Ryggen

Tuesday, 17 September, 06:16

Nyheter om Ryggen

Sortering: Relevans | Senaste
Sydöstran - 27 aug 19 kl. 09:20

Sydöstran i dag för fem år sedan: Hundratals vände ryggen åt nazisterna

Det här är några av nyheterna från 2014..

GöteborgsPosten - 25 aug 19 kl. 22:40

Känslosamt avslut på Sarah Dawn Finers sommarturné

Med ett svängigt fyrmannaband i Ryggen blir det ett fint avslut på den här sommaren, skriver GP:s recensent..

Skånskan - 25 aug 19 kl. 16:13

Bykändis firade in 100-årsdagen

LÖBERÖD Det var en pigg och munter 100-åring som under söndagen tog emot sina gratulanter.
I hembyn Löberöd vet de flesta vem Elsa Ljungdahl är. Som kokerska på Ölyckehemmet mättade hon många magar och andra har njutit av hennes mat under fester eller högtider.

Skånskan - 24 aug 19 kl. 05:30

Gav sig på tre på samma dag

sjöbo En 25-årig man misstänks för att ha gett sig på och misshandlat tre män under en och samma dag i Sjöbo centrum.
Nu har mannen, ett år senare, åtalats.Det var den 19 juli förra året som, enligt åklagaren, den 25-åriga mannen gav sig på tre män vid olika tillfällen men samma dag.

Expressen - 23 aug 19 kl. 13:43

Taylor Swifts album blir till ett alldeles för långt kärleksbrev

På nya plattan är Taylor Swift kär, chill och känlsosam.Tyvärr blir popstjärnan även lite tjatig.I veckan meddelade Swift att hon ska spela in sina gamla låtar igen, då hon inte går ihop med personerna som köpt rättigheterna till hennes tidiga plattor.

Trelleborgs Allehanda - 23 aug 19 kl. 11:00

Ryggen spökar ännu för Peter Hanson

Golfstjärnan i Stora Slågarp, Peter Hanson, väntar fortfarande på att kunna göra comeback. ”Det är mycket bättre nu”, säger Hanson, som närmar sig tävlingsspel igen..

Sydsvenskan - 22 aug 19 kl. 22:52

Rieks utbytt efter smäll – men Rösler lugnar

Sören Rieks fick en smäll mot Ryggen och blev utbytt mot Bnei Yehuda. Efteråt gav Uwe Rösler lugnande besked – troligen är toppmötet mot Djurgården på söndag m..

Skånskan - 22 aug 19 kl. 19:00

Positiva till ny bensinstation

ESLÖV Politikerna i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden, med förvaltningens tjänstemän i Ryggen, ställer sig positiva till att det byggs en ny bensinstation med biltvätt på Flgystaden, bredvid Burger King.
Gällande detaljplan tillåter bara handel. Därför har ett förslag till ändrad detaljplan tagits fram och nämnden ställer sig bakom den med några påpekanden som gäller hanteringen av dagvatten och avfall.

Sydsvenskan - 22 aug 19 kl. 11:46

Dämpat efter krokodilolycka: Känns tung

Stämningen är dämpad på Skansenakvariet två dagar efter olyckan då en man bets av en krokodil. – Det känns tungt med tanke på vad som har hänt, säger akvariechefen Jonas Wahlström. Text: TT Foto: Karin Wesslen/TT Krokodilolyckan i Skansenakvariet på tisdagskvällen har skakat om personalen.

Barometern - 21 aug 19 kl. 13:15

Stor hund högg mindre i ryggen

En kvinna i 50-årsåldern har polisanmält en man för att inte ha koll på sin hund..

Skånskan - 20 aug 19 kl. 14:32

Blev attackerad av hundar

KÄVLINGE När den 30-åriga kvinnan var ute och rastade sina hundar på Östra Långgatan i måndag kom två okända vita hundar springande emot det lilla ekipaget.
Enligt polisanmälan var de vita hundarna, som förmodligen var av rasen pitbull, på väg att attackera båda kvinnans hundar. Därför gick hon fram och försökte skydda dem.

YA - 20 aug 19 kl. 06:00

Stina Zinsmeister: När tågen stannar kommer vi fram

Smällen. Den gnisslande ljudet av bromsar. Trycket i Ryggen när tåget helt plötsligt måste stanna mycket snabbare än vad som räknas som behagligt.

Expressen - 19 aug 19 kl. 20:04

”Den värsta smärtan som jag kan minnas”

Amerikansk motorsport skakades av två allvarliga olyckor under helgen. Dels var det masskrocken i Indycar där Felix Rosenqvist fördes till sjukhus, dessutom bröt den förre formel 1-föraren Scott Speed Ryggen under ett rallycrosslopp. ”Det var den värsta smärta jag kan minnas att jag känt”, skriver Speed enligt Yahoo.

Skånskan - 19 aug 19 kl. 18:06

Bennison tillbaka i FC Rosengårds trupp

Bortamatch mot gamla klubben – då är FC Rosengårds nyförvärv Anna Anvegård inte med i truppen. Däremot gör Hanna Bennison comeback efter skada.Anna Anvegård gjorde succé när hon debuterade för FC Rosengård och blev målskytt direkt i Malmöderbyt mot LB07.

Sydöstran - 19 aug 19 kl. 06:00

"De som jag trodde var mina vänner högg mig ryggen”

För snart fem år sedan gav hon upp sin politiska karriär. I en intervju berättar hon i Sydöstran om det interna bråket, uteslutningen i partiet, om framtiden och om kärleken. Möt Erika Andersson (Nagy)..

