Plastikoperationer

Wednesday, 23 May, 12:31

Nyheter om Plastikoperationer

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Medicin - 02 mar 18 kl. 11:15

Forskare slår larm om selfies

Selfies på nära håll kan få näsan att se 30 procent större ut. Forskare varnar för att förlita sig på sådana bilder när man lutar åt att göra Plastikoperationer..

Expressen - 24 nov 17 kl. 20:01

Rolex-bluffaren blåste sjukling på 13 miljoner

 Rolex-skojaren i Göteborg lockade sitt svårt sjuka offer med lukrativa affärer i solparadiset Alanya.I stället blåstes offret på minst 13 miljoner kronor – som brändes av bedragaren på ett lyxliv med lyxbilar, solresor, Plastikoperationer och en Rolexklocka i guld värd 145 000 kronor. När offret dröjde med betalningarna fick han en bild skickad till sig på bedragarens bekant – en högt uppsatt Bandidosledare.

Expressen - 12 sep 17 kl. 20:46

"Inte bara rika män och dyra handväskor"

Hon är yngst och lever ett helt annat liv än de andra Hollywoodfruarna.Men Jennifer Åkerman, 28, valde ändå att tacka ja till att vara med i serien där hon i kväll gör sin debut.– Jag vill visa att det finns ett annat Hollywood, det som inte handlar om dyr shopping, Plastikoperationer, jakten på rika män och dyra handväskor, säger Jennifer när vi träffas på ett kafé i hennes gamla hemstad Malmö..

DN - 02 jul 17 kl. 00:57

Efterlyst knarkbaron gripen efter 30 år

Liuz Carlos da Rocha eller ”Vita chefen” som han kallas har gripits i Brasilien efter att ha varit efterlyst i 30 års tid. Han är en av Sydamerikas mäktigaste kokainkungar och har hållit sig undan bland annat genom att genomgå flera Plastikoperationer..

Expressen - 06 apr 17 kl. 12:45

Melanie Griffith om skilsmässan från Antonio Banderas

Melanie Griffith har hånats för sina Plastikoperationer. Nu berättar stjärnan om ingreppen, och varför hon skilde sig från Antonio Banderas. – Förhoppningsvis ser jag mer normal ut nu, säger Melanie Griffith till Porter Magazine..

Posh24 - 18 nov 16 kl. 17:04

Kaley Cuoco avslöjar sina plastikoperationer!

Det har stjärnan ändrat med sin kropp
.

News55 - 20 okt 16 kl. 16:08

Svensk omkom i Colombia efter plastikkirurgi

– Vår ambassad i Colombia följer ärendet, säger Katarina Byrenius Roslund på UD:s presstjänst, till Aftonbladet.      LÄS MER: Sverige jobbar för fred i Colombia Buksmärtor och andningssvårigheter Dagen efter en operationen blev mannen dålig och fördes till akutvård med smärtor i buken och andningssvårigheter. – Vi känner till att en svensk man i 60-årsåldern har avlidit i Colombia.

Barometern - 15 okt 16 kl. 06:30

Bröstlyft, botox och under sopplunchen

Vid senaste sopplunchen i Ryberggården var det Plastikoperationer som stod på agendan..

Posh24 - 24 aug 16 kl. 17:04

Courtneney Cox öppnar upp om sina plastikoperationer!

Ångrar vad hon har gjort
.

Expressen - 16 maj 16 kl. 21:06

Gävletjejen vill se ut som en seriefigur

Hon har genomgått 16 Plastikoperationer och är den första någonsin att operera bort sex revben. I premiäravsnittet av "Outsiders" berättar svenska Pixee Fox om valet att genomgå en extrem kroppsmodifiering. – Man måste dedikera hela sitt liv och ge upp allting annat, säger hon i programmet..

Aftonbladet - 17 maj 16 kl. 05:26

Pixee Fox efter 16 plastikoperationer: ”Lever ett fantasiliv”

Tv-profilen: ”Är lyckligare än vad jag någonsin varit”.

Expressen - 27 maj 16 kl. 08:57

Blondinbella starka inlägg om plastikoperationer

Isabella Löwengrip fick rådet att plastikoperera sina bröst - nu ryter hon ifrån mot kroppsfixeringen på sin blogg. "Nu när jag har barn så blir det ännu viktigare för mig att tänka på vad jag signalerar", skriver hon och publicerar en bild på sin mage..

