Sänkte

Friday, 19 October, 06:46

Nyheter om Sänkte

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 26 sep 18 kl. 11:50

Pingvinpappor tog unge under sina små vingar

En liten pingvinunge tas om hand av två nya ”pappor” på Odense Zoo i Danmark, skriver radio- och tv-bolaget DR. Mamman var inte på plats och den aningen virriga pappan försummade sina faderliga uppgifter när de två hanpingvinerna, som är ett par, kom till undsättning. – De kanske trodde att ungen var övergiven och tänkte ”stackare, vi tar honom”; säger djurskötaren Sandie Hedegård Munck till DR..

Dagensanalys.se - 24 sep 18 kl. 16:11

LinkedIn ska nu integreras med Office och jag får rysningar

Sedan Microsoft köpte LinkedIn tänkte jag ”nu är det kört för linkan! eftersom det mesta som jätten rör vid blir på något sätt förstört. Se bara på Skype.

Västerbottens Folkblad - 28 sep 18 kl. 22:31

[PLUS] Märkliga siffror efter liten knuff

Inledningen Sänkte Umeå BSKT. – Det kändes bra i omklädningsrummet och på uppvärmningen, men det....

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 20:55

Olle Emanuelsson målskytt när IFK Skövde sänkte Götene

Målet i andra halvleken av Olle Emanuelsson blev matchens enda när IFK Skövde vann med 1–0 (0–0) hemma mot Götene i division 3 mellersta Götaland i fotboll..

GT - 01 okt 18 kl. 20:00

Misstänkte mördaren skyller ifrån sig i rätten

Under måndagen förhördes mannen som själv berättat att han dödat Magnus Natschki med en yxa.Vid utfrågningen i rättssalen skyllde den misstänkte mördaren ifrån sig – att det i själva verket är en medåtalad som bär ansvaret för att Magnus är död, skriver Bohusläningen.Något som fick den medåtalades advokat Peter Gillberg att reagera:– Han var ju inte ens där..

Skånskan - 28 sep 18 kl. 18:00

Med sångglädjen i främsta rummet

Det började med en inspirerande musiklärare. 30 år senare firar nu vokalgruppen Vocal Six med en jubileumsföreställning.
– Vi firar 30 år utan musik, säger basen Peder Tennek.

SVT - 22 sep 18 kl. 19:36

Göteborgsbacken nickade boll – föll ihop mitt på planen

Göteborgs Beata Kollmats föll plötsligt ihop mitt på planen i mötet med Hammarby på lördagen. Frågan är om det var hennes nick några sekunder tidigare som utlöste det eller vad orsaken var. – Det första man tänkte var ju om hon fick en hjärtattack.

Expressen - 20 sep 18 kl. 10:58

Man lockades in i sexfälla –  misstänkt mördare får sin dom

Offret åkte till koloniområdet i Göteborg i tron om att han skulle träffa en kvinna vid namn "Jelena" som han skrivit med på Facebook.Men i stället möttes han av en annan man – som sköt honom till döds.På torsdagsförmiddagen faller domen mot den misstänkte mördaren..

Skånskan - 21 sep 18 kl. 14:00

Han vill att fler ska skriva ner vad de minns

ORDBRUKARE. Claes Ridell vill få fler äldre personer att skriva, berätta om människor de känt, för att de ska leva vidare i efterkommandes medvetande. Nu prövar han själv sina vingar som romanförfattare.

BT - 27 sep 18 kl. 16:53

Överfölls och knivhöggs i ansikte och kropp – vittne: ”Jag grät”

Kompisen sa att han hade tagit en kniv, flickvännen uppgav att det varit slagsmål och knivoffret pekade ut honom som gärningsman. Den misstänkte själv hävdar att han inte varit där..

Dalarnas tidningar - 27 sep 18 kl. 07:15

Kapten Sundberg om självmålet som sänkte KIK: "Fruktansvärt jobbigt"

Kvarnsveden jagade tre poäng i Elitettans toppstrid. Vid likaläge mot Umeå kom i stället ett....

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 08:08

Loren Moron målskytt när Betis sänkte Girona

Målet i andra halvleken av Loren Moron blev matchens enda när Betis vann med 1–0 (0–0) borta mot Girona i Spanien 18/19 La Liga i fotboll..

Expressen - 27 sep 18 kl. 22:33

”Jag är stolt över hur hela laget genomför matchen”

JÖNKÖPING. Han blev skadad i augusti, och man misstänkte hjärnskakning. Men i september kom Cristopher Nihlstorp tillbaka, och har nu stått för en kanonstart när Redhawks inlett SHL med sju poäng de första tre matcherna.

