Penthouse

Thursday, 21 March, 08:15

Nyheter om Penthouse

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 09 feb 19 kl. 07:07

Kvarnen blev drömboende

Den klassiska industrifastigheten från 1905 förvandlades till bostäder tack vare designern som flyttade till stan. Överst i den gamla tegelbyggnaden ligger ett Penthouse som på mäklarspråk skulle beskrivas som: ”En känsla av New York – fast i Åtvidaberg”..

Expressen - 20 nov 18 kl. 18:31

Nya trenden för rika: Superlägenheter för över 100 miljoner kronor

Det byggs allt fler superlägenheter i Sverige – exklusiva våningar i hundramiljonersklassen för de allra rikaste.Mäklaren bakom de största affärerna är Niklas Berntzon.Nu har han en ny storaffär på gång.

DI - 02 nov 18 kl. 16:18

Manhattan-penthouse till salu för dryga halvmiljarden

650 nybyggda kvadratmeter i världens smalaste skyskrapa kostar 57 miljoner dollar – samtidigt som bostadsmarknaden är USA:s ekonomis stora frågetecken just nu..

Dagens PS - 15 sep 18 kl. 06:38

Stjärnmäklaren ruvar på ett hemligt projekt

Att träffa Niklas Berntzon är lite som att bli omkullvräkt av ett slagregn. Han är intensiv och extremt närvarande. Det är inte svårt att förstå att han anses vara Sveriges bästa mäklare just nu.

Realtid - 11 sep 18 kl. 11:57

Axxonen-bolag hotas av likvidation

Fastighets AB Handelskvinnan, som äger byggrätten till Biografen Penthouse, är nära en likvidation..

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 10:00

Mobilspelandet ökar allt mer

Allt fler spelar i mobilen Det är knappast en hemlighet att majoriteten idag är beroende av en smartphone. Vi använder våra mobiltelefoner till i princip allting idag. Tack vare mobilt bankid går det att smidigt legitimera sig i mobilen och vi kan bland annat bekräfta vår identitet hos myndigheter genom våra fingeravtryck i mobilen – något som var otänkbart för några år sedan.

Dagens PS - 17 apr 18 kl. 12:21

Penthouse-våning såld till rekordpris

Kvadratmeterpriset för lägenheten i Stockholm är cirka 235.000 kronor. Det här rapporterar Nyhetsbyrån Direkt och berättar att det är bostadsutvecklaren Oscar Properties som sålt den översta av lägenheterna i huset Innovationen, det östra och längst komna av de så kallade Norra Tornen i Hagastaden i Stockholm.

Realtid - 17 apr 18 kl. 15:24

Oscar properties säljer penthouse för 66 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt den överst lägenheten i skyskrapan Innovationen i Stockholm för 66 miljoner kronor. Takvåningen ligger i ett av de två så kallade Norra Tornen i Stockholm..

GöteborgsPosten - 20 dec 17 kl. 22:15

Första toppvåningen såld i Karlatornet

En fyra på 248 kvadratmeter på våning 70 var först ut att säljas i Karlatornet Penthouse..

Dagensanalys.se - 11 dec 17 kl. 12:33

Se upp med vad du publicerar på Facebook – Risken finns att du hamnar i finkan

Var försiktig med vad du lägger ut på sociala medier, du kan hamna i trubbel med lagen om du missköter dig. Alph Lukau fick en Rolls Royce Wraith och en Penthouse-lägenhet när han fyllde 42 år. Bilder på firandet publicerades på Lukaus Facebook-sida där han tackade “spiritual sons and precious daughter for the top class toy gift.

Expressen - 16 okt 17 kl. 11:59

Måns Zelmerlöw säljer sin lyxvåning – titta in i den här

Nu säljer artisten Måns Zelmerlöw, 31, sin lyxvåning mitt i Stockholm.Kungsholmens bästa Penthouse, enligt kändismäklaren Niklas Berntzon.För 10 miljoner får du vindsvåningen med takbjälkar, extraloft och enorm utsikt..

GöteborgsPosten - 10 aug 17 kl. 14:58

Penthouse i NY – med stuga på taket

Bostaden bjuder inte bara på en svårslagen utsikt över Manhattan i New York. Som bonus ingår en stuga på 30 kvadrat. En stuga som står på taket.

