Sänker

Thursday, 18 April, 22:26

Nyheter om Sänker

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 28 mar 19 kl. 06:00

Revanschsugen Cohen vill tillbaka till Kalmar

Säsongen kan vara över i kväll för Lockerud. Emelie Cohen tänker inte så. – Vi ska åka till Kalmar på söndag igen, det är det enda som gäller..

Trelleborgs Allehanda - 08 apr 19 kl. 13:00

Anmälan: Trelleborgare misstänker granne för att mata skadedjur

En person boende i en lägenhet i Trelleborg har gjort en klagomålsanmälan på måsar som skriker och häckar på innergården där han bor. Mannen misstänker även att en granne matar måsarna..

Skånskan - 23 mar 19 kl. 17:26

Greppet är kopplat

HANDBOLL HK Ankaret har kopplat grepp om den första kvalrundan till allsvenskan. I lördagens hemmamatch i semioff vann Ankaret över HK Silwing/Troja med 33-2/.Det var absolut fullsatt, drygt 400 personer, på plats i Borgebyhallen.

Skånskan - 29 mar 19 kl. 07:00

Dokumentär som tog en egen väg

De träffas, blir förälskade, gör slut, blir vänner och pratar om precis allt. I dokumentären Parning, som får biopremiär i dag, följer regissören Lina Mannheimer 90-talisterna Naomi Carter och Edvin Kempe under ett år för att få svar på frågor kring den digitala generationens syn på relationer.
– Jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig att det här projektet skulle sluta med en romcom-dokumentär, säger Lina Mannheimer med ett skratt.

Hela Gotland - 29 mar 19 kl. 21:21

Polis tog misstänkt langare i Visby

Polisen misstänker att personen köpt alkohol på Systembolaget för att sälja det vidare till en minderårig person..

YLE - 26 mar 19 kl. 12:12

Christoffer Ingo vill att Korsholms fullmäktige avgör fusionsfrågan den 2 april

Christoffer Ingo, gruppordförande för SFP-gruppen i Korsholms fullmäktige, tänker föreslå att kommunfullmäktige på sitt möte den 2 april konstaterar att ärendet om fusionsavtalet är brådskande och tas upp till fullmäktiges behandling..

Skånskan - 29 mar 19 kl. 18:48

Från juniorspel till revanschjakt i kvartsfinalen

HANDBOLL Mitt i den stekheta SM-kvartsfinalserien mot Alingsås passade Ludvig ”Ludde” Hallbäck på att hjälpa Ystads IF:s juniorer till finalsteget i årets USM-handboll.
– Jag var sugen och YIF ville gärna ha med mig. Det var jäkligt roligt.

Expressen - 30 mar 19 kl. 06:59

”Tänker dagligen på dagen då mina föräldrar inte finns”

Hennes släktingar upplevde krigets fasor i Kosovo, och själv har hon sett terrorns konsekvenser på nära håll i både Paris och Manchester. Döden är ingen främling för landslagsstjärnan Kosovare Asllani.  – Jag tänker dagligen på den dagen på mina föräldrar inte finns… man vill inte ångra någonting, säger Asllani i intervjuserien Stjärnmötet.

SVT - 29 mar 19 kl. 15:48

Ida Ingemarsdotter: ”Kan förstå att han söker andra utmaningar”

Ida Ingemarsdotter var inte helt förvånad över Rikard Grips besked att sluta som landslagschef. – När man tänker efter och inser hur många år han har varit med och vilket bra jobb han har gjort så kan man väl förstå att han söker andra utmaningar, säger hon till SVT Sport..

SR - 29 mar 19 kl. 16:37

Tusk kallar till extra toppmöte efter brexit-nej

Efter att parlamentet för tredje gången Sänker Theresa Mays utträdesavtal återstår två veckor för Storbritannien att lösa frågan. Nu kallar EU-rådets ordförande Donald Tusk till toppmöte..

YA - 22 mar 19 kl. 06:00

Hos Tommy är det jul året runt

I mars är det inte många som tänker på julen. Utom Tommy Wahlgren på Odenslunds gård utanför Skåne Tranås. Så här års är han i full gång med att beskära och gödsla sina många tusen blivande julgranar..

Skånskan - 29 mar 19 kl. 14:15

Kommentarsstorm om Soc­ker­toppen

Ör­tof­ta Ef­ter att per­so­nalen på Slotts­parkens för­sko­la gick ut med att man inte vill byta namn till Soc­ker­toppen haglade kom­men­tarerna tätt på so­ci­ala me­di­er. Men per­so­nalen står fast.”Kan­ske borde heta bitterfi … istäl­let”, ”Fattar ni hur jävla tram­siga ni är”, ” För­står per­so­nalen” och ”Jag håller med per­so­nalen.

