Rosa

Wednesday, 19 September, 01:34

Nyheter om Rosa

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 27 aug 18 kl. 10:43

Kvinnor trakasseras öppet i Pakistan

I Pakistan gör sexuella trakasserier många kvinnor rädda att röra sig på gatan och i trafiken. Ett försök att ändra på det är ett initiativ med Rosa rickshaws körda enbart av kvinnor..

Barometern - 27 aug 18 kl. 13:31

Tomas Arvidsson: ”Står inte ut med jagcentrerade pratare som beskriver hur duktiga de är”

Solen gick ner en timme tidigare än vid midsommar och det härliga, eftertänksamma släpljuset kom försiktigt smygande in från havet. Vinden hade aningen av skärpa, doftade sensommar. Den blåRosa himlen bar kanske aningen av höst..

Barometern - 27 aug 18 kl. 15:19

Inspelad i Oskarshamn – visas på SVT

Långfilmen Rosa Moln, producerad av Stefan H. Lindén från Oskarshamn, får premiärvisas på Carl International Film Festival i Karlskrona under tisdagen. Filmen kommer även att visas på SVT under hösten..

Vagabond - 22 aug 18 kl. 08:50

Nu kan du besöka Kwik-E-Mart från The Simpsons på riktigt

Närbutiken Kwik-E-Mart från den populära tv-serien The Simpsons har hoppat ut ur rutan och kommit till liv i den amerikanska delstaten South Carolina. Självklart komplett med Rosa munkar, Squishees och varmkorv..

UT - 04 aug 18 kl. 18:28

Rosa helikopter stoppade snikna tjuvlyssnare på Uport

Förra året stoppade såväl vädret som två containrar publik på Snikens kulle. I år är det istället en något mer melodisk musiksnutt som hindrar tjuvkikarna..

Sydsvenskan - 16 aug 18 kl. 18:12

Seriemördare i rosa tangakalsonger

Rakel Chukri ser tv-serien "Mordet på Gianni Versace"..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 18 kl. 18:12

Seriemördare i rosa tangakalsonger

Rakel Chukri ser tv-serien "Mordet på Gianni Versace"..

UNT - 27 aug 18 kl. 20:37

Därför kom rosa rök ur skorstenen

I förra veckan kunde Uppsalaborna se Rosa rök komma ur Vattenfalls anläggning i Boländerna..

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:30

Blå, röd, gul eller svart vilken färg ska du välja till ditt företag?

En av de svåraste uppgifterna man har när man startar något nytt är att välja färg. Ska det vara blå, grön, gul, orange och vad betyder egentligen färgerna? Här får du svaret.

BT - 15 aug 18 kl. 22:22

De ska fånga dagen i Lars Tunbjörks anda

Fotografen Jerker Andersson släpper iväg en Rosa ballong och det klickas ivrigt från en mängd kameror. – Nu ska ni fånga ögonblicket, fotografiets absoluta kärna! manar han sina elever..

YA - 03 aug 18 kl. 09:56

Gryningsyoga vid Ale stenar lockade morgontidiga

Klockan 5.13 på fredagsmorgonen, samtidigt som solen bröt horisonten bakom stenarna, uppmanade Rosa Gustavsson deltagarna att andas in och känna platsens flödande energi..

Barometern - 13 aug 18 kl. 17:12

Facebook-kritik får hemtjänstpersonal att reagera

I början av augusti gjorde Heléne Danielsson (KD) ett inlägg på Facebook där hon klagade över en felparkerad kommunbil. Detta gjorde att undersköterskan Ana Rosa Lopes reagerade. – Ibland finns det inte platser att parkera på, säger hon..

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 07:20

Därför stödjer de stora varumärkena Europride

När Europride i morgon intar staden är många av de största varumärkena engagerade som partners. Från att ha varit en nischgrupp ses HBTQ-personer numera som viktiga inte bara som konsumentgrupp med ”Rosa pengar” utan även för att säkra företagens framtida kompetens..

