Rättscentrum

Thursday, 27 February, 23:35

Nyheter om Rättscentrum

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 30 jan 20 kl. 18:33

Hällde ut brandfarlig vätska på socialkontor

Malmö Den hotfulle klienten hällde ut brandfarlig vätska på golvet på socialkontoret på Hålsjögatan och hotade att tända på.
Orsaken var att han kände att han inte fick den hjälp han ville ha.Det började redan dagen före, den 12 december i fjor.

Skånskan - 23 jan 20 kl. 11:14

Polis skadad av livsfarlig drog

Malmö En polis skadades i natt efter att ha hanterat ett beslagtaget parti av den livsfarliga drogen fentanyl.
Polisen fick föras till sjukhus med illamående och sänkt medvetandegrad.– Kollegan fick någon form av motverkande medicin, och mår efter omständigheterna väl, säger Nils Norling, presstalesperson för Malmöpolisen.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 20 kl. 13:12

Polis till sjukhus efter trasig drogampull

En polis fick föras akut till sjukhus efter kontakt med en trasig fentanylampull när ett beslag hanterades på Rättscentrum i Malmö. Delar av lokalerna fick också stängas av för sanering. Händelsen inträffade natten till torsdagen.

Expressen - 23 jan 20 kl. 13:22

Polis till sjukhus efter trasig drogampull

En polis fick föras akut till sjukhus efter kontakt med en trasig fentanylampull när ett beslag hanterades på Rättscentrum i Malmö. Delar av lokalerna fick också stängas av för sanering..

UNT - 23 jan 20 kl. 13:12

Polis till sjukhus efter trasig drogampull

En polis fick föras akut till sjukhus efter kontakt med en trasig fentanylampull när ett beslag hanterades på Rättscentrum i Malmö..

GöteborgsPosten - 23 jan 20 kl. 13:13

Polis till sjukhus efter trasig drogampull

En polis fick föras akut till sjukhus efter kontakt med en trasig fentanylampull när ett beslag hanterades på Rättscentrum i Malmö. Delar av lokalerna fick också stängas av för sanering..

Skånskan - 06 jan 20 kl. 15:30

Dataintrång på vårdcentral

Malmö Två anställda vid en vårdcentral kom in till Rättscentrum i Malmö under torsdagen för att polisanmäla en tredje kollega.
Anmälan handlar om hur kollegan vid tio olika tillfällen ska ha gjort olagliga slagningar i vårdcentralens patientsystem.
Slagningarna ska ha begåtts mellan september 2019 och den 2 januari 2020 då det misstänkta brottet polisanmäldes..

Vestmanlands Läns Tidning - 19 dec 19 kl. 16:40

Nya polishuset ska rymma 50 häktesplatser – polischefen: ”Så här långt inte ett nytt rättscentrum”

Polisen och åklagare ska sitta tillsammans i nya polishuset. Dessutom skapas cirka 50....

Skånskan - 12 dec 19 kl. 13:37

Polisen: oroligt i den öppna droghandeln

Malmö En månad in i Operation Rimfrost, polisens offensiv mot den grova gängkriminaliteten, ser myndigheten att satsningen fått en viss avkylande effekt i Malmö.
Trots att två män mördades i förra veckan är polisens bedömning att den inledande månaden varit lyckosam.– Det här är ingen kortsiktig lösning.

Skånskan - 06 dec 19 kl. 21:30

Kattplågare satt naken i havet

Malmö Den 31-årige man som av flera vittnen sågs slå en katt i huvudet med en sten på Sundspromenaden i Västra hamnen för en månad sedan åtalas nu för djurplågeri, skadegörelse och hot mot tjänsteman.
När polisen kom till platsen satt han naken en bit ut i havet.Ett vittne berättar att han satt och kollade på tv när han hörde att en katt skrek.

Skånskan - 04 dec 19 kl. 16:43

Vittne bidrog till snabbt gripande

Malmö
Ett vittne som följde efter tre gärningsmän som just utsatt en person för grov misshandel vid Triangeln kunde hjälpa polisen att gripa dem i en restaurang på Bergsgatan.
Men det hela började med ett slagsmål i bakre delen på en buss. Det var på kvällen den 6 juni i år som polispatruller beordrades till Rådmansgatan vid Triangeln efter att en busschaufför larmat om ett slagsmål i bussen.

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 22:42

Misstänkt farligt föremål vid Rättscentrum i Malmö

Nationella bombgruppen är på väg..

Expressen - 02 dec 19 kl. 22:46

Avspärrning i Malmö – misstänkt farligt föremål

Rättscentrum i centrala Malmö spärrades sent på måndagskvällen av sedan ett misstänkt farligt föremål hade hittats.Nationella bombskyddsgruppen tillkallades.Texten uppdateras..

Skånskan - 25 okt 19 kl. 18:30

Man utpressad och slagen

Malmö En 26-årig man kom på torsdagen in till Rättscentrum för att polisanmäla att två unga män försökt pressa honom på ett femsiffrigt belopp.
Mannen hade också blessyrer i ansiktet efter att ha blivit misshandlad. Två personer, båda 22 år, pekas ut som dem som misshandlat och utpressat honom..

DI - 16 okt 19 kl. 12:34

Bostadsbolaget SBC växte under det tredje kvartalet

Den NGM-noterade bostadsrättsföreningsadministratören Sveriges BostadsRättscentrum, SBC hade intäkter på 108 miljoner….

