Sänkte

Monday, 10 December, 23:03

Nyheter om Sänkte

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 12 sep 18 kl. 06:24

Planen: Så kan Annie Lööf bli statsminister

Å ena sidan ska hon aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna. Å andra sidan tänker hon icke sätta sig i en Stefan Löfven-ledd regering.Hur tänkte Annie Lööf när hon satsade allt på ett kort och med sina principer riskerar hela regeringsmakten?

YLE - 16 nov 18 kl. 12:37

Västmetron fyller ett år - så här har den påverkat sin omgivning

Västmetron Sänkte tröskeln för Helsingforsbor att besöka Esbos museer och köpcenter, men påverkar inte längre bostadspriserna i närområdena. Yle listar fem saker som västmetron fört med sig sedan den för ett år sedan invigdes..

Alingsås tidning - 20 nov 18 kl. 05:30

Framåt för Ungdomsfullmäktige

Artistbokningar till Potatisfestivalen, paintballturnering, såpafotboll och en HTBQ-kväll på Arena Elva. Finansiering till dessa projekt klubbade Ungdomsfullmäktige igenom på sitt möte.
Det var den 26 oktober som Ungdomsfullmäktige sammanstrålade på Grand Hotel, i Alingsås.

Jönköpingsnytt - 20 nov 18 kl. 22:51

Dubblarna sänkte TaTK på nytt

Tabergsdalens TK förlorade hemmamatchen mot Enskede på tisdagskvällen.
.

Expressen - 12 nov 18 kl. 10:13

Marie Serneholt om kroppen efter krävande graviditeten

I september födde Marie Serneholt sina tvillingsöner Philip och Nicholas, och hon visar gärna upp sina söta, friska pojkar.Nu berättar profilen om hur hon själv mår efter den krävande födseln."Tänkte i alla fall berätta att jag haft återbesök på MVC i dag för att kolla hur kroppen läkt och så" skriver Marie Serneholt i ett blogginlägg..

Dagensanalys.se - 20 nov 18 kl. 17:30

”Framgång kräver att tänka annorlunda”

Krönika av Jamie Siminoff, VD och grundare på Ring, om hur man klarar motgångar och bygger ett succéföretag. År 2013 deltog jag i det amerikanska TV-programmet Shark Tank, där entreprenörer presenterar idéer för ”hajar”, riskkapitalister, för att övertyga dem om att investera i sina idéer. Min idé var en Wi-Fi-ansluten dörrklocka där man genom video i sin smartphone kan se och prata med den som ringer på.

Expressen - 16 nov 18 kl. 10:54

Misstänkt för tripplemord försatt på fri fot av tingsrätten

Första häktningsförhandlingen mot en av de tre män som misstänks för medhjälp till trippelmordet på Drottninggatan i Malmö har precis avslutats.Tingsrätten beslöt att den misstänkte skulle försättas på fri fot, skriver Sydsvenskan. .

Skånskan - 18 nov 18 kl. 05:00

”Dålig skötsel i Gyaskogen”

stehag Skötseln av elljusspåren i Gyaskogen är under all kritik. Det tycker flera föreningar som hört av sig till Skånskan.
Men nu är en helt ny belysningsanläggning på gång, lovar Eslövs kommun.

Blekinge Läns tidning - 20 nov 18 kl. 13:56

Spalten med Yngve:

God morgon, eller sabah alkhyr som man säger i Arabiska öknen. Tänkte på en sak, eller närmare två. Nämligen 1: det är inte så väldigt långt till de närmast liggande arabländerna, 2: det är mycket få länder där som man (jag) har besökt..

NSD - 20 nov 18 kl. 12:30

Pappan mållös efter rekordvinsten

"Wow, 12 miljoner kronor", tänkte den 55-årige Piteåbon när han såg trisskrapet i TV4 på lördagsmorgonen..

Kristianstadsbladet - 14 nov 18 kl. 00:19

Gårdar som gett namn åt områden

Alla namn har en historia, och i dagens avsnitt av Minnesluckan tänkte vi lära oss lite mer om detta genom att kika på några av gårdarna i Näsby..

DN - 20 nov 18 kl. 08:20

Polis utsatt för knivattack i Bryssel

En knivbeväpnad man gick på tisdagsmorgonen till attack mot en polis i Bryssel, rapporterar bland andra Le Soir. Polisen vårdas på sjukhus liksom misstänkte gärningsmannen som besköts vid tillfället..

