Rad

Saturday, 20 October, 18:48

Nyheter om Rad

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 29 sep 18 kl. 21:21

Brodin efter 3-3 mot Malmö: ”Det är ju riktigt sjukt”

För femte matchen i Rad slutade mötet mellan Malmö och Djurgården 3–3 efter ordinarie tid. – Det är ju riktigt sjukt, säger Djurgårdsforwarden Daniel Brodin, som kvitteRade till 3–3. Denna gång var det hemmalaget Malmö som tog hand om extrapoängen..

Nyan - 16 sep 18 kl. 19:55

Nytt mål av Adelina Engman

FOTBOLL. Adelina Engman spelade hela söndagens ligacupmatch när hennes Chelsea FC bortaslog Crystal Palace med 4–0.
Engman noteRades återigen för ett mål.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

Galtabäck på hemmaplan mot Rolfstorp/Skällinge i division 6 Halland norra

I kväll möts serieledande Galtabäck och åttondeplaceRade Rolfstorp/Skällinge i näst sista omgången i division 6 Halland norra på Galtabäcks IP. Galtabäck har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i Rad. Bortalaget har fem matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

Edet tar emot Trollhättan Syrianska på Ekaråsen i näst sista omgången

Det är dags för den näst sista omgången i division 5 Västergötland västra. Då tar femteplaceRade Edet emot andraplaceRade Trollhättan Syrianska på Ekaråsen i kväll. Trollhättan Syrianska har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i Rad.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

Dags för match för Veddige - tar emot Falkagård

Uppehållet är över och i kväll gästar Falkagård Veddige på Veddige IP i division 7 Halland norra. Falkagård har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i Rad. Hemmalaget har tre matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Burnley jagar nya poäng mot Cardiff

I kväll är det dags för match för Cardiff som tar emot Burnley hemma i Premier League. Burnley bröt sin dystra svit på fyra matcher i Rad med förlust senast, när det blev vinst mot Bournemouth, 4–0. Hemmalaget har tre förluster i Rad, senaste mot Manchester C med 0–5..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

IF Vardar/Makedonija med sex raka segrar möter Hälsö

I dag är det dags för match för IF Vardar/Makedonija som tar emot Hälsö hemma på Backavallen i division 6 Göteborg D. IF Vardar/Makedonija har sex segrar i Rad, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Hälsö har sex matcher i Rad utan förlust inför mötet med IF Vardar/Makedonija..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

Norvalla tar emot Stafsinge på Norvalla IP i näst sista omgången

Serien är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i dag niondeplaceRade Norvalla och andraplaceRade Stafsinge på Norvalla IP. Stafsinge har inför matchen en vinstsvit på tolv segrar i Rad.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:00

Fjärås tar emot Lilla Träslöv på Ögärdets IP i näst sista omgången

Serieledande Fjärås tar emot tredjeplaceRade Lilla Träslöv i dag när den näst sista matchen i division 4 Halland ska spelas på Ögärdets IP. Fjärås har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i Rad. Lilla Träslöv har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i Rad..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Åttondeplacerade Våxtorp/Hasko tar emot Ullared i sista matchen i division 4 Halland

Våxtorp/Hasko möter Ullared på hemmaplan i sista omgången av division 4 Halland i dag. Ullared har inför matchen en vinstsvit på 15 segrar i Rad. Hemmalaget har sex matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Matchdags igen när Viljan/Älvena möter Arvidstorp

Uppehållet är nu över och i dag spelar Viljan/Älvena hemma mot Arvidstorp på Älvsereds IP i division 7 Halland norra. Viljan/Älvena har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i Rad. Arvidstorp har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i Rad..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Grebbestad 2 mot Gilleby på Sparvallen i näst sista omgången

Division 5 Bohuslän är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för sjundeplaceRade Grebbestad 2 väntar ett möte med fjärdeplaceRade Gilleby som gästar Sparvallen i dag. Hemmalaget har fem matcher i Rad utan seger.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Efter trendbrottet senast - Halmstad jagar nya poäng mot Häcken

I dag möter Halmstad Häcken på bortaplan på Bravida Arena i U 17 Allsvenskan Slutspel. Halmstad bröt sin dystra svit på fem matcher i Rad med förlust senast, när det blev lika mot Norrköping, 0–0. Hemmalaget har tre matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Falkenberg med fyra raka förluster i bagaget möter Örgryte

