Rad

Saturday, 23 June, 12:17

Nyheter om Rad

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 22:10

Kristianstad vill bryta tunga trenden borta mot Kopparberg/Gbg

Kristianstad har fem matcher i Rad utan seger i Svenska spel F 19 södra inför kvällens match på bortaplan mot tredjeplaceRade Kopparberg/Gbg. Kopparberg/Gbg förloRade sin senaste match med 1–2 mot Linköping..

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 22:10

Formsvaga Vallen 2 på segerjakt mot Munkedal hemma

Vallen 2 jagar en seger när laget möter sjundeplaceRade Munkedal hemma på Stora Höga IP. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i Rad utan seger i division 3 Bohuslän/Dal. Munkedal vann sin senaste match med 4–1 mot HEF Valbo..

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 22:10

Formsvagt Stenungsund möter Trollhättan FK på bortaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Stenungsund, som nu söker efter ett trendbrott borta mot Trollhättan FK. Bortalaget har inför matchen sex förluster i Rad i division 2 nordvästra Götaland. Trollhättan FK förloRade sin senaste match med 0–1 mot Lödöse Nygård..

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 22:10

Böljan med sex raka förluster i bagaget möter Växjö DFF

Böljan är i stort behov av ett trendbrott efter en lång Rad förluster, och jagar en seger mot Växjö DFF borta på Värendsvallen. Inför matchen har bortalaget sex raka förluster i Svenska spel F 19 södra och ligger just nu elva i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Växjö DFF, 3–2 mot Kristianstad på bortaplan..

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 22:09

Jönköping tar emot AFC Eskilstuna på måndagen i Superettan

Match igen för Jönköping när AFC Eskilstuna gästar Stadsparksvallen i Superettan. AFC Eskilstuna har sex matcher i Rad utan förlust inför mötet med Jönköping. Jönköping förloRade sin senaste match med 0–1 mot Helsingborg..

Skånskan - 01 jun 18 kl. 09:02

Miniträdgårdar nyhet på Malmö Garden show

MALMÖ Pocket garden är det senaste när Malmö Garden show nu hålls i helgen i Slottsträdgården för åttonde gången.
Oavsett om du har en stor trädgård eller en miniträdgård är det möjligt att skapa en personlig oas med hjälp av ett 80-tal utställare– Här finns alla möjligheter för den trädgårdsintresseRade att inspireras av och få tips om hur man skapar egen trådgård i sin egen stil.
Vi visar upp sju större trädgårdar, sex balkonger och fem Pocket Gardens som har skapats både av proffs och amatörer, säger Petra Elmquist, projektledare för Malmö Garden Show.

BT - 03 jun 18 kl. 15:00

Vill bredda bostadsmarknaden: ”Räknar på ett annorlunda sätt”

Annorlunda aktör vill slå sig in på marknaden för bostadsrätter i SjuhäRad. ”Vi utgår från vad människor har råd att betala”, säger Sacha Pardon på Boklok..

NT - 30 maj 18 kl. 23:57

Linköping utsedd till Årets Stadskärna 2018

För 24:e året i Rad delades priset ut till den svenska stad som gjort störst förnyelse av centrum..

DN - 03 jun 18 kl. 20:26

Ny svensk golfseger – tionde veckan i rad

Inte en vecka utan en svensk golfseger någonstans i världen. På söndagen vann 18-åriga Ingrid Lindblad från Ringenäs GK German Girls Open i Tyskland..

Skånskan - 02 jun 18 kl. 16:41

Kön ringlade lång till marknadens sillabod

abbekås Lions sillamarknad arrangeRades på lördagen för 41:e året i Rad.Inne i sillboden var det stekhett men Lions Club Skurups informationsansvarige Leif Olsson tog hand om sillen med gott humör.
– Det är folk i ständig ström, säger Leif Olsson.

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

Gamlestaden vill förlänga fina segersviten mot Sveakurd

I dag möter Gamlestaden Sveakurd på hemmaplan på Gamlestadsvallen i division 6 Göteborg A. Gamlestaden har inför matchen tre segrar i Rad och ligger nu tvåa i tabellen. Sveakurd har inför matchen en vinstsvit på åtta segrar i Rad..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

Torup/Rydö med fem raka förluster i bagaget möter Tölö

Torup/Rydö är i stort behov av ett trendbrott efter en lång Rad förluster, och jagar en seger mot femteplaceRade Tölö hemma på Torulund. Inför matchen har hemmalaget fem förluster i Rad i division 3 Halland och ligger just nu elva i tabellen. Tölö förloRade sin senaste match med 4–5 mot Frillesås..

