Sälen

Wednesday, 17 October, 04:46

Nyheter om Sälen

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 21:50

Östersunds FK vann - efter Dino Islamovics hattrick

Dino Islamovic stod för alla tre målen för Östersunds FK när Östersunds FK vann mot Brommapojkarna på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll. Till slut blev det 3–1 (1–0). Enda målskytt för Brommapojkarna blev Philip Hellquist..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 21:30

Norrköping spräckte MFF:s allsvenska svit

Markus Rosenberg avstängd – då kom Malmö FF:s första allsvenska förlust under Uwe Röslers ledning och en åtta matcher lång segersvit sprack borta mot guldjagande Norrköping.– I 75 minuter var det bara ett lag på planen, men i en allsvensk toppstrid får man inte göra de misstag som vi gjorde i den första halvleken, konstaterade MFF-tränaren Uwe Rösler i C More efter matchen.
Det var ett oväntat försiktigt och sidledspassande MFF som inledde den första halvleken utan den direkta offensiva spetsen utan avstängde Markus Rosenberg.

Skånskan - 26 sep 18 kl. 21:30

Norrköping spräckte MFF:s allsvenska svit

Markus Rosenberg avstängd – då kom Malmö FF:s första allsvenska förlust under Uwe Röslers ledning och en åtta matcher lång segersvit sprack borta mot guldjagande Norrköping.– I 75 minuter var det bara ett lag på planen, men i en allsvensk toppstrid får man inte göra de misstag som vi gjorde i den första halvleken, konstaterade MFF-tränaren Uwe Rösler i C More efter matchen.
Det var ett oväntat försiktigt och sidledspassande MFF som inledde den första halvleken utan den direkta offensiva spetsen utan avstängde Markus Rosenberg.

Expressen - 22 aug 18 kl. 19:38

Mimmo, 12, och Hannes, 11, räddade sälen från att dö

När kompisarna Mimmo, 12 och Hannes, 11, hittade en sälunge på stranden bestämde de sig för att hjälpa den.Nu kallas de havets hjältar.– Vi ville verkligen inte att den skulle dö, säger Mimmo van Lunteren, 12..

SmålandsPosten - 26 sep 18 kl. 17:38

”Spelar vi som senast kommer målen”

Måltorkan har slagit till mot Växjö Lakers. Men ett mål på de två inledande omgångarna är inget som Lakers spelare ältar inombords dag och natt..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Mögel och råttor i studentbostäder

lund Klagomålen har genom åren varit många på de 200 studentbostäderna på Ole Römers väg som blockhyrs av Lunds universitet genom LU Accommodation.Fuktproblem och råttor har varit de största problemen.
– Vi har fått göra mer med de här husen än vad vi har åtagit oss genom hyresavtalet, säger Nikolas Pieta Theofanous, bostadschef på LU Accommodation.

UNT - 05 sep 18 kl. 09:39

Torbjörns protest: Blommor i potthål

Orangea tagetes förgyller sedan i måndags kväll asfaltshålen på Torpvägen i Alunda..

GöteborgsPosten - 25 sep 18 kl. 05:00

Snabba på omställningen med laddbara förmånsbilar

Ska vi klara utsläppsmålen för våra inrikes transporter måste betydligt fler köpa laddbara bilar än i dag. Här kan företagen bli ett draglok. Erbjud personalen laddbara förmånsbilar och personalbilar så kommer fler elbilar ut på marknaden.

Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Malmöscouter vill att plan görs redo

VANSTAD Inom kort kommer Malmös scouter få en hel fotbollsplan i Sjöbo
Men innan kommunen överlämnar den måste planen rustas upp.Det kräver Bengt Granelli, ordförande för den ekonomiska föreningen Malmö scoutkårers lägerområde, i ett brev till kommunen.
Det handlar om en fotbollsplan som ligger intill scouternas lägerområde i början av Stora Vanstadsvägen.

Sydsvenskan - 21 sep 18 kl. 13:33

Kristersson vann spelet om talmannen – Löfven lyckades inte spräcka alliansen

Men det svider nog i själen på Annie Lööf och Jan Björklund att SD få bestämma..

GöteborgsPosten - 25 sep 18 kl. 10:24

Svenskar och kineser rustar inför framtidens klimatkamp

Enligt en undersökning på SOM-institutet är klimatförändringarna och miljöförstöringarna svenskarnas största oro inför framtiden. Samtidigt är Kina världens största energiförbrukare och har ett omfattande arbete framför sig. För att uppnå de globala miljömålen har kineserna därför valt att investera i solenergi, där ett svenskt energiföretag blivit en stark spelare..

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 18 kl. 13:33

Kristersson vann spelet om talmannen – Löfven lyckades inte spräcka alliansen

Men det svider nog i själen på Annie Lööf och Jan Björklund att SD få bestämma..