Dagensanalys.se - 28 mar 19 kl. 09:25

Vinn ett presentkort från Amazon när du deltar i den här undersökningen

OutSystems genomför sin årliga undersökning The State of Application Development och behöver nu din hjälp genom att du svarar på enkäten. Tyck till och bli belönad! För sjätte året i rad genomför OutSystems sin undersökning The State of Application Development.

NSD - 29 mar 19 kl. 10:29

Ica-butiken tar bort moms på mensskydd

Med start nästa vecka Sänker Ica Supermarket i Överkalix priset på alla bindor och tamponger med 25 procent – mensskydden blir därmed momsfria..

Barometern - 18 mar 19 kl. 13:32

Han letar statister till sin Kalmarfilm

En dramakomedi som utspelar sig i Kalmar tänker Ludvig Nyberg spela in i sommar. Han söker nu ett flertal statister samt personer till sitt filmteam..

Skånskan - 27 mar 19 kl. 15:00

Bondehot ska utredas

På landet Hur upplever lantbrukare hat och hot? Och hur kan problemen förebyggas? Det är några av de frågeställningar som ska undersökas i ett nytt forskningsprojekt som drar i gång i vår.

DI - 29 mar 19 kl. 08:59

SEB sänker riktkursen för Swedbank

SEB har sänkt sin riktkurs för Swedbank till 200 kronor från tidigare 230 kronor. Rekommendationen köp återupprepas. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 08:55

Här är torsdagens färska analyser

Handelsbanken Capital Markets Sänker sin rekommendation för Swedbank till behåll från köp. Riktkursen sänks till 165 från 200 kr. Det framgår av Bloomberg.

Expressen - 28 mar 19 kl. 21:05

Sänker Växjöstjärnan – får matchstraff direkt

Först fick Johan Forsberg kliva av isen efter att ha tacklats av Brendan Shinnimin.Sen gjorde Växjöstjärnan mål.Strax efteråt åkte Luleås Oscar Engsund på matchstraff efter att ha skadat kanadensaren.

Expressen - 28 mar 19 kl. 23:30

Färjestad tänker kopiera udda metoden från 2011

JÖNKÖPING. Hemmaplansnackdel eller bortafördel?Hittills har varken HV71 eller Färjestad vunnit på hemmaplan i kvartsfinalen.

Kristianstadsbladet - 29 mar 19 kl. 00:01

Nöje: Instängd när mörkret sänker sig

Vinnare av publikpriset på Sundancefestivalen. Nyligen tilldelad en Robert som förra årets bästa danska film. Nu når ”Den skyldige” – Gustav Möllers täta, mångbottnade thriller – svenska biografer..

NSD - 28 mar 19 kl. 20:02

"Varje kväll jag spelar tänker jag på Tim"

Han är Sveriges mest spelade artist och står på toppen av sin karriär..

Cornucopia - 28 mar 19 kl. 18:31

Swedbank-aktien kraschar vidare - styrelsen får höjt arvode - VD:n får 21 miljoner i fallskärm - "flytta inte era sparpengar"

Den ryska penningtvättbanken Swedbanks aktie fortsatte krascha idag när handelsstoppet hävts. Samtidigt höjde årsstämman styrelsens arvode och VD:n som sparkades idag får 21 miljoner kronor i tröst via en så kallad fallskärm. Beskedet är annars att man inte behöver flytta sina sparpengar från krisbanken, eftersom insättningsgarantin och investerarskyddet gäller som vanligt.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:52

Trots eller tack vare Brexit – London är hett

I nyhetsflödet stannar jag plötsligt till när den gamla rockikonen Roger Daltrey, sångare i ett av min ungdoms bästsäljande popband, The Who, intervjuas och reagerar mot vad han ser som skrämselpropaganda mot Brexit. Eller för att citera hans lite både ilskna och grovkorniga kommentar: “As if we didn’t tour Europe before the fucking EU!” Han har förstås rätt.

GöteborgsPosten - 28 mar 19 kl. 17:44

Allvarlig stämning på Dramatens personalmöte

Dramatens teaterchef Eirik Stubø har under torsdagen haft möte med skådespelare på institutionen. Jag har fortfarande frågor om vilka åtgärder man tänker vidta, säger han till TT..

Expressen - 28 mar 19 kl. 13:21

Hustruns ord till Tom Hanks – efter sjukdomsbeskedet

För fyra år sedan drabbades Rita Wilson av bröstcancer.  Nu berättar sångerskan, som är gift med skådespelaren Tom Hanks, om sjukdomsbeskedet, tankarna – och orden hon delade med sin make under den svåra tiden.”Du är rädd, orolig, du tänker på din egen dödlighet.

