Sätter

Tuesday, 21 February, 10:51

Nyheter om Sätter

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 31 jan 17 kl. 05:35

Hargin ersätter och kopierar Myhrer

Mattias Hargin vikarierar för ryggskadade fjolårstvåan André Myhrer i parallellslalomtävlingen i Stockholm. Då tänker han kopiera landslagskollegans körning. - Jag har försökt lära av det André gjorde bra, säger hemmaåkaren.

Skånskan - 02 feb 17 kl. 08:00

Nu har Sugar flyttat in på Nöjesteatern

Musikal Efter en sommar på Fredriksdalsteatern är det nu dags för musikalen Sugar att flytta inomhus till Nöjesteatern i Malmö.
– Sugar är en så kallad musikalkomedi vilket betyder att vi har roligt när vi jobbar, säger regissören Anders Aldgård med glimten i ögat. ERWP.

YLE - 01 feb 17 kl. 16:32

Försvarsministern ilsknade till - Yle står bakom sin nyhet

Försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) kritiserar Yles rapportering om personer med dubbelt medborgarskap inom Försvarsmakten. - Jag efterlyser ansvarsfullhet från Yle, en statlig aktör och ett betydande medium, som vägrar korrigera sin falska nyhet, trots att det inte är ett faktum, sade försvarsministern då han svarade på journalisters frågor i riksdagen i dag. Niinistö säger att på basis av alla de uppgifter han fått behandlas personer med dubbelt medborgarskap som alla andra inom Försvarsmakten.

Expressen - 02 feb 17 kl. 06:55

Knarkläkaren blir av med sin legitimation

Han har skrivit ut narkotika, doping och botox för mångmiljonbelopp. Nu fråntas Stockholmsläkaren Khalid Hasouna, 47, sin läkarlegitimation med omedelbar verkan. Samtidigt fortSätter åklagare att granska receptförskrivningen i en parallell brottsutredning..

GöteborgsPosten - 02 feb 17 kl. 07:00

Klassiska rätter med bra kalvkött

Kokt, helstekt eller i de tunnaste av skivor - kalv passar till det mesta..

Dagens PS - 02 feb 17 kl. 07:00

Här är maten billigast – och dyrast

Halland kan stoltsera med lägsta priserna på mat medan den dyraste maten återfinns i Norrbotten. Enligt PRO:s årliga mätning kostar en genomsnittlig matkorg med 34 varor i Norrbotten 1.028 kronor.

Cornucopia - 02 feb 17 kl. 06:55

Fakta: Sju ryska fartyg i Karlshamns hamn under hela 2016

Det cirkulerar i media en del alternativa fakta om Karlshamns Hamn, rysk fartygstrafik och olja. I detta inlägg hittar ni verkliga fakta från Sjöfartsverket, som visar att totalt anlöpte sju olika ryska fartyg hamnen under 2016. Ingen av dem lossade eller lastade olja.

DN - 16 dec 16 kl. 10:06

Dollarn fortsätter stiga mot rekordhöjder

Dollarn har stigit kraftigt ända sedan valet av Donald Trump som president och tendensen stärktes ytterligare efter Federal Reserves beslut att höja räntan. På fredagen fortsatte uppgången och dollarn är nu uppe på sina högsta nivåer sedan 2002. Det är dåliga nyheter för alla som planerar julfirande.

YLE - 02 feb 17 kl. 04:52

Bolagisering av hälsovården eller inte: Borgå sjukhus är viktigt

Oberoende om vården i Borgå bolagiseras eller inte, spelar Borgå sjukhus fortsättningsvis en viktig roll i staden och i hela regionen. Det anser Björn Sundqvist, viceordförande för social- och hälsovårdsnämnden i Borgå. Verkställande direktör Aki Lindén vid Helsingfors- och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) har uttryckt sin oro för att en bolagisering av vården i Borgå skulle äventyra Borgå sjukhus ställning.