BT - 25 sep 18 kl. 21:38

Recension: Hans röst är len som isbiten i Dean Martins whisky

Hur ska vi bäst beskriva den amerikanska sångboken? Gamla klassiker från den amerikanska underhållningens glansdagar, skrivna för sisådär 70–100 år sedan. Låter det fräscht?.

SVT - 10 aug 18 kl. 13:35

MP vill satsa 50 miljarder på klimatet

Miljöpartiet vill investera 50 miljarder i klimatet under de kommande fyra åren. Ett av målen är att den sista droppen fossilt drivmedel ska säljas senast år 2030..

SR - 25 sep 18 kl. 18:05

Rättegång inledd om människohandel i Småland

Det är ett av de hittills största målen om människohandel i Sverige. Tretton fattiga bulgarer tvingades enligt åtalet att tigga på olika platser i Småland..

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 18 kl. 14:09

Fordonsjätten BMW vinstvarnar

Den tyska biltillverkaren BMW vinstvarnar för helåret. Fordonsjätten meddelar att man sänker prognosen då bolaget inte kommer att nå målet om ett oförändrat resultat före skatt. Ett av skälen bakom vinstvarningen är den hårda priskonkurrensen som uppstå.

Dagens PS - 20 sep 18 kl. 09:47

Ledarkollen: Är hon en ulv i fårakläder?

Ledarkollen handlar i dag om förlåtelsens kraft,  om att Trump har rätt när det gäller Kina, om Annie Lööf, om debatten om EU i Sverige, och om det goda hatet. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Förlåtelsens välsignelse i en bitter tid Låt oss starta torsdagens ledarkollen med en enda glittrande mening hämtad från Europas bästa ledarsida, The Guardian: ”The ability to forgive is a forgotten virtue in bitter times” DI: Trump har rätt om Kina Dagens Industri går på tvären mot all annan etablerad media och vågar faktiskt skriva att Donald Trump KAN ha rätt ibland: ”Donald Trump har rätt i sak när han beskyller landet för att sko sig p

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 10:39

PS-podden med Sveriges bästa mäklare

Möt Sveriges mest framgångsrika mäklare i PS-podden. Hör varför Niklas Berntzon blivit så framgångsrik och vad hans nästa stora projekt handlar om. Väldigt många människor har relationer och åsikter om mäklare.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 09:58

Fråga oss mer om vad vi tycker om äldreomsorgen

Krönika Hemma från den långa resan, det var roligt att se Hedvig komma susande på sprillans nya elcykeln. Cykelgalen som hon är, har hon gett upp, i alla fall just nu, det styrkekrävande vanliga pedaltrampet. Vänsterhälen krånglar.

NT - 22 sep 18 kl. 07:00

Spektakulärt kvarter börjar växa fram

När kvarteret Garvaren nu bebyggs försvinner ett av de sista stora hålen i Industrilandskapet i Norrköping..

SmålandsPosten - 24 sep 18 kl. 22:12

Öster fortsätter misslyckas med målen

Öster fortsätter att misslyckas med att göra mål. Borta mot AFC Eskilstuna släppte dessutom Öster in tre mål och därmed är den segerlösa sviten uppe i fem matcher..

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 18 kl. 08:10

Uggla: "Ville skriva om vår knasiga relation"

Skavet i själen, rastlösheten i kroppen. När Magnus Uggla sent i livet fick sin adhd-diagnos var det knappast ett oväntat besked. I sin nya självbiografi berättar han osminkat om sitt liv.

Sydsvenskan - 24 sep 18 kl. 17:30

Skolan tar krafttag mot filmade slagsmålen mellan elever

Rektorn: ”Som en tvål i ett badkar”..

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 11:34

Hernhag: Här är mitt största innehav

Köp Marcus bok här: Du har väl inte missat Marcus Hernhags populära aktieböcker? Den senaste heter "Bli rik och fri med aktier" och är skriven tillsammans med Arne "Kavastu" Talving. Köp den här.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 18 kl. 03:20

Galaxy vann lätt mot Seattle

Efter sju matcher utan seger lyckades Los Angeles Galaxy ta hem det viktiga mötet med Seattle Sounders med 3–0. Målen hemma på Stubhub Center gjordes av Zlatan Ibrahimovic, på straff efter nio minuter, Ola Kamara i slutet av första halvlek, och Ema Boat.

Barometern - 24 sep 18 kl. 00:30

Med fonder blir skogarna mer levande

Ska miljömålen uppnås måste mer skog sparas, skriver Magnus Nilsson författare till en ESO-rapport i ett svar till ledarsidan..

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 22:27

Elin Turesson det stora utropstecknet när Tvärred/Vegby slog Ingelstad

Tvärred/Vegby besegrade Ingelstad hemma i division 2 mellersta Götaland i fotboll med 5–2 (2–1). Men snackisen var Elin Turesson - som gjorde ett hattrick för Tvärred/Vegby. Elin Magnusson gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för Ingelstad gjordes av Mathilda Torstensson och Hilda Henningsson..