NSD - 19 nov 18 kl. 21:30

Här ägde styckmordet rum

Här är den misstänkte styckmördaren tillbaka på brottsplatsen med polisens utredare..

DI - 19 nov 18 kl. 22:01

Teknikaktier sänkte New York-börserna

Nasdaq-börserna tappade mer än 3 procent i ännu en dyster dag för den amerikanska tekniksektorn..

BT - 18 nov 18 kl. 07:00

"Du kommer undra om någon hade otur när hen tänkte”

Den här veckan har jag ägnat åt ett projekt som på sikt ska resultera i nya nyhetssajter för Borås Tidning och våra systertidningar. Användarvänlighet har varit ett nyckelord i det inledande arbetet. Det väckte traumatiska minnen till liv..

SVT - 17 nov 18 kl. 17:14

Avstängd fem matcher – sänkte Djurgården med fräckis

Brynäs tränarbyte har fått positiv effekt. Med nya tränaren Magnus Sundquist har laget tagit fem poäng på tre matcher. Matchvinnar blev Jesper Jensen – tillbaka efter en fem matcher lång avstängning.

DI - 19 nov 18 kl. 10:26

Analytiker: Riskerna har ökat för SKF

Société Générale Sänkte under måndagen riktkursen kullagertillverkaren SKF. Nu uppger den franska storbanken att konjunkturriskerna ökat och att andra analytiker är för optimistiska..

GöteborgsPosten - 19 nov 18 kl. 09:02

Gömde kokain i mikro när polisen kom

Polisen misstänkte att det pågick narkotikabrott i lägenheten och stormade in för att genomföra en husrannsakan. En man och en kvinna satt vid köksbordet – i mikrovågsugnen bredvid stod en tallrik med kokain..

Jönköpingsnytt - 18 nov 18 kl. 18:49

Misstagen sänkte HV71

HV71 fick ordning på målskyttet i den tredje perioden. Men det räckte inte när Jönköpingslaget fick bortastryk av Leksand med 2–3 på söndagen.
.

Skånskan - 09 nov 18 kl. 06:00

Vindla firar tio år vid stråkarna

Malmöbaserade Vindla String Quartet firar tio år med sin första egenkomponerade skiva, Mot bättre vetande, och med jubileumskonserter i Kristianstad och Malmö 9 och 10 november.
– Det blir en kavalkad av våra tio år och det är så roligt att få vara den som bjuder in och att var huvudakten, säger Elina Nyberg.Vindlas jubileumskonserter:
9/11: Kulturkvarteren (Stora salen) i Kristianstad
10/11: Palladium i Malmö Medverkande artister: Kristina Amparo, Helena Emmoth Hagström och Lina Nyberg medverkar i Kristianstad och Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 18 kl. 15:49

Tog godis med händerna – utreds för skadegörelse

Två personer ertappades vid lunchtid på måndagen med att ta lösgodis med händerna i en butik på Storhedens handelsområde utanför Luleå. Först misstänkte polisen snatteri, men brottsrubriceringen ändrades senare till skadegörelse. – Det har framkommit i.

Expressen - 31 okt 18 kl. 17:52

Marie Sernholts ärliga svar – efter problemet med tvillingarna

För sex veckor sedan födde Marie Serneholt två små tvillingpojkar.Sedan födseln har hennes följare velat veta vad pojkarna ska heta – något den nyblivna mamman nu väljer att dela med sig av.”Idag fyller de här två stjärnorna 6 veckor!!

Skånskan - 07 nov 18 kl. 14:00

Arkivet är hans hemmaplan

TRIVS. – Jag älskar arkivarbete.
Det sade Fredrik Tersmeden i intervju i Skånska Dagbladet 1997.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 15:59

Haschade på förskolelekplats

ESLÖV Två personer upptäcktes vid 14-tiden på onsdagen av poliser när de rökte något inne på en förskolas lekplats på Gjutvägen i Eslöv. Polisen misstänker att det var hasch de rökte.
De båda uppvisade båda tecken på att vara narkotikapåverkade.

Expressen - 16 nov 18 kl. 06:30

Misstänkt mördare filmade sig själv med laddad pistol

Tre dagar före mordet på Lindängsplan i Malmö gjorde en av de misstänkta mördarna en kort film.På filmen syns han hålla en pistol som har en kula i loppet.I dag är den misstänkte mördaren internationellt efterlyst..

