Resultaten

Monday, 25 June, 04:07

Nyheter om Resultaten

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Medicin - 04 jun 18 kl. 13:30

Kemoradioterapi före kirurgi undersökt vid pankreascancer

En preliminär analys av en studie från Nederländerna pekar på att patienter som kan opereras för bukspottkörtelcancer kan tjäna på att få både cytostatika och strålning före operationen. Men Resultaten är inte tillräckliga för att ändra praxis i Sverige, enligt en expert..

Länstidningen i Jämtland - 04 jun 18 kl. 09:25

Länslöparna i Stockholm Marathon

Här är Resultaten för löpare från Jämtlands län (med länsadress i anmälan):.

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 08:30

Pega lanserar ny produktsvit för snabbare digital transformation

Den amerikanska mjukvaruleverantören Pegasystems (Pega) presenterar i dag Pega Infinity – nästa generations mjukvarusvit för digital transformation. Med flera nyheter i Pegas marknadsledande applikationer för kundengagemang och plattform för digital processautomation (DPA) kan Pega Infinity hjälpa företag att påskynda sin digitala transformation. För många företag är den digitala transformationen en stor utmaning.

Skånskan - 03 jun 18 kl. 20:52

Sopi besviken efter Bois tapp

FOTBOLL Superettannykomligen Landskrona Bois förde spelet under stora delar av matchen, men fick ändå nöja sig med 1–1 hemma mot Gais.Inte undra på att tränaren Agim Sopi kände en viss besvikelse när han intervjuades i Bois-tv strax efter slutsignalen på Landskrona IP.
– Prestationsmässigt ska vi vara nöjda.

Dagens Medicin - 16 maj 18 kl. 06:00

Kolhydratsnål kost gav radikal effekt mot fettlever

Minskat kolhydratintag verkar göra susen mot fettlever, visar en ny svensk studie. Resultaten kan påverka klinisk praxis, tror en oberoende expert..

GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 13:00

Så mycket bättre eller sämre än i fjol har ditt lag varit hittills

Resultaten har varit av blandad kompott för Göteborgs elitfotbollslag hittills i år. GP har tittat närmare på hur poängskörden har sett ut jämfört med motsvarande matcher förra året..

Skånskan - 02 jun 18 kl. 14:00

Vill att folk ska jobba mindre

SVALÖV Svalövs kommun bör införa arbetstidsförkortning. Många går arbetslösa samtidigt som andra arbetar sig till utbrändhet och stressproblem.Linn Alenius Wallin (FI) vill se Svalöv gå i bräschen som en kommun där man vågar satsa på en långsiktigt god arbetsmiljö och vård.

Skånskan - 01 jun 18 kl. 14:00

Råbys nya avdelning högtidligt invigd

Lund På torsdagen invigdes den nya MultifunC-avdelningen på Råby ungdomshem med nio platser i en nyligen färdigställd tegellänga vars yttre knyter an till områdets 1800-talsarkitektur.– Här får ungdomarna en fin boendemiljö samtidigt som personalens arbetsmiljö blir mycket bättre, konstaterar Kent Ehliasson, generaldirektör för Statens institutionsstyrelse, SiS, som är verksamhetens huvudman sedan 1994. För bygget svarar stiftelsen Råby Räddningsinstitut som startade föregångaren till ungdomshemmet redan 1838.

Västerbottens Folkblad - 01 jun 18 kl. 22:54

Resultat: Från torsdagens Guldruschen

Här är Resultaten från torsdagens Guldruschen i Lycksele. D 5km Löpning 5 Km 1 513 HOLMGREN Ellen Golden girls 20:57 0 2 515 KONRADSSON Felicia Golden girls 21:13 16 3 545 THERELL Terese Lycksele Löparklubb 21:41 44 4 514 BLOMBERG Elin Golden girls 22:23 1:26 5 512 BÅLHAMMAR Linda Bålhammars 22:29 1:32 6 577 EDEJERN stina […].

Dagens PS - 01 jun 18 kl. 11:43

Sårbar demokrati i blickfånget

Birro, som refererar GP, skriver om att din röst i valet i höst kan blottläggas. Integrationen – hett stoff Allt som rör integrationen är sprängstoff i året valrörelse. Det flyger både fakta och överdrifter i luften.

SmålandsPosten - 28 maj 18 kl. 00:04

Till rökarnas försvar

Miljöpartiet vill alltså att fimpar på gatan skall rendera böter på åttahundra kronor. Detta beslut blev ett av Resultaten av helgens kongress där partiets valplattform spikades. Bland andra tänkta valvinnare vann förbud mot sugrör och information om livslängd på elektroniska varor gehör bland delegaterna..

