Sälja

Tuesday, 18 June, 02:41

Nyheter om Sälja

Sortering: Relevans | Senaste
Dagen - 28 maj 19 kl. 16:53

Alliansmissionen ska följa upp hur det går att följa visionen

I helgen möts Alliansmissionen till årskonferens..

Dagen - 28 maj 19 kl. 16:53

Alliansmissionen ska följa upp hur det går att följa visionen

I helgen möts Alliansmissionen till årskonferens..

Dagens Media - 29 maj 19 kl. 13:27

Ad City Media ska sälja Vois reklamytor

Voi vinner cykelavtalet i Stockholms stad. De 350 reklamytor som ingår i kontraktet ska Säljas av Ad City Media..

Dagens PS - 29 maj 19 kl. 12:19

Säkerhetsbrist i iPhone – spårar dig dygnet runt

Washington Post målar upp en alarmerande bild av iPhone-appar som vet vad du gör dygnet runt – och personlig data som delas ut i smyg. Techskribenten Geoffrey A. Fowler är orolig för sin data – och sin personliga integritet.

Blekinge Läns tidning - 29 maj 19 kl. 12:05

Det blir en hästkur till fars i sommar

För tredje året bjuder Sandelius kultur och nöje in till fars på Skottsbergska gården. Publiken får fortsätta följa bonden Rudolf och livet på gården. Den här gången blir det förvecklingar kring mediciner..

Sydöstran - 29 maj 19 kl. 12:05

Det blir en hästkur till fars i sommar

För tredje året bjuder Sandelius kultur och nöje in till fars på Skottsbergska gården. Publiken får fortsätta följa bonden Rudolf och livet på gården. Den här gången blir det förvecklingar kring mediciner..

UNT - 29 maj 19 kl. 10:47

De säljer hyresrätter för en halv miljard

Företaget Besqab väljer att Sälja 253 hyresrätter i Ultuna Trädgårdsstad..

UNT - 29 maj 19 kl. 10:47

De säljer hyresrätter för en halv miljard

Företaget Besqab väljer att Sälja 253 hyresrätter i Ultuna Trädgårdsstad..

Kristianstadsbladet - 29 maj 19 kl. 10:53

Läsartext: Alla har kapital att sälja, alla kan öka nyttan

I Kristianstadsbladet 2017 publicerades min artikel om Gamlegården och nyanlända där jag medvetet formulerade en mening om att ”…. sätta människor i arbete”. En kollega gav mig återkoppling och förklarade att människor ”får jobb” och att det inte är ”någon som sätter dem i jobb”, vilket fått mig att skriva denna artikel, skriver Salah Saleh, själv invandrad från Irak..

DN - 29 maj 19 kl. 10:28

Så påverkas trafiken under Stockholm marathon

På lördag fyller Stockholm marathon 41 år. Löparfesten ställer till med en del krångel i trafiken i stora delar av innerstan. För den som ska ut och resa är SL:s rekommendation att välja tunnelbanan.

Dagens PS - 29 maj 19 kl. 10:30

Kontantlösa butiker möter motstånd i USA

Dagens techbrief handlar om Huaweis juridiska dribbel, en ny Pokemon-app som mäter din sömn och motståndsrörelsen i USA som klamrar sig fast vid kontanter. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Huawei pressar amerikanska staten Techjätten kallar förbudet för ett brott mot konstitutionen, rapporterar CNBC.

Hela Gotland - 29 maj 19 kl. 07:13

Nedklottrad skamfläck blir lyxlägenheter

Lyxlägenheterna i tre våningsplan blev för dyra att Sälja..

PrivataAffärer - 29 maj 19 kl. 07:29

SBAB: Större utbud än efterfrågan på bostadsrätter

”I riket som helhet har andelen nyproducerade bostadsrätter till salu i april minskat något jämfört med förra året. I nio län har nyproduktionsmarknaden minskat. Bostadsrättsutbudet för begagnade bostäder har ökat i alla län förutom i Örebro och på Gotland”, skriver SBAB.

PrivataAffärer - 29 maj 19 kl. 06:44

Sparekonomen: Svenskarna går miste om miljarder i ränta

SCB:s senaste sparbarometer visar att svenskarna nu har närmare 1 900 miljarder kronor i vanligt kontosparande. Det innebär en ökning med 150 miljarder kronor på bara ett år. Samtidigt ligger storbankernas andel av inlåningen på runt 65 procent.

GT - 29 maj 19 kl. 06:58

Jerebko säljer lyxhuset i USA

Den svenske NBA-stjärnan Jonas Jerebko köpte ett hus i Detroit för 21 miljoner kronor. Men nu har Kinna-sonen bestämt sig för att Sälja den 1207 kvadratmeter stora villan. .

