Prognos

Monday, 08 March, 12:45

Nyheter om Prognos

Sortering: Relevans | Senaste
SR - 14 sep 20 kl. 13:42

Tjörnbron nu avstängd

Tjörnbron är avstängd i båda riktningar mellan Stenungsund och Tjörn/Orust. En polisinsats pågår. Ingen Prognos just nu..

Corren - 12 sep 20 kl. 08:45

Arbetssökande vill ha en viktig uppgift att utföra

Arbetsförmedlingen säger i en färsk Prognos att det är ett allvarligt läge. I mars 2021 kommer 608 000 personer vara inskrivna hos Arbetsförmedlingen, tror de..

GT - 12 sep 20 kl. 02:24

Lyxkryssarna ankrade – på obestämd framtid

I över två veckor har de tomma lyxkryssarna legat ankrade utanför hamnen i Vinga.Fortfarande finns ingen Prognos för när jättarna kan lämna Göteborg, rapporterar GP.– Det kan handla om en vecka, en månad eller två.

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 07:06

SBAB spår stabila bostadspriser i höst

”Vår Prognosmodell för ränte- och inkomstutvecklingen indikerar stabila priser. Vi har en väldigt låg löneökningstakt i kombination med svagt stigande arbetslöshet i vår Prognos. Sett till tänkbara alternativa utvecklingar så bedömer jag att sannolikheten för en fortsatt uppgång av bostadspriserna under hösten är något större än för sjunkande bostadspriser.

SR - 11 sep 20 kl. 15:17

Södra länken i Stockholm stängd

Alla infarter är stängda till Årstatunneln och Hammarbytunneln. Bil brinner i början av tunneln mot E4/E20. Finns ingen Prognos..

PrivataAffärer - 11 sep 20 kl. 09:47

Carnegie: Köpläge i gamingbolaget

”Efter kursrusningen har Stillfront-aktien fångat in mycket av det tidigare rabattgapet mot jämförbara gamingbolag, främst amerikanska Glu Mobile och Zynga. På dagens kurs kring 900 kronor landar p/e-talet på 24 för vår 2020-Prognos. Vår riktkurs 995 kr baseras på en DCF-modell och relativvärdering.

SR - 11 sep 20 kl. 06:12

E20 avstängd mellan Vara och Vårgårda

Just nu är E20 helt avstängd mellan Vara och Vårgårda på sträckan Motoristen i Vara och Lekåsakorset. En personbil har kört på en älg och olyckan inträffade vid kl 06:30 nu på morgonen. Räddningstjänst är på plats och det finns ingen Prognos när trafiken släpps på igen.

GöteborgsPosten - 10 sep 20 kl. 15:04

ECB sänker prognos för BNP-raset i år

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar styrräntan och bankens insättningsränta oförändrad och justerar inte heller i sitt program för stödköp, enligt ett räntebesked..

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 13:00

Swedbank: Kinesiska aktier relativt attraktiva

”Även om det varierar mellan sektorerna så är den kinesiska börsen som helhet att betrakta som relativt attraktivt värderad”, skriver Swedbanks investeringsstrateg Maria Wendestam i Aktiellt där regionen är tema i den senaste investeringsstrategin. P/e-talen, det vill säga börskurserna i förhållande till nästa års förväntade vinster, uppgår till 14 för det breda kinesiska aktieindexet MSCI Kina, medan motsvarande för MSCI Världen är 19, konstaterar hon.  Politiska risker, alltmer frostiga relationer med USA och att de kinesiska småspararna som uppmanats stödja landets återhämtning genom att investera på börsen, utgör orosmoln, enligt Swedbank, som inte ser någon överhängande risk för en börsbubbla i kölvattnet på småspararnas alltmer spekulativa aff

SR - 10 sep 20 kl. 13:10

E6 avstängd vid Mellbystrand

Just nu bärgas en tankbil som välte under morgonen mellan Mellbystrand och Skottorp. Vägen är helt avstängd i södergående riktning och den trafiken får köra via riksväg 24 mot Laholm och sedan vidare på länsväg 585 över Vallberga mot Skottorp. I norrgående riktning är ett körfält öppet.

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 09:36

Lägre inflation än väntat

Väntat enligt Infronts Prognosenkät var en oförändrad utveckling mot månaden före respektive +0,8 procent från året före. Lägre priser för transport bidrog till den negativa månadsförändringen i augusti, med -0,4 procentenheter. Inom gruppen transport var det framförallt prissänkningar på biluthyrning och transporttjänster.

