Rutta

Tuesday, 19 February, 05:42

Nyheter om Rutta

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 14 maj 17 kl. 18:34

Utgångsläget klarnar för Lejonen – Tjeckien mot kvarten

Tjeckien är väldigt nära att kvittera ut en kvartsfinalbiljett. Laget höll för favorittrycket och sänkte hemmanationen Frankrikes avancemangshopp. Parisgruppen i ishockey-VM har blivit ett stort getingbo.

YLE - 27 apr 17 kl. 11:26

Dags för VM-genrep – lejonen tar sig an värdnationen Tjeckien

Kampen om de sista platserna i den finländska VM-truppen kulminerar i och med EHT-turneringen i Tjeckien. Lejonen möter värdnationen med start klockan 19.30 i kväll Finland inleder VM med en match mot Vitryssland den 5 maj.

YLE - 27 apr 17 kl. 21:08

Lejonen föll tungt: ”Mycket att fundera på”

En hel rad nya spelare in. Då åkte lejonen på stryk direkt. Förbundskaptenen Lauri Marjamäki hittade ändå ljuspunkter.

YLE - 29 apr 17 kl. 16:21

På tv i dag: Stjärnspäckat Tre Kronor utmanas av Tjeckien

EHT-turneringen i Tjeckien fortsätter i kväll med en match mellan värdnationen och Sverige. Bägge lagen inledde turneringen med en seger i torsdags. Matchen sänds i direktsändning på Arenan med start klockan 17.

YLE - 12 feb 17 kl. 09:42

På tv idag: Tjeckien utmanar Ryssland

Ryssland har gått från klarhet till klarhet under den här säsongen i Euro Hockey Tour. Idag är det Tjeckiens tur att försöka få säsongens EHT-dominant på fall. Trots att chefstränaren Oleg Znarok tog ut en experimentell trupp till Sweden Hockey Games har Ryssland levererat.

YLE - 12 feb 17 kl. 09:42

Direkt: Tjeckien utmanar Ryssland

Ryssland har gått från klarhet till klarhet under den här säsongen i Euro Hockey Tour. Idag är det Tjeckiens tur att försöka få säsongens EHT-dominant på fall. Trots att chefstränaren Oleg Znarok tog ut en experimentell trupp till Sweden Hockey Games har Ryssland levererat.

YLE - 11 feb 17 kl. 10:09

På tv i dag: Putsar Lejonen Marjamäkis skamfilade rykte?

Finland inledde Sweden Hockey Games med en 1-2-förlust mot Ryssland. Under nya chefstränaren Lauri Marjamäkis ledning har Lejonen vunnit endast två av sina 13 matcher. Betydelsen av EHT-matcherna må vara föremål för debatt, men för Marjamäki skulle en seger idag över Tjeckien vara välkommen.

YLE - 15 dec 16 kl. 11:02

På tv i kväll: Ett dussin debuterar under stor kväll för Sport

Totalt tolv spelare gör debut i A-landslaget när Finland möter Tjeckien. Av de sju finländska debutanterna har tre en stark koppling till Vasa Sport. Vad?

YLE - 05 nov 16 kl. 18:48

Kräftgången fortsätter – nu förlorade Finland mot Tjeckien

Hemmaturneringen i Helsingfors håller på att bli riktigt dyster historia för Finland. Lejonen följde upp förlusten mot Ryssland med att nu också förlora mot Tjeckien. Lauri Marjamäkis första tid som chefstränare för lejonen har inte varit någon dans på rosor.

YLE - 05 nov 16 kl. 10:03

På tv i dag: Finland kan väl inte förlora sju i rad?

Sex raka förluster hör sannerligen inte till vanligheterna för Finlands hockeylandslag. För att bara vara en träningsmatch är pressen enorm när Lejonen försöker bryta sviten mot ett på pappret svagare tjeckiskt lag. Finland-Tjeckien Fyrnationsturneringen i Helsingfors, kl.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.