Expressen - 24 sep 18 kl. 17:59

Långa polisförhören med Gicas misstänkte mördare

Den mordmisstänkta 16-åringen i Huskvarna får ännu en gång avslag om prövningstillstånd från Högsta domstolen. Hovrättens beslut om att han ska fortsätta hållas häktad kvarstår. I häktet har han, enligt sin advokat Anders Tolke, suttit i flera omfattande förhör med polisen och detaljerat redovisat vad han gjort under morddagen.

Expressen - 12 sep 18 kl. 06:00

Yxmannens sista ord – innan Magnus dödades

– Magnus, förlåt mig. Så säger mannen i en mobilfilm som polisen kommit över.Sedan hugger han ihjäl 36-årige Magnus Natschki med en yxa.

Expressen - 25 sep 18 kl. 06:41

Efter häktningen: Hon stöttar ännu Arnault

Våldtäktsmisstänkte Jean-Claude Arnault, 72, häktades i avvaktan på tingsrättens dom. Det tyder på att han fälls.Men enligt akademiledamoten Per Wästberg står Katarina Frostenson bakom sin make och anser att han är oskyldig.

SVT - 27 sep 18 kl. 21:37

Rivstart av Djurgården sänkte Mora

En rivstart och en storspelande Adam Reideborn i mål var allt som behövdes för att Djurgården komfortabelt skulle besegra gästande Mora med 4-1..

Expressen - 27 sep 18 kl. 21:52

Supermodellens hemliga bröst- operation – ångrar sig stort

Gisele Bündchen har länge hyllats för sin kropp och i modevärlden kallats ”brösten från Brasilien”. Men i en ny självbiografi avslöjar hon att hon genomgått en bröstoperation – som hon direkt efteråt kom att ångra.– När jag vaknade upp tänkte jag ”vad har jag gjort?

DI - 27 sep 18 kl. 10:08

Brexit bromsar tysk tillväxt

Tyskland, Europas största ekonomi och Sveriges största handelspartner, tvärbromsar på grund av handelshot och brexit. Landets tunga konjunkturinstitut Sänkte på torsdagsmorgonen prognosen för årets BNP-tillväxt från 2,2 till 1,7 procent..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 18 kl. 15:57

Misstänkte pyromanen har utretts för värmländska bränder

Mannen som greps misstänkt för en rad mordbränder i Dalarna har utretts för flera olösta bränder i Värmland.Det gäller bland annat den omskrivna branden i Centrumhuset i Deje..

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 16:44

Rättsmedicinalverket om mordmisstänkte pappan: "Komplext ärende"

I början av september ringde pappan själv 112 och berättade att han hade dödat sin familj.
Rättsmedicinalverket meddelar nu att mannen behöver observeras i ytterligare en månad för att den rättsmedicinska undersökningen ska kunna slutföras.
– Då förstår man kanske vad som ligger bakom, har åklagare Helena Treiberg Claesson tidigare berättat för GP..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 15:00

Kund utsatt för hot i butik

SVEDALA Den 40-årige mannen var och handlade i en butik på Storgatan i Svedala på måndagen då han uppmärksammade hur en annan kund tog prislappar med nedsatt pris och klistrade på dyrare varor.
När 40-åringen ifrågasatte vad den andre kunden sysslade med blev denne aggressiv.
Enligt polisanmälan blev situationen både hotfull och obehaglig.

Sydsvenskan - 14 sep 18 kl. 04:00

"Sätt Malmö före partiet. Tala med företrädare för alla partier. Ha roligt."

Den tidigare kommunstyrelseordföranden i Malmö, Joakim Ollén (M), ger råd till sin tilltänkte efterträdare Torbjörn Tegnhammar..

Expressen - 04 aug 18 kl. 15:20

Rebecca och Fiona pudlar: "be om ursäkt"

Fiona Fitzpatrick i artistduon Rebecca och Fiona uppträdde på Pridefestivalen under fredagskvällen i en tröja med den sovjetiska kommunistflaggan. Efter stark kritik backar nu artisten och ber om ursäkt. – Jag tänkte inte så långt när jag valde kläder, och det blev fel, skriver hon i en tweet..

