Peppade

Wednesday, 26 September, 12:26

Nyheter om Peppade

Sortering: Relevans | Senaste
NT - 16 aug 18 kl. 17:00

Eleverna är peppade på skolstarten

Det är första dagen i skolan, och första gången som Neo Rydell tar skolbussen hemifrån..

NT - 16 aug 18 kl. 17:00

Eleverna peppade på skolstarten

Det är första dagen i skolan, och första gången som Neo Rydell tar skolbussen hemifrån..

Skånskan - 13 aug 18 kl. 21:25

Zekovic sänkte Prespa i derbyt

FOTBOLL BK Olympic vände 0-1 till 2-1 i måndagens Malmöderby borta mot KSF Prespa Birlik i division 2 västra.– En strålande prestation, utbrast överlycklige Olympictränaren Anders Grimberg.
– I dag kan man definitivt tala om rättvisa.

GöteborgsPosten - 07 aug 18 kl. 06:58

Anna Östling ska göra jobbet i Lysekil Women's Match

Skepparen Anna Östling med besättning blev i somras historiska när de vann GKSS Women's Trophy i Marstrand. Det blev också en tävling som förde teamet närmre varandra och Peppade dem inför Lysekils Women's Match – som startar under tisdagen..

Länstidningen i Jämtland - 07 jul 18 kl. 10:30

Högt tryck på första downhilltävlingen för tjejer på Åre bike festival

”Det här är min första tävling och det var bland det roligaste jag gjort. Alla Peppade varandra och det kändes prestigelöst. Jag hade inte ställt upp om det var en tävling både för tjejer och killar” Josefine Berggren från Åre summerar BH/DH, Åres första downhilltävling för tjejer..

Barometern - 18 jun 18 kl. 11:26

Tomas Andersson Wij: ”Den bästa publiken finns i Kackelstugan”

Tomas Andersson Wij är på väg ut på en stor turné, med fyra gitarrer och ett par badbrallor i bakluckan. ”Det brukar alltid vara utsålt på Kackelstugan och väldigt bra publik som lyssnar och är Peppade”, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 18 kl. 19:00

Justin Bieber spelar Amor på vita duken

Den kanadensiska popstjärnan Justin Bieber tar sikte på filmvärlden. Enligt Hollywoodreporter ska artisten spela kärleksguden Amor i en animerad film. – Både jag och Scooter har en livslång kärlek till mytologi och vi är så Peppade på att samarbeta med.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 05:05

Pidde och barnen ska lyfta papporna

Per Gessle tog hjälp av Linnea Henriksson i den officiella VM-låten.
I dag släpper Pidde Pannkaka sin VM-låt, och han har också tagit hjälp.
Av landslagsspelarnas barn.

GöteborgsPosten - 23 maj 18 kl. 16:57

Francis önskar sol – Linnros hoppas på regnet

På onsdagskvällen intar Maja Francis, Lorentz och Oscar Linnros i tur och ordning Lisebergs stora scen. GP Peppade inför minifestivalen med två av aftonens huvudpersoner..

Barometern - 23 maj 18 kl. 09:58

Idolvinnaren peppade Kalmarelever: ”Går att nå sina drömmar”

Ett eget företag kan vara vägen för att nå sina drömmar. I showen Enterprise and music ville förra idolvinnaren Erik Grönwall och företagaren Simon Vikström inspirera Kalmareleverna att våga gå sin egen väg..

GT - 04 maj 18 kl. 22:20

Kunglig glans vid invigningen av Special Olympics Games

Årets Special Olympics Games i Göteborg invigdes under stort pompa och ståt i Lisebergshallen under fredagskvällen.Utöver 900 Peppade idrottare fanns även prins Daniel på plats.”Jag känner mig pirrig av att stå här, och jag ska inte ens tävla”, sa prinsen i sitt invigningstal..

Expressen - 02 maj 18 kl. 20:17

Tusentals njöt av loppet i vårkvällen

Runt 4000 damer, kvinnor, töser och tjejer sprang motionsloppet Vårruset på onsdagskvällen.Artisten Marie Serneholt Peppade och underhöll deltagarna inför starten..

BT - 31 mar 18 kl. 06:29

Bästisen: ”Hon var världens bästa tjej”

Evelina Olsson var en bästis som aldrig svek. En bästis som alltid Peppade och som skickade de finaste texterna på Snapchat till sitt tjejgäng. – Hon var så bra på att säga att hon tyckte om mig, jag kände alltid att hon fanns där, säger Emma Magnusson, en av dem som stod Evelina allra närmast..

