

Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 17 kl. 06:00

Upprätthåller god vård

Vi kan förstå er oro för verksamheten inom psykiatrin och uppskattar att ni delar med er av den till oss. Det är synd att tidningarna i Karlskoga inte låter oss komma till tals för att kunna ge er ett ordentligt svar direkt..

Expressen - 04 jun 17 kl. 23:17

Champions League-smäll – i absout sista sekunden

Guldchansen i Champions League försvann – i sista sekunden.Det var tomhet och glansiga ögon i svensklägret i PSG efter den bittra smällen i finalen.Sista skottet däckade tidigare förbundskaptenen Staffan Olsson och landslagets Jesper Nielsen..

SVT - 05 jun 17 kl. 19:51

Al-Jazeera stängs ned i Saudiarabien

Den qatariska tv-kanalen al-Jazeeras redaktion i Saudiarabien har stängts av landets myndigheter. Kanalens egyptiska webbsajt blockerades redan för ett par veckor sedan under den pågående diplomatiska konflikten i området..

YLE - 05 jun 17 kl. 20:05

Raseborgs nya fullmäktige klubbade igenom förtroendeposterna

Nu är det klart vem som sitter i Raseborgs olika förtroendeorgan. SDP:s Maarit Feldt-Ranta blev överraskande en av stadsstyrelsemedlemmarna. Det nya fullmäktige i Raseborg godkände på sitt första möte (5.

Expressen - 09 jun 17 kl. 17:32

Peter Forsberg: "Det är ett stort problem"

Peter Forsberg engagerar sig för att minska utanförskapet.Detta genom projektet Drömfonden.  – Det finns de som känner sig ledsna och utanför.

YLE - 15 jun 17 kl. 21:17

Eurogruppen nådde en uppgörelse – Grekland får det efterlängtade nödlånet

Euroländernas finansministerar lyckades på sitt möte på torsdagkväll till slut enas om följande delutbetalning på 8,5 miljarder euro till Grekland. - Vi har enats om en utbetalning 8,5 miljarder euro av det tredje stödpaketet till Grekland, sa eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem på sin presskonferens efter mötet i Luxemburg. Också finansminister Petteri Orpo (Saml) var lättad över att den akuta krisen nu är avvärjd.

SVT - 12 maj 17 kl. 14:49

Här är ämnena för partiledardebatten

Sjukvård, invandring/integration, skola samt lag och ordning. Det är de fyra debattämnena i Agendas partiledardebatt på söndag, baserat på den opinionsundersökning som SVT Nyheter nyligen lät Novus göra..

GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 09:52

Domarbasen öppnar för videogranskning

Den allsvenska domarkåren har fått stark kritik under vårens allsvenska säsong. Enligt flera spelare och ledare har misstagen varit för många. I en intervju med Sportbladet öppnar nu domarbasen Bosse Karlsson för videogranskning.

Expressen - 01 jun 17 kl. 20:01

Köpcentrum evakuerat efter brand på toalett

Center Syd har utrymts efter en brand på toaletten.Enligt räddningstjänsten började det brinna inne på en toalett.– Sprinklersystemet gjorde det den ska göra, säger Mats Streer, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.

YLE - 05 jun 17 kl. 13:28

Feldt-Ranta tar ingen post i Raseborg

SFP ville inte ge ifrån sig de två viktiga ordförandeskapen i Raseborg, vilket fick den stora röstdrottningen Maarit Feldt-Ranta att inte ta en enda förtroendepost. Feldt-Ranta kommer endast att sitta som vanlig fullmäktigeledamot. SDP:s förtroendeposter klarnade på söndagskvällen (4.

YLE - 06 jun 17 kl. 19:03

Tuff sommar för räddningsverket på Åland - svenskspråkig utbildning saknas

- För att lösa personalsituationen i sommar har bland annat fyra räddningsmän valt att inte ta ut någon semester och dessutom tas personal in på övertid för att fylla de luckor som uppstår, säger räddningschef Thomas Mattsson. En av orsakerna till att det blivit stora svårigheter inför den här sommaren är att flera av de som tidigare jobbat som inhoppare nu har fått ordinarie tjänster eftersom det fanns vakanser på räddningsverket. - Vi uppfyller trots allt bemanningskraven och har lika stor styrka som tidigare somrar, säger Mattsson.

YLE - 20 maj 17 kl. 12:23

Bilder från lördagen på Stafettkarnevalen 2017

Stafettkarnevalen 2017 i Alberga har tur med vädret. Stämningen i solen är på topp och i högtalarna ekar det påminnelser om att dricka vatten i god tid. Fina färger i klacken i år Publik i läktare på stafettkarnevalen 2017 klädda som hippies Bild: Yle/Björn Karlsson Cheerleading,Stafettkarnevalen,stafettkarnevalen2017 Alla löpare hade galet klipp i steget.

