Rusa

Tuesday, 23 July, 04:10

Nyheter om Rusa

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 27 jun 19 kl. 12:53

Analyshus haussar Netflix – ”kan rusa 50 procent närmaste året”

Netflix har stort utrymme att växa antalet prenumeranter baserat på olika sätt att se på bolagets adresserbara marknad. .

DI - 25 jun 19 kl. 20:45

Storaffären sprängde proffsens räknesnurror

Måndagkvällens storaffär i skogssektorn, där Billerud Korsnäs sålde en större areal skog till AMF till priser långt över det i skogsanalytikernas excelark, fick skogsaktierna att Rusa på tisdagen. ”Vi tycket det här är rätt pris”, säger köparen till Di..

Expressen - 25 jun 19 kl. 21:15

Årets värmerekord väntas i Sydsverige

Onsdagen kan bli årets varmaste dag i Sydsverige.Kvicksilvret väntas på flera orter Rusa upp till 33 grader.Men supervärmen väntas blir kortvarig.

DI - 08 jul 19 kl. 09:50

Småspararfavoriten fortsätter rusa – kursen dubblad på en vecka

Läkemedelsbolaget Oasmia fortsätter att Rusa på börsen efter en nyhetsintensiv föregående vecka. På fem handelsdagar har mid cap-bolagets börsvärde fördubblats från en till två miljarder kronor..

DI - 20 jun 19 kl. 19:05

Svindlande premier i fastighetshettan

Fastighetsaktierna fortsätter att Rusa på Stockholmsbörsen. När både räntan och kronan kollapsat har värderingarna sprungit iväg och det finns tecken på överhettning..

DI - 19 jun 19 kl. 12:25

Handlarchef om Trumps möte med Xi: Börsen jublar för fort – krisen kan eskalera

Donald Trump och Xi Jinpings planerade möte i Japan nästa vecka fick börserna runt om i världen att Rusa på onsdagen.  Men bedömare varnar för att det är en överreaktion. Det är fortfarande troligt att handelskriget kan komma att eskalera..

PrivataAffärer - 13 jun 19 kl. 11:07

Norska rederiets aktie upp 9 procent efter torpedattacken

Talespersoner för Frontline bekräftade under morgonen uppgifter om att ett av bolagets fartyg attackerats, och meddelade vidare att samtliga 23 besättningsmedlemmar förts i säkerhet av ett närliggande fartyg som kommit till undsättning, rapporterar Verdens Gang. Orsaken bakom rusningen är – rätt och slätt – spekulation om att tankfartygsavgifter kan komma att Rusa efter de nya attackerna. Det kan vara bra för bolag som Frontline, säger Eirik Haavaldsen, analytiker på Pareto Securities, till TDN Direkt.

DI - 10 jun 19 kl. 15:31

Uppåt på Wall Street – Beyond Meat fortsätter rusa

USA-börserna inledde måndagen med stigande kurser efter att hotet om Mexiko-tullar avblåsts. Bland måndagens vinnare hittar vi köttsubstitutbolaget Beyond Meat som Rusar med omkring 10 procent i den inledande handeln. .

BT - 05 jun 19 kl. 16:07

Herrljunga mötte 45 nya studenter

45 nybakade studenter kunde Rusa ut i ett sommarhett Herrljunga och ta emot anhörigas jubel..

DN - 04 jun 19 kl. 12:33

Utbrott av afrikansk svinpest har lett till brist på fläskkött

Utbrottet av afrikansk svinpest i Asien och Kina har fått priset på fläsk att Rusa i höjden och tiotals miljoner svin har avlivats. Bristen på protein riskerar att slå mot ländernas livsmedelsförsörjning.  Experter befarar att det dröja upp till tio år innan det dödliga viruset är under kontroll.

DI - 26 jun 19 kl. 08:03

Bitcoin fortsätter rusa – närmar sig 13.000 dollar

Bitcoinpriset fortsatte att Rusa under onsdagsmorgonen och handlades på kryptobörsen Bitstamp för som mest 12.953,6 dollar. Det rapporterar Financial Times.

VA - 28 maj 19 kl. 16:43

Europa-nyhet får hajpade Beyond Meat att rusa på Wall Street

Beyond Meat stiger nära 7 procent i den tidiga handeln på Wall Street efter att ha aviserat att bolaget ska börja producera sitt växtbaserade köttsubstitut i Europa..

VA - 27 maj 19 kl. 09:51

Bilaktierna rusar efter stora fusionsplanen

Fusionsförslaget mellan fordonsjättarna Renault och Fiat Chrysler har fått aktierna att Rusa. .

