Rena

Sunday, 12 July, 12:04

Nyheter om Rena

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 21 jun 20 kl. 18:04

Bergstrand: ”Någon form av julafton”

När midsommarfirandet knappt hunnit lägga sig pratar Djurgårdens tränare Kim Bergstrand redan om julen. – Vi har någon form av julafton där vi delar ut... åtminstone två av de tre målen är Rena bjudningar från oss, säger han efter 0–3-förlusten mot IFK.

Blekinge Läns tidning - 19 jun 20 kl. 04:00

"Det kan vara rena skitsaker som leder till skjutningar”

Det är grupperingar som säljer knark som ligger bakom skotten i Kristianstad. Bråk om försäljningsområden och kunder kan vara en orsak..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 20 kl. 04:13

Pompeo kallar Bolton förrädare

USA:s utrikesminister Mike Pompeo ilsknar till rejält på den tidigare nationelle rådgivaren John Bolton, som har skrivit en bok om sin tid i Vita huset. Pompeo säger i ett uttalande att John Bolton sprider lögner, halvsanningar och Rena falsarier, och a.

Sydsvenskan - 19 jun 20 kl. 04:13

Pompeo kallar Bolton förrädare

USA:s utrikesminister Mike Pompeo ilsknar till rejält på den tidigare nationelle rådgivaren John Bolton, som har skrivit en bok om sin tid i Vita huset. Pompeo säger i ett uttalande att John Bolton sprider lögner, halvsanningar och Rena falsarier, och a.

DN - 18 jun 20 kl. 17:00

Rena gåvor i euro är dålig coronamedicin

EU:s föreslagna coronafond bör inte dela ut stöd villkorslöst. Europas skattebetalare måste kunna ha ett finger med i spelet om hur….

Expressen - 18 jun 20 kl. 11:09

Staffan fattade det historiska beslutet

2018 efterträdde han legendaren Sten-Ove ”Putte” Ramberg som kupongmakare för Stryktipset. I mitten av mars fattade han det historiska beslutet att ställa in.Nu har Staffan Rehnström äntligen fått sätta ihop en Stryktipskupong igen.

Världen Idag - 16 jun 20 kl. 00:00

Palmeåklagare måste själv prövas i domstol

Fiaskot för den senaste, och som det sägs sista, Palmeutredningen är monumentalt så illa att det i grunden skadar Sverige som rättssamhälle. En åklagare, som före Palmeuppdraget var omvittnat kompetent och sansad, tappar nu de mest grundläggande kraven i åklagarrollen: att finna motiv, att finna sannolika omständigheter, att presentera ett scenario som inte vilar på Rena gissningar, att ta fram teknisk bevisning. Allt detta saknar plötsligt betydelse för åklagare Krister Petersson.

Expressen - 14 jun 20 kl. 07:05

Skolpolitiken är en fars på väg mot tragedi

En bild av att vi lärare helt förlorat kontrollen över klassrummen målas upp. Men det finns ingen av oss lärare som tror att Rena eftergifter och kompisrelationer ger bättre resultat i klassrummen, skriver Jonas Nilsson..

Barometern - 13 jun 20 kl. 06:00

Lasse Hansson: ”Ingenmansland vore rena drömmen”

För Kalmar FF:s del handlar den här säsongen inte så mycket om vilken placering laget kommer på..

Kristianstadsbladet - 13 jun 20 kl. 05:00

"Det kan vara rena skitsaker som leder till skjutningar”

Det är grupperingar som säljer knark som ligger bakom skotten i Kristianstad. Bråk om försäljningsområden och kunder kan vara en orsak..

Dalarnas tidningar - 11 jun 20 kl. 20:45

Fredrik röker kött i fängelset – har tagit Texasmaten till Falun: ”Det är rena terapin att vara här”

Det röks på i skuggan av fängelsemuren. Men nej – det handlar inte om narkotikabrott, utan om....

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 20 kl. 12:02

Företagaren bakom återvinningsstationen: ”Det är rena vilda västern”

Företagaren Nicklas Göransson menar att kommunen redan har analyser av de avfallsmassor som använts för att fylla ut återvinningsstationens yta. ”Jag har fyllt ut här i fem år, men nu letar de efter saker att stoppa mig med”, säger han..