Dagens PS - 10 okt 19 kl. 08:18

Är du orolig för höjd bostadsavgift?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Markus Pålsson, chef för ekonomisk förvaltning på SBC, Sveriges BostadsRättscentrum, uppger att det är budgettider för Sveriges drygt 27.

Dagens PS - 10 okt 19 kl. 07:57

Chockhöjda avgifter hotar bostadsrättsägare

Långtifrån alla med bostadsrätt har räknat med avgiftshöjningarna, slår expert fast. Dagens Industri har pratat med Markus Pålsson, chef för ekonomisk förvaltning på SBC, Sveriges BostadsRättscentrum, som uppger att det är budgettider för Sveriges drygt 27.000 bostadsrättsföreningar.

Skånskan - 04 okt 19 kl. 09:03

Efter bildpubliceringen – två anhållna

Malmö Två män, 21 respektive 26 år gamla, anmälde sig själva.Efter publiceringen av bilder och video på två misstänkta våldtäktsmän har två män kommit in till receptionen på Rättscentrum i Malmö och anmält sig själva. Männen greps och anhölls av jouråklagare.

Skånskan - 02 okt 19 kl. 15:30

Påverkad försökte springa från polisen

höör Först försökte Höörsbon fly från polisen i bil tillsammans med sin flickvän. Sedan sprang han till fots innan han fångades in av en polisman. Nu döms 25-åringen till våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott.

Kristianstadsbladet - 21 sep 19 kl. 05:00

Polischef: ”Äntligen hamnade vi rätt”

För ett år sedan bildades polisområde Blekinge nordöstra Skåne. Polisledningen är nöjd och ser flera vinster. Nu skruvar man vidare för att förbättra verksamheten som kommer att stadigt växa fram till 2024.

Skånskan - 13 sep 19 kl. 13:32

Häktningsförhandlingar mot 23-åringen

Malmö Vid klockan 13 30 inleddes häktningsförhandlingarna mot den 23-årige man, som misstänks för inblandning i mordet på Sergels väg tidigare i somras, på Rättscentrum i Malmö..

Skånskan - 02 dec 19 kl. 22:50

Misstänkt föremål utanför Rättscentrum

Malmö Flera gator kring Rättscentrum har spärrats av sedan ett misstänkt föremål hittats utanför byggnaden. Polisen bekräftar att ett föremål som anses vara misstänkt ligger bakom avspärrningarna. Platsen är avspärrad och vägarna in till Rättscentrum från Exercisgatan, Östra Förstadsgatan och Drottninggatan är avstängda.

Skånskan - 09 sep 19 kl. 12:50

14-år­ing togs med falsk se­del

Malmö Per­so­nalen på Mc­Do­nalds vid Tri­an­geln blev un­der sön­dags­ef­ter­mid­dagen miss­tänk­samma mot en 14-årig poj­ke.
Poj­ken hade för­sökt handla med en 500-kro­nors­se­del som visade sig vara falsk.
Po­lis kallades till platsen och poj­ken togs med till Rättscentrum.

UNT - 02 dec 19 kl. 23:42

Misstänkt föremål vid Rättscentrum ofarligt

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Rättscentrum i Malmö..

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 23:43

Misstänkt föremål vid Rättscentrum ofarligt

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Rättscentrum i Malmö. Tekniker från Nationella bombskyddet som kallats till platsen har gjort bedömningen att det är ofarligt..

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 22:52

Misstänkt föremål vid Rättscentrum i Malmö

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Rättscentrum i Malmö. Platsen har spärrats av och tekniker från Nationella bombskyddet är på väg, skriver polisen på hemsidan. Teknikerna har tillkallats för att bedöma föremålet.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 22:52

Misstänkt föremål vid Rättscentrum i Malmö

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Rättscentrum i Malmö. Platsen har spärrats av och tekniker från Nationella bombskyddet är på väg, skriver polisen på hemsidan. Teknikerna har tillkallats för att bedöma föremålet.

DN - 02 dec 19 kl. 22:58

Misstänkt farligt föremål vid Rättscentrum i Malmö

Rättscentrum i Malmö har spärrats av efter att ett misstänkt föremål hittats, och nationella bombskyddsgruppen är på….

UNT - 02 dec 19 kl. 22:52

Misstänkt föremål vid Rättscentrum i Malmö

Ett misstänkt farligt föremål har hittats vid Rättscentrum i Malmö..

DN - 02 dec 19 kl. 22:58

Misstänkt föremål vid Rättscentrum i Malmö var ofarligt

Rättscentrum i Malmö spärrades av efter att ett misstänkt föremål hittats..

Skånskan - 06 sep 19 kl. 22:54

Man rånades i sitt hem – förd till sjukhus

Malmö På fredagskvällen kom en man in till Rättscentrum i Malmö och anmälde att han blivit rånad i sitt hem. Mannen fördes sedan med ambulans till sjukhus.Anmälan kom in till polisen 22.

Skånskan - 27 aug 19 kl. 15:53

19-åring greps med mordvapen

Malmö Polisen tror sig ha hittat vapnet som användes för att brutalt skjuta en 30-årig mamma till döds när hon bar på sitt lilla barn.
En 19-årig man greps i måndags kväll och anhölls misstänkt för medhjälp till mord och grovt vapenbrott. – Ett misstänkt mordvapen är funnet, säger Anna Palmqvist, vice chefsåklagare.

Sydsvenskan - 27 aug 19 kl. 10:13

Polisen om första dygnet efter mordet på småbarnsmamman

Sydsvenskan rapporterar direkt från Rättscentrum i Malmö..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.