UT - 07 aug 18 kl. 01:00

Anna Claesson: Hur mycket ska ulricehamnarna ställa upp för att rädda Uport?

Tanken på en Rosa helikopter kan låta ganska oskyldig. Men, när Uport-arrangörerna använde just den oerhört repetitiva låten för att störa bort stadens tjuvlyssnare från Snikens kulle så uppstod en hetsig diskussion. En diskussion som bottnar i hela Uports överlevnad.

Corren - 02 aug 18 kl. 08:00

"Alla vill att det ska vara snyggt och rent"

Rosa skyltar och snirkliga pilar visar var skräpet ska kastas..

Skånskan - 11 aug 18 kl. 05:00

Hotad skola har levt i tre decennier till

Torna Hällestad I dag, lördag, firas att det är 30 år sedan skolan i Torna Hällestad öppnade igen efter att ha varit stängd sedan 1960-talets slut.
Nu när byn har vuxit söderut, är antalet elever fler än någonsin.– Det har flyttat in väldigt många barnfamiljer i det nya bostadsområdet söder om byn.

Nyan - 24 jul 18 kl. 09:28

Feministisk aktion på Miss Li-konsert

I dag anordnar Ålands feministparaply en manifestation under artisten Miss Lis spelning på Rockoff-festivalen. Anledningen är att manliga artister är överrepresenterade på festivalen, och detta beror enligt Sofia Enholm, ordförande i Ålands feministparaply, på att musikbranschen är ojämnställd.
Sofia Enholm är orförande i Ålands feministparaply, en organisation som arbetar för den åländska jämställdhetsrörelsen.

Sydsvenskan - 07 aug 18 kl. 22:30

Regndans och nostalgi på "Allsång på Skansen"

Schlagerdrottningar, rockhyllning och en stor dos Bo Kaspers Orkester. Säsongens näst sista "Allsång på Skansen" var en lika jazzig som folklig historia. "Allsång på Skansen" börjar sjunga på sista refrängen för sommaren.

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 18 kl. 22:30

Regndans och nostalgi på "Allsång på Skansen"

Schlagerdrottningar, rockhyllning och en stor dos Bo Kaspers Orkester. Säsongens näst sista "Allsång på Skansen" var en lika jazzig som folklig historia. "Allsång på Skansen" börjar sjunga på sista refrängen för sommaren.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 08:47

En Lohengrin som går i blått

Opera Lohengrin Opera av Richard Wagner Dirigent: Christian Thieleman. Regi: Yuval Sharon. Scenografi och kostym: Neo Rausch och Rosa Loy.

Skånskan - 15 jul 18 kl. 21:59

Derbydebut med fullt drag

Malmö Lennart Bengtsson påstår att han inte klär i hatt och hade egentligen inte alls tänkt följa med på galoppderbyt. Men Mavara Rosa tvingade honom och det gjorde hon rätt i: De blev utsedda till stiligaste paret på Jägersro!– Det tog en vecka att göra min egen hatt och halsbandet.

YA - 03 aug 18 kl. 13:23

Gryningsyoga vid Ale stenar lockade morgonpigga

Klockan 5.14 på fredagsmorgonen, samtidigt som solen bröt horisonten bakom stenarna, uppmanade Rosa Gustavsson deltagarna att andas in och känna platsens flödande energi..

Skånskan - 01 aug 18 kl. 17:40

Glädje och vibrationer på Ystads jazzfestival

ystad Hundratals deltog i jazzfestivalens parad från Österportstorg, genom Stora Östergatan upp till Stortorget och ner på Hamngatan i onsdags.
I spetsen med Second line jazzband gick en glad festivalgeneral, Thomas Lantz.
– Det är klart att jag är glad, jazzfestivalen är det är roligaste som finns, sa han.

Skånskan - 21 jul 18 kl. 09:00

En grön weekend i Berlin

Resor Veganska donuts, vegetariska Michelinrestauranger och sallad odlad mitt i staden – det stora köttfria utbudet har gjort Berlin till Europas vegohuvudstad.
Att äta vegetariskt är i dag ett naturligt alternativ även för den som gillar kött. Från att bara var ett tillbehör har vegomaten blivit ett självklart huvudmål på flera av världens krogar.