Sydsvenskan - 25 maj 19 kl. 02:44

Kina visar upp supersnabbt tåg

Kinesiska statliga rälsfordonstillverkaren CRRC har visat upp sitt senaste höghastighetståg, som ska kunna Rusa fram genom landskapet i 600 kilometer i timmen. Det är möjligt via så kallad magnetisk levitation (maglev), som både används för att få tåget.

UNT - 25 maj 19 kl. 02:44

Kina visar upp supersnabbt tåg

Kinesiska statliga rälsfordonstillverkaren CRRC har visat upp sitt senaste höghastighetståg, som ska kunna Rusa fram genom landskapet i 600 kilometer i timmen..

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 19 kl. 02:44

Kina visar upp supersnabbt tåg

Kinesiska statliga rälsfordonstillverkaren CRRC har visat upp sitt senaste höghastighetståg, som ska kunna Rusa fram genom landskapet i 600 kilometer i timmen. Det är möjligt via så kallad magnetisk levitation (maglev), som både används för att få tåget.

DI - 22 maj 19 kl. 10:03

Budsmäll för storblankare i Oriflame

Kosmetikabolaget Oriflames huvudägare, familjen af Jochnick, la på onsdagen ett bud på 227 kronor per aktie på bolaget vilket fick aktien att Rusa med drygt 33 procent. Det var dåliga nyheter för Oriflames enda storblankare som sitter på en kort position på motsvarande 4,6 procent av kapitalet. .

PrivataAffärer - 15 maj 19 kl. 13:12

Blankarna satsade fel i Fingerprint

Läs också: Förbättrat resultat för Fingerprint Fingerprint Cards minskade i första kvartalet förlusten på rörelsenivå till 1,9 miljoner kr, en stor förbättring jämfört med motsvarande kvartal i fjol då förlusten var hela 175 miljoner. Rapporten har fått aktien att Rusa 30 procent som mest omsatta bolag på Stockholmsbörsen. Enligt Finansinspektionens blankningsregister, där alla positioner större än 0,5 procent finns med, är 8,3 procent av Fingerprints aktier just nu blankade.

DI - 15 maj 19 kl. 05:57

Experten: Så får du det åtråvärda solcellstödet

Fastän regeringens extra bidragspengar inte kommer att räcka är försäljningen av solceller i Sverige på väg att sätta nya rekord. Totalt beräknas solcellsmarknaden Rusa till runt 4 miljarder kronor i år..

DI - 10 maj 19 kl. 14:57

Thyssenkrupp meddelar massavskedning – 6.000 får gå

Tyska industrijätten Thyssenkrupp ska avskeda 6.000 anställda varav 4.000 i Tyskland, meddelar bolaget.

PrivataAffärer - 08 maj 19 kl. 13:00

Aktierna som mer än fördubblats sedan årsskiftet

Bortsett från de senaste dagarnas klart dämpade humör så har börsen gått som tåget i år. Men det finns förstås enskilda aktier som fullkomligt Rusat sedan årsskiftet. Ingen aktie på Stockholmsbörsens huvudlista Nasdaq Stockholm hade i morse stigit mer än 100 procent sedan årsskiftet.

Affärsvärlden - 07 maj 19 kl. 11:09

Swedbank: Ingen anledning att rusa in i aktiemarknaden

Swedbank höjer vikten för företagskrediter något i sin investeringsstrategi. Samtidigt har banken en neutral aktievikt..

PrivataAffärer - 06 maj 19 kl. 08:19

Ny köprek från Börsveckan

Catenas aktie är ett effektivt sätt att få exponering mot tillväxten inom e-handeln. Aktien har det senaste året slagit Stockholmsbörsen i sin helhet med råge och handlas med en hög premie sett substansvärdet, men prislappen är befogad anser Börsveckan som sätter en köprekommendation på aktien. Bufab fick en köprekommendation av Börsveckan redan under förra året.

PrivataAffärer - 06 maj 19 kl. 08:04

Åtta färska aktieråd för måndagsbörsen

Catenas aktie är ett effektivt sätt att få exponering mot tillväxten inom e-handeln. Aktien har det senaste året slagit Stockholmsbörsen i sin helhet med råge och handlas med en hög premie sett substansvärdet, men prislappen är befogad anser Börsveckan som sätter en köprekommendation på aktien. Bufab fick en köprekommendation av Börsveckan redan under förra året.

GöteborgsPosten - 04 maj 19 kl. 19:20

Storaffären som fått lilla Powercell att rusa

En affär på en halv miljard kronor med storleverantören Bosch har fått investerarna att gå i taket..

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 15:39

SAS-strejk och Ikeas köttbullar

Dagens nyhetsflöde har dominerats av SAS-strejken och Ikeas köttbullar – internet räds inga extremer. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Facebook förhandlar om översyn av integriteten – Dagens Industri
Mer trubbel för världens populäraste sociala nätverk?