Dalarnas tidningar - 30 maj 18 kl. 07:55

Moras krisstart i tvåan – hör ordförande svar på Lasse Ericsons kommentar om sin tveksamma fortsättning

Moras facit i tvåan är sju förluster och ett kryss och tränare Lasse Ericson har uttryckt självkritik över de uteblivna Resultaten. Mathias Jones, ordförande i klubben, har dock fortsatt starkt förtroende för både trupp och tränarstab. Inför Svenska Cup-finalen emot Kvarnsveden har man försökt injicera lite glädje in i de blåvita för att råda bot på den rådande krisen..

Dalarnas tidningar - 30 maj 18 kl. 07:55

Moras krisstart i tvåan – hör ordförandens svar på Lasse Ericsons kommentar om sin tveksamma fortsättning

Moras facit i tvåan är sju förluster och ett kryss och tränare Lasse Ericson har uttryckt självkritik över de uteblivna Resultaten. Mathias Jones, ordförande i klubben, har dock fortsatt starkt förtroende för både trupp och tränarstab..

Dalarnas tidningar - 30 maj 18 kl. 07:55

Moras krisstart i tvåan – hör ordförandens svar på Lasse Ericsons kommentar om tveksam fortsättning

Moras facit i tvåan är sju förluster och ett kryss och tränare Lasse Ericson har uttryckt självkritik över de uteblivna Resultaten. Mathias Jones, ordförande i klubben, har dock fortsatt starkt förtroende för både trupp och tränarstab..

Västerbottens Folkblad - 23 maj 18 kl. 20:00

”Bra folkhälsa förlänger livet!”

Folkhälsoarbetet ligger oss varmt om hjärtat. Våra insatser i landstinget för att främja de goda Resultaten har förlängt västerbottningarnas kollektiva hälsa med 2900 år! Det skriver de socialdemokratiska landstingspolitikerna Marita Fransson, Harriet Hedlund och Janeth Lundberg.

Dagens Medicin - 30 maj 18 kl. 06:00

Kontroversiell studie om urologers skicklighet dröjer

Enligt en preliminär analys av en stor svensk studie är skillnaderna stora i operationsresultat mellan erfarna urologer. Men den analysen har brister och Resultaten ska därför inte användas, hävdar studiens ledare. .

Dagens Medicin - 15 maj 18 kl. 20:00

Resultaten är entydiga – ju högre volym desto bättre resultat”

Sveriges Television missar målet i sin granskning av utredningen om högspecialiserad vård, skriver utredaren Måns Rosén. .

Dagensanalys.se - 29 maj 18 kl. 09:34

Svenskarna sträcktittar allt mer på rörlig bild

TV och internetuppkoppling går mer och mer ihop. Samtidigt som TV ökar som plattform för underhållningskonsumtion så är allt mer kopplat till streamingtjänster. Det visar Boxers senaste Fiber- och TV-rapport som tagits fram tillsammans med Kantar SIFO.

YLE - 26 maj 18 kl. 06:57

Ny tysk trippelseger i spjut i Diamond League – ettan Röhler snuddande nära 90 meter

Tysklands topptrio i spjut fortsätter att ånga på. I amerikanska Eugene under natten till lördag finsk tid stod Thomas Röhler, Johannes Vetter och Andreas Hofmann igen för de tre längsta bågarna – även om Resultaten blev mänskligare än senast..

Nyan - 20 maj 18 kl. 17:39

VM-silver – på nytt världsrekord

KRAFTSPORT. Under VM i klassisk bänkpress på hemmaplan i Finland lyckades Ove Lehto lyfta hem ett VM-silver.
Det på nya veteranvärldsrekordet 272,5 kilo, en putsning med 15 kilo (!

GöteborgsPosten - 27 maj 18 kl. 18:37

Tuff säsongsinledning för GFC

Halvvägs mot sommaruppehållet har Resultaten inte riktigt varit med GFC hittills. Men trots det finns det ingen oro för resten av säsongen.
– Det blir bättre och bättre hela tiden, säger lagkapten Beata Kollmats..

Västerbottens Folkblad - 26 maj 18 kl. 19:21

Resultat från Toughest i Umeå

Kolla in Resultaten från lördagens Toughesttävling i Umeå! Toughest har släppt de preliminära resultatlistorna – nu kan du se hur nära du var segrarna Ludvig Werkmäster och Karin Karlsson. Klicka in på länken här för att se var du, ditt lag och dina vänner placerade sig: Kolla Resultaten här!.