Realtid - 10 sep 20 kl. 07:11

Boije: Svensk ekonomi är nu på väg uppåt

BNP sjunker i år med 4,7 procent men ökar nästa år med 3,2 procent. Det är SBAB:s Prognos..

GlobeNewswire - 07 sep 20 kl. 09:30

Överskott för staten i augusti 2020

Överskott för staten i augusti 2020 Statens betalningar resulterade i ett överskott på 19,8 miljarder kronor i augusti. Riksgäldens Prognos var ett underskott på 26,7 miljarder kronor. Skillnaden beror bland annat på högre skatteinkomster än beräknat och att omställningsstödet till företag inte har nyttjats i väntad omfattning.

SR - 09 sep 20 kl. 13:54

E4 avstängd norr om Högakustenbron

Två bilar har krockat i höjd med Björnstugan, norr om Högakustenbron När räddningstjänst kom till platsen stängdes vägen av i båda riktningarna Prognos saknas för när vägen kan öppnas igen.

Expressen - 09 sep 20 kl. 11:04

E16 avstängd – timmerbil i krasch

En timmerbil har kört genom mitträcket på E16.Det är helt stopp i riktning mot Gävle från Falun.Prognos saknas för när vägen kan öppnas igen, skriver Sveriges Radio..

SR - 09 sep 20 kl. 10:33

E16 avstängd Falun-Gävle pga timmerbilsolycka

En timmerbil har kört genom mitträcket i höjd med Storvik. Vägen är helt blockerad i riktning mot Gävle Prognos saknas för när vägen kan öppnas igen..

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 10:39

Analytikerna: Räntehöjning knappt skönjbar ens vid horisonten

En fråga som flera av dem ställer sig är dock hur mycket räntehöjningar som egentligen blir möjliga då givet hushållens redan i dag höga skulder. – Jag kommer inte att få se någon räntehöjning innan jag går i pension, och så lastgammal är jag inte, säger Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson. – Någon gång långt in i framtiden är det inte omöjligt att räntan kommer att behöva höjas, men det är ganska många pusselbitar som måste komma på rätt plats först.

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 10:49

Prognos: Pandemin sänker bostadsbyggandet med 6 procent

”Bostadsbyggandet toppade 2017 och har sedan dess minskat, främst på grund av hårdare kreditregleringar och en arbetsmarknad som tappat fart. Till detta läggs nu effekterna av pandemin, vilket gör att antalet påbörjade bostäder väntas minska med 6 procent i år och når botten nästa år på 43.000 startade bostäder.

SR - 08 sep 20 kl. 08:17

Olycka stänger länsväg 154 norr om Svenljunga

Olyckan inträffade strax efter kl 07:00 mellan Sexdrega och Svenljunga på länsväg 154. Vägen är just nu avstängd i samband med bärgningsarbete. Finns ingen Prognos när trafiken släpps på igen.

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 06:42

Fitch reviderar upp global BNP-prognos

Fitch konstaterar att återhämtningen sedan coronautbrottet i våras har varit lite snabbare än väntat, men att expansionstakten kommer att dämpas snart. ”Kina har redan återkommit till BNP-nivån före pandemin och USA, Frankrike och Storbritannien har klivit över februarinivån, men vi tvivlar på att detta kommer att bli den mycket lovprisade v-formade återhämtningen. En chock på arbetsmarknaden i Europa ligger framför oss, företagen minskar investeringarna och social distansering fortsätter att direkt hämma konsumtionen i privat sektor”, sade Brian Coulton, chefekonom på Fitch, i en kommentar..

DI - 08 sep 20 kl. 06:22

Fitch höjer prognosen för globala BNP-utvecklingen

Kreditvärderingsinstitutet Fitch har reviderat upp sin Prognos för global BNP i år något, till -4,4 procent från tidigare -4,6 procent. .

GT - 07 sep 20 kl. 15:39

Spårvagnar har krockat i centrala Göteborg

Två spårvagnar var på måndagen inblandade i en mindre kollision vid Åkareplatsen i centrala Göteborg.– Det har lett till köbildningar, säger Tina Zari vid störningsjouren.Det finns ingen Prognos för räddningsarbetet..