Nya Wermlands Tidningen - 23 sep 18 kl. 20:59

"Allt är inte dåligt, långt ifrån"

Forshaga har inlett seriespelet i Hockeyettan svajigt, efter en 4–1-seger i förra omgången blev det 4–1-förlust på söndagen.– Vi bjöd egentligen på alla fyra målen, vi var inte riktigt där i markeringar och tog lite felbeslut i egen zon, säger FIF-tränaren Per Lundell.

Blekinge Läns tidning - 23 sep 18 kl. 20:00

Highlights: Se Mjällbys målshow mot Husqvarna

Målkalas och ytterligare ett steg närmare superettan. Se målen i Mjällbys femetta mot Husqvarna..

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 18:10

Hattrick av Stinalisa Johansson när Tvååker slog Utbynäs

Stinalisa Johansson stod för ett hattrick när Tvååker besegrade Utbynäs på bortaplan i division 2 västra Götaland i fotboll med 5–2 (0–0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Jennifer Nilsson och Linnéa Eriksson, målen för Utbynäs gjordes av Johanna Dolge och Nicole Lima..

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 17:34

Lina Gasslander fixade segern för Ljungby i matchen mot Fredriksdal/Äng

Det blev ett hattrick för Ljungbys Lina Gasslander i matchen mot Fredriksdal/Äng i division 2 mellersta Götaland i fotboll. Ljungby vann på bortaplan med 5–3 (2–3). Emilia Culibrk gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för Fredriksdal/Äng gjordes av Rebecca Karlsson 2 och Amanda Garcia..

Blekinge Läns tidning - 18 sep 18 kl. 18:45

140 timmar under tatueringsnålen

För ett år sedan hade han inte en enda tatuering. Nu är Anton Möller ett vandrande konstverk. Tatueringarna som täcker stora delar av hans kropp har vunnit priser både i Danmark och Sverige..

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 13:53

Sevilla vann - efter Wissam Ben Yedders hattrick

Wissam Ben Yedder stod för tre mål när Sevilla vann mot Levante på bortaplan i Spanien 18/19 La Liga i fotboll. Till slut blev det 6–2 (4–1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Pablo Sarabia, André Silva och Daniel Carrico, målen för Levante gjordes av Moses Simon och Roger Marti..

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 18 kl. 13:14

Så mycket öl dricks det under Oktoberfest

Ölen flödar, lädershortsen är på och ompa-ompa-musiken sänker sig över München. Nu går startskottet för det som brukar kallas för världens största folkfest – här är den tyska ölfestivalen Oktoberfest i siffror. 184...

Uppsalanyheter.se - 22 sep 18 kl. 00:52

Nyförvärv bakom Almtunas premiärseger

Allsvenskan: Med två mål i spelformen numerärt överläge grundlade Tobias Liljendahl segern med 4-1 mot Västervik när årets allsvenska säsong startade.Med två mål i spelformen numerärt överläge grundlade Tobias Liljendahl segern med 4-1 mot Västervik när årets allsvenska säsong startade.   Västervik som tippas långt ner i tabellen av experterna kunde inte rubba favoriterna Almtuna när årets allsvenska hockeysäsong drog igång på fredagen.

Sydsvenskan - 23 sep 18 kl. 01:38

Woods mot seger i Atlanta

Tiger Woods har en stabil ledning med tre slag inför den sista rundan i finaltävlingen på East Lake i Atlanta. Om han tar hem tävlingen blir det hans första seger på fem år. Woods inledde tredje dagen med sex birdies på de sju första hålen, och gick run.

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 18 kl. 01:38

Woods mot seger i Atlanta

Tiger Woods har en stabil ledning med tre slag inför den sista rundan i finaltävlingen på East Lake i Atlanta. Om han tar hem tävlingen blir det hans första seger på fem år. Woods inledde tredje dagen med sex birdies på de sju första hålen, och gick run.

Sydöstran - 23 sep 18 kl. 01:38

Woods mot seger i Atlanta

Tiger Woods har en stabil ledning med tre slag inför den sista rundan i finaltävlingen på East Lake i Atlanta. Om han tar hem tävlingen blir det hans första seger på fem år. Woods inledde tredje dagen med sex birdies på de sju första hålen, och gick rundan på fem under par.

SmålandsPosten - 23 sep 18 kl. 01:38

Woods mot seger i Atlanta

Tiger Woods har en stabil ledning med tre slag inför den sista rundan i finaltävlingen på East Lake i Atlanta. Om han tar hem tävlingen blir det hans första seger på fem år. Woods inledde tredje dagen med sex birdies på de sju första hålen, och gick rundan på fem under par.

Kristianstadsbladet - 23 sep 18 kl. 01:38

Woods mot seger i Atlanta

Tiger Woods har en stabil ledning med tre slag inför den sista rundan i finaltävlingen på East Lake i Atlanta. Om han tar hem tävlingen blir det hans första seger på fem år. Woods inledde tredje dagen med sex birdies på de sju första hålen, och gick rundan på fem under par.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.