SR - 24 maj 17 kl. 06:40

Flera kommuner har redan infört bevattningsförbud

Sveriges kommuner behöver förbereda sig på det som kan bli den torraste sommaren på runt 100 år, enligt nio myndigheter..

DN - 04 jun 17 kl. 03:33

Erik de la Reguera: Tillvägagångssättet liknar tidigare terrordåd

Den misstänkta terrorattacken i London kommer mindre än en vecka före valet i Storbritannien. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor – utifrån det som är känt så här långt..

GöteborgsPosten - 06 jun 17 kl. 06:01

Peter Währborg: "Ensam är svag"

"Alla medborgare borde få fira de mänskliga fri- och rättigheterna. Det kan vi göra på nationaldagen. Det är ju faktiskt därför vi firar den i Sverige", skriver Peter Währborg i sin tisdagskrönika..

YLE - 06 jun 17 kl. 13:53

Allt väl under regnbågen - regnbågsfamiljernas barn undersöktes för första gången

Barn och unga som växer upp i regnbågsfamiljer mår lika bra som sina jämnåriga. Det visar en ny studie som undersöker regnbågsfamiljernas barn för första gången. - Aj, du kommer att bli en kvinna, utbrast Ella Kovanen, 10 år, när hon hörde att hennes pappa skulle gå igenom en könskorrigering.

ÖstersundsPosten - 06 jun 17 kl. 23:02

ÖDFF:s tränare slutar – ett oväntat besked enligt styrelsen: "Vi har varit väldigt nöjda"

ÖDFF har hittills haft en tuff säsong och nu väljer den omtyckte tränaren Håkan Lindtröm att lämna truppen.
– Det stämmer. Han sa upp sig i förrgår, säger lagets ordförande Hans-Olof Johansson..

Länstidningen i Jämtland - 06 jun 17 kl. 23:02

ÖDFF:s tränare slutar – ett oväntat besked enligt styrelsen: "Vi har varit väldigt nöjda"

ÖDFF har hittills haft en tuff säsong och nu väljer den omtyckte tränaren Håkan Lindtröm att lämna truppen.
– Det stämmer. Han sa upp sig i förrgår, säger lagets ordförande Hans-Olof Johansson..

YA - 07 jun 17 kl. 00:01

Erik Gannby nära Ystads IF

Han var nära en fortsättning i Handbollsligan – med Ystads IF. Men nu tömmer Erik Gannby lägenheten och flyttar norrut för ett liv utanför elithandbollen. – Det är dags att ta tag i framtiden.

LV - 15 jun 17 kl. 20:00

Boulepremiär på den nya planen i Blankaholm

Förra helgen invigdes den nya boulebanan i Blankaholm. I tisdags var det så dags för den första vänskapsmatchen. Då kom nämligen boulespelare från Ankarsrums PRO på besök för att prova banan i en match mot Blankaholm-Solstadströms samhällsförening..

Världen Idag - 16 jun 17 kl. 00:01

Vilken oerhörd skatt det är att, genom dopet, få vara införlivad i Kristi kyrka.

Apg 8: 26–39 Vi hade just avslutat gudstjänsten i en välfylld kyrka i norra Sverige. Då introducerade prästen på plats mig för en man som såg ut att vara i 30-årsåldern och som var från Afghanistan. Min kollega förklarade vidare att denne man hade flytt till Sverige och att han här kommit till tro på Jesus Kristus!

YA - 07 jun 17 kl. 00:01

Hilda i Sveriges bur

I den skadade Hedvig Lindahls frånvaro blir det Ystadstjejen Hilda Carlén som får chansen i landskampen mot USA i morgon i Göteborg. Det blir 25-åriga Hildas sjunde A-landskamp i karriären..

Blekinge Läns tidning - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

Sydsvenskan - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter. Gripande.

Trelleborgs Allehanda - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

YA - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

SmålandsPosten - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter. Gripande.

BT - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

Barometern - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

Sydöstran - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj. "En 38-åring greps misstänkts för terrorbrott och befinner sig i häkte", skriver polisen i Manchester på Twitter.(TT).

UNT - 07 jun 17 kl. 01:25

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj..

DN - 07 jun 17 kl. 01:33

Terrormisstänkt gripen på Heathrow

Brittisk polis har gripit en man på Londonflygplatsen Heathrow misstänkt för inblandning i terrordådet i Manchester den 22 maj..

Trelleborgs Allehanda - 16 jun 17 kl. 00:01

Den globala konstscenens mittpunkt

Det börjar med en nedstigning i underjorden. Inuti en anspråkslös container utanför Kassels centralstation göms trappan ner i djupet. Därnere breder den övergivna tunnelbanan ut sig.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.