GöteborgsPosten - 10 aug 17 kl. 14:29

Penthouse våningen i NY – med stuga på taket

Bostaden bjuder inte bara på en svårslagen utsikt över Manhattan i New York. Som bonus ingår en stuga på 30 kvadrat. En stuga som står på taket.

DI - 17 apr 18 kl. 11:10

Oscar Properties säljer penthouse för rekordnotering

Bostadsutvecklaren Oscar Properties meddelar att man har sålt Penthouse-lägenheten i Norra Tornen för rekordnoteringen 66 miljoner kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Skånskan - 08 apr 17 kl. 11:50

Hundratals evakuerade efter nattklubbsbrand

Flera hundra nattklubbsgäster tvingades evakueras efter en brand i centrala Köpenhamn. ERWP.fif(0)Det var strax efter klockan tre natten mot lördagen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till nattklubben Penthouse i Nørregade.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 05:00

Dyraste lägenheten såld för 17,4 miljoner

Lund 17,4 miljoner. Så mycket kostade den stora taklägenheten i centrala Lund. Och visst fanns det köpare till bostadsrätten även för denna summa.

Dagens PS - 25 jan 17 kl. 07:00

Lyxlägenheter rena klickmonster

Enligt Di.se, som hänvisar till bostadssajten Hemnet, når svenskarnas bostadssurfande nya rekordnivåer. En lyxlägenhet på Östermalm i Stockholm fick hela 230.

The Local - 29 dec 16 kl. 12:18

In pictures: Step inside this historic Stockholm apartment

Houzz.se's Martina Strand looks inside the renovation of a Stockholm Penthouse with a weighty history..

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

Skånskan - 21 nov 16 kl. 21:18

Försenat byggprojekt väntar på klarsignal

Ystad Ystadbostäders försenade byggprojekt Grundström vid Syrénvägen väntar på klarsignal.
– Vi har fått kritik för att vi inte arbetar snabbt nog, men det finns omständigheter som vi inte rår över, säger Helén Nyquist, marknads- och kundansvarig på Ystadbostäder. ERWP.

Dagens PS - 17 nov 16 kl. 09:44

Dumpar priset på sin lyxvåning

I augusti berättade Dagens PS om Playboy-kungen Hugh Hefners klipp på sitt Playboy Mansion. Husköpet är det dyraste hittills i historien i Los Angeles. Vi har även berättat om när Skånes dyraste privatbostad såldes i höstas.

DI - 02 nov 16 kl. 07:17

Försäljningsrekord på Södermalm

Ett Penthouse på Södermalm har sålts för 200.000 kronor per kvadratmeter. Det är nytt försäljningsrekord, enligt Affärsvärlden..

SvD - 21 okt 16 kl. 12:27

Jättehack mot flera sexsajter – lösenord på vift

Flera hackare gör nu anspråk på att ha lyckats hacka nätverket Friend Finder Networks, där sajter för sexkontakter som Adult Friend Finder och Penthouse bland annat ingår, rapporterar IDG..

Skånskan - 20 okt 16 kl. 16:44

Nationen vill bidra till fler studieplatser

lund Med anledning av den akuta bristen på studieplatser för Lunds studenter, som studentkårerna uppmärksammade i veckan, har Lunds nation beslutat att öppna ett studiekafé.
Det har öppet varje dag i nationens Penthouse. Dessutom bjuds det på kaffe.

Affärsvärlden - 23 aug 16 kl. 07:16

Fredrik Eklund slår boprisrekord i finansdistriktet

Fastighetsmäklaren Fredrik Eklund har sålt ett Penthouse i New Yorks finansdistrikt som vida överstiger det gamla prisrekordet i området..

Affärsvärlden - 01 sep 16 kl. 15:11

Fredrik Eklund ordnar gratis boende i finansmannens lyxlya

Hedgefondförvaltaren Harsh Padia låter kändisparet Kanye West och Kim Kardashian bo gratis i sitt fashionabla Penthouse i New York. Svenske fastighetsmäklaren Fredrik Eklund sköter försäljningen och marknadsföringen för bostaden..

