Pumpaodlare

Friday, 04 December, 00:47

Nyheter om Pumpaodlare

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 24 okt 18 kl. 15:00

Högsäsong för pumpakung

ystad Odlaren Leif Nilsson i Löderup skördade cirka 1 000 ton pumpa i år.
– Vi har fått en rekordskörd och framför allt har kvaliteten blivit mycket bättre i år, säger han.I packsalen jobbar säsongsarbetare intensivt med att packa de tvättade pumporna.

Kristianstadsbladet - 31 okt 17 kl. 12:55

Kristianstad: Odlare tvingas slänga massor av pumpor

Det är inget bra år för Skånes Pumpaodlare. Lagom till halloween och allhelgonahelgen tvingas odlare kasta mängder med pumpor, rapporterar P4 Kristianstad..

Barometern - 30 sep 17 kl. 17:40

Morgontidiga besökare hos pumpaodlare

Kunder som hänger på låset för att köpa en pumpa, ett årligt besök i en trädgård eller oväntad efterfrågan på tandpetare. Ölands skördefest bjöd som vanligt besökare och deltagare på ett smörgåsbord av upplevelser..

YA - 29 okt 15 kl. 03:00

Pimpade pumpor piggar upp på lovet

Numera är pumpor ett lika givet inslag i halloweenfirandet, som en gran till jul. Många hittar sin pumpa hos Leif Nilsson i Löderup, Pumpaodlare sedan 25 år..

Sydsvenskan - 14 okt 15 kl. 04:00

Högsäsong för alla pumpaodlare

På Slättviks gård i Höllviken har Sven Ingvar Olsson odlat pumpor sedan halloween kom till Sverige. Nu är årets skörd bärgad..

Barometern - 23 sep 14 kl. 07:32

Fullpumpat inför festen

Med skördefesten startar även pumpans högtid. På snart varenda farstutrapp på Öland står nu prydnadspumpor. Och odlingen har exploderat sedan skördefestens start för 17 år sedan.

SVT - 30 okt 11 kl. 17:09

Varm höst orsak till pumpabrist

Det är inför Halloween brist på pumpor. Jonas Nilsson är Pumpaodlare på Öland. reporter Niclas Wimmerberg.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.