SVT - 19 aug 19 kl. 06:30

Träna bort kutryggen med 5 enkla övningar

Personliga tränaren Sofia Åhman visar övningar som gör dig rakare i Ryggen..

Kristianstadsbladet - 18 aug 19 kl. 20:50

Fjälkinge föll i derbyt mot Hjärsås– trots drömstart

Fjälkinge IF lirar brallorna av Hjärsås/Värestorps försvar. Heyder Ali gör 1–0 redan i andra spelminuten, Tim Hansson 2–0 i tolfte. I det läget, med 2–0 i Ryggen och ett hemmalag på knä, är inte frågan vilket lag som ska vinna derbyt på Hjärsås regndränkta idrottsplats utan hur mycket Fjälkinge ska vinna med.

YA - 17 aug 19 kl. 11:03

Mikael Håkansson Askaner: Ett liv bland män

Ett minne från barndomen slog mig, i att våga klappa en humla på Ryggen. En geting är inte att leka med i trängda lägen – men humlan – den kan surra runt mellan blommor utan att störas av ett pekfinger försiktigt struket över Ryggen..

Sydsvenskan - 18 aug 19 kl. 05:00

”Regeringen vänder ryggen åt havets arbetare.”

Krishan Kent och Peter Ronelöv Olsson.

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 19 kl. 05:00

”Regeringen vänder ryggen åt havets arbetare.”

Krishan Kent och Peter Ronelöv Olsson.

Barometern - 16 aug 19 kl. 22:33

Fredrik Lindgren: ”Jag vill försöka ta in på täten”

Han kommer till Målillas GP med en något vacklande form. Men med publikens hjälp hoppas Fredrik Lindgren på en bra tävling. – Jag gillar att köra när jag har lite stöd i Ryggen, säger han..

Sydsvenskan - 16 aug 19 kl. 17:24

Thorn tvingas till ny ryggoperation

Landslagsåkaren Viktor Thorn, 23, tvingas till en ny ryggoperation och blir borta en del av säsongen, oklart hur länge. Den operation av en disk i Ryggen som han fick genomgå i våras har inte hjälpt, det smärtar fortfarande när han tränar. – Jag fick re.

GöteborgsPosten - 16 aug 19 kl. 17:25

Thorn tvingas till ny ryggoperation

Landslagsåkaren Viktor Thorn, 23, tvingas till en ny ryggoperation och blir borta en del av säsongen, oklart hur länge. Den operation av en disk i Ryggen som han fick genomgå i våras har inte hjälpt, det smärtar fortfarande när han tränar..

Skånskan - 16 aug 19 kl. 14:57

YIF-debuten avklarad för Henrik Knudsen

HANDBOLL Så har då Henrik Knudsen debuterat för Ystads IF.Bara ett par dagar efter att den danske spelmotorns övergång från lokalrivalen IFK Ystad offentliggjorts, och med bara två träningspass i Ryggen med sina nya lagkamrater, gjorde Henrik Knudsen sin YIF-debut i träningsmatchen mot danska Team Sydhavöarna.
Knudsen spelade cirka 20 minuter, men lämnade planen mållös.

Skånskan - 15 aug 19 kl. 21:19

MFF vidare till nästa kvalomgång i Europa

Malmö FF är vidare i Europa League trots förlust 0-1 borta mot Zrinjski – och får möta Bnej Yehuda från Israel i nästa kvalrunda. Men på minuskontot fick man Marcus Antonsson på skadelistan.Marcus Antonsson spelade från start bredvid Markus Rosenberg.

Skånskan - 15 aug 19 kl. 16:42

Bisarr moralpanik i Helsingborg

Under gymnasietiden i Helsingborg hade vi en serie väggmålningar på skolan. En där Pippi Långstrump hade Lille Gubben på Ryggen och en med en liten pojke som höll i ett svampliknande föremål som eventuellt var en murkla. Intill Pippi fanns en häftapparat.

Skånskan - 14 aug 19 kl. 11:35

Jag zonar ut och tappar räkningen

Malmö Festivalvimlet kan stressa den lugnaste själ när man kryssar mellan tusentals människor på en packad gågata. Då kan det vara läge för att pausa för en liten stund med meditation i Pauzen i Raoul Wallenbergs park.– Jag måste säga det direkt: jag kommer inte att komma ned i skräddarställning, säger jag.

Expressen - 31 aug 19 kl. 08:59

Man skuren i ryggen av maskerade män

Fyra maskerade män misstänks misshandlat två män i Örebro under natten till lördagen.En av de drabbade ska ha blivit skuren i Ryggen och fördes till sjukhus med oklara skador.Polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel..

Expressen - 14 aug 19 kl. 09:23

Stoppas av ryggen: ”Försökt med allt”

Serena Williams kommer inte till spel i Cincinnatis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt..

Sydsvenskan - 14 aug 19 kl. 07:46

Ryggen stoppar Williams: ”Försökt med allt”

Serena Williams kommer inte till spel i Cincinattis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt. "Jag har försökt med allting för att vara redo för spel i kväl.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 07:46

Ryggen stoppar Williams: ”Försökt med allt”

Serena Williams kommer inte till spel i Cincinattis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt. "Jag har försökt med allting för att vara redo för spel i kväl.

DN - 14 aug 19 kl. 07:54

Ryggen stoppar Serena Williams: ”Försökt med allt”

Serena Williams kommer inte till spel i Cincinattis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt..

SVT - 14 aug 19 kl. 08:06

Ryggen stoppar Williams: ”Försökt med allt”

Serena Williams kommer inte till spel i Cincinattis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.