YLE - 20 sep 18 kl. 19:22

KPV närmar sig ligaspel – Josimov och Multanen sänkte Haka

Serieledande KPV tog en planenlig seger över mittenlaget FC Haka på bortaplan i kväll. Milos Josimov och Kalle Multanen stod för fullträffarna som förde KPV ytterligare ett steg närmare det stora målet – spel i ligan..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 10:00

Han fokuserar på kossor och mjölk

Personligt – En kossa är väldigt personlig. När man inte har fler än 120 lär man känna dem ganska bra.
Göran Thorsson trivs med kor och han trivs med att arbeta med ungdomar.

Jönköpingsnytt - 19 sep 18 kl. 21:49

Andra raka för Dalen – sänkte Troja

HC Dalen vann hemmapremiären mot Troja/Ljungby. Slutsiffrorna skrevs till 3–2. Dalen har därmed fått en smakstart på Hockeyettan.

Blekinge Läns tidning - 10 sep 18 kl. 16:58

Tänkte S i Karlskrona ens längre än till valdagen?

Karlskronasossarnas tydliga vänstersväng i valrörelsen och att de satte stopp för Engelska skolans etablering i Karlskrona gör att utsikterna för blocköverskridande samarbete är mycket små..

UNT - 27 sep 18 kl. 01:00

Våldsam 25-åring greps på stan 

Den misstänkte ska ha slagit och jagat folk i centrala Uppsala sent på onsdagskvällen..

DI - 26 sep 18 kl. 18:24

Ännu en kvinna anklagar Kavanaugh

En tredje kvinna kliver fram med sexanklagelser mot den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh. På fredag röstar den amerikanska senatens justitieutskott om hans nominering..

GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 23:46

Trump efter nya anklagelser: "Stor fet bluff"

En tredje kvinna kliver fram med sexanklagelser mot den tilltänkte amerikanske HD-domaren Brett Kavanaugh. President Donald Trump avspisar det hela som "en stor fet bluff"..

UNT - 26 sep 18 kl. 23:46

Trump efter nya anklagelser: "Stor fet bluff"

En tredje kvinna kliver fram med sexanklagelser mot den tilltänkte amerikanske HD-domaren Brett Kavanaugh..

BT - 26 sep 18 kl. 22:30

”Tänkte flera gånger att jag inte skulle få bli matchhjälte”

En allsvensk debutant stängde till bakåt – och en ovan drömmålskytt hittade rätt framåt. Då sköt Elfsborg bort Hammarby från SM-guldet – och sig själv en bra bit närmare nytt kontrakt. – Vi hade tur på slutet, men det gör bara allt ännu bättre, säger Frederik Holst..

GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 22:53

Genoas Goran Pandev och Krzysztof Piatek sänkte Chievo

Genoa vann hemma mot Chievo i Italien 18/19 Serie A i fotboll med 2–0 (1–0). Goran Pandev och Krzysztof Piatek gjorde ett mål var för Genoa..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 21:45

Rawez Lawan sköt TFF i sank

FOTBOLL Det var en ödesmatch för båda lagen och matchen såg ut att sluta oavgjort. Men en sen kalldusch Sänkte TFF.Senast lagen möttes blev det seger för kvällens bortalag Dalkurd.

Kristianstadsbladet - 26 sep 18 kl. 22:19

Finanssektorn sänkte Wall Street

USA-börserna backade på onsdagen efter att större delen av dagen ha legat på plus. Det var bland annat finanssektorn som drog ned slutresultatet, Bank of America sjönk 1,8 procent och Wells Fargo gick ned 2,0 procent. Läkemedelssektorn gick däremot bra.

SmålandsPosten - 26 sep 18 kl. 22:19

Finanssektorn sänkte Wall Street

USA-börserna backade på onsdagen efter att större delen av dagen ha legat på plus. Det var bland annat finanssektorn som drog ned slutresultatet, Bank of America sjönk 1,8 procent och Wells Fargo gick ned 2,0 procent. Läkemedelssektorn gick däremot bra.

YA - 26 sep 18 kl. 22:19

Finanssektorn sänkte Wall Street

USA-börserna backade på onsdagen efter att större delen av dagen ha legat på plus. Det var bland annat finanssektorn som drog ned slutresultatet, Bank of America sjönk 1,8 procent och Wells Fargo gick ned 2,0 procent. Läkemedelssektorn gick däremot bra.

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 18 kl. 22:19

Finanssektorn sänkte Wall Street

USA-börserna backade på onsdagen efter att större delen av dagen ha legat på plus. Det var bland annat finanssektorn som drog ned slutresultatet, Bank of America sjönk 1,8 procent och Wells Fargo gick ned 2,0 procent. Läkemedelssektorn gick däremot bra..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.