Planer

Sunday, 19 August, 12:04

Nyheter om Planer

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 13 jul 18 kl. 14:17

Prins Daniels kärleksplaner inför Victorias födelsedag

I morgon är det kronprinsessan Victorias födelsedag som firas traditionellt vis på Solliden. Till Expressen avslöjar prins Daniel sina kärleksfulla Planer:– Det blir tårta och sång inför i morgon, säger han.  .

Skånskan - 25 jul 18 kl. 18:20

Med en vecka kvar till genrep

Höör På Kulturhuset Anders råder febril aktivitet. Nästa vecka har årets uppsättning av sommaroperan premiär.– Det här är den stora peripetin – när alla ministerns storslagna Planer kraschas, säger Tord Nihlén, konstnärlig ledare och producent för Höörs sommaropera.

DI - 23 jul 18 kl. 17:31

H&M nya strategi – satsar på lappa och laga

H&M:s hakar på slow fashion-trenden och satsar på att hjälpa kunderna att ta hand om sina kläder.  Ett nytt koncept lanserades nyligen i flaggskeppsbutiken i Paris och bolaget uppger sig ha stora Planer framöver. .

Skånskan - 26 jul 18 kl. 21:07

Enat motstånd mot Bergsstatens tillstånd

Christinehof Panelmötet ”Mineraljakten hotar vår miljö” samlade närmare 200 åhörare på Christinehof i torsdags. De uttryckte oro för att Bergsstaten har givit ett brittiskt bolag tillstånd att söka mineraler på Österlen.
– Gruvdrift hör inte hemma på Christinehof, sa godsägare Carl Piper bestämt.

Barometern - 28 jul 18 kl. 06:00

Dom stoppar X-teams tänkta ”klassresa” i samhället

X-teams ledare döms på nytt till fängelse. Två kvinnor, som är nära anhöriga till honom, döms också av Kalmar tingsrätt för brott kopplade till gängets knarkaffärer. Det sätter stopp för ledarens Planer för familjen: att med hjälp av grova brott göra en klassresa i samhället..

Barometern - 28 jul 18 kl. 06:00

Bister bild av läget när torkan diskuterades

Vädjan om att inte skörda de kommande dagarna, Planer på en sms-tjänst och rädsla för svinpest vid import av foder. Det var några av de punkter som togs upp när torkan diskuterades på ett samverkansmöte med intressenter i torsdags..

Kristianstadsbladet - 28 jul 18 kl. 00:01

Dennis Nanasi: ”2018 är ödets år”

Dennis Nanasi är tillbaka i Kristianstad FC. För en andra chans att sätta sin prägel på den klubb han en gång drömde om att skapa. Han håller sig ödmjuk, trots storartade Planer, men först ska ”ödets år” avgöras..

Skånskan - 26 jul 18 kl. 05:00

Gruvplaner oroar styrande i Eslöv och Hörby

ESLÖV GruvPlaner med inledande provborrningar i både Eslöv och Hörby väcker farhågor. I båda kommunerna har S-kommunalråden engagerat sig mot Planerna.
– Jag tycker att man ska vara orolig, säger Johan Andersson (S) i Eslöv.

Expressen - 06 jul 18 kl. 10:16

Biljätten vann över samebyn – får bygga på området

Porsche får tillstånd att bygga ut sin testanläggning i Kurrokveik utanför Arjeplog i Norrbotten, rapporterar Piteå-Tidningen. Beslutet har fattats av mark- och miljödomstolen i Umeå tingsrätt efter en långdragen konflikt med Västra Kikkejaur sameby som motsatt sig biljättens Planer på att anlägga landbanor..

YLE - 26 jul 18 kl. 18:03

Bottas förstår valet av stallorder – räknar med att fortfarande tävla på samma villkor som Hamilton

Det finns inga Planer på att jag ska ha någon biroll, säger Valtteri Bottas inför helgens GP i Ungern där han fått svara på frågor om stallordern och händelserna i Hockenheim. Han är också övertygad om att Hamilton skulle ha fått samma uppmaning av stallet..

Sydöstran - 19 jul 18 kl. 06:00

Så ska resecentrum bli tryggare

I höst ska Resecentrum få kameraövervakning och samtidigt finns det Planer på att flytta ner näringslivskontoret till järnvägsstationen..

GöteborgsPosten - 26 jul 18 kl. 19:57

Dramatisk fantasivärld i Bokenäs

I veckan samlas hundratals fantasy-fantaster i den fiktiva byn Gimle, som vuxit fram djupt inne i Bokenäs skogar. Här utspelas storslagna bataljer mellan alver, riddare och orcher. Kungar kröns, Planer smids, och ett politiskt maktspel utspelas, där de olika klanernas lojalitet sätts på prov..

