Sänkte

Sunday, 17 February, 10:45

Nyheter om Sänkte

Sortering: Relevans | Senaste
NT - 22 jan 19 kl. 17:06

Misstänkte skådespelaren är i Thailand

Sebastian Ljungblad, 22, befinner sig någonstans i Thailand, häktad i sin utevaro..

Sydsvenskan - 23 jan 19 kl. 22:24

Sverige bjöd på snygg exit - den bästa VM-matchen

Spelarna som tänkte utanför Boxen skakade alla danskar en halvlek..

Skånskan - 23 jan 19 kl. 12:03

Ytterliga 15 kalla fall släppta

Skåne För en månad sedan släppte polisens kalla fall-grupp Syd 15 ouppklarade mordfall.
Nu har man publicerat ytterligare lika många.Totalt finns det runt 130 ouppklarade mord eller dråp i polisregion Syd (Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län), och eftersom brott med livstids fängelse i straffskalan sedan 2010 inte har någon preskriptionstid så växer högen.

YLE - 09 dec 18 kl. 18:16

Finland försvarade VM-guldet! Kivilehto och Kotilainen sänkte Sverige

Finland upprepade bedriften från 2016 och tog VM-guld i innebandy. Landslaget avgjorde finalen mot Sverige under tre glödheta minuter och knep den fjärde blåvita VM-titeln genom tiderna..

Magazin24 - 22 jan 19 kl. 22:00

Sylvassa skyttet sänkte Stars i mycket underhållande match

Stars-forwarden Niklas Larsson efter mötet med Jämtland: "Tufft när de skjuter så otroligt bra"..

PrivataAffärer - 25 jan 19 kl. 11:12

Hernhag: Teslaaktien bättre än måltipset

Ananastjejen: Vad tror du om Tesla? Mycket skriverier, men är aktien köpvärd?
Marcus: Utifrån vad jag hör om finanserna och Elon Musk skulle jag aldrig våga vara långsiktig i den aktien.

PrivataAffärer - 27 jan 19 kl. 23:55

Konjunktur och halvledare i fokus inför rapporten

Till skillnad från i höstas är Atlas Copco inte först ut av de svenska verkstadsbjässarna – Sandvik har redan släppt sitt bokslut och kommit med ledtrådar om industrikonjunkturen. Atlas Copco väntas redovisa ett rörelseresultat på 5,2 miljarder kronor för kvartalet, enligt ett genomsnitt av 19 analytikers estimat som Infront Data har sammanställt. Det vore en vinstökning med 7 procent från samma kvartal året innan.

Skånskan - 15 jan 19 kl. 18:00

Museet bjuder in till boksalong

Just nu pågår Ester Almqvist-utställningen på Malmö Konstmuseum. På söndag provar museet något helt nytt när man också startar en bokcirkel om Ester Almqvists tid.
– Vi vill att program verksamheten ska gå hand i hand med utställningar och det är så tydligt i Ester Almqvist måleri att böcker och läsning var en viktig del av vardagen, säger Sofia Landström, intendent för förmedling och program på Malmö Konstmuseum.

Kristianstadsbladet - 27 jan 19 kl. 22:11

IFK tog galen storslam på Södra Kasern

Fyra nomineringar. Fyra utmärkelser. När Philip Henningsson ropades upp som Årets Idrottsprofil 2018 var jackpoten ett faktum.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 04:30

Vittsjödamerna och Peps i samarbete

Vad har Peps Persson och Vittsjös allsvenska damlag gemensamt?
Svår fråga, men svaret är den nya kampsången ”Vittsjö GIK”.Alla stora lag har en kampsång, och nu kan Vittsjö GIK sälla sig till den skaran.

Kristianstadsbladet - 27 jan 19 kl. 20:29

Ett härligt slut på en tuff KIK-vecka

Skador och konkurshot stör inte Kristianstads IK. Efter den snöpliga förlusten i fredags borta mot Kallinge/Ronneby studsade KIK onekligen tillbaka. Hemmalaget stänkte in sex mål på Troja/Ljungby och avslutade en tuff vecka på bästa möjliga sätt..

YA - 27 jan 19 kl. 20:54

Nytt målrekord för Björnens damer

Björnens återuppstartade damlag blir allt bättre och även om det blev förlust på söndagskvällen borta mot Ankaret så kunde man notera ett nytt målrekord - 16 mål stänkte Sjöbotjejerna dit mot serieledaren. Det räckte dock inte till poäng, för hemmalaget vann med 46-16 (22-9)..

Västerbottens Folkblad - 24 jan 19 kl. 19:39

[PLUS] Advokaten: ”Polisens förhörsmetoder är under all kritik”

Advokaten Petter Mörk försvarar den mordmisstänkte mannen. Han är mycket kritisk till polisens....

Expressen - 27 jan 19 kl. 15:05

GW om mordet på Marzieh: Det finns en hake

Polisen kopplade in Leif GW Persson för att lösa fallet med Marzieh som hittades mördad och nedgrävd i Hökarängen.Den misstänkte mördaren, maken Khader Amiris, nekar.– Det finns en hake – dödsorsaken, säger GW i TV4 Nyhetsmorgon..

Expressen - 31 dec 18 kl. 06:00

Camilla Kvartofts avgörande ord till Leif GW Persson

Över åtta år fick duon Leif GW Persson och Camilla Kvartoft tillsammans i tv-rutan.Nu avslöjar Camilla Kvartoft kollegans oväntade fråga under anställningsintervjun.– Jag tänkte 'yes jag får nog det här jobbet ändå', säger programledaren i ”Här är ditt liv”..