DI - 03 jul 16 kl. 11:00

Penthouse med vida vyer

Gärdet har blivit ett av Stockholms hetaste bostadsområden.Här bor pr-proffset Nina Philipson, entreprenören Karl Rosander och fyra barn i en etagevåning med full vy över hela grönområdet..

Posh24 - 16 okt 17 kl. 12:21

John Legend's nya video "Penthouse Floor" handlar om rasism och stereotyper

Se videon "Penthouse Floor" feat. Chance the Rapper här!
.

SvD - 05 maj 16 kl. 12:24

Flygbiljett för halv miljon – då ingår barnficka

Det sätts alltid nya rekord i luften. Nu erbjuder Etihad Airways världens dyraste flygbiljett. "The Residence" är som ett flygande Penthouse och kostar motsvarande drygt en halv miljon kronor.

Skånskan - 17 apr 16 kl. 14:00

Som att bläddra i en veckotidning

Recension BOK
Rädd att dö
Författare: Erica Jong
Översättning: Amanda Svensson
Förlag: NorstedtsErica Jong gjorde som bekant braksuccé med debutromanen Rädd att flyga 1973 när hon även myntade uttrycket ”det knapplösa knullet”. Kategoriseringen av den perfekta sexuella upplevelsen med någon man inte känner och inte har några band till. I senaste romanen Rädd att dö tar hon sig an det andra ämnet på skalan – förhållandet till döden.

DI - 17 mar 16 kl. 10:53

Kamp om lyxvåningsköpare

Continental Apartments uppges ha satt svenskt prisrekord i vintras när ett Penthouse på 418 kvadratmeter i Stockholm såldes för 104,5 Mkr. Nu ska lyxlägenhetskomplexet visas upp för pressen. Samtidigt lockar Norra Tornen med visning av sitt exklusiva byggprojekt.

Affärsvärlden - 05 okt 15 kl. 15:25

Världens dyraste hotellrum

När The Mark Hotel slog upp portarna till sitt nybyggda Penthouse fick gästerna lätta rejält på plånboken för att få lov att installera sig i världens dyraste hotellrum..

Expressen - 14 sep 15 kl. 13:33

Williams får ursäkt – efter nakenskandalen

22 år efter skandalen – nu får Vanessa Williams en ursäkt. Skönhetsdrottningen fick avgå som Miss America efter att nakenbilder publicerats på henne i Penthouse. – Å hela organisationens vägnar vill jag be om ursäkt till dig, säger tävlingens vd Sam Heskell..

Västerbottens Folkblad - 28 apr 17 kl. 10:59

Byggmark köper lyxigt penthouse

Jens Byggmarks skidkarriär är över – nu har han investerat i ett nytt lyxboende. Jens Byggmark har blivit med nytt boende. Ett Penthouse i Malagaområdet, Spanien.

DI - 13 maj 15 kl. 19:50

Penthousets pris: 65 miljoner

Om några månader är det byggstart för Stockholms högsta bostadshus, Norra Tornen. För 65 miljoner kronor kan man redan i dag köpa skyskrapans Penthouse högst upp på våningarna 31, 32 och taket..

DN - 23 apr 15 kl. 15:37

Här är den dyraste lägenheten i Sverige

Två öar inklusive bostad på Dalarö eller en lägenhet på Östermalm? Den dyraste privatbostaden i Sverige är nu till salu – ett Penthouse på Linnégatan som kostar 83 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 07 apr 15 kl. 14:35

Mediemogulens gamla lyxlya reas ut

Ett Penthouse, som tidigare ägts av den amerikanska tidningskungen William Randolph Hearst, har visat sig vara svårsålt. Nu sänks utgångspriset med 14 miljoner dollar..

Expressen - 12 mar 15 kl. 14:49

Här byggs Sveriges dyraste lägenhet

Snart börjar Sveriges dyraste lägenhet byggas. Knappt 500 kvadratmeter och utsikt över Stockholm ska byggas på Östermalm – för 83 miljoner kronor. – Det är mycket ovanligt med Penthouse i Stockholms innerstad.

Affärsvärlden - 23 feb 15 kl. 09:48

New Yorks dyraste hem snart till salu

Ett Penthouse längst upp i före detta Sony-skrapan på Madison Avenue i New York är på väg att läggas ut till försäljning till det högsta utgångspriset i historien, rapporterar New York Daily News..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.