Riktning

Wednesday, 21 August, 11:10

Nyheter om Riktning

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 31 jul 19 kl. 14:02

Stopp på E6 efter lastbilsolycka

Vid 13:44 kom larm om en olycka på E6 i Lomma, vid trafikplats Flädie i Riktning mot Malmö..

Skånskan - 31 jul 19 kl. 14:07

Stopp på E6

LOMMA Under onsdagen klockan 13.27 inträffade en trafikolycka på E6 i höjd med Lomma. Det äe nu stopp på E6 i Riktning mot Malmö.

Expressen - 31 jul 19 kl. 13:55

JUST NU: Motorväg avstängd efter krock

En lastbil ska på onsdagseftermiddagen ha krockat med en personbil på E6.Enligt uppgift påverkas trafiken i södergående Riktning..

Cornucopia - 31 jul 19 kl. 14:00

BNP-siffrorna: Lågkonjunkturen är här (duh!)

Bloggen har nu tittat närmare på den relevanta och relativa innebörden av veckans svenska BNP-siffror från SCB. Beskedet är att lågkonjunkturen är här med en tillväxt på helhåret under 2.0% och med negativ Riktning för första gången sedan skuldkrisens 2012.

GT - 30 jul 19 kl. 20:10

Ny olycka på E6 i Falkenberg med lastbil

SOS Alarm rapporterar om en olycka på E6 i Falkenbergs kommun under tisdagskvällen.Flera bilar varav en lastbil är inblandade i en kollision i södergående Riktning. Detta var den tredje olyckan på motorvägen i Falkenberg under tisdagen..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 19 kl. 15:41

Singelolycka på väg 21 i Åstorp

Olyckan orsakar trafikstörningar i Riktning mot Kristianstad..

Expressen - 30 jul 19 kl. 12:01

Väg avstängd efter tvåbilskrock

Två bilar har krockat i en korsning på Hisingen i Göteborg.Vägen har stängts av under räddningsarbetet.– Det är oklart i vilken Riktning trafiken påverkas, säger Lars Larsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg..

Expressen - 30 jul 19 kl. 11:21

Leksands plan – för att etablera sig i SHL

Leksand är tillbaka i SHL för att stanna.Roger Melin berättar om klubbens långsiktiga plan för att etablera sig i SHL, stjärnvärvningarna – och öppnar för ytterligare en offensiv förstärkning.– Vi har pratat om en gedigen forward som klarar av att driva laget i rätt Riktning, säger Melin..

BT - 29 jul 19 kl. 22:42

Pålsson: Är sagan om Ndione Elfsborgs räddning?

Kriser kan stoppas på kort sikt – eller på lång sikt. Marokhy Ndione fixade tillfälligt andrum i Elfsborgslägret – men har också störst potential i hela stan att få föreningen i rätt Riktning igen. Nu måste Jimmy Thelin våga ge truppens största talang ännu större förtroende..

NT - 29 jul 19 kl. 22:14

Bil stod vid mitträcke

En bil stod vid mitträcket på väg E22 i norrgående Riktning..

Skånskan - 29 jul 19 kl. 17:08

Personbil i olycka på E6

Under måndagen var en personbil inblandad i en olycka på E6 vid avfarten mot Alnarp.Olyckan skedde i norrgående Riktning och enligt Trafikverket påverkas trafiken. Polis, räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen.

Expressen - 29 jul 19 kl. 14:06

Hund påkörd på E6 – stopp i trafiken

Ambulans, polis och räddningstjänst är på väg till E6 vid Strövelstorp efter en olycka. Enligt initiala uppgifter rör det sig om en hund som blivit påkörd. Vägen är i nuläget helt avstängd i södergående Riktning.

BT - 29 jul 19 kl. 08:55

Framgång för närodlad matkasse från Sjuhärad

Sedan 2017 har Sjuhäradsbor kunnat få närproducerad mat hemlevererad av Yonni Viel. Nu satsar han vidare, med fler leveranser och Riktning Göteborg. – Det har varit helt otroligt roligt att få göra detta, säger han..

