Säljer

Monday, 15 July, 19:58

Nyheter om Säljer

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 26 jun 19 kl. 08:00

Farligt hot – avsnitt 4

Sommarföljetong Han vände sig mot Francine och log uppmuntrande.
– I nära samarbete med polisen, sköt Ylva Kronholm snipigt in, markerade sitt revir.
– Tack.

UT - 26 jun 19 kl. 08:15

Kanadensare klar för UIF

Efter förlängningen av Aaron Smith följer en tidigare lagkamrat till UIF:s kanadensare i hans fotspår till Lassarinken. 23-årige Lucas Pozzobon är klar för de svartgula..

YLE - 26 jun 19 kl. 08:32

Skyddshemmet efterlyser fosterfamiljer för klienternas husdjur

Många personer som skulle behöva skydd från en våldsam partner väljer att inte uppsöka skyddshem på grund av sina husdjur. Oron för vad som kan hända med husdjuret gör att man i stället blir kvar hemma och eventuellt utsätts för mera våld. Österbottens skyddshem går nu ut och efterlyser fosterhem för hjälpbehövandes husdjur – och responsen har varit närmast överväldigande..

Kristianstadsbladet - 26 jun 19 kl. 06:30

Hudvårdskrämer för 19 000 kronor stals på minuter – ”Lyckas ofta skövla hela hyllor”

På några få minuter försvinner varor för stora belopp. Bara de senaste dagarna har professionella tjuvar slagit till tre gånger mot butiker som Säljer smink och hudvård i Kristianstad..

GöteborgsPosten - 26 jun 19 kl. 06:50

Nytt bolag startar i Vänersborg – ska verka i handelsbranschen

Den 25 juni registrerades det nya bolaget Westcoast Motorsport AB hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Vänersborg och ska enligt deras uppgifter syssla med "westcoast Motorsport Säljer och distribuerar motorsportrelaterade produkter till främst företag men också direkt till privatpersoner aktiva inom motorsport via webbhandel, på evenemang och i vår fysiska butik". Styrelseordförande är Pontus Karlsson, 36 år..

Sydsvenskan - 05 jul 19 kl. 16:56

Seger om Lindahl: ”Hedvig väljer sina ord”

Hedvig Lindahl beskrev en maktkamp om ledarrollen i det svenska fotbollslandslaget. Caroline Seger tonar ned det som sagts. – Hur Hedvig väljer sina ord, det är väl Hedvig, skulle jag säga, säger lagkaptenen.

Skånskan - 26 jun 19 kl. 05:30

Trafikeländet i Skåne

Måndagen var en riktig eländesdag när det gäller trafiken i Skåne. Först var det en person som blev påkörd i Burlöv. Som tur var blev utgången i sammanhanget lycklig – mannen var vid medvetande när han fördes till sjukhus.

Blekinge Läns tidning - 26 jun 19 kl. 06:00

Sju av tio svenskar väljer hemester - Annika Lydänge är en av dem

Experterna är överens - lösningen för en rolig sommar på liten budget stavas hemester, att semestra på hemmaplan. För Annika Lydänge från Karlskrona finns inga andra alternativ. - Det finns så mycket att se och göra precis runt knuten..

Skånskan - 26 jun 19 kl. 05:00

Gåsinvasion vid Trollsjön

Eslöv Det strömmar in rapporter om ovanligt många gäss vid Trollsjön.
Något som överraskade kommunen, som hoppas på vapenvila i år.Sedan mitten av april har en bekymrad allmänhet hört av sig till kommunen om de ovanligt många gässen vid Trollsjöområdet.

NT - 05 jul 19 kl. 15:00

Hon följer med Abbas succéparty till London

Elin König Andersson, 27, följer med succén "Mamma Mia!.

Expressen - 26 jun 19 kl. 00:30

Trumps stab vägrar publicera klimatlarm: ”Försöker tysta”

Effekter av ökat koldioxidutsläpp, stigande temperaturer och ostabilt väder.Flera stora studier varnar om världens klimatförändringar.Trots det väljer Trump-administrationen att inte publicera de alarmerande resultaten, visar Politicos undersökning..

SR - 25 jun 19 kl. 22:23

Liberaler lämnar – efter Ullenhags besked

Efter att Erik Ullenhag hoppat av från striden om partiledarposten i Liberalerna, väljer flera tunga namn att lämna partiet i protest, skriver Aftonbladet..