GöteborgsPosten - 07 sep 20 kl. 12:51

Spårvagnstrafiken står still vid Ullevi efter urspårning

En spårvagn har spårat ur vid Ullevi Norra. Trafiken i riktning mot Svingeln står still.
– Vi har Prognos på minst en timme, säger Paula Reyes, störningskoordinator vid Västtrafik..

Realtid - 07 sep 20 kl. 10:26

Oväntat överskott i statskassan

Statens betalningar resulterade i ett överskott på 19,8 miljarder kronor i augusti. Riksgäldens Prognos var ett underskott på 26,7 miljarder kronor..

Expressen - 07 sep 20 kl. 07:41

Kaos i morgontrafiken – tågen vänder

Det är kaos i morgontrafiken. Tågen mellan Kungsträdgården och Rådhuset är samtliga stoppade.– Det finns ingen Prognos, säger Johan Nordgren vid SL:s pressjour.

Sydsvenskan - 06 sep 20 kl. 18:32

Solens strålar värmer när molnen motas bort

Hösten mjukstartar med sensommartemperaturer i stora delar av Sverige. Värmen ser ut att hålla i sig under veckan som kommer, enligt SMHI:s Prognos. September är på väg in i sin andra vecka, men solen och värmen verkar fortfarande ha mycket kvar att ge.

UNT - 06 sep 20 kl. 18:35

Solens strålar värmer när molnen motas bort

Hösten mjukstartar med sensommartemperaturer i stora delar av Sverige. Värmen ser ut att hålla i sig under veckan som kommer, enligt SMHI:s Prognos..

UNT - 06 sep 20 kl. 18:35

Solens strålar värmer när molnen motas bort

Hösten mjukstartar med sensommartemperaturer i stora delar av Sverige. Värmen ser ut att hålla i sig under veckan som kommer, enligt SMHI:s Prognos..

NT - 06 sep 20 kl. 18:35

Solens strålar värmer när molnen motas bort

Hösten mjukstartar med sensommartemperaturer i stora delar av Sverige. Värmen ser ut att hålla i sig under veckan som kommer, enligt SMHI:s Prognos..

Vimmerby Tidning - 06 sep 20 kl. 18:35

Solens strålar värmer när molnen motas bort

Hösten mjukstartar med sensommartemperaturer i stora delar av Sverige. Värmen ser ut att hålla i sig under veckan som kommer, enligt SMHI:s Prognos..

Corren - 06 sep 20 kl. 18:35

Solens strålar värmer när molnen motas bort

Hösten mjukstartar med sensommartemperaturer i stora delar av Sverige. Värmen ser ut att hålla i sig under veckan som kommer, enligt SMHI:s Prognos..

SR - 06 sep 20 kl. 15:54

E6 Halmstad avstängd mot Göteborg

Vid klockan 15:30 inträffade en olycka med flera fordon på E6 strax före tpl Halmstad Norra. När räddningstjänsten kom fram till platsen stängdes vägen i riktning mot Göteborg. Prognos 16:30.

SR - 06 sep 20 kl. 16:04

Vägen avstängd Rimforsa--Linköping

Vid 15:30 inträffade en singelolycka på rv 23/34 mellan Rimforsa och Linköping i höjd med Älgsätter Rädddningstjänst på plats beslöt att stänga av vägen i riktning mot Linköping Prognos när vägen kan öppna igen saknas.

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 09:34

Göteborgarnas prognos: Räkna med högre bopriser

Analytiker: ”Priserna har klarat sig förvånansvärt bra”.

DI - 04 sep 20 kl. 21:11

Coronaprognos: Mer än dubbelt så många döda i USA innan nyår

En ny Prognos gör gällande att minst 410.000 amerikaner kommer att ha mist livet i covid-19 innan nyår..

PrivataAffärer - 04 sep 20 kl. 11:00

SEB räknar med fortsatt kronförstärkning

Kronan har varit extremt svag i många år, men sedan den 23 mars har den stärkts till 8,70 kr mot dollarna från 10,44 kr och ytterligare förstärkning ligger i korten, enligt SEB .  – Vi tror att förstärkningen fortsätter. Den är en kombination av en svagare dollar och en starkare krona, vilket spär på utvecklingen, understryker Richard Falkenhäll.

SR - 03 sep 20 kl. 14:13

Bro har fastnat i öppet läge

Jordfallsbron mellan Bohus och Kungälv är avstängd i båda riktningar. Bron har fastnat i öppet läge. Ingen Prognos i nuläget..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.