Persson

Friday, 16 November, 02:03

Nyheter om Persson

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Media - 19 okt 18 kl. 13:56

"Detta är problemet med datadriven marknadsföring"

DEBATT. Johan Persson, Senior Konsult på Curamando, reder ut problematiken kring datadriven marknadsföring och förklarar varför data bör användas till insikter snarare än aktivering..

Expressen - 08 okt 18 kl. 19:54

GW: Jag vet vilka som dödade försvunna Helena

År 1992 försvann Helena Andersson, 22, efter en utekväll i Mariestad.I sin senaste bok skriver Leif GW Persson att han tror sig veta hur försvinnandet gick till – och vilka gärningsmännen är.Men både Helenas anhöriga och polisen är kritiska till hans teori.

Kristianstadsbladet - 26 okt 18 kl. 22:40

Patrik Persson: ”En sak har vi lärt oss, räkna inte ut KFC”

Matchen som inte fick förloras förlorades. Kristianstad FC är återigen – efter två raka förluster – riktigt, riktigt illa ute i division I-fotbollen. Men en sak har vi lärt oss under det här turbulenta fotbollsåret: Räkna för guds skull inte ut KFC..

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 18 kl. 17:31

Kerstin Persson ute i kylan – får ingen post

”Har man bestämt att det är det här som är bäst för Klippan så är det så”..

SR - 26 okt 18 kl. 17:04

Krav på utredning efter avbrutna utvisningar

Polisen och Kriminalvården måste gå till botten med de flera fall av plötsligt avbrutna utvisningar till Afghanistan, som Ekot rapporterat om i dag. Det säger ordföranden för organisationen FARR, Flyktinggruppernas riksråd, advokaten Emma Persson..

Kristianstadsbladet - 26 okt 18 kl. 15:20

V: ”Väldigt tveksam till om styret håller”

Vänsterpartiets Mikael Persson tycker M och KD lägger sig platt i badhusfrågan. Att Alliansen inte har kunnat komma överens i frågan gör honom orolig för hur styret ska fungera de kommande fyra åren..

Sydsvenskan - 26 okt 18 kl. 13:22

Mike Perry redo för höstturné

Mike Perry står i startgroparna för en turné i höst. Med start i Örebro den 26 oktober ger sig den internationellt erkände dj:n och musikproducenten ut på vägarna fram till slutet av december. Mike Perry, eller Mikael Persson som han egentligen heter, s.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 18 kl. 13:22

Mike Perry redo för höstturné

Mike Perry står i startgroparna för en turné i höst. Med start i Örebro den 26 oktober ger sig den internationellt erkände dj:n och musikproducenten ut på vägarna fram till slutet av december. Mike Perry, eller Mikael Persson som han egentligen heter, s.

BT - 26 okt 18 kl. 13:27

En legend kommer till Herrljungas idrottscafé

Stefan Persson är en legend inom ishockeyn. På måndag kommer han till Herrljunga för att berätta om sitt liv..

Skånskan - 26 okt 18 kl. 10:38

Hus på 121 kvadratmeter sålt i Sjöbo

Sjöbo 1 955 000 kronor fick Anders Persson, 29, och Emelie Henningsson, 26, ge för huset på adressen Basgatan 1 i Sjöbo. Huset byggdes 1982 och har en boyta på 121 kvadratmeter. Köpet från säljaren Barbro Margareta Sofia Lindstrand blev klart i oktober 2018.

Dagens PS - 26 okt 18 kl. 07:48

Börje Ekholms bonus har inget tak

Det konstaterar Di och skriver att det ”doftar bonuskalas” för Ericssons framgångsrika vd och koncernchef. Börje Ekholm, tidigare vd för Wallenbergsfärens maktbolag Investor, har nämligen fått krisande Ericsson på rätt köl igen. Samtidigt ger Ericsson sken av den maximala bonusen han kan få är 25 miljoner kronor, eller 180 procent av den senaste årslönen.

Skånskan - 21 okt 18 kl. 20:12

Straffmiss sumpade IFK Malmös kvalchans

FOTBOLL Massor av chanser och straff, men IFK Malmö fick bara 0-0 borta mot Hittarps IK och tappade kvalplatsen i division 2 västras slutomgång.
IS Halmia smet förbi efter att ha sänkt BK Olympic på en straff i minut 90+2, 3-2.– Bittert.

YA - 26 okt 18 kl. 00:01

Två Österlenryttare topprankade när ny tävling avgörs

Skåne Topp 10 är en ny tävling och ämnar precis som det låter kora landskapets bästa ryttare. De högst rankade ryttarna deltar och från Österlens Ridklubb kvalar både Olof Smith och Anna Persson in..