Expressen - 03 feb 16 kl. 06:22

Många svenskar lider av en inbillad fulhet

Fem timmar framför spegeln varje dag, ständiga kontroller av utseendet, social isolering och Plastikoperationer. Omkring 200 000 svenskar är drabbade av dysmorfofobi, inbillad fulhet. Nu finns en ny svensk internetterapi som botar var tredje drabbad.

SVT - 15 dec 15 kl. 16:28

Opereras för att likna västerlänningar

Sydkorea är världsledande på Plastikoperationer. Var femte kvinna har gjort en eller flera skönhetsoperationer. Vanligast är att operera ögonlock och näsa, och många gör det just för att få ett mer västerländskt utseende.

Affärsvärlden - 03 dec 15 kl. 09:40

Dollarmiljardären säljer lyxlyan i Trump World Tower

Jocelyn Wildenstein, mest känd för sina otaliga Plastikoperationer, har lagt ut sin lägenhet i Trump World Tower till försäljning..

Expressen - 22 sep 15 kl. 12:08

Kylie Jenner förnekar nu plastikoperationer

Plastikrykten kring Kylie Jenner har länge florerat och realitystjärnan tycks fortfarande inte slippa undan spekulationerna. Nu slår stjärnan ifrån sig snacket - en gång för alla. "Nej folket, jag har inte förstorat brösten!

Expressen - 13 aug 15 kl. 11:12

Kardashian försöker stoppa Kylie Jenner

Kylie Jenner har blivit besatt av tanken på att göra Plastikoperationer. Nu sätter hennes äldre systrar ner foten - och vill stoppa henne. – Hon började med en procedur, och sedan har det växt till en besatthet och alla är väldigt oroliga att hon ska gå för långt och ångra sig bittert, säger en källa till Radar Online..

Posh24 - 05 aug 15 kl. 10:07

Iggy Azalea erkänner nya plastikoperationer!

"Jag nekar det inte. Att neka är töntigt"
.

Aftonbladet - 23 jun 15 kl. 18:09

Värsta skandalerna i ”Teen mom”

Porr, missbruk, Plastikoperationer – detta har hänt.

Posh24 - 19 maj 15 kl. 09:59

Iggy Azaleas nya plastikoperationer!

Visade upp sin nya look på Billboard Music Awards
.

Nyhetsverket - 17 mar 15 kl. 10:45

Plastic Fantastic?

Plastikoperationer blir allt vanligare i Sverige. Allt fler unga tjejer lägger sig under kniven. Injektionsbehandlingar i form av läppförstoring m.

Expressen - 05 mar 15 kl. 18:28

Jenner hårt pressad av Sawyer i intervjun

Nyligen gjorde Bruce Jenner en exklusiv tv-intervju om sin planerade könskorrigering. Och han pressades hårt av tv-ankaret Diane Sawyer som bland annat fick honom att prata om både Plastikoperationer och sexlivet, skriver Radar Online..

Aftonbladet - 27 feb 15 kl. 13:49

Han har opererat sig till Madonna

Adam har lagt ut 620 000 kronor på Plastikoperationer.

Expressen - 27 jan 15 kl. 09:07

Alicia Douvall ger sina plastikråd till döttrarna

Alicia Douvall har gjort sina misstag - bland annat ångrar hon sina många Plastikoperationer. Därför har hon nu några råd till sina döttrar för att de inte ska gå samma väg som henne: Skaffa en bra utbildning. Plastikoperera er inte.

Expressen - 24 jan 15 kl. 09:35

Jordan James Parke vill ha Kims rumpa

Makeupartisten Jordan James Parke lade stora summor på Plastikoperationer för att se ut som Kim Kardashian. Nu går han ut med att han aldrig velat efterlikna realitystjärnan - förutom när det gäller en specifik kroppsdel. Britten vill ha Kims kända bak.

YA - 14 aug 14 kl. 03:50

Rädda Barbie undan sprutorna

En drog som kallas ”Barbie-drogen” cirkulerar just nu i Sverige.
Unga tjejer och killar tar sprutor för att bli bruna, smala och få ökad sexlust. På internet sprids bilder av kraftigt solbrända tjejer med putande läppar.

