President

Tuesday, 11 August, 02:16

Nyheter om President

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 22 jul 20 kl. 16:53

Trump spelar fult med den federala polisen

President Trump skickar federala styrkor till städer och delstater som styrs av Demokraterna..

DI - 22 jul 20 kl. 16:41

Därför är det så svårt att villkora EU-bidrag

Det gångna toppmötet är historiskt, om man får tro President Emmanuel Macron. Även en del andra kommentarer har gått i den riktningen, att….

SR - 22 jul 20 kl. 11:58

Arktis väntas bli fokus när USA:s utrikesminister besöker Danmark

Idag besöker USA:s utrikesminister Mike Pompeo Danmark – och blir mottagen av representanter från både Danmark, Färöarna och Grönland. Det blev stor uppståndelse för drygt ett år sedan när USA:s President Donald Trump sade att han ville köpa Grönland – och idag väntas det amerikanska intresset för Arktis vara den stora frågan..

GlobeNewswire - 22 jul 20 kl. 10:00

Valmet levererar sin åttonde mjukpappersmaskin till Hayat Kimya

Valmet Oyjs pressmeddelande den 22 Juli 2020 11.00 a.m.

Expressen - 22 jul 20 kl. 07:51

Här är morgonens nyheter

Trots tusentals larm om trängsel fortsatte lokaltrafiken i Stockholm länge att köra med färre turer, och trängseln har fortsatt, rapporterar Sveriges Radio.■■■14 personer har skadats i en skottlossning utanför en begravningsbyrå i Chicago.■■■President Bashar al-Assads Baathparti blev som väntat vinnare i Syriens val.

Nyteknik - 22 jul 20 kl. 08:05

Trump ändrar sig – uppmanar till maskanvändning

Bär mask, även om du inte tycker om det! Den uppmaningen riktade USA:s President Donald Trump till amerikanerna när han på tisdagen återupptog sina dagliga presskonferenser..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 20 kl. 08:16

Journalist nekar till ”politiska” anklagelser

Journalisten Maria Ressa i Filippinerna nekar till anklagelser om skattebrott. Hon driver nyhetssajten Rappler, känd för att granska och vara kritisk mot President Rodrigo och säger att fallet är politiskt motiverat för att tysta journalister. – De här.

Sydsvenskan - 22 jul 20 kl. 08:16

Journalist nekar till brottsanklagelser

Maria Ressa i Filippinerna driver nyhetssajten Rappler som är kritisk mot President Rodrigo..

DN - 22 jul 20 kl. 07:33

Väntad vinnare i Syriens utdömda val

President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission..

SR - 22 jul 20 kl. 05:58

”Blir värre – innan det blir bättre”

”Det kommer att bli värre - innan det blir bättre”. Det budskapet gav USA:s President Donald Trump när han kommenterade corona-läget i landet sent i går kväll. Presidenten står också för sin helomvändning och rekommenderar nu medborgarna att bära munskydd..

SVT - 22 jul 20 kl. 05:14

Väntad vinnare i Syriens utdömda val

President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission. Resultatet är högst väntat efter ett val som redan innan det hölls dömdes ut av omvärlden..

DI - 22 jul 20 kl. 05:47

Trump svänger: Uppmanar till att bära mask

Bär mask, även om du inte tycker om det! Den uppmaningen riktade USA:s President Donald Trump till amerikanerna när han på tisdagen….

Expressen - 22 jul 20 kl. 04:24

Bashar al-Assad vinnare i valet

President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission..

Aftonbladet - 22 jul 20 kl. 03:08

Väntad vinnare i utdömt val

▸ President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 20 kl. 03:08

Väntad vinnare i utdömt val

President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission. Resultatet är inte oväntat efter ett val som redan innan det hölls dömdes ut av omvärlden. När resultaten efter söndagens val offentlig.

Aftonbladet - 22 jul 20 kl. 03:08

Väntad vinnare i Syriens utdömda val

▸ President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission..

Sydsvenskan - 22 jul 20 kl. 03:08

Väntad vinnare i Syriens utdömda val

President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission. Resultatet är högst väntat efter ett val som redan innan det hölls dömdes ut av omvärlden. När resultaten efter söndagens val på tisdag.

GöteborgsPosten - 22 jul 20 kl. 03:16

Väntad vinnare i Syriens utdömda val

President Bashar al-Assads Baathparti behåller sin stora majoritet i Syriens parlament, uppger landets valkommission..

Aftonbladet - 21 jul 20 kl. 23:38

Trump uppmanar till maskanvändning

▸ Bär mask, även om du inte tycker om det! Den uppmaningen riktade USA:s President Donald Trump till amerikanerna när han….

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 20 kl. 23:38

Trump uppmanar till maskanvändning

Bär mask, även om du inte tycker om det! Den uppmaningen riktade USA:s President Donald Trump till amerikanerna när han på tisdagen återupptog sina dagliga presskonferenser om "Kinaviruset". – I dag kommer jag att ge er en uppdatering om våra insatser m.

Världen Idag - 22 jul 20 kl. 00:00

Trump enda hindret mot en demokratisk vänstervåg

Om Joe Biden blir President så kommer den amerikanska republiken, med sina historiska pelare av kristendom, individualism och marknadsekonomi, att gå i graven. Det skriver Ronie Berggren, författare och redaktör för Amerikanska nyhetsanalyser..

GöteborgsPosten - 21 jul 20 kl. 23:53

Trump uppmanar till maskanvändning

Bär mask, även om du inte tycker om det! Den uppmaningen riktade USA:s President Donald Trump till amerikanerna när han på tisdagen återupptog sina dagliga presskonferenser om "Kinaviruset"..