Skånskan - 25 okt 18 kl. 18:00

Mindre 60-talshus på 55 kvadratmeter sålt i Sövde

Sövde Lars-Göran Kennet Persson, 59 år, sedan tidigare boende på just Björkvägen, är ny ägare till fastigheten på adressen Björkvägen 2D i Sövde. Det 55 kvadratmeter stora huset är byggt 1963. Säljare är Björn Olssons dödsbo.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:00

Vill få bort bussar från centrum

Svalöv Etableringen på Lantlyckan i Svalöv dröjer och allt hänger på var den nya busstationen ska placeras när Pågatågen rullar in i Svalöv 2021.
Valet står mellan Persbo i centrum eller just ute på Lantlyckan.– Vi har diskussioner med Trafikverket.

GöteborgsPosten - 29 sep 18 kl. 12:39

Cancerbeskedet blev starten på Leines nya liv

Tiden efter cancerbeskedet famlade hon i mörker. Fem år senare äter Leine Persson Johansson sin bromsmedicin och ser Kraftens Hus i Borås som den samlingsplats hon själv sökte..

Expressen - 10 okt 18 kl. 13:45

Rickard Olsson kris – söker hjälp efter SVT-avhoppet

Rickard Olsson lämnade SVT förra året, efter att ha varit öppet kritisk mot kanalen. Nu berättar programledaren – som gjort comeback i TV4 – att han gått i terapi på grund av sitt arbete. – Jag mådde svindåligt och undrade vem jag kan lita på och vem jag är, säger han i "Fördomspodden med Emil Persson"..

Sydsvenskan - 25 okt 18 kl. 10:00

När strömmen går stannar den digitala världen

Christer Persson skriver om nackdelar med att allt och alla är uppkopplat.

Barometern - 25 okt 18 kl. 07:56

Tatuerare från hela landet intar Kalmar ”Finns att välja mellan”

Förberedelserna för helgens tatueringsmässa på Sandra är i full gång. Liksom förra året kommer 90 tatuerare från hela landet. – Det kommer finnas att välja mellan, säger arrangören Jonas Persson..

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 18 kl. 16:00

Galleri för lokala konstnärer öppnar på Tågaborg

Max Persson bjuder in till sitt "happy place"..

Dagens PS - 23 okt 18 kl. 08:55

GW:s två lukrativa guldkorn på börsen

”Vissa bolag ser ju billiga ut”, säger den framgångsrike aktieplaceraren och kriminologiprofessorn och pekar särskilt på en aktieduo. ”Om det är direktavkastning man pratar om så är ju SEB faktiskt uppe på 7 procent nu om de handlas för 90 kronor. SEB delar ju ut 5,75 kronor”, säger Leif GW Persson till Di och lyfter även fram H&M som ett skållhett case på börsen.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 21:27

Ingen svensk EM-revansch

Det blev ingen svensk revansch på Spanien för förlusten i EM-finalen.
Men det blågula laget var mycket nära en poäng i Euro Cup-inledningen efter en stark andra havlek. Matchen slutade 28-29.

Kristianstadsbladet - 24 okt 18 kl. 21:30

Abdikarim Hassan uppmanas lämna sin fullmäktigeplats

Vänsterpartiet i Kristianstad har inget förtroende längre för Abdikarim Hassan och uppmanar honom att lämna sin plats i fullmäktige. ”Det är det rimliga agerandet i det här läget”, säger gruppledaren Mikael Persson..

Skånskan - 15 okt 18 kl. 04:30

Sänkta löner med 6 000 i månaden

Hässleholm/Skåne Arriva vill ta bort säkerhetstjänsten för tågvärdarna på Pågatågen och införa en ny befattning – kundvärdar – med 6 000 kronor mindre i lön.Den centrala förhandlingen mellan tågvärdarnas fack, Seko, och Arriva slutade i oenighet nyligen.
Oron är nu stor för att Arriva på sikt ska dumpa lönerna när kollektivavtalet för tågvärdarna löper ut om två år.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 15:53

Kävlinge åkte hem utan poäng

handboll Kävlinge HK:s damer fick åka hem poänglösa efter bortamötet med Hallby i division 1. Efter 30-22 (13-10) var tränaren Fredrik ”Figge” Andersson lågmäld:– Vi hänger med hela matchen, men missar för mycket och de tekniska felen är för många. Det duger inte på den här nivån.

Länstidningen i Jämtland - 24 okt 18 kl. 15:08

53-åring ny ägare till mindre hus i Föllinge – 780 000 kronor blev priset

Ulf Persson, 53 år, från Krokom, är ny ägare till huset på Fjällbyn 343 i Föllinge. Huset har en....

DI - 24 okt 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order om 200 TSEK att leverera ConverLight dynamiska glas till Vasakronan i Göteborg

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Ferm och Persson att leverera ConverLight dynamiska glas till ett kontor i fastigheten Nordstan i centrala Göteborg..

