Sätter

Thursday, 27 April, 22:43

Nyheter om Sätter

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 02 apr 17 kl. 09:53

Dyra båtplatser i Ingå - kolla priserna i Västnyland

Våren är i antågande och båtägarna börjar vakna ur sina vinterdvalor. Samtidigt väcks också diskussionen om båtplatser till liv. Båtplatsernas pris varierar stort i Västnyland.

YLE - 02 apr 17 kl. 07:00

Skivrecension: Reggae från vidderna eller 33 minuter och 49 sekunder österbottnisk sommar

Redan från de första tonerna i öppningsspåret Skropp lagom märker jag hur mycket jag saknat Dreadline. Men nu är Armadis Rama här och räddar dagen. Armadis Rama kallar sig själva för ett hybridband vars österbottniska rötter grott i karibisk mylla med en skåning som trädgårdsmästare.

SR - 06 apr 17 kl. 07:00

Kina fortsätter kampen mot klimathotet

Redan under sitt besök i Finland igår gjorde Kinas ledare Xi Jinping klart att han värderar fortsatt samarbete mot klimathoten..

Expressen - 05 mar 17 kl. 12:02

Norrmannen tog hem Vasaloppet efter drama

Den norska dominansen i Vasaloppet fortSätter. Årets upplaga av vanns av John Kristian Dahl, efter ett mäktigt upploppet med en mängd åkare inblandade. – Ojojoj vilken skidåkare och vilken förmåga han har att hitta fram, säger SVT:s expertkommentator Anders Blomquist..

SvD - 16 mar 17 kl. 13:00

”Pekar indirekt ut hyresgäster som kriminella”

Ombildningar av hyresrätter kan få bukt med otrygghetskänslan och kriminaliteten i Rissne och Hallonbergen, hävdar Sundbybergs kommunalråd Mikael T Eriksson (M).
– Genom ett sådant uttalande pekar man indirekt ut hyresgäster som kriminella, säger Marie Lider som är ordförande i Hyresgästföreningen..

YLE - 07 apr 17 kl. 17:57

Experter tittar i kristallkulan: Washington och Chicago favoriter i NHL-slutspelet

Slutspelet i NHL inleds på onsdagen. Ishockeyexperter lyfter fram Washington och Chicago som de hetaste kandidaterna att gå hela vägen till Stanley Cup-finalen. I den östra konferensen är det redan klart Montreal möter New York Rangers och att Pittsburgh tar sig an Jarmo Kekäläinens lagbygge Columbus Blue Jackets i den första slutspelsrundan.

Expressen - 08 apr 17 kl. 15:23

Spurs sätter press på Chelsea i tabelltoppen

Tottenham Sätter press på Chelsea. Spurs krossade Watford hemma med 4-0 och befäster andraplatsen i tabellen..

Expressen - 19 mar 17 kl. 11:09

"Noppes" uppbrott med Gäddeholms herrgård

GÄDDEHOLM. Familjen Lewenhaupt ägde Gäddeholms herrgård i över 150 år. Här lärde sig kungen att cykla – och deltog på jakter ihop med vännen Carl Adam ”Noppe” Lewenhaupt .

YLE - 10 mar 17 kl. 12:55

Vårväder nästa vecka - temperaturer upp till åtta grader

Nästa vecka kan det bli vårväder, säger Yles meteorolog Matti Huutonen. Temperaturerna stiger då till över noll i södra och mellersta Finland. Till en början blir det omkring 3-4 värmegrader och temperaturen stiger under veckan.

UNT - 30 mar 17 kl. 10:16

Här är det flest som skäller

Heby fortSätter att vara den hundtätaste kommunen i länet..

YLE - 06 apr 17 kl. 15:33

EIF skrev kontrakt med ny anfallare

Anfallaren Felix De Bona kommer att spela fotboll för division 1-klubben Ekenäs IF under årets säsong. EIF har skrivit kontrakt med honom. Han var med i träningsmatchen mot ligalaget FC Inter under veckoslutet och gjorde lagets enda mål.

Vagabond - 07 apr 17 kl. 10:05

"Vi fortsätter att marknadsföra USA som vanligt"

Resandet till USA minskar på grund av Trump, säger resebyråer i Sverige och andra länder runt om i världen. Nej, det gör det alls, säger Chris Thompson som är chef för Brand USA som har den otacksamma uppgiften att att få omvärlden att förstås att amerikanarna inte blivit ogästvänliga över en natt..

Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 17 kl. 12:08

Så ska Torstens BIK bli vinnare i kväll

Vinner BIK hålls drömmen om SHL-spel vid liv och matchserien fortSätter i Ängelholm på fredag.

ÖstersundsPosten - 30 mar 17 kl. 16:29

Inga antagningar till socionomprogrammet på Mittuniversitetet till hösten

På grund av att arbetsmiljön för personalen inom socionomprogrammet måste förbättras Sätter Mittuniversitetet i Östersund tillfälligt stopp för antagningarna till hösten..

YLE - 04 apr 17 kl. 05:36

Unik batteriforskning i Karleby

På yrkeshögskolan Centria och Karleby universitetscenter Chydenius forskar man i kemi och batterier. Där finns också landets enda torra forskningslaboratorium och man samarbetar tätt med industrin. I Karleby har man länge jobbat och forskat inom kemi.

Skånskan - 06 apr 17 kl. 20:35

Medborgarnas känsla av trygghet mättes

Malmö Polisen och kommunen gjorde på torsdagseftermiddagen en uppföljning av förra årets medborgarlöfte. De pratade med boende och personer som vistas på och runt Norra och Södra Parkgatan.
Svaren de fick varierade.