Falkenberg är i stort behov av ett trendbrott efter en lång Rad förluster, och jagar en seger mot femteplaceRade Örgryte hemma på Kristineslätt IP. Inför matchen har hemmalaget fyra förluster i Rad i U 17 Allsvenskan Nedflyttning Söder och ligger just nu sjua i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Örgryte, 4–2 mot Jönköping hemma..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Efter trendbrottet senast - Kode jagar nya poäng mot Romelanda UF/Skepplanda BTK

I dag möts Romelanda UF/Skepplanda BTK och Kode på Romevi i division 4 Göteborg A. Kode som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i Rad, men senast blev det 4–2 mot Häcken B. Hemmalaget har nio matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Efter trendbrottet senast - Gefle jagar nya poäng mot Öster

På söndagen möter Gefle Öster på bortaplan på Myresjöhus Arena i Superettan. Gefle som spelar på bortaplan hade en tung svit på fem förluster i Rad, men senast blev det 2–1 mot Varberg. Hemmalaget har fem matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Inter Linné vill förlänga fina segersviten mot Santos Cruz Azul

I dag möter Inter Linné Santos Cruz Azul på hemmaplan på Heden i division 7 Göteborg A. Inter Linné har inför matchen fem segrar i Rad, den senaste mot Rödbo med 5–2 och ligger nu etta i tabellen. Bortalaget har 17 förluster i Rad, senaste mot Kareby med 0–8..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 07:01

Formstarka Halmstad vill förlänga sviten - möter Norrby borta

I kväll är det dags för match för Norrby som tar emot Halmstad hemma på Borås Arena. Halmstad har fem matcher i Rad utan förlust i Superettan inför mötet med niondeplaceRade Norrby. Norrby har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i Rad..

Dalarnas tidningar - 01 okt 18 kl. 01:59

Kvarnsveden vann till slut - efter fem matcher i rad utan seger

Kvarnsveden är tillbaka i vinnarspåret igen i Svenska spel F 19 norra i fotboll. Detta efter....

Dalarnas tidningar - 01 okt 18 kl. 00:04

Johan Kristoffersson världsmästare i rallycross

29-årige Arvikasonen gjorde det för andra året i Rad. I natt tog han sin andra världsmästartitel.....

Länstidningen i Jämtland - 01 okt 18 kl. 00:04

Johan Kristoffersson världsmästare i rallycross

29-årige Arvikasonen gjorde det för andra året i Rad. I natt tog han sin andra världsmästartitel.....

Länstidningen i Jämtland - 30 sep 18 kl. 08:00

Region JH bjöd in till udda pilgrimsvandring - "Vi ska bli bäst på digital samverkan"

För andra året i Rad anordnades i juni en digital pilgrimsfärd mellan Ragunda och Trondheim.....

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 20:21

Tollered/Floda har fyra raka segrar - vann mot Göteborgs SIF med 5–2

Tollered/Floda är i bra form just nu. På söndagen kom seger nummer fyra i Rad, efter 5–2 (3–0) hemma mot Göteborgs SIF. Det innebär också att Göteborgs SIF har fem raka förluster i division 3 Göteborg i fotboll..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 20:26

2–1 mot Alaves gjorde Levante till segrare igen

Spelarna i Levante fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2–1 (2–1) hemma mot Alaves. Segern var den första efter fem matcher i Rad utan seger i Spanien 18/19 La Liga i fotboll..

GöteborgsPosten - 29 sep 18 kl. 19:34

Femetta gav Halmia sju i rad

Säsongens längsta resa – men det var det värt för Halmia, som vände hem från Öland med den sjunde raka segern i bagaget..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 19:09

Motgångarna fortsätter - Brämhult förlorade på nytt

Motgångarna fortsätter för Brämhult, som på söndagen åkte på ännu en förlust i division 4 Västergötland södra i fotboll. Skepplanda vann matchen hemma på Forsvallen med 3–2 (0–1). I och med detta har Brämhult sju förluster i Rad..