Vestmanlands Läns Tidning - 10 jun 20 kl. 14:38

Debatt: Brandberg: Det är tragiskt att Hillman far med rena lögner

Replik. Att gamle S-ledaren Åke Hillman har starka åsikter om stationen har inte gått någon....

Barometern - 09 jun 20 kl. 06:00

Coronakrisen ett lyft KLS Ugglarps

Coronapandemin skapar både många förlorare och några få vinnare. När vissa branscher blöder går livsmedelsindustrin på högvarv. På KLS i Kalmar kombinerar man just nu hög produktion med utveckling av nya produkter, även Rena vegoprodukter..

SmålandsPosten - 08 jun 20 kl. 20:52

Avlönat hundjobb på lovet

Hundkurs, musikskapande, träning eller yoga? Gymnasieungdomarna, som blev utan feriejobb på grund av coronasmittan, drar Rena vinstlotten. De erbjuds nämligen två veckors betald utbildning..

Sydöstran - 07 jun 20 kl. 15:00

Ekonomisk tillväxt är nödvändigt för miljön

Det kan snart beskrivas som en klassiker: debatten om det går föRena ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle..

Dalarnas tidningar - 05 jun 20 kl. 15:45

Jens Runnberg: M ställer helt rätt frågor om Borlänges coronakatastrof - och visst ska granskningen göras av experter utifrån

Utöver uppmaningen att hålla huvudet kallt, händerna Rena och hjärtat varmt, konstaterade....

Världen Idag - 05 jun 20 kl. 00:00

Arvet efter Ravi Zacharias

Ravi Zacharias försvar för den kristna tron utgör en milstolpe inom kristen apologetik och vi kommer att minnas honom inte minst genom hans strävan att föRena tro och vetande. Ravi Zacharias dog i cancer den 19 maj, 2020..

PrivataAffärer - 04 jun 20 kl. 08:41

Analys: Africa Oil positionerat för att skapa värde

”Dessutom anser vi att bolaget är väl positionerat för att skapa ytterligare värde genom ökad utvinning i Nigeria, genom andra förvärvsmöjligheter i Afrika och via sin prospekteringsportfölj i världsklass”, skriver Arctic i en analys publicerad sent på onsdagen. Africa Oil siktar på att dra fördel av de avyttringsprogram som drivs av de största oljebolagen, där kvalitetstillgångar kan komma ut på marknaden. ”Därtill innebär Rena aktieinvesteringar i prospekteringsbolag en tydlig uppsida”, skriver Arctic och exemplifierar med innehavet i Africa Energy.

DalaDemokraten - 04 jun 20 kl. 06:00

Anders har ledsnat ur på rishögarna i sommaridyllen – "Det liknar rena vilda västern"

89-årige Anders Lundin är förbannad över rishögar och byggavfall som lagras längs vägkanten i byn....

Dalarnas tidningar - 03 jun 20 kl. 19:37

Per Bjurman: Just nu känns det som att bo i rena rama bananrepubliken

NEW YORK. Först karantän – och så ett utegångsförbud på det. För att ursinniga kravaller mitt....

DN - 03 jun 20 kl. 15:57

Protesterna i USA är rena festen för Kinas propagandamaskin

Protesterna i USA har blivit ett gyllene propagandatillfälle för den kinesiska regimen att framhålla hur överlägset det kinesiska….

GöteborgsPosten - 03 jun 20 kl. 12:00

Rena hästjobbet väntar för transportläraren Charlotte

"Gamla fördomar om att kvinnor inte kan köra lastbil kommer att dö ut"..

GöteborgsPosten - 03 jun 20 kl. 10:49

Skådespelaren Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf", har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom, skriver.

SR - 03 jun 20 kl. 06:43

Skådespelerskan Carina Boberg är död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf", har dött efter en tids sjukdom. Det skriver Göteborgs-Posten..