Expressen - 08 okt 18 kl. 06:00

Leif GW:s nya vändning – då går han i pension

Leif GW Persson gick från SVT till TV4, efter åtta år på "Veckans brott" med Camilla Kvartoft.Men kriminalprofessorn vill inte vara kvar lika länge på sin nya arbetsplats – och planerar sin pension från tv om två år.– 75 är väl ganska lagom, om man inte blir sjuk så man inte klarar av det av den anledningen, säger Leif GW Persson..

Skånskan - 23 okt 18 kl. 18:47

Sjöbosimmare på pallen igen

SIMNING Sjöbosimmarna laddade om snabbt efter hemmatävlingen.
I helgen stod gänget för en strålande insats i Ystad Grand Prix, Tyr Open, med nya segrar och topplaceringar.GP-tävlingen i Ystad höll hög klass och lockade flera landslagssimmare.

Expressen - 16 okt 18 kl. 17:27

Spår efter landslagsstjärnan – 2,5 mil bort från VM-arenan

Den colombianska landslagsstjärnan försvann i samband med VM i början av oktober. Nu vet ägarna var hunden befinner sig.– En ID-hund har bekräftat genom doft, säger Joakim Persson från svenska Agilityklubben..

Jönköpingsnytt - 19 okt 18 kl. 21:54

Kyligt Dalen vann i Kinnarps

HC Dalen intog Kinnarps arena på fredagskvällen. Och Norrahammarslaget bjöd på en spännande match som slutade i hemmalagets favör först efter straffar. Segersiffrorna skrevs till 4–3 efter att Timmie Persson gjort det avgörande målet.

Kristianstadsbladet - 23 okt 18 kl. 14:56

KIK-center lånas ut: ”Får se vad som händer”

Kristianstads IK-produkten Zeke Back har haft svårt att slå sig in i laget. Nu lånas han ut till Sölvesborgs IK, som tränas av profilen Pär ”Chippen” Persson. – Han spelar med oss i morgon mot Jonstorp, sedan får vi se, säger ”Chippen”..

Världen Idag - 17 sep 18 kl. 00:00

Skamlig udd mot Israel från hovrätten

Att Israel görs till syndabock för mer eller mindre långsökta anklagelser är något vi har vant oss vid. Men förra veckans domslut från Hovrätten för Västra Sverige tar de snedvridna anklagelseakterna ytterligare ett steg. Innebörden blir att antisemitiska hatbrott kan få mildare straff – så länge brottslingen väljer att lägga skuld på Israel.

Skånskan - 23 okt 18 kl. 13:44

Mindre hus på 60 kvadratmeter i Bjärsjölagård, Sjöbo har fått ny ägare

Sjöbo Christina Persson, 59 år, har tagit över fastigheten på adressen Bjärsjölagårdsvägen 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo från Bibbi Berglund. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 750 000 kronor. Huset byggdes 1925 och har en boyta på 60 kvadratmeter.

Skånskan - 23 okt 18 kl. 14:12

70-talshus på 166 kvadratmeter sålt i Höör

Höör Marcus Persson, 28, och Martina Hellberg, 25, har tagit över fastigheten på Ringvägen 38 i Höör från Ulla Margareta Månsson. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 1 600 000 kronor. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 166 kvadratmeter.

Skånskan - 23 okt 18 kl. 12:19

Hus på 146 kvadratmeter från 1942 sålt i Höör

Höör Leif Persson, 30, och Maria Andréa Svensson, 31, sedan tidigare boende på just Bokeslundsvägen, har tagit över fastigheten på adressen Bokeslundsvägen 28A i Höör från Monica Birgitta Larsson. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 1 500 000 kronor. Det 146 kvadratmeter stora huset är byggt 1942.

Barometern - 23 okt 18 kl. 06:00

”Det kommer att bli värre – det är nu problemen börjar visa sig”

Det är inte bara foderbristen som ställer till det efter torkan. Lantbrukare Kerstin Persson är orolig..

Skånskan - 20 okt 18 kl. 21:22

Borgeby steg upp i Elitettan

FOTBOLL Borgeby FK:s damer kan jubla över en historisk plats i Elitettan efter sammanlagt 7-0 (!) i kvalet mot Jitex Mölndal BK.
Bortamötet slutade 4-0 (1–0).

GöteborgsPosten - 19 okt 18 kl. 18:24

Sjuksköterskor attackerades i ambulans – en fick opereras

En ambulans skickades till Brunnsparken för att ta hand om en berusad ung kvinna. Inne i ambulansen gick kvinnan till attack och en av sjuksköterskorna skadades illa.
– Hon är opererad och gipsad i dag, säger Leif Persson, chef för ambulanssjukvården..

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 18 kl. 20:00

Världskänd naturfotograf från Helsingborg vill rädda Afrikas vilda djur från utrotning

Björn Persson om nya boken och kampanjen som dragit in en miljon till viltvård..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.