Profilens

Sunday, 18 November, 11:43

Nyheter om Profilens

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 25 okt 18 kl. 17:35

Kovändning om profilens framtid

Anthony Martial har börjat hitta nätet igen för sitt Manchester United.Nu kan hans framtid i klubben tagit en rejäl vändning. .

Expressen - 13 okt 18 kl. 21:21

SVT-profilens intima avslöjande får programledaren att bryta in

Skådespelaren Fredrik Hallgren spelar i den kommande filmatiseringen av Jonas Gardells "En komikers uppväxt".En filmroll som ledde till minst sagt jobbiga inspelningsdagar – där "Bonusfamiljen"-skådespelaren tvingades visa upp intima könsdelar.– Jag fick göra ett kostymprov, då fick jag prova olika kalsonger och se hur vi skulle få pungen att hänga ut, berättar Fredrik Hallgren i SVT:s "Robins"..

Expressen - 28 aug 18 kl. 07:47

S-profilens varning: SD kan få 25 procent

Sverigedemokraterna får 25,5 procent om de ledande opinionsinstituten just nu underskattar partiet lika mycket som inför valet 2014. S-profilen Daniel Suhonen är inne på samma linje och varnar för att SD får 25 procent i valet. – Jag tror att det kan bli en jordbävning på valdagen, säger han i podden ”Kvartals valkalender”..

NSD - 12 okt 18 kl. 22:54

Profilens hyllning: "Ruskigt bra spelare"

Ett redan degraderat Gällivare/Malmberget kunde inte stå upp mot Boden..

NSD - 30 sep 18 kl. 20:06

S-profilens nya toppuppdrag: "Riksdagens viktigaste"

Här är S-toppens nya prestigefyllda uppdrag..

Expressen - 04 okt 18 kl. 16:53

Profilens babylycka – efter tre raka tragedier

David Meyler beskriver sin senaste 17 månader som ren "hjärtesorg och lidande".Nu har fotbollsprofilen äntligen fått något att glädja sig över. .

Expressen - 16 sep 18 kl. 09:20

Tv-profilens nya kärlek – prästen Jeanette, 44

Niklas Holmgren insåg att en förändring var ett måste.– Jag mådde inte bra och bestämde mig för att sluta dricka alkohol.  I en intervju med SportExpressen berättar sportkommentatorn om den nyfunna tron, kärleken till prästen Jeanette och att en del tycker att han är "en jävla gaphals".

NSD - 20 sep 18 kl. 20:20

Profilens storsatsning: "Kanske är dumdristigt ..."

Christmas on ice ska bli större än någonsin – med hjälp av kapellmästaren Stefan Gunnarssons jättesatsning..

DN - 21 sep 18 kl. 11:37

Malmöprofilens tuffa val – sluta eller hamna i rullstol

Som 21-åring fick Viktor Stråhle ett tufft besked av läkaren: ”Sluta spela hockey eller hamna i rullstol”. Som 28-åring är han sportchef och huvudtränare för hockeyallsvenska Pantern. – Jag ser det som en styrka att jag har fått gå den hårda vägen..

Expressen - 19 sep 18 kl. 19:09

Timråprofilens pik mot Frölunda: ”Bättre tryck”

Timrå IK är tillbaka i SHL och i kväll är det hemmapremiär för säsongen.Men fullsatt? Nej, det verkar inte så.

BT - 14 sep 18 kl. 05:00

Profilens hyllning till förre BHC–spelaren: ”Otäckt vältränad”

Kristoffer Gunnarsson, 21, lär vara en av SHL:s mest vältränade spelare. Och nu ska superfysiken ge den tidigare BHC–talangen vingar i vinter. – Det börjar göra ont att möta Kristoffer, han är redo för nästa steg, säger Frölundatränaren Roger Rönnberg till BT..

Expressen - 12 aug 18 kl. 10:00

Isabella avslöjar lyxlivet med Ica-Ulf

Isabella Staberg lever lyxliv i Marbella med kärleken Paul Tilly. Nu öppnar hon upp om känslorna för honom – och slår tillbaka mot kritiken om att hon lever på Ica-Profilens kändisskap. – Jag läser kommentarer där folk skriver att jag gjort det enkelt för mig.