Expressen - 22 dec 18 kl. 06:45

Hemlöse Martin dödades – familjen: ”Han var här för att starta ett nytt liv”

Rättegången mot de misstänkta för mordet på hemlöse Martin i Kristianstad har satt ljuset på utsattheten många lever i på gatan.Nu vill anhöriga berätta vem han var, bortom det tragiska slutet.– Han tänkte starta ett nytt liv, säger systern.

Magazin24 - 23 jan 19 kl. 22:01

Anton Svensson sänkte Väsby i sudden death

Ordnade extrapoängen till KHC: "Tycker vi förtjänade tre poäng idag"..

Expressen - 02 feb 19 kl. 11:00

OS-medaljören: ”Jag tänkte att nu dör jag”

Efter 14 års tystnad trädde hon fram.Den fyrfaldiga OS-medaljören Shim Suk-hee, 21, har vittnat om sin tränares skräckmisshandel och sexuella övergrepp.Nu startar en massiv utredning i Sydkorea – där närmare 30 000 människor ska förhöras.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 19 kl. 00:37

Bilförare misstänkt för svarttaxi

En polispatrull stannade vid 23-tiden på lördagskvällen en personbil på Storgatan i Umeå som de misstänkte höll på med svarttaxiverksamhet. Polisen höll förhör med en passagerare i bilen och efter förhöret stärktes misstankarna mot föraren av fordonet. Föraren är en man i 20 års åldern, han misstänks nu för brott mot taxilagen.

NT - 26 jan 19 kl. 08:00

"Spelar ingen roll om det är snatteri eller folkmord"

Den misstänkte krigsförbrytaren i Norrköping kan inte utlämnas till Bosnien-Hercegovina, där han åtalats för krigsbrott, bland annat mord och våldtäkter..

Skånskan - 17 jan 19 kl. 08:00

Resa med ton av skräck och myt

Från journalist till författare. Från biografier till kriminalromaner och thrillers och nu nya romanen Floden som beskrivs som en existentiell bladvändare.
– Min stil är att byta stil.

SVT - 28 dec 18 kl. 08:09

30 dagar utan: Fanny slutar röka

Hur svårt är det egentligen att sluta röka? Inte så svårt tänkte SVT:s reporter Fanny Renman, innan hon bestämde sig för att testa själv. Men hur gör man då – och lyckas Fanny någonsin sluta?

Skånskan - 26 jan 19 kl. 10:00

Nu gror idéer till både vår- och sommarkonst

Vintern håller oss fortfarande i ett järngrepp, men på Wanås har konsten redan börjat spira. I skulpturparken är nigeriansk-amerikanska konstnären Marcia Kure på besök för att hämta inspiration till sitt verk inför sommarens utställning Not a Single Story och i den gamla skofabriken i Knislinge är den Malmöbaserade designstudion Butler/Lindgård i färd att förbereda vårens utställning Tits N Ass. Häng med på ett besök.

DI - 19 jan 19 kl. 19:01

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

Corren - 26 jan 19 kl. 08:00

"Spelar ingen roll om det är snatteri eller folkmord"

Den misstänkte krigsförbrytaren i Norrköping kan inte utlämnas till Bosnien-Hercegovina, där han åtalats för krigsbrott, bland annat mord och våldtäkter..

SVT - 16 jan 19 kl. 10:57

Skänkte VM-guldbonusen – hit gick pengarna

Till fem olika flicklag runtom i Stockholm. Där hamnade VM-bonusen som Mika Zibanejad skänkte efter guldet i maj. – Jag hoppas att de kan använda resurserna till att utvecklas, säger Zibanejad till Sportbladet..

Skånskan - 26 jan 19 kl. 06:00

Fäster sin Aniara på filmduken

Den vackraste naturen på jorden finns i Skåne. I alla fall om man befinner sig ombord på rymdskeppet Aniara i regissörerna och manusförfattarna Pella Kågerman och Hugo Liljas filmversion som får Nordenpremiär på på Göteborgs filmfestival i dag.
– De här sommarbilderna som Miman visar filmade vi vid Brösarps backar, berättar Pella Kågerman.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 06:10

”Britt-Marie var en utmaning”

När Fredrik Backmans succéroman Britt-Marie var här nu går upp på bioduken är det med Pernilla August i huvudrollen som 63-åriga Britt-Marie, som efter 40 år som hemmafru plötsligt lämnar sin man och hela sitt invanda liv.
– Det är nog den roll jag någonsin gjort som ligger längst ifrån mig. Hon är så jävla sur, skrattar Pernilla August.

GöteborgsPosten - 24 jan 19 kl. 15:47

Rysk-svenska anklagelser om flygkränkningar

Ryssland och Sverige beskyller varandra för gränsöverträdelser, eller potentiella sådana, med militärflyg. Men medan svenskt flyg rör sig på internationellt luftrum kränkte ryssarna nyligen Sveriges gräns, uppger svenska Försvarsmakten..

Sydöstran - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.

Blekinge Läns tidning - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2–1 i 30:e minuten. Skottet.

YA - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.

SmålandsPosten - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.

Sydsvenskan - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2–1 i 30:e minuten. Skottet.

Kristianstadsbladet - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.

BT - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.

Barometern - 25 jan 19 kl. 22:57

Eliassons mål sänkte Bolton

Bristols Niclas Eliasson visade sin känsliga vänsterfot när han avgjorde FA-cupmötet med Bolton. Efter ett par överstegsfinter vek mittfältaren både höger och vänster, innan han hittade tillräckligt med yta för att sätta dit 2-1 i 30:e minuten. Skottet letade sig in i målvakten Remi Matthews höga högra hörn.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.