Plastikoperationer

Saturday, 28 May, 15:40

Nyheter om Plastikoperationer

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 03 feb 16 kl. 06:22

Många svenskar lider av en inbillad fulhet

Fem timmar framför spegeln varje dag, ständiga kontroller av utseendet, social isolering och Plastikoperationer. Omkring 200 000 svenskar är drabbade av dysmorfofobi, inbillad fulhet. Nu finns en ny svensk internetterapi som botar var tredje drabbad.

SVT - 15 dec 15 kl. 16:28

Opereras för att likna västerlänningar

Sydkorea är världsledande på Plastikoperationer. Var femte kvinna har gjort en eller flera skönhetsoperationer. Vanligast är att operera ögonlock och näsa, och många gör det just för att få ett mer västerländskt utseende.

Affärsvärlden - 03 dec 15 kl. 09:40

Dollarmiljardären säljer lyxlyan i Trump World Tower

Jocelyn Wildenstein, mest känd för sina otaliga Plastikoperationer, har lagt ut sin lägenhet i Trump World Tower till försäljning..

Expressen - 22 sep 15 kl. 12:08

Kylie Jenner förnekar nu plastikoperationer

Plastikrykten kring Kylie Jenner har länge florerat och realitystjärnan tycks fortfarande inte slippa undan spekulationerna. Nu slår stjärnan ifrån sig snacket - en gång för alla. "Nej folket, jag har inte förstorat brösten!

Expressen - 13 aug 15 kl. 11:12

Kardashian försöker stoppa Kylie Jenner

Kylie Jenner har blivit besatt av tanken på att göra Plastikoperationer. Nu sätter hennes äldre systrar ner foten - och vill stoppa henne. – Hon började med en procedur, och sedan har det växt till en besatthet och alla är väldigt oroliga att hon ska gå för långt och ångra sig bittert, säger en källa till Radar Online..

Posh24 - 05 aug 15 kl. 10:07

Iggy Azalea erkänner nya plastikoperationer!

"Jag nekar det inte. Att neka är töntigt"
.

Aftonbladet - 23 jun 15 kl. 18:09

Värsta skandalerna i ”Teen mom”

Porr, missbruk, Plastikoperationer – detta har hänt.

Posh24 - 19 maj 15 kl. 09:59

Iggy Azaleas nya plastikoperationer!

Visade upp sin nya look på Billboard Music Awards
.

Nyhetsverket - 17 mar 15 kl. 10:45

Plastic Fantastic?

Plastikoperationer blir allt vanligare i Sverige. Allt fler unga tjejer lägger sig under kniven. Injektionsbehandlingar i form av läppförstoring m.

Expressen - 05 mar 15 kl. 18:28

Jenner hårt pressad av Sawyer i intervjun

Nyligen gjorde Bruce Jenner en exklusiv tv-intervju om sin planerade könskorrigering. Och han pressades hårt av tv-ankaret Diane Sawyer som bland annat fick honom att prata om både Plastikoperationer och sexlivet, skriver Radar Online..

Aftonbladet - 27 feb 15 kl. 13:49

Han har opererat sig till Madonna

Adam har lagt ut 620 000 kronor på Plastikoperationer.

Expressen - 27 jan 15 kl. 09:07

Alicia Douvall ger sina plastikråd till döttrarna

Alicia Douvall har gjort sina misstag - bland annat ångrar hon sina många Plastikoperationer. Därför har hon nu några råd till sina döttrar för att de inte ska gå samma väg som henne: Skaffa en bra utbildning. Plastikoperera er inte.

Expressen - 24 jan 15 kl. 09:35

Jordan James Parke vill ha Kims rumpa

Makeupartisten Jordan James Parke lade stora summor på Plastikoperationer för att se ut som Kim Kardashian. Nu går han ut med att han aldrig velat efterlikna realitystjärnan - förutom när det gäller en specifik kroppsdel. Britten vill ha Kims kända bak.

YA - 14 aug 14 kl. 03:50

Rädda Barbie undan sprutorna

En drog som kallas ”Barbie-drogen” cirkulerar just nu i Sverige.
Unga tjejer och killar tar sprutor för att bli bruna, smala och få ökad sexlust. På internet sprids bilder av kraftigt solbrända tjejer med putande läppar.

Expressen - 03 jun 14 kl. 13:05

Gjorde tio operationer – fick drömutseendet

25-åriga brasilianaren Xiahn älskar Korea så mycket att han gjort allt för att se ut som en korean. Nu har han fått det utseendet han vill ha, tack vare färgat hår, nya linser – och tio Plastikoperationer..