Expressen - 30 jul 18 kl. 13:00

Tv-profilens sista ord till sonen – efter cancerbesked

Nyhetsuppläsaren Rachael Bland drabbades av obotlig bröstcancer. Insikten om att hon troligtvis inte skulle få se sin son växa upp var outhärdlig. Då fick hon en idé – för att få sin son att minnas henne, skriver The Sun.

Kristianstadsbladet - 06 sep 18 kl. 20:22

KHK-profilens besked: ”Jag ska komma tillbaka”

Bara en vecka innan seriepremiären i SHE släpptes bomben på upptaktsträffen i Malmö. Nyckelspelaren Maja Hansson, tilltänkt lagkapten i Kristianstad HK, är gravid och kommer inte till spel den här säsongen. Tillökningen är uträknad till början av mars nästa år.

Expressen - 27 aug 18 kl. 10:00

Tunga sorgen efter SVT-profilens död

SVT:s populära program "Antikrundan" firar 30 års jubileum.Den nya säsongen kommer bjuda på ett specialavsnitt där de ser tillbaka på åren som har gått och hur programmet har förändrats. – Det är roligt att ett program har fått leva vidare i 30 år och fortfarande lockar lika stor publik, säger Anne Lundberg.

Expressen - 17 aug 18 kl. 12:57

Laila Bagges problem – efter bankens upptäckt

Under sommarens Rix FM-turné var oturen framme för Laila Bagge - dubbelt upp. Mitt under sommarturnén gick tv-Profilens mobiltelefon sönder - samtidigt spärrades hennes kreditkort."Snacka om dubbel otur att både bli av med kort och mobil när man är på resande fot!

NT - 23 aug 18 kl. 11:56

IFK-profilens coach får sparken

Förre IFK-backen Linus Wahlqvists tyska klubb Dynamo Dresden har sparkat tränaren Uwe Neuhaus, blott tre matcher in på säsongen..

NSD - 21 aug 18 kl. 13:51

TV-artisten ställer in i Luleå

Youtube-Profilens föreställningen i Kulturens hus ställs in på grund av krock i programmet..

Corren - 14 aug 18 kl. 21:00

Här är LHC-profilens nya uppdrag

2011 slutade Mattias Elm som målvaktstränare i Linköping HC..

Expressen - 12 jul 18 kl. 21:07

Sanningen om Ernsts grannbråk efter lyxbygget

Ernst Kirchsteiger är tillbaka i TV4 med sitt succéprogram "Sommar med Ernst", där han i sommar renoverar gamla Kånsta kvarn, utanför Örebro.Men renoveringar har mött starkt motstånd från lokalinvånarna, som kritiserar både Kirchsteigers förändringar av kvarnen, och pengarna som kommunen lagt på TV4-Profilens projekt.– Det är ett kulturarv, det enda av sitt slag i Sverige, och Ernst gör en sommarstuga av det, säger Suzann Bernsgården, som bor granne med kvarnen..

Expressen - 10 jun 18 kl. 16:56

Sonens gest efter SVT-profilens död

SVT:s tidigare nyhetsankare Ulla-Carin Lindquist gick bort i den obotliga och dödliga nervsjukdomen ALS 2004. Nu har sonen Pontus Löfgren startat insamlingen ”Pontus cyklar från Kanada till Mexiko”, för att stödja forskning om sjukdomen. – Hon hade nog varit stolt, det hoppas jag.

Expressen - 08 aug 18 kl. 20:17

Profilens uppmaning: Stoppa Bahta i kväll

BERLIN/STOCKHOLM. Meraf Bahta ska springa EM-final i kväll – med en eventuell dopingavstängning hängandes över sig.SVT-experten Anders Gärderud tycker att landslaget borde stoppa stjärnan.

Expressen - 10 aug 18 kl. 14:34

Raseri efter profilens skämt om sjuka barn

Chris Judd, 34, är en älskad idrottsstjärna i Australien.Men nu har han blivit hårt ansatt efter en riktigt opassande kommentar.Kritikstormen väcktes efter ett cancerskämt – mitt under en tv-sänd gala för cancersjuka barn..

Expressen - 30 jul 18 kl. 12:26

SVT-profilens sorg efter Skofterus död

Skidvärlden sörjer skidåkaren och människan Vibeke Skofterud.I tv-branschen pekar man också på en sällsynt talangull förmåga som har gått förlorad.– Vi är inte många kvinnor som är expertkommentatorer och det är en stor kompetens som går förlorad, säger Johanna Ojala..