Cornucopia - 02 jun 20 kl. 21:41

Greenwashing av Preem - vi tar avstånd

Miljöorganisationen Greenpeace har anmält fossilbränslebolaget Preem för sin omfattande lobbying- och reklamkampanj för att få bygga ut sitt fossilraffinaderi i Lysekil. Mångmiljonskampanjen innefattar ett flertal artiklar, smygreklam och filmer med kända och okända människor.  En del av kampanjen handlade om prepping och Greenpeace anser korrekt att det är fel att använda oro för kriser och krig för marknadsföring.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 20 kl. 21:51

Skådespelaren Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf", har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom, skriver Göteborgs-Posten. – Hon har betytt ovärderligt mycket, hon var en varm och levande människa, säg.

Expressen - 02 jun 20 kl. 21:59

Skådespelerskan Carina Boberg är död

Carina Borg är känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien ”Rena Rama Rolf”.Efter en tids sjukdom har skådespelerskan dött.Hon blev 68 år gammal.

Sydsvenskan - 02 jun 20 kl. 21:51

Skådespelaren Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf", har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom, skriver Göteborgs-Posten. – Hon har betytt ovärderligt mycket, hon var en varm och levande människa, säg.

DN - 02 jun 20 kl. 22:10

Skådespelaren Carina Boberg död

Skådespelaren Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien ”Rena rama Rolf”, har gått bort vid 68 års ålder efter en tids….

SVT - 02 jun 20 kl. 22:14

Skådespelerskan Carina Boberg död

Skådespelerskan Carina Boberg, känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien ”Rena rama Rolf”, har gått bort vid 68 års ålder efter en tids sjukdom..

GöteborgsPosten - 02 jun 20 kl. 21:31

Skådespelerskan Carina Boberg är död

Känd från Göteborgs stadsteater och tv-serien "Rena rama Rolf"..

Sydöstran - 02 jun 20 kl. 06:00

Ökning av trakasserier mot kommunala handläggare

Personal på miljö- och byggnadsförvaltningen blev fotograferad och sedan uthängd i sociala medier. Kränkningen är den senaste i raden av trakasserier eller Rena hot mot kommunala handläggare – något som ökat markant under de senaste åren. – Samtalsklimatet har blivit tuffare och hårdare, säger förvaltningschef Anette Andersson..

Expressen - 01 jun 20 kl. 16:40

”Otroliga grejer – ibland är det rena Jan Guillo”

Han har varit en av svensk fotbolls mest omtalade under flera år. Nu släpper Daniel Kindberg en självbiografi om uppväxten, den dramatiska militära karriären och resan med Östersunds FK – som slutade med att tingsrätten dömde honom till tre års fängelse för grov ekonomisk brottslighet. – Han har varit med om otroliga grejer, säger författaren Marcus Birro, 47.

ÖstersundsPosten - 01 jun 20 kl. 14:00

Passa på och njut av finvädret - till veckan blir det ostadigare

Veckan inleds med soligt väder och Rena rama högsommarvärmen. Men passa på och njut, för till....

GöteborgsPosten - 01 jun 20 kl. 12:12

Sagan om Fikagänget: ”En lysande idé att återförena dem”

Generationen som blev "Fikagänget" – historien om Blåvitts ynglingar från 2006..

Cornucopia - 01 jun 20 kl. 08:33

Kemikalieskatt på alla kläder - även de utan gifter - värst för allvädersplagg

Regeringens utredning om att utöka den utskällda kemikalieskatten till att omfatta även kläder vill införa kemikalieskatt på alla kläder - även giftfria och av Rena naturmaterial. Värst kommer allväderskläder att använda vid då ligt väder att drabbas av en särskild skatt, och lagförslaget förväntas ge en procents ökad arbetslöshet inom textilbranschen i Sverige, samt ökad utslagning och arbetslöshet inom handeln då svenskarna förväntas köpa en procent färre kläder. Utredningen har ingen aning om nyttan  överstiger de samhällsekonomiska kostnaderna.

Vestmanlands Läns Tidning - 31 maj 20 kl. 14:42

Åklagarna övertygade om fällande dom: ”Bevisningen fullt tillräcklig”

Åklagarna anser att det förekommer missförstånd och Rena felaktigheter i den friande domen om....

Nerikes Allehanda - 31 maj 20 kl. 06:23

Åklagarna övertygade om fällande dom: ”Bevisningen fullt tillräcklig”

Åklagarna anser att det förekommer missförstånd och Rena felaktigheter i den friande domen om....


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.