DI - 25 jun 19 kl. 20:44

Beviset placerarna väntat på – nu syns bolagens dolda guld

På tisdagen sträckte investerarna i skogsaktier armarna i skyn efter måndagens kvällsbesked att Billerud Korsnäs Säljer skog de i maj köpte loss från Bergvik Öst till pensionsbolaget AMF. Börsen har börjat omvärdera det gröna guldet. .

Skånskan - 25 jun 19 kl. 20:03

Världsberömd tävlingsbåt ankrade vid Hjälmarekajen

MALMÖ Folk sökte sig till Hjälmarekajen på tisdagen när en av världens största segelbåtar med namnet Vo 65 ankrade under några timmar.
Den svenska-holländska besättningen var på väg för att segla Gotland runt.– Detta är ett spännande och unikt samarbete mellan de professionella seglarna i Team Brunel som har tävlat i jordenruntracet Volvo Ocean Race och vårt digital- och kommunikationsföretag HiQ, berättar Erik Ridman.

SVT - 25 jun 19 kl. 18:55

Styrelsemedlem i Liberalerna lämnar efter Ullenhags avhopp

Partistyrelsemedlemmen Linnéa Darell väljer att lämna sitt uppdrag i Liberalerna. Det meddelar hon under tisdagen efter att Erik Ullenhag gick ut med att han hoppar av valet till partiledarposten..

Sydsvenskan - 25 jun 19 kl. 19:00

Stor guide – så väljer du rätt grillvin

Vinexperten Maya Samuelsson om hur du undviker ett av de vanligaste felen..

DI - 25 jun 19 kl. 19:02

Strategen spår kursras i år: ”Väldigt tråkig trend”

Kan H&M överraska i sin delårsrapport på torsdag? Analytikerna är skeptiska: bara en rekommenderar köp av aktien. ”Jag ser ingen vändning eller stark återhämtning”, säger en av analytikerna som följer H&M.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 19 kl. 19:00

Stor guide – så väljer du rätt grillvin

Vinexperten Maya Samuelsson om hur du undviker ett av de vanligaste felen..

Sydsvenskan - 25 jun 19 kl. 18:19

Trump anser att Rapinoes protest är olämplig

När det amerikanska landslaget sjunger med i "The star-spangled banner" inför VM-matcherna väljer stjärnan Megan Rapinoe att stå tyst i protest. En protest som USA:s president Donald Trump inte anser vara lämplig. – Nej, det tycker jag inte, säger Trump.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 19 kl. 18:19

Trump anser att Rapinoes protest är olämplig

När det amerikanska landslaget sjunger med i "The star-spangled banner" inför VM-matcherna väljer stjärnan Megan Rapinoe att stå tyst i protest. En protest som USA:s president Donald Trump inte anser vara lämplig. – Nej, det tycker jag inte, säger Trump.

Barometern - 25 jun 19 kl. 18:30

18.55: Här följer du Dackarna mot Rospiggarna

Sporten direktrapporterar från mötet på HZ Bygg Arena..

BT - 25 jun 19 kl. 16:55

Bingolottohjältar hyllades med tårta – i Sverigetoppen igen

För fjärde året i rad är Skene IF en av landets främsta klubbar på att sälja Bingolotter. Allra flest i järngänget Säljer Rolf Larsson. – Jag har inga särskilda knep, men jag sitter ju ganska långa pass, säger han..

Mobil - 25 jun 19 kl. 15:28

Inga planer på några nya Mi Note- eller Mi Max-telefoner i år

Xiaomi väljer att begränsa sitt utbud på smartphonesidan under 2019. Vi får nämligen inte se någon ny Mi Note i år, och inte heller någon ny Mi Max..

Skånskan - 25 jun 19 kl. 15:30

Hovrätten skärper straffet för Höörsbo

höör Precis som tingsrätten menar hovrätten att det inte ska räknas som mordförsök när en 23-årig man från Höör utdelade ett oprovocerat hugg mot sin pappa med en kökskniv. Ändå väljer hovrätten att skärpa straffet till sju månaders fängelse för misshandeln som skedde.Det var i september i år som mannen hamnade i konflikt med sin pappa på en adress i kommunen.