Expressen - 03 aug 18 kl. 14:04

Tv-profilens upptäckt – hittade insekt i barnets mat

Tv-profilen Mirka Norrström från ”Familjen Annorlunda” var med om en speciell upplevelse på McDonald's under onsdagen.Sonen Viktor fick en obehaglig överraskning då han lyfte på locket till sin hamburgare.– Han hittade en stor insekt som liknade en kackerlacka i sin burgare och det blev ett jäkla liv, säger tv-profilen till Aftonbladet..

Expressen - 11 jul 18 kl. 15:37

SVT-profilens brutala sågning – av stjärnan

Luka Modric är kaptenen som ska ta Kroatien till en historisk VM-final. Men den förre domaren Jonas Eriksson har inte mycket till övers för VM-stjärnan. – Han är ganska arrogant och dryg.

Expressen - 20 jun 18 kl. 16:21

SVT-profilens ilska: ”Det är bedrövligt”

Cristiano Ronaldo blev matchhjälte igen, när han gjorde matchens enda mål mot Marocko.Men det är inte bara positivt kring Ronaldo – sin vana trogen föll han nämligen lätt ett par gånger.– Han överdriver fallet och sträcker upp händerna i luften.

Expressen - 25 jul 18 kl. 15:56

Tv4-profilens hemliga kärlek efter tuffa uppbrottet

Erik Bäckman och Linnea Åberg från "Bonde söker fru" gick skilda vägar tidigare i år.Nu berättar tv-bonden att han har träffat kärleken på nytt.– Jag har träffat kärleken på nytt över Instagram, när vi träffades föll vi för varandra direkt, säger han..

Expressen - 24 jul 18 kl. 17:59

Niclas Wahlgrens kärleks- avslöjande efter filmen

Profilens Niclas Wahlgren öppnar upp om privatlivet efter skilsmässan med Laila Bagge.På sin Instagram visade Wahlgren upp en video från en kväll men bland annat Malin Berghagen.– Det är inte min tjej, jag är fortfarande singel så ni alla vet, säger han i sin Instagram Story.

Corren - 22 jul 18 kl. 16:20

Tre Kronor-profilens kritik mot SHL

Landslagsprofilen och tidigare poängkungen i Luleå Hockey Linus Klasen har spelat fyra år i Schweiz och i Lugano..

Expressen - 13 jun 18 kl. 19:43

SVT-profilens tuffa kamp för sin hälsa

Hon programleder sändningar om allt från EU-toppmöten till kungliga bröllop.För Ann-Britt Ryd Pettersson har det varit extra viktigt att behålla yrkesidentiteten samtidigt som hon hanterar sina två kroniska sjukdomar.– Jag får medicin i sprutform en gång i månaden för att dämpa metastaserna som upptäcktes i levern efter canceroperationen i magen, säger den 64-åriga SVT-profilen.

Expressen - 17 jul 18 kl. 14:40

TV4-profilens dotter gör succé utomlands

Simone Giertz är med över sina 1,2 miljoner följare en av Sveriges mest omtalade Youtube-stjärnor. På sin kanal lägger hon upp unika klipp på sina robotar. Youtubern har uppmärksammats av bland andra talkshowvärden Ellen DeGeneres..

Expressen - 04 jul 18 kl. 06:45

Ilska efter tv-profilens sexutspel om VM-laget

Fotbollsreportern Maria Gomez drog grova skämt om männen i Marockos VM-lag.Nu har hon fått kritik från flera journalistkollegor, rapporterar Marca. .

NSD - 10 jul 18 kl. 18:34

Profilens innovativa lösning i Kristallen

Kirunas nya stadshus är en unik byggnad och har många specialdetaljer..

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:58

Profilens raseri efter påhoppet på dottern

Ikonen Alan Shearers dotter blev verbalt trakasserad på en pub.Då tog 47-åringen ton på sociala medier och försvarade sin avkomma.  LÄS MER: Bilden på svenska Lina, 22, har blivit världskänd: ”Ikonisk”.

NSD - 02 jul 18 kl. 09:00

Profilens sommar: "Finns så mycket att se och uppleva"

Inte så mycket semester, men däremot en händelserik sommar på nya jobbet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.