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 19:12

Förlustraden förlängdes för Torup/Rydö efter nederlag hemma mot Tölö

När Torup/Rydö och Tölö möttes i division 3 Halland i fotboll på söndagen var Tölö det starkare laget. Slutresultatet 0–6 (0–4) innebär att Torup/Rydö nu har sex förluster i Rad..

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 17:34

Här är GP:s betyg på spelarna i Gais

Tredje matchen i Rad där Grönsvart tog viktiga poäng..

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 05:00

Dalen/Krokslätt med fem segrar i rad möter Mölnlycke-Sjövalla

I kväll möter Dalen/Krokslätt Mölnlycke-Sjövalla på bortaplan på Djupedalsplan i division 4 Göteborg B. Dalen/Krokslätt har fem segrar i Rad, den senaste mot Eriksberg med 4–3, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Mölnlycke-Sjövalla har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med Dalen/Krokslätt..

Dalarnas tidningar - 03 jun 18 kl. 15:19

Äntligen seger för Hulån mot Dala Järna U

Det blev fem förluster i Rad för Hulån i division 6 Dalarna norra i fotboll. Men hemma mot Dala Järna U kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Hulåns IP slutade 3–0 (2–0).

Dalarnas tidningar - 03 jun 18 kl. 15:27

Gagnef utklassade Färnäs på hemmaplan

Gagnef fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Färnäs i division 6 Dalarna norra i fotboll med hela 8–1 (2–0). I och med detta har Färnäs sex förluster i Rad. Gagnefs målskyttar var....

Alingsås tidning - 11 jun 18 kl. 05:30

Tågstopp två julihelger i rad

Tågtrafiken förbi Alingsås kommer att stängas av helt under två helger i Rad i juli. Det är effekten av att banarbetet ställdes in förra helgen.
Projektet Vändspår Alingsås börjar snart komma in i slutskedet.

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 14:54

Äntligen seger för Vittsjö mot Växjö

Det blev fyra förluster i Rad för Vittsjö i Allsvenskan i fotboll. Men hemma mot Växjö kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Vittsjö IP slutade 3–0 (1–0)..

Expressen - 27 maj 18 kl. 10:03

Boyzonestjärnan indragen i brutalt mord på fransk au pair

Mark Walton var en fiRad stjärna i pojkbandet Boyzone.Sedan hamnade han i ett destruktivt förhållande med flickvännen Sabrina Koudier.Nu har hon och en man dömts för ett brutalt mord på en au pair.

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 12:47

Formstarka Landskrona tog ännu en seger

Landskrona fortsätter starkt i U 19 Div 1 södra Götaland i fotboll. När laget mötte Lunds BK hemma på Landskrona IP på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–0.

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 13:09

Efter förlustraden: Seger igen för Eskilsminne - 4–1 mot Växjö DFF

Fem förluster i Rad i division 1 södra Götaland i fotboll räckte. Hemma mot Växjö DFF bröts den tuffa sviten för Eskilsminne. Det blev 4–1 (1–0) i matchen på söndagen..

Sydsvenskan - 03 jun 18 kl. 10:45

Veronica Maggio avslutar Popaganda

Veronica Maggio kommer till Popaganda i sommar. Hon får dessutom äran att avsluta festivalen. "Veronica Maggio står liksom över den vanliga svenska popeliten.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 18 kl. 10:45

Veronica Maggio avslutar Popaganda

Veronica Maggio kommer till Popaganda i sommar. Hon får dessutom äran att avsluta festivalen. "Veronica Maggio står liksom över den vanliga svenska popeliten.

SR - 03 jun 18 kl. 07:00

Kulturkrönikan: Babtjenkos återuppståndelse – en påminnelse om de döda

En av veckans internationellt mest omtalade händelser var det iscensatta låtsasmordet i Kiev på den ryske journalisten och författaren Arkadij Babtjenko. Veckans krönikör är Fredrik Wadström som intervjuat Babtjenko i en Rad reportage..

Expressen - 20 apr 18 kl. 10:10

Nazistflaggor hissade på flera platser i Stockholm

Nazistflaggor med hakkors upptäcktes på en Rad platser i Stockholm under natten.– Man blir chockad om man säger så, får rysningar, säger småbarnsmamman Renathe Blomvik som såg en flagga i Huddinge på fredagsmorgonen..