BT - 29 maj 19 kl. 07:09

Nya Trollstigen invigs på Sjöbo: ”Det är en saga att följa vägen”

I dag inviger barn, föräldrar och fritidsförvaltningen den nya stigen i Trollskogen på Sjöbo. Den kallas Trollstigen och består av en 1,7 km lång sträcka med 20 stationer av omväxlande naturfrågor..

DN - 07 jun 19 kl. 17:08

Region Stockholm rustar för värmebölja

Förra årets värmebölja skapade stora problem inom sjukvården. Nu rustar Region Stockholm för sommaren. – Vi är väldigt mycket bättre förberedda än vad vi var förra året, säger Elda Sparrelid chefläkare Region Stockholm till SVT Stockholm..

Skånskan - 29 maj 19 kl. 01:30

Tre som konkurrerar bra för Liberalerna

Nu är det klart att tre liberaler öppet kandiderar till att bli partiledare efter Jan Björklund. Det har valberedningen med Olle Schmidt i spetsen strävat efter, och det höjer säkert intresset för partiledarvalet, vilket Liberalerna verkligen behöver efter de två katastrofval som partiet drabbats av det senaste knappa året.
Att Nyamko Sabuni kungjorde sin kandidatur och sedan drivit en lågintensiv kampanj under EU-valrörelsen har retat en del.

Expressen - 28 maj 19 kl. 22:57

Piken: ”Ändå valde de en sämre arena”

Hockey-VM kommer till Sverige och Danmark 2025 – och då kan Malmö bli en viktig värdstad.I alla fall om storbyggmästaren Percy Nilsson får välja.Samtidigt har han inte glömt besvikelsen över att gå miste om junior-VM i hockey 2022.

Cornucopia - 27 maj 19 kl. 13:54

MÖP-måndag: Ännu ett havererat modernt ryskt försvarprojekt

Dags för MÖP-måndag igen. Ännu ett av Rysslands moderna försvarsprojekt har havererat. Denna gång moderniseringen av ubåten Kazan, vilket är svårt att dölja till skillnad mot t ex Armatastridsvagnarna eller luftvärnet, på grund av risken för ett ubåtshaveri och totalförlust.

Expressen - 28 maj 19 kl. 20:51

Författaren Malin Lindroth: ”Många gör extrema anpassningar av rädsla att inte bli valda”

GÖTEBORG. Egentid kan gå an om den är självvald och om man har en yogamatta som accessoar.Men i hyllade boken ”Nuckan” skildrar Malin Lindroth hur det är att vara ofrivilligt ensam – och vilken frihet det kan innebära att välja bort bekräftelse från män.

SmålandsPosten - 28 maj 19 kl. 18:22

Iman sålde allra flest majblommor

Hon var bäst i klassen på att Sälja majblommor och hennes klass var bästa klassen på skolan. Iman Beciroski har sålt majblommor för 12 000 kronor. Pengar som Alvestabarn kommer att få glädje av.

SmålandsPosten - 28 maj 19 kl. 18:22

Förskolan bytte skepnad till cirkus

Barnen på förskolan gillade att leka cirkus när de hade fri lek, och det spann personalen vidare på. Alltihop mynnade ut i en cirkusföreställning där barnen har fått välja roller och skapa rekvisita. – Det känns bra inför kvällen, allt har varit roligt, tyckte Maja, ett av barnen..

Skånskan - 28 maj 19 kl. 18:29

Rosenberg tillbaka i MFF-elvan

FOTBOLL Lagkaptenen Markus Rosenberg är tillbaka i MFF:s startelva i hemmamötet med Gif Sundsvall.Därmed får Guillermo Molins snällt sätta sig på avbytarbänken. Precis som tidigare så roterar gärna MFF-tränaren Uwe Rösler i startelvan, och trots skador i truppen så har han ändå många alternativ att välja bland.

Blekinge Läns tidning - 28 maj 19 kl. 16:58

Solskydd sätts upp på äldreboenden

Efter fjolårssommarens värmebölja vill Olofström investera i solskydd på kommunens äldreboenden. Markiserna som ska sättas upp är tänkta att motverka en för varm miljö för de boende. – Det håller solen borta, så att det inte blir så varmt som i fjol, säger Miroslav Milurovic (S), ordförande för socialnämnden i Olofströms kommun..

DI - 28 maj 19 kl. 15:51

Storbankernas svar om höjda kapitalkrav för kommersiella fastigheter

Den finländskflaggade nordiska storbanken Nordea kommer att följa Finansinspektionens arbete för höjda kapitalkrav på kommersiell fastighetsutlåning. Det uppger presschefen Afroditi Kjellberg i ett email till Nyhetsbyrån Direkt..

Skånskan - 28 maj 19 kl. 15:57

Rekordintresse för nytt bygge

Svalöv Som väntat var intresset stort när Svalövsbostäder pejlade intresset för att bo i det nya hyreshuset på Ryttaregatan i Svalöv.I dagarna bjöds det till infomöte och vd Robert Johansen var nöjd efteråt:
– Man kan väl lätt säga att vi inte får några problem att hyra ut lägenheter. Uppslutningen var mycket god.