Sydsvenskan - 29 jul 19 kl. 05:45

E18 avstängd efter olycka

En sträcka på E18 mellan Västerås och Hallstahammar är avstängd efter en olycka, där en lastbil med släp har vält. Det rör sig om sträckan mellan trafikplatserna Västjädra och Eriksberg i Riktning mot Örebro, där ett omfattande sanerings- och bärningsar.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 19 kl. 05:45

E18 avstängd efter olycka

En sträcka på E18 mellan Västerås och Hallstahammar är avstängd efter en olycka, där en lastbil med släp har vält. Det rör sig om sträckan mellan trafikplatserna Västjädra och Eriksberg i Riktning mot Örebro, där ett omfattande sanerings- och bärningsar.

Expressen - 28 jul 19 kl. 16:22

Husbil i olycka på E4 – stora trafikstörningar

En husbil har kört in i mitträckt på E4 i södergående Riktning vid Skånes Fagerhult.Enligt Trafikverket har olyckan stor inverkan på trafiken..

Cornucopia - 28 jul 19 kl. 15:23

Streamingen skjuter sig själv i foten?

Har streamingtjänsterna genom sina egna serier och filmer blivit sin egen största fiende, och kommer piratkopieringen att återuppstå som en konsekvens av detta?Streamingtjänster har effektivt slagit ihjäl stora delar av piratkopieringen, först av musik och sedan av teveserier och film. Genom enkla, prisvärda tjänster, som vem som helst utan något popkulturellt och datatekniskt överintresse har streamingen och legalt innehåll över Internet nått massorna.

GöteborgsPosten - 28 jul 19 kl. 13:43

Tre bilar i krock på E6

En person misstänks för brott efter att tre bilar krockat vid Tingstadsmotet på söndagen. Det blev begränsad framkomlighet vid E6 i södergående Riktning efter olyckan..

Expressen - 28 jul 19 kl. 13:09

Totalstopp på riksväg 40 efter olycka – flera fordon i krock

Vid 12.40 på lördagen larmades SOS om en trafikolycka på riksväg 40 i närheten av Jönköping. Enligt räddningstjänsten är det totalstopp på vägen i Riktning mot Jönköping..

Skånskan - 28 jul 19 kl. 10:03

Trafikolycka på E65

Svedala Framkomligheten är begränsad på E65 på grund av en trafikolycka väster om Svedala.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i händelsen.

UNT - 28 jul 19 kl. 01:00

När Nato lockar tystnar regeringens röst för fred

Regeringen har bytt Riktning på svensk fredspolitik..

Expressen - 27 jul 19 kl. 09:49

Bil i lågor på E6 – stor trafikpåverkan

En bil står i lågor på E6 i höjd med Väröbacka utanför Varberg.Bilen har börjat brinna i södergående Riktning under färd.– Det är en fullt utvecklad brand, säger inre befäl på räddningstjänsten..

YA - 26 jul 19 kl. 13:51

Anhöriga går samman för att sätta press på vårdbolag

Kritiken mot Lillevångshemmet fortsätter, trots att förbättringar ska ha genomförts. Den nya anhöriggruppen hoppas kunna påverka utvecklingen i rätt Riktning..

GöteborgsPosten - 26 jul 19 kl. 11:32

Krock på E6 – vägen delvis avstängd

En lastbil och en personbil krockade på E6 norrgående Riktning vid 11-tiden. Delar av vägen stängdes av under räddningsarbetet vid avfart 74 mot Oslo..

Skånskan - 26 jul 19 kl. 10:04

Tågförseningar Köpenhamn-Malmö

Öresund Det är just nu förseningar i tågtrafiken mellan Malmö och Köpenhamn i Riktning mot Sverige på grund av ett signalfel.Vissa Öresundståg från Danmark kan få Malmö central som slutstation. Orsaken är ett signalfel mellan Peberholm och Kastrup.

Expressen - 26 jul 19 kl. 10:20

Tågförseningar mellan Malmö och Köpenhamn

Under fredagsförmiddag är det förseningar i tågtrafiken.Det är sträckan mellan Malmö och Köpenhamn som är drabbad, i Riktning mot Malmö.Det finns i nuläget ingen information om när trafiken kan gå som vanligt igen..

Skånskan - 26 jul 19 kl. 06:00

Löberöd i positiv riktning

FOTBOLL Stort avstånd upp och god marginal ner.
Löberöds IF kommer av allt att döma inte bli inblandat i varken uppflyttnings- eller nedflyttningsstrid i fotbollens division 6 mellersta.– Jag är nöjd även om man så klart vill vinna alla matcher, konstaterar 37-årige Rickard Haglund som är inne på sin första säsong i rollen som spelande tränare.