YLE - 19 maj 14 kl. 17:33

Jennah bytte kön i Bangkok

Jennah Vainio är en av många finländare som har bytt kön i Thailand, världens ledande land inom könskorrigeringskirurgin. - Jag var villig att ta risken, säger Jennah, och jag har inte ångrat mig en enda sekund. Det här är absolut det som jag har drömt om ända sedan jag var barn.

Expressen - 14 maj 14 kl. 20:08

Dolly Parton om sina bröstimpantat

Dolly Parton förknippas ständigt med sina många Plastikoperationer. Men nu väljer sångerskan att sticka hål på flera myter om sina bröst..

Expressen - 09 mar 14 kl. 02:17

Här är tvillingarna som delar på precis allt

Tvillingsystrarna Lucy och Anna DeCinque, 28, har tagit begreppet "att dela allt med sitt syskon" till en ny nivå. Inte nog med att de lagt runt 1,5 miljon kronor på Plastikoperationer för att bli ännu likare varandra: Tvillingarna delar jobb, bil, Facebookonto - och pojkvän, skriver Daily Mail..

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 23:07

Norrlänningar nöjda med utseendet


Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer.Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 14 kl. 23:09

Norrlänningar nöjda med utseendet

Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer. Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör..

BT - 18 mar 14 kl. 23:07

Norrlänningar nöjda med utseendet

Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer. Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör.

Resume - 07 mar 14 kl. 08:07

Mufs pr-haveri på Facebook


Muf tappade kontrollen över sitt facebookinlägg, paprazzi-kung blir borgmästare och Thailand tar till Plastikoperationer som marknadsföringsverktyg är några av nyheterna i Morgonsvepet.

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 13:15

Sydde fast nät tungan – för att gå ner i viktVackrast i världen

VENEZUELA. I serien Secrets of South America som sänds på brittiska BBC visas verkligheten bakom skönhetstävlande tjejer i Sydamerika. Wi May Nava blev Miss Venezuela förra året.

Posh24 - 18 feb 14 kl. 17:01

Fansen bönar till Kim Kardashian: "Sluta plastikoperera dig!"

Kim Kardashian har enligt uppgift gått igenom flera Plastikoperationer genom åren för att förändra sitt utseende. Nu försöker hennes fans sätta stopp för ingreppen, eftersom de tycker att det gått för långt.

En bild av Kim och hennes utseende genom åren sprids just nu på Twitter, och fansen protesterar mot hennes påstådda operationer.

Posh24 - 28 jan 14 kl. 08:02

Heidi Montag avslöjar allt om ingreppen: "Därför gjorde jag dem!"

Före detta The Hills-stjärnan Heidi Montag lade sig under kniven för tre år sedan, och gjorde sammanlagt tio Plastikoperationer på en och samma dag. Nu berättar hon varför hon valde att förändra sitt utseende så mycket.

"Jag gick dit och pratade med min läkare, och han satte nästan en diagnos på mig, och sade typ 'Du borde operera hakan, och göra ett ögonbrynslyft'", berättade Heidi hos Barbara Walters, och förklarar att hon från början endast tänkt förstora brösten lite grann.

Kristianstadsbladet - 25 jan 14 kl. 09:00

Filip och Fredrik får mig att vilja dränka hjärnan i klorin


De har gjort sig ett namn, ja, ett gemensamt namn skulle vissa vilja påstå, precis som Hasseåtage. Jag talar om Filip och Fredrik. En del säger att de har förnyat svensk underhållning.

Expressen - 24 dec 13 kl. 16:04

Robbie Williams om plastikoperationer

Är det en medelålderskris på gång månne? När Robbie Williams fyller 40 nästa år gör han det med att ge sig själv ett helt nytt utseende genom plastikkirurgi. – Jag ska göra allt, säger Williams till The Sun..

Expressen - 09 dec 13 kl. 18:57

Brände 70 miljoner på shopping och plastik

Heidi Montag och Spencer Pratt trodde de var Jay Z och Beyoncé. Därför brände de cirka 70 miljoner kronor, på shopping, vin och Plastikoperationer. – Vi var omogna och fångades i allting, säger Pratt till In Touch..

Expressen - 20 okt 13 kl. 19:45

Skäringer: Ibland blir det lite killarnas storys

Med skämt om kroppen, Plastikoperationer och schemalagt sex, ska "Solsidan" bli mindre grabbig. ? Jag tycker att det är viktigt att få linjer som passar den kvinnliga publiken, ibland blir det lite killarnas storys, säger Mia Skäringer som själv har lanserat flera av idéerna..