SVT - 28 maj 19 kl. 16:06

Polisen: ”Det här är inte nytt – arrangören har ansvaret”

De förstärkta åtgärderna som kommer vidtas för att få bukt med pyroteknik på de svenska arenorna är egentligen inga nyheter. Det menar Maria Thulin, processledare på polisens enhet för förvaltningsrätt. – Riktlinjerna som polisen ska följa är från 2016, säger Thulin till SVT Sport och menar att detta är en uppmaning till polismyndigheter att implementera befintlig lagstiftning..

DI - 28 maj 19 kl. 15:00

Utbombade klädaktien är en potentiell kursdubblare

Klädbolaget är finansiellt ansträngt och aktien har pressats till nya bottennivåer. Men planen att stycka upp konglomeratstrukturen och Sälja av dotterbolag innebär att det finns potential för kursdubbling – i alla fall på pappret..

Vagabond - 28 maj 19 kl. 14:00

Trängseln på Mount Everest är inte det stora problemet

Bilden på kön av klättrare på väg upp på Mount Everest är förfärlig. Men huvudproblemet är inte jakten på det extrema. det är tendens att alltid välja världskända platser för att bocka av dem från en patetisk bucket list, skriver Vagabonds krönikör.

YLE - 28 maj 19 kl. 14:28

I framtiden kan blåstång odlas i de västnyländska vattnen - uppstartsföretag vill göra business och samtidigt minska övergödningen

Det har blivit något av en trend att göra business på att åtgärda miljöproblem. På forskarhåll välkomnar man affärsvärldens växande miljöintresse, men påminner om risken med att Sälja enkla lösningar..

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 13:08

26-årig student blir vd för Adecco

Över 4000 sökte tjänsten, och nu har vakansen tillsatts – Lisa Henning heter studenten som ska ta över chefsjobbet på Adecco under en månad i sommar. Adecco har för tionde året i rad genomfört programmet ”VD för en månad”, och årets vd är en 26-årig student från Stockholm. Varje person som sökte fick uppge en ”hjärtefråga”, och Lisa Henning säger enligt pressmeddelandet att det viktigaste för henne är mångfald och integration: ”Att välja mångfald som hjärtefråga är väldigt naturligt för mig.

DN - 28 maj 19 kl. 12:07

”Upp till individen att välja bort kött”

Utesluter inte att politiker fattar viktiga beslut..

Skånskan - 27 maj 19 kl. 14:21

Lättnad efter tydligt nej till fängelse

Svedala På söndagen röstade 67,5 procent av Svedalaborna mot planerna på att anlägga ett fängelse i kommunen, enligt det preliminära valresultatet. Utgången har en stark påverkan på politikerna, men än är inte frågan helt avgjord.I mars förra året lämnades 400 namnunderskrifter in till Svedala kommun i protest mot planerna på att anlägga ett fängelse i kommunen.

DN - 28 maj 19 kl. 11:39

Landslagspetning chockade OS-hjälten: Var min identitet

ÖREBRO. Lisa Dahlkvist har varit en stor del av svensk landslagsfotboll under de tio senaste åren. Men när Peter Gerhardsson tog över som förbundskapten blev hon inte uttagen.

Kristianstadsbladet - 28 maj 19 kl. 10:54

Brott: Man skulle provköra bil – kom aldrig tillbaka

Det var när en man i Broby skulle Sälja sin bil förra veckan som han blev bestulen..

Cornucopia - 28 maj 19 kl. 11:07

Icke-inflationen: Boplats Göteborg dubblar köavgiften

Icke-inflationen fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Göteborgs kommuns bostadskö Boplats Göteborg dubblar nu sin köavgift, dvs en prishöjning på 100%.
En boplats.

Sydöstran - 28 maj 19 kl. 11:02

Café har begärts i konkurs

Har försökt att Sälja verksamheten under ett års tid..

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 10:05

Facebooks nya krypto-valuta kommer nästa år

Dagens techbrief handlar om Alibabas börsplaner, säkerhetskäbbel mellan Apple och Google samt Facebooks nya kryptovaluta. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Alibaba söker 20 miljarder dollar i kapital – funderar på en andra börsnotering Asiens största e-handlare är redan börsnoterad i New York, men funderar nu på att gå in på Hong Kong-börsen.

Expressen - 28 maj 19 kl. 08:08

Jessica Anderssons kärleksuppoffring – för karriären

Jessica Andersson gör sig redo för ännu en ”Diggiloo”-vända, efter fjolårets break från musikturnén.Det innebär dock att hon tvingas välja bort romantiska semestrar med sin kärlek, Johan Malm.– Hur roligt det än är så väljer jag bort en annan del av livet – det sociala med vänner och familj, säger hon..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.