DI - 02 maj 19 kl. 10:41

777 procent till toppen – tio aktier som måste rusa enormt

Stockholmsbörsen noteras på rekordnivåer. Det gäller dock inte för alla aktier. För tio bolag på storbolagslistan krävs en kursdubbling eller mer från dagens nivå för att komma tillbaka till gamla rekordnivåer.

DI - 01 maj 19 kl. 19:11

SAS rusade på Köpenhamnsbörsen

Under onsdagen har parterna i SAS-konflikten suttit i medlingsmöte. Beskedet fick SAS-aktien att Rusa på Köpenhamnsbörsen..

Dagensanalys.se - 30 apr 19 kl. 16:19

Tobii ökar försäljningen men visar fortsatt minusresultat

Svenska företaget Tobii, som sysslar med eye-tracking, har publicerat sina finansiella resultat för kvartalet. Försäljningen är upp men resultatet landade på ett minus. Försäljningen ökade med 20 procent till 393m kronor.

DN - 30 apr 19 kl. 15:43

Powercell tokrusar efter stororder från Bosch

Göteborgsföretaget Powercell fortsätter att Rusa på börsen. Efter måndagens besked att bolaget tecknat ett avtal med tyska jätten Bosch steg aktien, som är noterad på First North, med 28 procent.  Under tisdagen steg den ännu mer och på eftermiddagen var kursen den hittills högsta på 93:90 kronor, en uppgång på nästan 35 procent..

DI - 29 apr 19 kl. 07:44

Analytiker: Oljeprischock hotar börsfesten

I en redan nervös oljemarknad behövs bara en störning till för att priset ska Rusa till 100 dollar, varnar analyshuset Oxford Economics. Det skulle hyvla ned tillväxten rejält och tynga börserna, varnar analytikern John Payne. .

BT - 28 apr 19 kl. 01:00

Anders har kraften i garaget

Fartvidundret står hemma i garaget - ständigt redo att Rusa iväg mot nästa mål. Anders Carlsson tävlade i många år, men kör nu mest på skoj. Samtidigt lär han nästa generation bilentusiaster att bygga bilar..

DI - 26 apr 19 kl. 17:31

Stockholmsbörsen stängde kring nollan – Evolution fortsatte rusa

Stockholmsbörsen avslutade fredagen strax under nollan. Bland dagens vinnare hittar vi bland annat Evolution Gaming som Rusade 8,3 procent till nya rekordnivåer och Cloetta som Rusade 9,1 procent efter rapport. .

DI - 26 apr 19 kl. 12:57

Förvaltaren ser uppsida på 50 procent – sex aktier du ska köpa: ”En vinnare”

Börsen sätter nya rekord, men det finns fortfarande aktier som ska Rusa rejält – om man ska tro experterna. Inte minst bland de lite mindre bolagen. Aktiestrategerna delar här med sig av sex köptips, ett med en uppsida på över 50 procent.

Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 14:10

PG&E rusade efter Buffett-rykten

Uppgifter om att Warren Buffetts investeringsjätte Berkshire Hathaway är i samtal om att köpa energibolaget PG&E fick aktien att Rusa cirka 14 procent i förhandeln på onsdagen..

SmålandsPosten - 20 apr 19 kl. 19:50

Risinge: Elvaåriga Erik sprang på älg i skogen

Under lördagseftermiddagen bestämde sig elvaåriga Erik Jacobsson från Västerås för att ta en springtur i skogen hos sin farmor och farfar i Risinge. När han sprungit några kilometer hörde han stora fotsteg närma sig, och såg en älgtjur Rusa rakt mot honom..

GT - 19 apr 19 kl. 17:00

Stig och Margita flydde lågorna: ”Var nära ögat”

Det tog mindre än tio minuter från det att Margita Stenblom, 61, upptäckt brandröken tills dess att våldsamma lågor slog genom hustaket.Maken Stig Stenblom, 62, fick ge upp försöket att rädda sin barndomsgård och i stället fokusera på att rädda sitt eget liv.– Jag blev tvungen att Rusa ut, säger han.

Sydsvenskan - 18 apr 19 kl. 22:44

Dubbelt busshaveri – sen kraschade allsvenska drömmen

Killarna fick byta om i bussen och Rusa direkt in på planen, berättar Patrik Åsvärd..

DI - 17 apr 19 kl. 17:30

Stockholm stänger på plus – Ericsson och ABB största börsvinnarna

Beskedet om att ABB:s vd Ulrich Spiesshover avgår som VD fick aktien att Rusa. Tillsammans med Ericssons rapportglädje lyftes Stockholmsbörsen ovanför nollan. Breda index slutade upp 0,4 procent..

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 19 kl. 17:37

Ystra kor på grönbete ett glatt vårtecken

”De brukar Rusa iväg längst bort i hagen.”.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.