Barometern - 20 apr 18 kl. 18:13

Brottarklubben peppade för hemma-DM

Det var ganska många år sedan det arrangerades ett DM i brottning i Oskarshamn. Men i helgen är det dags igen. – Vi tycker vi har organisationen nu som krävs och många bra brottare, säger tränaren Erik Lindqvist..

Skånskan - 07 apr 18 kl. 16:32

Lööf peppade partifolket

ESLÖV Centerpartiledaren Annie Lööf gästade på lördagen Eslöv. I samband med att Centerpartiet Skåne höll sin distriktsstämma på Medborgarhuset passade hon på att peppa partivännerna.
– Valrörelsen blir rolig, intensiv – och förhoppningsvis väldigt framgångsrik.

GöteborgsPosten - 09 apr 18 kl. 13:55

Kollegor i Biggest loser: "Vi peppade varandra"

Tillsammans har kollegorna Pernilla Skoglund och Sara Andersson tagit sig an tv-utmaningen Biggest loser. Men efter programmet väntar den stora utmaningen..

GöteborgsPosten - 09 apr 18 kl. 10:49

Två bohusläningar i Biggest loser: "Vi peppade varandra"

Tillsammans har kollegorna Pernilla Skoglund och Sara Andersson tagit sig an tv-utmaningen Biggest loser. Men efter programmet väntar den stora utmaningen..

Skånskan - 16 mar 18 kl. 18:00

Höjer rösterna för barn- och ungdomsfilmen

På måndag invigs den 35:e barn- och ungdomsfilmfestivalen, Buff, i Malmö. Förutom 188 filmer från 46 olika länder lägger festivalen i år extra fokus på frågan varför barn- och ungdomsfilmer får så lite utrymme jämfört med vuxenfilm och på vem som tar ansvar för barnfilmen i Sverige?
– Och så är hela Buff en fest och en manifestation där vi hyllar alla som håller på med film för en ung publik, säger festivalchefen Julia Jarl.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 18 kl. 10:31

Här är Sveriges bortatröja i VM: ”Väldigt peppade”

Hemmatröjan kände vi till sedan innan. Nu vet vi även hur bortatröjan ser ut. SvFF presenterade stället på tisdagen.

Sydsvenskan - 20 mar 18 kl. 10:31

Här är Sveriges bortatröja i VM: ”Väldigt peppade”

Hemmatröjan kände vi till sedan innan. Nu vet vi även hur bortatröjan ser ut. SvFF presenterade stället på tisdagen.

UNT - 09 feb 18 kl. 16:44

Besökte slottet för att bli peppade

Drygt hundra kvinnor kom under torsdagskvällen till Mind Your Business, en träff för kvinnliga företagare och blivande företagare..

Västerbottens Folkblad - 02 feb 18 kl. 00:01

[PLUS] ”Jättebra eller … en ful match”

Umeå BSKT skrällvann bort mot Luleå och laddar nu för nytt derby. – Vi är Peppade, säger lagkapten....

Alingsås tidning - 16 jan 18 kl. 18:34

Nårunga briljerade i kvartsfinalen

Det var aldrig något snack om saken. Efter en stabil seger i eftermiddagens direktsända kvartsfinal av Vi i femman väntar nu semifinal för Nårunga skola. Det var både pirriga och förväntansfulla Nårunga-elever som under tisdagseftermiddagen tog plats i P4 Sjuhärads studio för att tävla i den klassiska frågesporten, Vi i femman.

Expressen - 20 jan 18 kl. 16:47

Annie Lööfs lunch – med Blondinbella

I veckan åt centerledaren Annie Lööf och bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip lunch ihop. "Lunch med Annie Lööf i dag. Vi är Peppade på året - bygga bolag internationellt och valår, heja oss!

Nyan - 29 dec 17 kl. 07:29

Nu är Steel FM-hjälpen i gång

Programledarna Fredrik ”Frille” Karlström, Peter ”Boutros” Grönholm och Andre Karring har nu klivit in i glasburen på Torget i Mariehamn där de ska spendera de kommande 64 timmarna. Torgscenen kliver de av först vid klockan 01.00 på nyårsdagen.

Expressen - 05 dec 17 kl. 19:44

Mammans drag för att hindra Tovas pojkvän

Tova Mobergs föräldrar försökte hindra hennes 22-årige ex-pojkvän från att träffa deras dotter – visar förhör i polisutredningen.Knappt två månader senare hittades hon mördad."Min uppfattning är att det var Tovas mamma gjorde slut på förhållandet mellan NN och Tova", säger den 22-årige expojkvännens bonuspappa.