Barometern - 30 sep 18 kl. 19:13

Publiken sviker KFF på Guldfågeln: ”Klart det är ledsamt”

3 475 åskådare mot Brommapojkarna. Tredje matchen i Rad under 4 000 på läktarna. – Klart det är ledsamt, säger klubbchefen Mattias Rosenlund..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 19:28

Fortsatt tungt för Bengtsfors 2 efter förlust mot Högsäter 2

Det var ett tag sedan Bengtsfors 2 senast vann en match i division 6 Dalsland i fotboll. Det gick inte vägen på bortaplan mot Högsäter 2 heller. 3–2 (2–0) slutade matchen på Genevi IP på söndagen, sjunde matchen i Rad utan seger för Bengtsfors 2..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 19:29

Formstarka Galtabäck tog ännu en seger

Galtabäck fortsätter starkt i division 6 Halland norra i fotboll. När laget mötte Rolfstorp/Skällinge hemma på Galtabäcks IP på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 5–0 (2–0).

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 19:40

Segertåget fortsätter för IF Vardar/Makedonija - men svit bröts för Hälsö

En svit förlängdes och en bröts när serieledande IF Vardar/Makedonija tog emot fjärdeplaceRade Hälsö hemma i division 6 Göteborg D i fotboll. IF Vardar/Makedonija vann nämligen och har nu sju raka segrar, medan Hälsö nu förloRade efter fem matcher i Rad med poäng. Matchen slutade 3–0 (1–0)..

DI - 05 aug 18 kl. 17:00

Dan Olofsson: Därför är SD omöjligt

DEBATT. Sverigedemokraterna har närmat sig alliansen i vissa ekonomiska frågor men har röstat med regeringen i en Rad blockskiljande frågor. En försvagad allians ger större utrymme för en S-politik med ständiga skattehöjningar på arbete och företag och för SD:s protektionistiska politik som är skadlig för vårt välstånd, skriver Dan Olofsson..

Jönköpingsnytt - 29 sep 18 kl. 19:55

”Byt istället för att köpa nytt”

Färga tyg med köksavfall, fixa cykeln eller byt en bok. Under lördagen anordnades Höstbytardagen på Jönköpings läns museum för tredje året i Rad.
– Förhoppningsvis kan vi inspirera fler till att byta eller laga och ändra redan tillverkade saker i stället för att slänga och köpa nytt, säger Liselotte Munther på Jönköpings läns museum.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 18:25

13:e förlusten i rad för Fjärås

Fjärås får fortsätta vänta på nästa seger i division 2 västra Götaland i fotboll. När laget mötte Göteborg FF borta på Majvallen på söndagen blev det ännu en förlust, den 13:e i följd. Detta efter 3–1 (3–1) i Göteborg FF:s favör..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 18:57

Fortsatt tungt för Cardiff efter förlust mot Burnley

Cardiff har fortfarande inte vunnit en match i Premier League i fotboll den här säsongen. Det gick inte vägen på hemmaplan mot Burnley heller. 1–2 (0–0) slutade matchen på söndagen, sjunde matchen i Rad utan seger för Cardiff..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 17:32

Formstarka Unnaryd tog ännu en seger

Unnaryd fortsätter starkt i division 7 Halland södra i fotboll. När laget mötte Haverdal borta på Wegeli IP på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–1 (3–0).

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 17:48

Efterlängtad seger för Kornhult/Hishult - bröt förlustsviten mot Skottorp

Det har varit en tung period med fyra förluster i Rad för Kornhult/Hishult i division 6 Halland södra i fotboll. Men hemma mot Skottorp bröts den tuffa sviten. Det blev 4–1 (2–1) i matchen på Hishults IP..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 17:54

Ljungskile svårslaget - nionde matchen i rad med poäng efter 3–0

Matchen slutade 0–3 (0–2) när Ängelholm tog emot Ljungskile på Ängelholms IP. Det betyder att Ljungskile gick obesegrat från planen för nionde matchen i följd i division 1 södra i fotboll..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 17:56

Formstarka Piteå tog ännu en seger

Piteå fortsätter starkt i Allsvenskan i fotboll. När laget mötte Linköping hemma på LF Arena på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–2 (2–1).

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 18:08

Formstarka Eds FF 2 tog ännu en seger

Eds FF 2 fortsätter starkt i division 6 Dalsland i fotboll. När laget mötte Håfreström 2 borta på Håvåsen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 5–3.

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 16:56

Skövde KIK svårslaget - nionde matchen i rad med poäng efter 1–1

Matchen slutade 1–1 (1–0) när Skövde KIK tog emot Ämtervik på Södermalms IP. Det betyder att Skövde KIK gick obesegrat från planen för nionde matchen i följd i division 1 norra Götaland i fotboll..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.