Posh24 - 13 okt 13 kl. 18:46

Kris Jenner har lagt ner 7 miljoner kronor på plastikoperationer!

Kris Jenner har onekligen varit i hetluften i veckan, främst på grund av de rapporter och spekulationer som har läckt ut i kölvattnet av hennes separation från Bruce Jenner som offentliggjordes tidigare denna vecka. När den 57-åriga realitystjärnan visade upp sin bikinikropp på Instagram nyligen fick hon stor uppmärksamhet. Nu har Kris syster, Karen Houghton, avslöjat att att hon har lagt ner miljontals kronor på att förändra sitt utseende.

Expressen - 11 okt 13 kl. 19:56

Systern avslöjar Kris Jenners operationer

Sju miljoner kronor - det har Kris Jenner lagt på Plastikoperationer, skriver Radar Online. Källan till uppgifterna om bröstimplantat, ansiktslyftning och andra ingrepp är Kris syster Kim. ?

YA - 28 sep 13 kl. 07:30

Gäddhäng, fettvalkar och lår blir opererade

Gäddhäng ska stramas upp, fettvalkar minimeras och lår slankas. Österlenkirurgin börjar med estetiska Plastikoperationer på Simrishamns sjukhus där man redan är igång med buk- och bröstplastik.
För en tid sedan vann Österlenkirurgin en upphandling i Jönköpings landsting om buk- och bröstplastik på patienter som genom gått en så kallad gastic bypass, magsäcksförminskning.

Posh24 - 22 sep 13 kl. 13:32

Liam Hemsworths nya flamma Eiza Gonzalez beroende av plastikkirurgi?!

Skådesperskaln Eiza Gonzalez, 23, flyttade nyligen till Los Angeles för att fullfölja sin skådespelardröm och fick precis en utav huvudrollerna i den kommande komedifilmen "All Hail the Squash Blossom Queen". Men för tillfället är hon mest känd för att kyssa skådespelaren Liam Hemsworth utanför sitt lägenhetskomplex i Beverly Hills, bara en dag efter att hans uppbrott med Miley Cyrus blev officiellt. Eiza har hittills varit väldigt tystlåten om romansen, men världen har redan börjat argumentera om huruvida den mexikanska flamman är rätt tjej för Liam eller inte.

Nyheter 24 - 15 sep 13 kl. 15:01

Miss Uzbekistan är ett mysterium ? vem är kvinnan egentligen?Likadant opererade

UZBEKISTAN. Rakhima Ganieva, 18, är modellen som älskar sport, musikaler, vill jobba som advokat och representerar Uzbekistan i Miss World-tävlingen, skriver The Telegraph.Men problemet är bara att Uzbekistan inte ens har haft någon skönhetstävling ?

SVT Debatt - 15 aug 13 kl. 16:40

Regeringen är skyldig att ge skadestånd till transsexuella

TRANSRÄTTIGHETER DN:s ledarsida kritiserade i veckan begreppet ?tvångssteriliseringar? av transpersoner.

Posh24 - 30 jun 13 kl. 13:10

Amanda Bynes planerar att plastikoperera hela sitt ansikte!

Amanda Bynes har länge försökt att rättfärdiga sitt "behov" av Plastikoperationer och nu har den skandalomsusade skådespelerskan lagt sig under kniven igen. Amanda genomgick nyligen en plastikoperation för att ta bort en defekt mellan sina ögon, någonting som hon hävdar är ett seriöst födelsemärke som behövde tas bort.

Amanda delade sin plastikerfarenhet på Twitter igår: "Jag föddes med ett märke mellan mina ögon.

Aftonbladet - 01 jun 13 kl. 00:24

?Jag har vanställt mig själv?

Skandalomsusad glamourmodell varnar för Plastikoperationer.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 13 kl. 09:30

Regionen har inga riktlinjer för manliga bröst

Mikael Nezwal är ett ovanligt fall och har hamnat i kläm i regelverket för Plastikoperationer. Redan på vårdcentralen i Klippan trodde man att det kunde bli svårigheter för honom att gå vidare.? Jag skrev ut en remiss men förutsåg att det skulle bli problem, säger läkaren Katarina Ottemo i Klippan.

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:31

Dansk bröstapp fick dras in efter hård kritik

Ladda upp en bild av dig själv och dra sedan upp brösten till önskad storlek. Med en app där man kan ge sig själv större bröst ville en dansk plastikklinik locka unga tjejer till Plastikoperationer. Men kritiken lät inte vänta på sig ?


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.