Nerikes Allehanda - 04 dec 17 kl. 17:42

Konserten för Musikhjälpen växer till minifestival i Örebro: "Alla är så peppade"

På bara några dagar har den planerade musikhjälpskonserten i Nikolaikyrkan vuxit till en hel minifestival med ett 40-tal akter. – Både min telefon och min mejl har gått varma av folk som vill vara med, säger Björn Wallgren, som är en av arrangörerna bakom festivalen..

Norrtelje Tidning - 24 nov 17 kl. 16:46

Deras klass lyckades bäst med att minska matsvinnet: "Vi peppade varandra"

Fjärdeklassarna i Hallsta skola är den klass som lyckats bäst i kommunen med att minska matsvinnet under en vecka. Under veckan som tävlingen pågick slängde eleverna endast 1,2 gram mat per tallrik..

Skånskan - 16 apr 18 kl. 15:50

Operastjärna peppade Eslövs ”superhjältar”

Eslöv Visst är väl alla som kämpar på med sina arbeten något av superhjältar?
Det tycker i alla fall operastjärnan Rickard Söderberg som Peppade 500 kommunanställda på Medborgarhuset på måndagen.Det är tredje året som Eslövs kommun bjuder in till en ”medarbetardag”, år med temat framtid och förändring.

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 12:00

Krönika: ”Jag vill ju inte förlora mina pengar”

DagensPS sparkrönikör Therese Lundstedt skriver om ”den ultimata paradoxen” hos småspararna. Varje vecka pratar jag om sparande, aktier, investeringar och börsen med hundratals nyfikna. Alla blir de Peppade, inspirerade och insiktsfulla av informationen om och tanken på att man kan få pengarna att växa genom att investera dem på börsen i stället för på sparkontot.

Corren - 13 okt 17 kl. 06:00

"Hoppas folk blir peppade"

Nyligen testade Petter att föreläsa inför allmän publik för första gången..

Barometern - 26 sep 17 kl. 07:18

Nanne Bergstrand peppade sossarna

Att se målet innan kan ge ökad styrka. Det demonstrerade Nanne Bergstrand för nyfikna..

YLE - 02 sep 17 kl. 21:19

Kasper Hämäläinen skrek sig hes: Nu ska vi njuta en stund

Kasper Hämäläinen var inte bara trött i benen efter 1–0-segern över Island. Också stämbanden fick sig en törn under matchens gång. Hämäläinen hör vanligtvis inte till de mest högljudda spelarna på planen.

LV - 09 aug 17 kl. 12:20

Orienterare har hittat till Västervik

Just nu har Marsbäckens Vandrarhem och Camping blivit invaderat av ett 40-tal orienterare som är Peppade att träna i trakten..

ÖstersundsPosten - 22 jul 17 kl. 11:00

Trend att träna på resan: "Som att släppa rockkonsertbiljetter – alla vill boka"

För tolfte året i rad tar Gunilla Edin med sig träningslystna till värmen vid Medelhavet. Årets destination var Kreta i Grekland där fyra ledare var Peppade att ta emot nästan 80 personer fördelade på två veckor.
– Man laddar sina batterier och får ta hand om sig själv i en hel vecka, säger Gunilla Edin.

Dalarnas tidningar - 22 jul 17 kl. 10:02

Trend att träna på resan: "Nu är det som att släppa rockkonsertbiljetter – alla vill boka"

För tolfte året i rad tar Gunilla Edin med sig träningslystna till värmen vid Medelhavet. Årets destination var Kreta i Grekland där fyra ledare var Peppade att ta emot nästan 80 personer fördelade på två veckor.
– Man laddar sina batterier och får ta hand om sig själv i en hel vecka, säger Gunilla Edin.

DalaDemokraten - 22 jul 17 kl. 10:02

Trend att träna på resan: "Nu är det som att släppa rockkonsertbiljetter – alla vill boka"

För tolfte året i rad tar Gunilla Edin med sig träningslystna till värmen vid Medelhavet. Årets destination var Kreta i Grekland där fyra ledare var Peppade att ta emot nästan 80 personer fördelade på två veckor.
– Man laddar sina batterier och får ta hand om sig själv i en hel vecka, säger Gunilla Edin.

ÖstersundsPosten - 11 jul 17 kl. 10:00

Jessica Andersson om Diggiloo-premiären

Ännu en sommar med Diggiloo-turnén väntar. På onsdag är det premiär i Vänersborg och på fredag stannar gänget i Dalhalla.
Artisterna är Peppade inför starten.

Länstidningen i Jämtland - 11 jul 17 kl. 10:00

Jessica Andersson om Diggiloo-premiären

Ännu en sommar med Diggiloo-turnén väntar. På onsdag är det premiär i Vänersborg och på fredag stannar gänget i Dalhalla.
Artisterna är Peppade inför starten.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.