Hela Gotland - 25 jul 18 kl. 05:30

Gifter i marken försenar förskola

Guteskolans Planer på en ny förskola försenas då gifter i marken upptäckts på fastigheten..

Kristianstadsbladet - 26 jul 18 kl. 14:24

C vill öka förseningsersättningen

Centerpartiet vill bygga ut helg- och kvällskollektivtrafiken, avbryta alla Planer på hållplatssanering och höja förseningsersättningen. Hur satsningen ska finansieras är oklart..

Cornucopia - 26 jul 18 kl. 11:48

Regeringen godkänner Nato-hjälp mot skogsbränderna

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har nu godkänt att MSB vänder sig även till Nato, och inte bara EU, för att få hjälp mot skogsbränderna. När den eftersatta operativa förmågan sviker är det helt plötsligt okej med Nato, men regeringspartierna vägrar fortfarande det enda rätta - ett riktigt medlemskap i Nato.
Nato.

BT - 25 jul 18 kl. 06:00

Mötesplatsen ska locka folk från hela trakten

I två år har det ideella projektet varit igång. Marken har förberetts och staket har satts upp. Snart öppnar Horreds egna hundrastplats och för den som vill ha något att syssla med finns det dessutom flera Planer för platsen framöver..

Länstidningen i Jämtland - 21 jul 18 kl. 15:00

Stipendiaten Pierre Åhrén inspireras av urfolkskonst

Region Jämtland Härjedalens samiska stipendium går i år till Pierre Åhrén som har sina rötter i Frostviken. Hans närmaste Planer går ut på att resa..

Dagens PS - 24 jul 18 kl. 12:12

Källor: Dundertabbe av Volvo Cars ägare

Värdet inte alls så högt som Geely och biljätten räknat med. Institutionella investerare anser att Volvo Cars, inför en potentiell börsnotering, har en prislapp på mellan 12 och 18 miljarder dollar. Det är långt under vad den kinesiska ägaren Geely och Volvo Cars kalkylerat med.

Kristianstadsbladet - 25 jul 18 kl. 20:12

”Truppen är intakt och så lär det förbli”

Ifö Bromölla toppar division II. Det har gjort att flera av lagets spelare jagas av klubbar högre upp. Men klubben har inga Planer på att släppa några spelare..

SVT - 18 jul 18 kl. 17:34

Boris Johnson första tal sen avgången: ”Det är inte för sent att rädda Brexit”

Storbritanniens utrikesminister Boris Johnson var en av flera som riktade kritik mot premiärminister Theresa Mays Brexit-Planer och som sen avgick. Nu talar han offentligt för första gången sen avgången..

Skånskan - 25 jul 18 kl. 14:00

De guidar bland krukor och fat

PARHÄSTAR. Alice Bindby och Anna Gunnert upptäckte att de jobbar bra tillsammans. En sak de gör ihop är att de tar hand om besökarna på Elfstrands krukmakeri i Sjöbo.

Sydöstran - 24 jul 18 kl. 20:00

NHL-expert hyllar Blekingekillen

Framgångssagan fortsätter för Jacob Nilsson. Och han har inga Planer på att växla ner. – Nu blir det till att gnugga på rejält till det är dags att åka över igen, säger Norjesonen..

Barometern - 29 jun 18 kl. 16:00

VM visas på storbildsskärm i Kalmar: ”Häftig stämning”

”I dagsläget har vi inga sådana Planer” sa Johan Göransson från Destination Kalmar i torsdags om att visa VM-matcherna på storbildsskärm i Kalmar. En dag senare har han helomvänt..

Skånskan - 23 jul 18 kl. 16:46

Backåkra nominerat till Stora turismpriset

Välja din kandidatRösta fram Skånes kandidat till det nationella priset Stora Turismpriset 2018 på Tourism in Skåne. Finalisterna är Backåkra, Skarhults slott, Nyrups naturhotell och Travelshop.
Varje år delar Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism med Tillväxtverket som huvudman ut Stora Turismpriset.

Expressen - 23 jul 18 kl. 19:57

Uno Svenningssons nya beslut: Då slutar han

Uno Svenningsson har varit artist i 35 år – och han har inga Planer på att sluta. Efter ”Så mycket bättre” har han fått ett uppsving i karriären, och publiken på spelningarna är yngre.– Vårturnén nu hade fulla hus i princip överallt, och framför allt på sommarspelningarna och festivaler har man sett en lite yngre publik, säger Uno Svenningsson..