Expressen - 25 jul 18 kl. 14:32

Frida Hansdotter ger ett extremt jordat intryck

Det finns något fascinerande paradoxalt i att en person som ägnat ett helt liv åt att behärska sin kropp och sitt psyke, ändå kan tro så mycket på tur. Det är nästan som att Frida Hansdotter utformat en egen religion komplett med magiska föremål, ritualer och mumlade mantran: Turnagellacket är Rosa och turtrosorna svarta med guldstjärnor. I tankarna roterar orden: ”Ha kul, kämpa, vilja åka fort.

Hela Gotland - 21 jul 18 kl. 16:56

Rosa avslutningsfest för en intensiv vecka

Under lördagseftermiddagen var det dags för avslutningsfest för stockholmsveckan på Kallis..

Nyan - 18 jul 18 kl. 06:30

Herreros Ossorio förlänger med ÅU

FOTBOLL. Åland United har förlängt avtalet med mittfältaren Rosa Maria Herreros Ossorio. Det nya avtalet gäller till och med säsongen 2019.

Expressen - 01 aug 18 kl. 09:00

Mångsysslaren Kitten har betalat miljoner för ett rosa liv

Hollywood-bon Kitten Kay Seras liv är en studie i Rosa. I en intervju med Cosmopolitan berättar hon att hon lagt ned miljoner på sin Rosa livsstil. – Aldrig någonsin frångår jag min färg, säger hon.

Kristianstadsbladet - 19 jul 18 kl. 00:01

Klister fäste godisregn på plansch

En pärlad Rosa svart engelsk konfektbit inspirerade till en läcker godisplansch. Inte konstigt när även tiotalet tuber glitterlim i starka färger stod pysslande barn till förfogande..

Expressen - 07 jul 18 kl. 05:58

Malins Berghagens hemliga budskap i bilden

Malin Berghagen hyllar sin mor Barbro "Lill-Babs" Svensson på ett speciellt sätt.På Instagram visar hon upp sina naglar målade i Rosa - precis som "Lill-Babs"."Att hylla och sakna sin mor kan ske genom många olika uttryck.

Skånskan - 17 jul 18 kl. 14:00

Ridklubb laddar inför jubileum

Staffanstorp Cornelis Wreswijk började rida på Staffanstorps Ridsportförening 1973. Det och mycket mer avslöjas dagligen inför 50-årsjubileet, som firas med heldagsuppvisningar för hela familjen den 18 augusti.Den 24 oktober 1968 grundades Staffanstorps Ridsportförening.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jul 18 kl. 06:00

Boende i en historisk byggnad

En påkostad ombyggnation av Rosa huset är på gång och 15 nya bostäder nu ute för försäljning..

UNT - 17 jul 18 kl. 03:17

Brobygge drabbar rosa delfin

En jättelik bro-tunnel-förbindelse mellan Hongkong, Macao och Zhuhai är nästan klar..

SR - 12 jul 18 kl. 06:00

Världens äldsta biologiska färg hittad

Nu har man hittat de äldsta resterna av biologisk färg, det vill säga färg från vad som en gång har varit levande organismer. Färgen är klart lysande Rosa..

Expressen - 08 jun 18 kl. 18:43

Gästernas färgkrock på dopet – kom i rosa

Medveten klädkod – eller slump?På prinsessan Adriennes dop kom gästerna, en efter en, i Rosaskimrande kläder.– Det här sätter trenden för sommaren, säger Magda Omerspahic, Expressens modeexpert..

Skånskan - 11 jul 18 kl. 09:23

”Jag vill göra allt professionellt”

Under första halvan av Falsterbo Horse Show har unghästarna stått i fokus. En av finalisterna till fredagens final är Staffanstorpsbon Victor Santesson.
– Nu gäller det att hålla huvudet kallt och köra järnet, säger Victor Santesson.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.