Expressen - 08 apr 17 kl. 09:49

Fortsatt särskild händelse i syd – färjestationer hårdbevakas

Den hårda polisbevakningen i region Syd fortSätter under lördagen.På tågstationer, Öresundsbron och platser där stora folkmassor kan samlas är säkerheten förhöjd.– Vi följer händelseutvecklingen, säger Fredrik Bratt.

YLE - 08 apr 17 kl. 15:31

Video: IFK Mariehamns chockstart – 0–2 på nio minuter mot nyuppflyttade JJK

IFK Mariehamns säsong började katastrofalt. Den regerande mästaren släppte in två mål på årets nio första ligaminuter mot nyuppflyttade JJK. Det small till efter bara fem minuter på Åland: Toni Tahvanainen satte in 1–0 med ett precist skott på halvvolley: en sensationell start för JJK, som många tippat att kan få det svårt i år.

ÖstersundsPosten - 22 mar 17 kl. 06:00

Ås skola har 100 procent behöriga lärare

Antalet obehöriga lärare fortSätter att stiga, men Ås skola sticker ut i statistiken. Där är nämligen alla lärare behöriga..

Sydsvenskan - 26 mar 17 kl. 18:00

Grönfläckig padda kan avgöra bygge i Bunkeflo

Grannar i Bunkeflo fortSätter att kämpa mot nya bostäder på gamla skjutbanan..

YLE - 28 mar 17 kl. 13:12

"Med barnen försvinner känslan av frihet"

De eviga korttidsjobben, de utmanande studierna och det hätska politiska klimatet. Det är några av orsakerna till att allt fler finländare väntar allt längre innan de försöker bilda familj, tror Svenska Yles läsare. - Om jag plötsligt skulle ha barn så känns det som att jag skulle tvingas ge avkall på mycket av det jag trivs med i livet, säger 26-åriga Sofia Knipström från Vasa.

DN - 31 mar 17 kl. 10:57

Finske statsministern spakar flyget själv – för att spara pengar

Den finländske statsministern Juha Sipilä har hittat ett effektivt sätt att spara pengar åt statskassan. När Sipilä ska ut på tjänsteresor är det statsministern själv som Sätter sig bakom spakarna på flygplanet..

LV - 06 apr 17 kl. 12:25

Nu har Quiros fattat beslut om framtiden

Det är nu klart att Johnny Quiros fortSätter som huvudtränare i Målilla Bandy över säsongen 2017/18..

Dagen - 08 apr 17 kl. 10:52

Pingstledaren skickar med bibelord i sorgen

Twitter fortSätter att fyllas av böner för de drabbade efter dådet i Stockholm. Ofta under #prayforstockholm..

Skånskan - 07 apr 17 kl. 11:11

Eleverna får gå kvar på skolan

MALMÖ Ledningen för Plusgymnasiet ändrar beslutet efter protesterna. Nu får de elever som går på skolan idag avsluta och ta sin gymnasieexamen. ERWP.

Skånskan - 08 apr 17 kl. 14:00

Delade meningar om husinköpen

ERWP.fif(2)HÖRBY
Besluten i kommunstyrelsens arbetsutskott att köpa in husen var oeniga. Sverigedemokraternas Stefan Borg yrkade avslag på förslaget att köpa in Ernst Ahlgrensgatan 3.

Skånskan - 08 apr 17 kl. 14:00

Badhus utreds igen

SVEDALA Svedala kommun saknar som bekant ett inomhusbad och nu ser det ut som om badhusfrågan ska väckas till liv igen. ERWP.fif(9)– Vi pratar inte om ett äventyrsbad utan om en anläggning för motionssimning och simundervisning, berättar Birgitta Delring (BP) som är ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Expressen - 17 apr 17 kl. 19:34

Aprilvädret fortsätter busa – och värmen får vänta

Kylan har legat som ett påskhuckle över Sydsverige. Och den som väntar på något bättre... får vänta lite till.

Länstidningen i Jämtland - 08 apr 17 kl. 12:34

Fler poliser fortsatt synliga efter dådet – polisen ökar patrullering

Polisen fortSätter med åtgärder för att skapa trygghet. Framförallt handlar det om att mer patrullering på platser där många människor vistas. Det meddelar Polisen i Region Nord..

ÖstersundsPosten - 08 apr 17 kl. 12:34

Fler poliser fortsatt synliga efter dådet – polisen ökar patrullering

Polisen fortSätter med åtgärder för att skapa trygghet. Framförallt handlar det om att mer patrullering på platser där många människor vistas. Det meddelar Polisen i Region Nord..

NSD - 02 apr 17 kl. 06:00

Live: Dundret Runt - söndag

Vi fortSätter direktrapporteringen från skidfesten..

BT - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

Kristianstadsbladet - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

Blekinge Läns tidning - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

Skånskan - 08 apr 17 kl. 12:11

Säpo söker eventuella medhjälpare

Säpo fortSätter att söka efter eventuella medbrottslingar eller nätverk som kan kopplas till fredagens misstänkta terrordåd. ERWP.fif(0)– Vi bedriver nu ett intensivt underrättelsearbete för att ta reda på vem eller vilka som ligger bakom det som inträffat.

Sydöstran - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

Barometern - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

YA - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

SmålandsPosten - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.

Trelleborgs Allehanda - 08 apr 17 kl. 12:00

Grön våg över krogvärlden

Det sveper en grön våg över krogvärlden. Vegetarisk mat har gått från att vara ett trist alternativ till finmat. Ett exempel på det är stjärnkocken Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.