UNT - 20 maj 18 kl. 21:00

Här är bra matvanor ett måste för resultaten

Många unga äter för dåligt..

Alingsås tidning - 24 maj 18 kl. 16:44

Alingsås håller ställningarna i Bäst att bo

För tredje året i rad har Alingsås utsetts till Sveriges tredje bästa landsbygdskommun att bo i. I dag, torsdag, tog t f kommundirektör Anneli Schwartz och stadsarkitekt Aila Hirvonen Bremfors emot utmärkelsen i Stockholm. Tidningen Fokus presenterade under torsdagseftermiddagen Resultaten i årets ”Bäst att bo”-rapport, som gjorts i samarbete med Internationella handelshögskolan i Jönköping.

Ekonomistas - 17 maj 18 kl. 08:30

Gästinlägg: Höga kostnader men osäkra vinster av sänkta ingångslöner

I detta gästinlägg diskuterar Niklas Blomqvist, doktorand vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet den forskningen kring sysselsättningseffekterna av sänkta löner. Bland annat så ifrågasätts Arbetsmarknadspolitiska rådets (AER) slutsats att sänkta ingångslöner skulle ha betydande sysselsättningseffekter. Sänkta ingångslöner som medel för att öka sysselsättningen för lågutbildade och nyanlända har åter börjat debatteras efter en rapport av AER och ett förslag om inträdesjobb från Alliansen.

Sydöstran - 25 maj 18 kl. 18:00

Bra resultat på gymnasiet i Karlskrona

De allra flesta eleverna på de kommunala gymnasieskolorna klarar sin utbildning. Framför allt har Resultaten på de praktiska programmen blivit mycket bättre. Engagerade lärare sägs vara förklaringen..

Skånskan - 25 maj 18 kl. 17:01

Receptet för energiförnyelse

Lund Att låta lokalbefolkningen vara delaktig är avgörande för att lyckas vid samhällets omställning till helt fossilbränslefri energianvändning.Det visar en studie utförd av Lundaforskare och presenterad i tidskriften Journal of Applied Energy.
Studien omfattar danska Samsø och Feldheim i Tyskland.

GöteborgsPosten - 25 maj 18 kl. 11:20

Dalkurds tränarduo får lämna

Dalkurds huvudtränare Azrudin Valentic och assisterande tränaren Amir Azrafshan lämnar sina uppdrag med omedelbar verkan, uppger klubben. "Tyvärr har inte våra prestationer på planen återspeglat Resultaten och därför är jag och klubben överens om att gå skilda vägar", säger Valentic till Dalkurds webbplats..

DN - 25 maj 18 kl. 11:28

Dalkurds tränarduo får lämna

Dalkurds huvudtränare Azrudin Valentic och assisterande tränaren Amir Azrafshan lämnar sina uppdrag med omedelbar verkan, uppger klubben. ”Tyvärr har inte våra prestationer på planen återspeglat Resultaten och därför är jag och klubben överens om att gå skilda vägar”, säger Valentic till Dalkurds webbplats..

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 18 kl. 10:40

Dalkurds tränarduo får lämna

Dalkurds huvudtränare Azrudin Valentic och assisterande tränaren Amir Azrafshan lämnar sina uppdrag med omedelbar verkan, uppger klubben. "Tyvärr har inte våra prestationer på planen återspeglat Resultaten och därför är jag och klubben överens om att gå.

Nyteknik - 25 maj 18 kl. 09:56

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer..

GöteborgsPosten - 25 maj 18 kl. 09:30

Kritiken efter svaga resultaten: "Har en del att jobba med"

En poäng på de tre senaste matcherna. Då medger Poya Asbaghi att det återstår en hel del jobb att göra. – Vi har en del att jobba med under sommaren, säger han..

Expressen - 24 maj 18 kl. 18:48

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer..

Blekinge Läns tidning - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer.

GöteborgsPosten - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer..

Barometern - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer.

Sydöstran - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer.

YA - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer.

SmålandsPosten - 24 maj 18 kl. 18:06

Allt fler tar del av nyheter via Facebook

Facebook blir allt viktigare när det kommer till hur människor konsumerar nyheter. Samtidigt läser allt färre dagstidningar. Det är några av Resultaten från Nordicoms mediebarometer.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.