Dagens PS - 28 mar 19 kl. 09:25

JUST NU: Aktie rasar efter vinstvarning

Börspappret backar 17 procent direkt i öppningen av Stockholmsbörsen. Har du aktien? Attendo har kommit in med en vinstvarning på torsdagsmorgonen och reaktionen på aktiemarknaden blev omedelbar när Stockholmsbörsen öppnade.

Cornucopia - 28 mar 19 kl. 13:39

Konjunkturinstitutet höjer tillväxtprognosen - men ingen högkonjunktur igen

Konjunkturinstitutet höjer sin prognos över svensk ekonomisk tillväxt från tidigare 1.3% till 1.5%.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 13:45

Eslöv: ”Alltid något men inte bra”

ESLÖV Eslöv får behålla ett mindre servicekontor även i Arbetsförmedlingens nya organisation. Men inga medarbetare blir stationerade där utan kontoret bemannas av personal från något av de fyra kontor i Skåne som blir kvar. Kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S) tycker inte att beslutet är bra, även om Af fortsatt har lokaler i Eslöv.

DI - 28 mar 19 kl. 13:13

Rekar: Carnegie plockar bort köpstämpel från Attendo efter vinstvarning

Carnegie Sänker sin rekommendation för vårdbolaget Attendo till behåll från tidigare köp. Riktkursen sänks till 55 kronor från 80 kronor..

Skånskan - 26 mar 19 kl. 20:00

När krisen kommer tar vi hand om varandra

HJÄLPSAMMA – Vi är faktiskt trevligare mot varann när vi måste evakuera ett flygplan än när vi går ombord.
Misse Wester forskar om hur människor beter sig i krissituationer och kan ge det hoppingivande beskedet att vi faktiskt tar hand om varandra, vi hjälps åt.Namn: Misse Wester
Ålder: 49 år
Yrke: Doktor i psykologi.

Affärsvärlden - 28 mar 19 kl. 08:26

SHB: Swedbank inte längre köpvärd

Handelsbanken Capital Markets Sänker sin rekommendation för Swedbank till behåll från köp..

Dagens PS - 28 mar 19 kl. 07:31

AFV har vaskat fram ett guldkorn

Affärsvärlden ger köpråd för Byggmästare AJA Holding i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Studsvik, Tieto och Essity. När det gäller Essity är det en sänkning från tidigare köpråd.

DI - 28 mar 19 kl. 08:09

Handelsbanken sänker Swedbank – här är dagens rekar

Handelsbanken plockar bort köpstämpeln från sektorskollegan Swedbank inför den pressade storbankens årsstämma på torsdagen..

GöteborgsPosten - 20 feb 19 kl. 16:00

Tänker ni sänka skatterna eller inte?

Centerpartiet vill sänka skattetrycket. Magdalena Andersson (S) meddelar samtidigt att det inte kommer att sänkas. Vad har ni egentligen gjort upp om?

PrivataAffärer - 27 mar 19 kl. 09:14

Här är onsdagens färska analyser

Kepler Cheuvreux Sänker riktkursen för Veoneer till 21 dollar från 24 dollar. Rekommendationen minska upprepas. Det framgår av Bloomberg.

UT - 28 mar 19 kl. 00:00

Debatt: Dags för unga ta plats bland tjänstemännen

Vänsterpartiet strävar efter ett varmare och mer inkluderande samhällsbygge, där vi hellre tänker i termer av vi i motsats till vi och dom. Detta gäller oavsett vi pratar om fattiga, invandrare, kön, sexuell läggning, pensionärer eller människor med funktionsvariationer med flera. Men unga då?.

Sydöstran - 27 mar 19 kl. 23:59

Fortsatt kaos i Brexitfrågan – brittiska parlamentet röstade nej till allt

Åtta vägledande förslag valdes ut i det brittiska parlamentet som skulle kunna staka ut vägen för brexit. Samtliga röstades ner. Samtidigt har talmannen meddelat att han inte tänker tillåta en tredje omröstning så länge premiärminister Theresa May vägrar ändra sitt avtal..

BT - 27 mar 19 kl. 23:59

Fortsatt kaos i Brexitfrågan – brittiska parlamentet röstade nej till allt

Åtta vägledande förslag valdes ut i det brittiska parlamentet som skulle kunna staka ut vägen för brexit. Samtliga röstades ner. Samtidigt har talmannen meddelat att han inte tänker tillåta en tredje omröstning så länge premiärminister Theresa May vägrar ändra sitt avtal..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.