Aftonbladet - 21 jul 20 kl. 21:50

Zimbabwes utegångsförbud får kritik

▸ Zimbabwe inför utegångsförbud från kväll till morgon för att begränsa spridning av coronaviruset, uppger President….

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 20 kl. 21:50

Zimbabwes utegångsförbud får kritik

Zimbabwe inför utegångsförbud från kväll till morgon för att begränsa spridning av coronaviruset, uppger President Emmerson Mnangagwa. Regeringen har redan tidigare infört hårda restriktioner i landet och sedan mars har över 104 000 människor gripits fö.

GöteborgsPosten - 21 jul 20 kl. 21:52

Zimbabwes utegångsförbud får kritik

Zimbabwe inför utegångsförbud från kväll till morgon för att begränsa spridning av coronaviruset, uppger President Emmerson Mnangagwa. Regeringen har redan tidigare infört hårda restriktioner i landet och sedan mars har över 104 000 människor gripits för att ha brutit mot dem..

DN - 21 jul 20 kl. 21:34

Trump vill sätta in federala styrkor mot protester i fler städer

President Trump vill skicka federal polis till progressiva städer över hela USA, efter den våldsamma eskaleringen mellan demonstranter och….

Expressen - 21 jul 20 kl. 17:12

Rasar mot gesten: ”Det är respektlöst”

De stora amerikanska idrottsligorna är på gång att starta upp. President Donald Trump skriver på Twitter att han längtar efter att följa liveidrott på nytt. Men skriver samtidigt att han kommer vägra titta om någon knäböjer under nationalsången.

SR - 21 jul 20 kl. 15:52

Sudans tidigare president ställs inför rätta

Idag ställdes den tidigare Presidenten i Sudan, Omar al-Bashir, inför rätta för militärkuppen som tog honom till makten 1989. En fällande dom kan innebära ett dödsstraff..

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 20 kl. 16:09

Då kommer Kanye Wests album

Kanye West försöker inte bara bli USA:s nästa President – ibland släpper han skivor också. Nu avslöjar rapparen att hans nya album släpps på fredag, den 24 juli. Skivan ska heta "Donda", namnet är hämtat från Kanye Wests mamma.

GöteborgsPosten - 21 jul 20 kl. 16:10

Då kommer Kanye Wests album

Kanye West försöker inte bara bli USA:s nästa President – ibland släpper han skivor också. Nu avslöjar rapparen att hans nya album släpps på fredag, den 24 juli..

Världen Idag - 21 jul 20 kl. 14:39

Kanye West i tårar: Mina föräldrar övervägde abort

Den amerikanska rapparen Kanye West som häromåret berättade att han blivit en bekännande kristen kampanjar för att bli President i USA. Under sitt första kampanjmöte i South Carolina kunde han inte hålla tillbaka tårarna då han talade om abortfrågan..

Expressen - 21 jul 20 kl. 10:42

Man har tagit gisslan på buss i Ukraina

En man som kallar sig själv Maksim Plohoy har tagit ett 20-tal personer som gisslan på en buss i staden Lutsk i Ukraina, rapporterar New York Times.Enligt ett uttalande från den lokala polisen är han beväpnad med ”vapen och sprängmedel”.”Skott har hörts, bussen är skadad”, skriver landets President Volodymyr Zelenskyj i ett uttalande på Facebook..

Expressen - 30 jul 20 kl. 14:39

JUST NU: Fifas president åtalas

Fifa:s President Gianni Infantino åtalas i Schweiz.Det rapporterar AP..

Cornucopia - 18 jul 20 kl. 10:33

Massiv rysk beredskapskontroll - 150 000 man längs hela västra gränsen

Som ett led i handlingsfriheten inför ett möjligt angrepp mot södra Ukraina i september inledde Kreml igår en oplanerad beredskapskontroll med 150 000 man från Finland hela vägen ner till Svarta Havet. Mönstret följer utvecklingen 2016, när det sannolikt var mycket nära fullskaligt krig, Polen var nära att mobilisera och Sverige flyttade trupp permanent till Gotland under täckmantel av en egen oplanerad beredskapskontroll.Det ryska försvarsledningscentret på Frunzenskaja vid Moskva.

DN - 16 jul 20 kl. 11:11

Rysk busringning pinsam för president Duda

En busringning på bruten engelska är de senaste dagarnas samtalsämne i Polen. I centrum står den just omvalde Presidenten Andrzej Duda, som….

Världen Idag - 16 jul 20 kl. 11:27

Rapport: Trumps asylpolitik hjälper få förföljda kristna

Rekordfå av världens mest förföljda kristna får asyl i USA, konstaterar en färsk rapport från Open Doors och World Relief. Nu uppmanar de båda kristna organisationerna President Donald Trump och den amerikanska kongressen att byta kurs..

DI - 16 jul 20 kl. 09:07

Trump byter ut kampanjchef

USA:s President Donald Trump byter ut sin kampanjchef Brad Parscale mot Bill Stepien, som tidigare varit biträdande kampanjchef..

Aftonbladet - 16 jul 20 kl. 09:05

Trump byter ut kampanjchef

▸ USA:s President Donald Trump byter ut sin kampanjchef Brad Parscale mot Bill Stepien, som tidigare varit biträdande….

Sydsvenskan - 16 jul 20 kl. 09:05

Trump byter ut kampanjchef

USA:s President Donald Trump byter ut sin kampanjchef Brad Parscale mot Bill Stepien, som tidigare varit biträdande kampanjchef. Brad Parscale kommer i stället att arbeta med digitala strategier och fungera som rådgivare under kampanjen, uppger presiden.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 20 kl. 09:05

Trump byter ut kampanjchef

USA:s President byter ut Brad Parscale mot Bill Stepien..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.