Barometern - 16 nov 18 kl. 16:38

Misstänkt för mordförsök gripen med kniv flera gånger

Vid två tillfällen under halvåret innan mordförsöket i Berga centrum i maj greps den misstänkte 21-åringen med fällknivar i samma storlek som den som användes vid mordförsöket. På fredagen startade rättegången..

Expressen - 15 nov 18 kl. 22:48

Osannolik hjälte sänkte Spanien

Kroatien var piskad att besegra Spanien på hemmaplan.Då klev Tin Jedvaj, 22, fram.Med sina två första landslagsmål sköt Jedvaj tre poäng till Kroatien - och nu väntar en rysaravslutning i den grupp där även England ingår.

SVT - 23 nov 18 kl. 20:30

Usel start sänkte handbollsdamerna

En usel start Sänkte de svenska handbollsdamerna hemma mot Montenegro. Underläget var som mest nio bollar, men trots en fin uppryckning blev det förlust med 28–30..

Expressen - 13 okt 18 kl. 20:14

Karin hittade maken Alexander medvetslös efter överdosen

Ingenting har stoppat Karin, 35, och Alexanders, 39, kärlek till varandra.  Efter ett allvarligt missbruk, där Alexander gömde kanyler i frysen och Karin kämpade för att få den perfekta familjen. Vändpunkten kom när Karin hittade Alexander medvetslös på badrumsgolvet.

Jönköpingsnytt - 17 nov 18 kl. 18:30

Rivstart sänkte JIK

Jönköpings IK lyckades inte förlänga segersviten till tre matcher. Sirius blev för svåra på bortaplan och vann med 7–3.
.

UNT - 17 nov 18 kl. 17:41

Skada och tiebreaks sänkte UTK

Efter vinst i båda dubblarna tappade UTK allt..

GöteborgsPosten - 17 nov 18 kl. 16:43

Julen kom med Sjögrens sång

Utanför kyrkan: grå och mulen november. Därinne: White Christmas. Sångaren Christer Sjögren skänkte julstämning till en fullsatt Ränneslövs kyrka..

Västerbottens Folkblad - 17 nov 18 kl. 15:18

[PLUS] Sänkte Löven: ”Det blev ren panik”

Leksandsmålvakten Axel Brage stod i vägen för det mesta mot Björklöven. Och när en puck gick förbi....

Skånskan - 17 nov 18 kl. 14:00

Hon basar för tekniken på spexet

TEKNIK. – Förhoppningsvis tänker du inte på ljussättningen – är den bra märks den inte.
Mirjam Särnbratt basar för det tekniska teamet i Var Gladspexarna, som har premiär i AF-borgen i Lund på tisdag.

Västerbottens Folkblad - 17 nov 18 kl. 11:00

”Dödsskuggans dal här på jorden i Sävar”

Vi besöker ofta kyrkogården i Sävar där våra nära och kära ligger begravda. Det senaste året har vi vid varje besök förfärats över placeringen av en stor verkstad/hall så nära alldeles intill ett stort antal gravar! Hur tänkte Ni som planerade byggnationen av denna förskräckliga, stora, höga byggnad, den kommer ju att stå där för […].

Expressen - 23 okt 18 kl. 18:11

Hollywoodfruns cancerbesked: Tänk om min dotter blir ensam

Margareta Svensson, 50, hann bara vara med i en säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” – sen fick hon beskedet att hon fått cancer.Nu berättar hon om den svåra tiden i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”:– Jag tänkte på min dotter. Vem ska ta hand om henne?

Expressen - 15 nov 18 kl. 21:14

Dumheter får inte förstöra för sporten

ÖREBRO. Jag hade kunnat skriva om Marcus Weinstocks huvudtackling som Sänkte Ted Brithén.Men har skrivit alldeles för många krönikor om såna dumheter.

Expressen - 17 nov 18 kl. 06:50

Glödhet Bäckis sänkte Landeskogs Colorado

ANAHEIM. Nicklas Bäckström klev fram som den store matchvinnaren när Washington i natt, svensk tid, gästade Colorado och vann med 3-2.Bäckis tvekade inte ett ögonblick när läget kom efter 22 sekunder av förlängningen.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 11:18

Malmö FF värvar från Bois

Malmö FF har redan börjat bygga inför 2019. Och först ut är offensiva mittfältaren Adi Nalic från Landskrona Bois som skrivit på ett fyra-årskonstrakt med klubben. – Vi har följt honom ett bra tag.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.