BT - 25 jun 19 kl. 15:40

”Ser fram emot att få utveckla Liberalerna tillsammans”

Av tre kandidater återstår en. När Liberalerna väljer ny partiledare på fredag väntas Nyamko Sabuni bli Jan Björklunds efterträdare. – Jag ser fram emot att få utveckla Liberalerna tillsammans med Nyamko, säger Anna Svalander (L), kommunalråd..

DI - 25 jun 19 kl. 15:07

Oscar Properties säljer fastighet för 240 miljoner kronor i Nacka

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt en fastighet i Nacka för 240 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 25 jun 19 kl. 15:16

Kunder ställer allt högre krav på företags värderingar och förmåga till innovation

Modern försäljning ställer allt högre anspråk på företag som vill locka till sig kunder och marginalen för fel har minskat med åren. Det visar nya siffror från Salesforce. Salesforce publicerade nyligen sin tredje upplaga av rapporten State of the Connected Customer, som har kartlagt kundupplevelsen hos mer än 8 000 konsumenter och företagskunder världen över.

SVT - 25 jun 19 kl. 13:54

Lasse Åbergs liv blir dokumentär: ”En unik personlighet inom kulturområdet”

I maj nästa år blir Lasse Åberg 80 år. I samband med detta gör SVT två entimmesprogram om denne folkkäre kulturpersonlighet. Dokumentären som fått namnet En ängslig gosses memoarer följer den folkkäre konstnären från födelseåret 1940 fram till idag..

PrivataAffärer - 25 jun 19 kl. 14:19

Här är fonderna som gynnas av gigantiska läkemedelsaffären

Läkemedelsbolaget Abbvie förvärvar sektorkollegan Allergan i en affär värd cirka 63 miljarder dollar. Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan. Affären motsvarar en aktiekurs i Allergan om 188:24 dollar, vilket innebär en premie på omkring 45 procent mot måndagens stängningskurs om 129:57 dollar.

Blekinge Läns tidning - 25 jun 19 kl. 12:11

Kommunens växter blir planteringsjord

Säljer kommunen möjligtvis de växter och lökar som blommat och ersätts mot nya i offentliga planteringar?.

Nyteknik - 25 jun 19 kl. 12:12

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in..

Barometern - 25 jun 19 kl. 11:25

Replik: Alfsson har fel

Den numera uteslutne Sverigedemokraten Thoralf Alfsson går till storms mot mig. Han hävdar att jag är arg och har raderat ett blogginlägg om Barometern. Inget av det är sant men det är symptomatiskt för Alfssons sätt att debattera.

Affärsvärlden - 05 jul 19 kl. 07:03

Nordic Capital säljer Ellos Group för 2,4 miljarder

Nordic Capital Säljer Ellos Group till FNG för cirka 2.400 miljoner kronor (enterprise value)..

Realtid - 05 jul 19 kl. 07:16

Nordic Capital säljer Ellos Group

Nordic Capital Säljer Ellos Group för cirka 2,4 miljarder kronor..

Sydöstran - 25 jun 19 kl. 10:45

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in..

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 19 kl. 09:34

SCA vinnare på sjunkande börs

Stockholmsbörsen sjunker i den inledande handeln och följer tidigare nedgångar i Asien och USA. Vid klockan 9.20 har OMXS-index backat 0,1 procent.

Sydsvenskan - 25 jun 19 kl. 09:34

SCA vinnare på sjunkande börs

Stockholmsbörsen sjunker i den inledande handeln och följer tidigare nedgångar i Asien och USA. Vid klockan 9.20 har OMXS-index backat 0,1 procent.

Jönköpingsnytt - 25 jun 19 kl. 09:33

Talangen återvänder till bygden

Chelsea Gibbs återvänder till Vätterbygden. Den lovande försvarsspelaren har skrivit på för Mariebo IK.
– Det är kul när yngre och lovande spelare väljer oss, säger sportchefen Christian Blick.

DN - 25 jun 19 kl. 09:53

Spellista: DN Kultur väljer sina favoritlåtar sommaren 2019

Lana Del Rey, Aden x Asme, Mark Ronson + Lykke Li och Madi Banja – DN Kultur har valt ut sina aktuella favoritlåtar inför sommaren..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.