SvD - 02 feb 17 kl. 06:00

Anmälningar mot mäklare ökar – "högsta någonsin"

Antalet anmälningar mot fastighetsmäklare når nya rekordnivåer. Lockpriser och budgivningen är det vanligaste orsakerna till att kunder anmäler sina mäklare. Och klagomålen fortSätter att strömma in till myndigheten Fastighetsmäklarinspektionen..

DI - 02 feb 17 kl. 06:02

Namnet Ikea är värt 212 miljarder

Ikea behåller sin plats som Nordens mest värdefulla varumärke. För Ericsson fortSätter dock problemen och telekomjätten är ett av de varumärken vars värde har minskat mest sedan förra mätningen..

Skånskan - 02 feb 17 kl. 06:00

Låga räntor ger 33 miljoner extra i valvet

Ystad Ystads kommun redovisar ett plus på 33,6 miljoner kronor för 2016. Överlägset största orsaken är de låga räntorna, men även att fler gymnasieelever väljer att gå skola i Ystad och att skatteintäkterna blivit högre än man räknat med bidrar. ERWP.

UNT - 30 jan 17 kl. 13:18

Trött Nadal avstår Davis Cup

Femsetaren i finalen i Australiska mästerskapen Sätter sina spår och en sliten Rafael Nadal står över Spaniens Davis Cup-match mot Kroatien till helgen..

BT - 02 feb 17 kl. 05:00

Het tenniscup i Borås

I dag drar Bravida Borås tennisveckas elitklass i gång – och fortSätter till söndag. Intresset är så stort att spelare har blivit uppsatta på en reservlista..

Blekinge Läns tidning - 02 feb 17 kl. 04:15

Företag riskerar vite

Turerna kring Carlskrona Property Development och deras studentboende i gamla fängelset, Vita Briggen, fortSätter. Nu riskerar ägarna till fastigheten ett nytt vite..

Skånskan - 01 feb 17 kl. 09:49

Miljardsvindel genom ”skuggbank” i Malmö

Malmö Genom en dator i en lägenhet i Malmö passerade under några månader 30 miljarder kronor. ERWP.fif(0)Det är ett momsbedrägeri i miljardklassen som nu rullas upp, enligt SVT:s Uppdrag granskning.

SvD - 31 jan 17 kl. 11:22

Medelhavstrenden stark – snart 20 Bovieran i Sverige

Mognande apelsiner och olivträd i 18 grader ska locka äldre att köpa bostadsrätter. En gemensam inomhusträdgård där våren ständigt tycks närvarande är temat för ”Bovieran” – ett koncept som på bara några år har spridit sig över landet..

Expressen - 02 feb 17 kl. 01:24

Trump varnar Mexiko om "bad hombres"

Donald Trump Sätter tryck på Mexiko. Nu har han hotat att skicka in USA:s militär för att ta hand om mexikanska "bad hombres" - om landet inte börjar göra mer själva. Det visar en transkribering av ett telefonsamtal mellan ländernas presidenter som AP har tagit del av..

GöteborgsPosten - 27 jan 17 kl. 14:47

Vi landar på fötterna och fortsätter vår folkbildning

Föreläsningsverksamheten som bedrivits i ABF Göteborg har spelat en viktig roll. Men när kriterierna för statsbidragen till studieförbunden förändrades 1 januari i år tvingas vi dra ned på denna. Man får samtidigt inte glömma alla andra former av folkbildning som ABF Göteborg ägnar sig åt.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? – Ja.

Expressen - 31 jan 17 kl. 21:41

Luiz sätter frispark mot Liverpool (tv)

Stormöte i Premier League. Då tystade David Luiz Anfield med en drömfrispark. Se målet i spelaren ovan..

YLE - 01 feb 17 kl. 07:45

Oljesaneringen i Kisko å går bra

I Bjärnå har räddningsverket redan lyckats pumpa bort tusentals liter olja ur Kisko å. Det var i torsdags som en oljelångtradare körde av stamväg 52 i Bjärnå, nära gränsen mellan Egentliga Finland och Västnyland. Ingen skadades i olyckan, men cirka 7 000 liter eldningsolja rann ut i Kisko å och i näromgivningen.

