Ricoh Europa

Sunday, 29 March, 07:47

Nyheter om Ricoh Europa

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 10 jan 20 kl. 15:11

Flowscape technology tecknar avtal med Ricoh

Flowscape har tecknat ett återförsäljaravtal med Ricoh Europa, vilket innebär att Flowscapes Smarta kontortslösningar….

DI - 26 jul 18 kl. 16:29

Finansinstitut använder utskriftsteknologier för att möta kundkrav och öka lojaliteten

Ricoh Europe, London, 25:e juli 2018 – Personalisering, kostnadsbesparingar och miljöhänsyn är aspekter som driver införandet av nya utskriftsteknologier bland ledande aktörer inom finanssektorn i Europa framåt. Enligt en ny europeisk undersökning med ett deltagande av 758 finansledare utförd på uppdrag av Ricoh Europe, anser 83 % att möjligheten att möta kundernas förväntningar på ett papperslöst möte och en mer individanpassad privatbank är de viktigaste utmaningarna för branschen..

Realtid - 27 jul 18 kl. 10:46

Finanssektorn tar hjälp av nya utskriftsteknologier

Personalisering, kostnadsbesparingar och miljöhänsyn är aspekter som driver införandet av nya utskriftsteknologier bland ledande aktörer inom finanssektorn i Europa. Enligt en undersökning Ricoh Europe har genomfört. .

DI - 22 maj 18 kl. 14:50

Nya typer av utskrifter spelar en strategisk nyckelroll för tillväxt och innovation enligt Europas företagare

Ricoh Europe, London, 22:a maj 2018 – Företagsledare runt om i Europa är eniga om att nya utskriftsteknologier kommer att spela en huvudroll i främjandet av både agilitet och innovation. Enligt en ny studie utförd av Ricoh Europe, anser majoriteten av de 3 150 tillfrågade företagsledarna att fördelarna med agilitet (77 %) och innovation (69 %) är de faktorer som kommer driva på investeringsviljan i nya utskriftsteknologier..

DI - 14 feb 18 kl. 15:47

Agilitet avgörande för små och medelstora företags överlevnad – enligt hälften av företagarna kommer de annars inte att existera 2023

Ricoh Europe, London, 14:e februari 2018 – Att utveckla sin agilitet är högsta prioritet för de SMB-företagare i Europa som vill dra nytta av en digital arbetsplats. Enligt en ny undersökning framtagen av Ricoh Europe, säger en majoritet (86 %) av de 1 608 SMB-företagare som deltog i undersökningen, att de aktivt fokuserar på att förbättra sitt företags agilitet under 2018. .

DI - 06 dec 17 kl. 08:00

Svenska tjänstemän skulle kunna få tillbaka 3,6 dagar i månaden

Att arbeta smartare kan både spara tjänstemän tid och öka produktiviteten Ricoh Europe, London, 05 december 2017 – Svenska tjänstemän anser att en bättre tillgång till teknologi skulle spara dem tid som motsvarar 3,6 dagar per månad, enligt en undersökning genomförd av Ricoh Europe. Hälften (47 %) av de 3 600 tjänstemän som deltagit i undersökningen i Europa är inte övertygade om att den teknologi som de använder i sitt arbete tillåter dem att vara så produktiva som de skulle kunna vara..

DI - 07 feb 17 kl. 10:02

2 000 Ricoh Pro™ C7100 i Europa

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 17:41

84 procent av alla konsumenter är beredda att vidta åtgärder mot missriktad irrelevant kommunikation

Konsumenter i Europa översvämmas av irrelevant kommunikation och skräpmejl från olika leverantörer. Majoriteten, 84 procent, är redo att vidta åtgärder avslöjar en ny undersökning som sponsrats av Ricoh Europe. 80 procent är också villiga att bidra med personlig information för att säkerställa att kommunikationen blir riktad och relevant.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.