GöteborgsPosten - 22 jul 18 kl. 17:05

Guld och gröna bussar för tyska bussjätten i Sverige

Sedan etableringen 2017 har Flixbus svept över den svenska expressbussmarknaden. Köpet av Swebus ökar bolagets dominans, och nu avslöjar Flixbus sina Planer för Swebus i framtiden..

DI - 24 jul 18 kl. 11:03

Fransk storbank på väg att slå till i Credito Valtellinese

Den franska storbanken Credit Agricole har Planer på att köpa 10 procent av den italienska långivaren Credito Valtellinese (Creval) före årsskiftet. Det uppger källor för Bloomberg News..

PrivataAffärer - 24 jul 18 kl. 08:41

Volvo Cars värderas lägre än Geely hoppats

Institutionella investerare har indikerat att Volvo Cars är värt mellan 12 och 18 miljarder dollar, uppger källorna. Geely och Volvo Cars hade i maj själva räknat med ett värde på mellan 16 och 30 miljarder dollar. Ägarna ska tidigare ha haft Planer på att sälja aktier i Volvo Cars i Sverige och Hongkong redan i höst.

GöteborgsPosten - 23 jul 18 kl. 17:15

Kommunen förstör staden

Lördag 7 juli får ”Vreden mot centrumsarbetet” och vidare Planer välförtjänat stora rubriker. Det handlade om Göran Falks nya Facebook-sida, skriver Karl Hofsö, i en debattartikel..

UT - 23 jul 18 kl. 16:17

”Inga planer på att skjuta gräsänder”

Kanadagässen fortsätter att befolka Sturebadet och ställa till med problem när det gäller kvalitén på badvattnet..

Affärsvärlden - 23 jul 18 kl. 09:16

Kinesisk e-handelsjätte till Europa

Kinas näst största e-handelsplattform JD.com bekräftar Planer på en Europa-expansion..

DI - 22 jul 18 kl. 18:37

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga Planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

Hela Gotland - 22 jul 18 kl. 08:35

De stora hamnplanerna krockar med riksintresse

Entreprenören har stora Planer för hamnen..

Dagens PS - 17 jul 18 kl. 09:45

Warren Buffett skänker 3,4 miljarder dollar

Finansmannen Warren Buffett skänker miljarder till välgörenhet i år i form av aktier i det egna konglomeratet Berkshire Hathaway. Det rapporterar CNN Money. Förra året gick aktierna till Bill & Melinda Gates Foundation, samt fyra andra stiftelser med koppling till Buffett-familjen.

Skånskan - 21 jul 18 kl. 10:00

Stort utbud och bredd på liten filmfestival

Förra året ställdes Lilla Filmfestivalen i Båstad in efter konflikter mellan föreningen och hyresgäst. I år återuppstår den lilla uppstickarfestivalen, och konstnärlig ledare är återigen Stefan Jarl.
– Det är alltid äventyrligt att göra något som man en gång har gjort, men jag tyckte att det var värt att försöka göra en insats det här året.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 18 kl. 07:00

Här växer staden – i Helsingborg finns planer för tusentals nya bostäder

Den byggbara marken är begränsad, staden måste växa genom förtätning..

Kristianstadsbladet - 21 jul 18 kl. 00:01

Replik: ”Vi ser just nu över våra planer angående ersättningsbussar”

Svar Maria Nilsson som skrev ”Kränkande särbehandling på tågen” på Kb:s debattsidor den 19 juli..

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 18 kl. 06:00

Misslyckande med myggbekämpning

De myggbitna barnen i Deje är ett bra exempel på vikten av att ha en god och tydlig samverkan och samordning med Planer och modeller för samarbete, skriver Jens Östergren med flera..

Expressen - 01 jun 18 kl. 04:55

Lasse Holms ilska – ryter ifrån mot åldersrasismen

Lasse Holm fyller 75 i år – men har inga Planer på att sluta jobba. Den legendariske låtskrivaren skattar sig lycklig över sin levande karriär – men riktar hård kritik mot vad han upplever som orättvis behandling av äldre människor i Sverige. – Jävligt duktiga, rutinerade, fantastiska människor, som inte är välkomna in på arbetsmarknaden för att de passerat en viss ålder.

Nyan - 03 aug 18 kl. 17:00

Inga planer på ändring av ”ålderspensionen”

Enligt svaren i Åland Gallup anser enkätdeltagarna att lagtingsledamöternas ”ålderspension” ska påverkas av både förvärvs- och kapitalinkomsten. Lantrådet Katrin Sjögren (Lib) säger att man i den sittande regeringen inte har några Planer på att ändra det system som är i dag kring lagtingsledamöternas ”ålderspension”. Centerns partiledare Veronica Thörnroos säger att de inte har diskuterat frågan inom partiet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.