Dagens Media - 02 feb 17 kl. 00:01

Orvesto: Dagens industri mot strömmen

Kvällstidningarnas ras fortSätter i Orvestos senaste räckviddsmätning. Dagens industri och Sydsvenskan är de enda dagstidningarna som lyckas öka..

Nerikes Allehanda - 02 feb 17 kl. 00:15

"Jag och mitt barnbarn": NA-läsarna fortsätter att leverera populära bilder

Det är många länsbor som passat på att visa upp sina barnbarn eller barnbarns barn i NA. Men fler bilder vill vi ha!.

GöteborgsPosten - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland?.

Uppsalanyheter.se - 29 jan 17 kl. 21:53

Recension: Äkta och vackert mörker med Toni Holgersson på Kulturoasen

Recension: Toni Holgerssons senaste album heter Nordic Noir och visst finns det dystra och mörka textrader i hans musik. Det är en artist som bjuder på sig själv och som känns äkta som vi får njuta av under en dryg timme denna mycket gråa och dystra söndag i januari. Toni Holgerssons senaste album heter Nordic Noir och visst finns det dystra och mörka textrader i hans musik.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 17 kl. 11:14

Storstjärnan missar längd-VM

Nu står det klart att den regerande OS-mästaren tvingas stå över VM i finska Lathis. Ole Vigen Hattestad missar längd-VM. Hattestad, med mängder av mästerskapsmedaljer och världscupsegrar har sjukdomsproblem och ger upp.

Skånskan - 01 feb 17 kl. 21:38

Ny skräll när Lugi förlorade mot Ricoh

MALMÖ Först föll Kristianstad – sedan Lugi. Skrällarna fortSätter i Hanbollsligan efter VM-uppehållet. På onsdagen sköt Ricohs Ola Pewik Lugi i sank medan Simon Jeppsson gjorde sin kanske sämsta match för säsongen.

BT - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

Kristianstadsbladet - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

UNT - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland..

SmålandsPosten - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

Sydöstran - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

Trelleborgs Allehanda - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

Blekinge Läns tidning - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

YA - 01 feb 17 kl. 21:59

Oväntad bandynation för landslaget

Bandy-VM fortSätter nu med kvartsfinal mot Tyskland. Tyskland? - Ja.

Expressen - 08 dec 16 kl. 19:59

Annie Lööfs succé – högsta stödet på 26 år

Centerpartiets framgångssiffror fortSätter. Partiet når sin högsta nivå på 26 år och landar på 9,2 procent i Expressen och Demoskops decembermätning. – Vi tar upp frågor som människor tycker är viktiga, säger Centerpartiets partisekreterare Michael Arthursson..

Expressen - 01 feb 17 kl. 20:32

Louise, 36, samlade in miljon – efter cancern

I flera år kämpade Louise Gustafsson och maken Andreas för att blir föräldrar.Envisheten gav paret två döttrar men då kom smällen – Louise hade fått en hjärntumör.– Det var ödets grymma ironi, vi hade kämpat så länge för att ge liv och helt plötsligt skulle karriären som mamma inte bli så lång, säger hon.

YLE - 26 jan 17 kl. 05:15

Yle-mätning: Centern backar, Saml och SFP framåt

Socialdemokraterna är fortsättningsvis det största partiet med ett stöd på 20,4 procent. Det visar Yle Nyheters färska partistödsmätning, som mäter stöd i kommunalvalet. Trots att SDP fortSätter som största parti går partiet neråt med 0,8 procentenheter jämfört med den förra mätningen, som gjordes i december.

Nya Wermlands Tidningen - 01 feb 17 kl. 20:01

Kajorna i centrum svårlöst problem

Stora flockar av kajor fortSätter att irritera i Karlstads centrum. Nu ska kommunen städa de värst drabbade områdena varje vecka..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.