Barometern - 31 maj 18 kl. 15:11

Nu är eleverna tillbaka från Rumänienresan

För andra året i Rad åkte elever från Oscarsgymnasiets ner till en fattig by i Rumänien och byggde där lekställningar till barnen i byn. Nu hoppas man att få fortsätta med detta projektet även i framtiden..

UNT - 02 jun 18 kl. 20:28

Framgångsrikt UIF i Sollentuna

Upsala IF har tagit en Rad grensegrar under Sayo i Sollentuna..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

Sävedalen vill förlänga fina segersviten mot Jitex Mölndal

I dag är det dags för match för Sävedalen som tar emot Jitex Mölndal hemma på Vallhamra i division 3 Göteborg. Sävedalen har inför matchen tre raka segrar och ligger nu etta i tabellen. Jitex Mölndal har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i Rad..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

Segersviten bröts senast - nu jagar Tollered/Floda revansch i mötet med Torslanda

Tollered/Floda fick se sin segersvit bruten senast mot Göteborgs SIF efter tre segrar i Rad, matchen slutade 3–3. Nu match hemma mot Torslanda i division 3 Göteborg. Torslanda blev utan poäng i mötet med Jitex Mölndal senast..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

I dag spelar Orust 2 på hemmaplan mot Herrestad/Rössö

Match igen för Orust 2 när Herrestad/Rössö gästar Ängevi i division 3 Bohuslän/Dal. Orust 2 har sex matcher i Rad utan förlust inför mötet med fjärdeplaceRade Herrestad/Rössö. Herrestad/Rössö vann sin senaste match med 5–2 mot Tjörn..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

Kode vill ta sig ur formsvackan borta mot Häcken B

Kode är inne i en riktigt tung formsvacka i division 4 Göteborg A. Inför mötet borta mot Häcken B har laget fyra raka förluster, och är nu på sjunde plats i tabellen. Hemmalaget har fyra matcher i Rad utan seger..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

Formsvaga Lödde på segerjakt mot Torslanda hemma

Bottenlaget Lödde jagar en seger när laget möter tiondeplaceRade Torslanda hemma på Tolvans IP. Inför dagens match har hemmalaget åtta matcher i Rad utan seger i U 19 Div 1 södra Götaland. Torslanda förloRade sin senaste match med 0–3 mot Lunds BK..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:11

Segersviten bröts senast - nu jagar Lidköping FK revansch i mötet med Assi

Lidköping FK fick se sin segersvit bruten senast mot KIF Örebro efter fyra raka segrar, matchen slutade 1–1. Nu match hemma mot Assi i Elitettan. Assi har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i Rad, en tuff svit att knäcka för Lidköping FK..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

Segersviten bröts senast - nu jagar Helsingborg revansch i mötet med Häcken

Helsingborg fick se sin segersvit bruten senast mot Kalmar efter tre raka segrar, matchen slutade 3–3. Nu match hemma mot Häcken i U 17 Allsvenskan södra. Häcken har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i Rad..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

Formsvaga Vittsjö möter Växjö på hemmaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Vittsjö i Allsvenskan, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot fjärdeplaceRade Växjö. Hemmalaget har inför matchen fyra förluster i Rad, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Växjö, 4–1 mot IFK Kalmar på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

QBIK vill bryta tunga trenden hemma mot Alingsås FC

QBIK har tre matcher i Rad utan seger i division 1 norra Götaland inför dagens match på hemmaplan mot sjundeplaceRade Alingsås FC. Alingsås FC vann sin senaste match med 3–2 mot Göteborg DFF..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

Tölö vill bryta tunga trenden borta mot Genevad/Veinge

Bottenlaget Tölö har sju matcher i Rad utan seger i division 4 Halland inför dagens match på bortaplan mot niondeplaceRade Genevad/Veinge. Genevad/Veinge blev utan poäng i mötet med Norvalla senast..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Husqvarna jagar nya poäng mot Åtvidaberg

I dag möter Husqvarna Åtvidaberg på hemmaplan på Zinkensdamm i division 1 södra. Husqvarna bröt sin dystra svit på sex matcher i Rad med förlust senast, när det blev vinst mot Skövde AIK, 5–0. Åtvidaberg bröt sin förlustsvit på fem matcher med förlust senast, när det blev lika mot Kristianstad, 1–1..

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 22:10

Formsvaga Mariestad på segerjakt mot Bergdalen hemma

Mariestad jagar en seger när laget möter sjätteplaceRade Bergdalen hemma på Lekevi. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i Rad utan seger i division 1 mellersta Götaland. Bergdalen vann senast mot Eksjö med 2–1..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.