Sydsvenskan - 25 jul 19 kl. 20:58

Trafikolycka på E6 i Löddeköpinge

En trafikolycka med två bilar inblandade har inträffat på E6 i södergående Riktning i Löddeköpinge..

Corren - 25 jul 19 kl. 13:30

De visar hur vi kan leva enkelt – och bidra

Under onsdagen bjöd Zacheriah och Kristin Kramer in till diskussion om miljöproblem och hur vi i det lilla kan påverka utvecklingen i rätt Riktning..

GöteborgsPosten - 25 jul 19 kl. 13:16

Nya tecken på sämre konjunktur

I Tyskland är lågkonjunkturen ett faktum. I Sverige pekar allt fler signaler i samma Riktning. Färska siffror tyder också på en sämre arbetsmarknad..

Skånskan - 25 jul 19 kl. 11:57

Stopp i trafiken efter brokrock

lund En lastbil som kört in i en järnvägsbro i höjd med Stattenavägen orsakar stora störningar i trafiken. Inledningsvis var trafiken stängd i västlig Riktning, men vid 11:45 öppnades ett körfält upp i den Riktningen. Däremot är vägen stängd åt andra hållet.

Expressen - 25 jul 19 kl. 07:32

Bil brinner med öppna lågor på E6 – stor trafikpåverkan

En bil står i brand på E6, söder om Uddevalla.– Det är en fullt utvecklad brand, säger Johan Bäckström, inre befäl vid Räddningstjänsten i Uddevalla.Räddningstjänsten har spärrat av vägen i södergående Riktning, något som har stor trafikpåverkan..

Expressen - 24 jul 19 kl. 18:46

Två bilar i krock på E6 – begränsad framkomlighet

Två bilar har krockat på E6 på Hallandsåsen.Olyckan orsakar just nu trafikstörningar i norrgående Riktning.– Ingen person ska ha skadats, säger Calle Persson, pressinformatör vid polisen region syd..

Sydsvenskan - 24 jul 19 kl. 17:58

Torskfiskeförbudet är ett sent steg i rätt riktning.

Mer behövs om det ska finnas torsk i Östersjön även i framtiden..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 19 kl. 17:58

Torskfiskeförbudet är ett sent steg i rätt riktning.

Mer behövs om det ska finnas torsk i Östersjön även i framtiden..

Expressen - 24 jul 19 kl. 17:04

Bil brinner på E6 – vägen avstängd

En personbil har börjat brinna på E6 i Riktning mot Trelleborg.Vägen är avstängd, enligt Trafikverket..

Skånskan - 24 jul 19 kl. 15:30

En tung börda på Jo Swinsons axlar

Jo Swinson har valts till ny ledare för mittenpartiet Liberal Democrats i Storbritannien. Det kan vara partiets viktigaste ledarskap hitintills och det kommer att vila ett tungt ansvar på Swinsons axlar. Efter ett uselt EU-val för både Tories och Labour står dörren öppen för liberalerna att öka sitt inflytande även på den nationella arenan: i EU-valet ökade de med femton ledamöter.

GT - 24 jul 19 kl. 12:06

Klart: Guldhjälten stannar i Frölunda

Jacob Moverare var ett stort utropstecken för Frölunda under slutspelet.Nu står det klart att backen stannar i klubben ytterligare en säsong, då han lånas ut av Los Angeles Kings.– Jag har utvecklats i rätt Riktning, trivs och vill fortsätta här, säger han till klubbens hemsida..

DI - 24 jul 19 kl. 10:20

Ett steg i rätt riktning efter smällarna

Skanska presenterade en godkänd halvårsrapport på morgonen. Visserligen bidrar engångsposter positivt men det var ändå ett steg framåt att återupprätta förtroendet för byggjätten efter fjolårets alla nedskrivningar och utdelningssänkning..

Expressen - 24 jul 19 kl. 10:20

E45 avstängd efter singelolycka

E45 i Lilla Edets kommun är helt avstängd i Södergående Riktning efter en singelolycka.– Det är en person involverad och skadebilden är oklar, vi håller på att jobba på platsen nu, säger Andreas Wennberg, insatsledare på räddningstjänsten i Södra Bohuslän..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.