Expressen - 03 jun 14 kl. 13:05

Gjorde tio operationer – fick drömutseendet

25-åriga brasilianaren Xiahn älskar Korea så mycket att han gjort allt för att se ut som en korean. Nu har han fått det utseendet han vill ha, tack vare färgat hår, nya linser – och tio Plastikoperationer..

YLE - 19 maj 14 kl. 17:33

Jennah bytte kön i Bangkok

Jennah Vainio är en av många finländare som har bytt kön i Thailand, världens ledande land inom könskorrigeringskirurgin. - Jag var villig att ta risken, säger Jennah, och jag har inte ångrat mig en enda sekund. Det här är absolut det som jag har drömt om ända sedan jag var barn.

Expressen - 14 maj 14 kl. 20:08

Dolly Parton om sina bröstimpantat

Dolly Parton förknippas ständigt med sina många Plastikoperationer. Men nu väljer sångerskan att sticka hål på flera myter om sina bröst..

Expressen - 09 mar 14 kl. 02:17

Här är tvillingarna som delar på precis allt

Tvillingsystrarna Lucy och Anna DeCinque, 28, har tagit begreppet "att dela allt med sitt syskon" till en ny nivå. Inte nog med att de lagt runt 1,5 miljon kronor på Plastikoperationer för att bli ännu likare varandra: Tvillingarna delar jobb, bil, Facebookonto - och pojkvän, skriver Daily Mail..

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 23:07

Norrlänningar nöjda med utseendet


Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer.Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 14 kl. 23:09

Norrlänningar nöjda med utseendet

Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer. Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör..

BT - 18 mar 14 kl. 23:07

Norrlänningar nöjda med utseendet

Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer. Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör.

Resume - 07 mar 14 kl. 08:07

Mufs pr-haveri på Facebook


Muf tappade kontrollen över sitt facebookinlägg, paprazzi-kung blir borgmästare och Thailand tar till Plastikoperationer som marknadsföringsverktyg är några av nyheterna i Morgonsvepet.

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 13:15

Sydde fast nät tungan – för att gå ner i viktVackrast i världen

VENEZUELA. I serien Secrets of South America som sänds på brittiska BBC visas verkligheten bakom skönhetstävlande tjejer i Sydamerika. Wi May Nava blev Miss Venezuela förra året.

Posh24 - 18 feb 14 kl. 17:01

Fansen bönar till Kim Kardashian: "Sluta plastikoperera dig!"

Kim Kardashian har enligt uppgift gått igenom flera Plastikoperationer genom åren för att förändra sitt utseende. Nu försöker hennes fans sätta stopp för ingreppen, eftersom de tycker att det gått för långt.

En bild av Kim och hennes utseende genom åren sprids just nu på Twitter, och fansen protesterar mot hennes påstådda operationer.

Posh24 - 28 jan 14 kl. 08:02

Heidi Montag avslöjar allt om ingreppen: "Därför gjorde jag dem!"

Före detta The Hills-stjärnan Heidi Montag lade sig under kniven för tre år sedan, och gjorde sammanlagt tio Plastikoperationer på en och samma dag. Nu berättar hon varför hon valde att förändra sitt utseende så mycket.

"Jag gick dit och pratade med min läkare, och han satte nästan en diagnos på mig, och sade typ 'Du borde operera hakan, och göra ett ögonbrynslyft'", berättade Heidi hos Barbara Walters, och förklarar att hon från början endast tänkt förstora brösten lite grann.

Kristianstadsbladet - 25 jan 14 kl. 09:00

Filip och Fredrik får mig att vilja dränka hjärnan i klorin


De har gjort sig ett namn, ja, ett gemensamt namn skulle vissa vilja påstå, precis som Hasseåtage. Jag talar om Filip och Fredrik. En del säger att de har förnyat svensk underhållning.

Expressen - 24 dec 13 kl. 16:04

Robbie Williams om plastikoperationer

Är det en medelålderskris på gång månne? När Robbie Williams fyller 40 nästa år gör han det med att ge sig själv ett helt nytt utseende genom plastikkirurgi. – Jag ska göra allt, säger Williams till The Sun..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.