Pensionera

Wednesday, 20 January, 11:01

Nyheter om Pensionera

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen Dina Pengar - 05 sep 20 kl. 09:31

10 bästa råden: Så går du i pension tidigt – med bra liv

Gå i pension tidigt utan att tvingas leva som en kyrkråtta?Det är möjligt även om man inte är mångmiljonär.Men det kräver att man är lite om sig och kring sig, och lägger upp en smart pensionsplan.

Expressen - 13 jul 20 kl. 19:29

Beskedet: Byter namn efter 88 år

Washington Redskins byter namn.Det meddelade NFL-klubben under måndagen.I dag meddelar vi att vi kommer Pensionera Redskins-namnet och loggan när vår granskning är klar”, skriver Washington Redskins i ett pressmeddelande..

DN - 07 jul 20 kl. 05:27

Pensionera dig smart – det behöver du veta om din pension

Har du tankar på att gå i pension om några år – eller har långt kvar, men vill veta att du kommer ha pengar att röra dig med?.

GöteborgsPosten - 24 maj 20 kl. 12:00

Partyprinsessa som bygger broar mellan människor och länder

Chefen på Svenska Institutet i Paris fyller 65 år – men Ewa Kumlin tänker inte Pensionera sig..

DN - 18 maj 20 kl. 13:33

Pensionera alla över 60 år”

Skulle ge jobb till unga i krisen..

Kristianstadsbladet - 13 maj 20 kl. 05:00

Rosita tog över Klingheims: ”Jag kunde ju ingenting om handel”

Hur kan man inte vara nyfiken på livet? Rosita Klingheim älskar att lära sig nytt och har gjort fyra försök att Pensionera sig utan att lyckas. Bara för att det är så roligt att jobba..

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 20 kl. 16:55

Brady överens med Tampa Bay

Tom Brady, 42, lämnar inte New England Patriots efter 20 år för att Pensionera sig från NFL. I stället ska han spela vidare i Tampa Bay Buccaneers. Enligt NFL:s webbplats och tv-kanal är den sexfaldige Super Bowl-vinnaren och stjärnquarterbacken överens.

GöteborgsPosten - 18 mar 20 kl. 16:56

Brady överens med Tampa Bay

Tom Brady, 42, lämnar inte New England Patriots efter 20 år för att Pensionera sig från NFL. I stället ska han spela vidare i Tampa Bay Buccaneers..

Sydsvenskan - 25 feb 20 kl. 09:00

Här är doktorn som inte tänker pensionera sig

Ingrid Blennow fortsätter arbeta vid 83 års ålder..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 20 kl. 09:00

Här är doktorn som inte tänker pensionera sig

Ingrid Blennow fortsätter arbeta vid 83 års ålder..

ÖstersundsPosten - 16 feb 20 kl. 12:00

Torben Sundqvist brinner för Östersunds Teaterverkstad – men nu efterlyser han en efterträdare

I sommar fyller Torben Sundqvist från Ås 67 år. Han har inga planer på att Pensionera sig från....

Skånskan - 31 jan 20 kl. 13:29

Så påverkas svenskar av brexit

I dag lämnar Storbritannien EU och går in i en övergångsperiod som sträcker sig året ut. Detta bör du som reser till landet känna till. Svenska resenärer till Storbritannien behöver ha ett giltigt pass eller nationellt ID-kort för att kunna resa in i landet.

SVT - 27 jan 20 kl. 14:29

Kobe Bryants nummer pensioneras av konkurrenten

Efter den tragiska helikopterolyckan där basketlegendaren Kobe Bryant och hans dotter Gianna var två av totalt nio dödsfall under söndagen har flera initiativ tagits runt ligan NBA. Dallas Mavericks meddelade under samma dag att de kommer att Pensionera nummer 24, som var Bryants nummer. – Ingen kommer någonsin bära 24:an igen, säger Dallas ägare, Mark Cuban till NBA.

Skånskan - 26 jan 20 kl. 12:00

Kjell Åberg anar ljuset redan nu

Reportage Under senhösten har Kjell Åberg lagt tusen plattor, hjälpt dottern att anlägga trädgård i Spanien och högtryckstvättat mängder med växtbrätten. Men att göra-listan på i plantskolan för trädgårdsmästaren är långt ifrån avklarad, även om tempot är aningen nedskruvat på vintern.Trädgårdstips för januariKrukväxterna behöver tas om hand.

GöteborgsPosten - 06 jan 20 kl. 12:00

Wold fortsätter opponera sig i stället för att pensionera sig

"Jag har aldrig trott på auktoriteter, jag saknar den genen"..

Expressen - 27 dec 19 kl. 11:08

Stina Dabrowskis tårar efter återföreningen med maken

Stina Dabrowski bad världskända personer som Nelson Mandela och Margaret Thatcher att hoppa – och blev en av Sveriges största tv-stjärnor genom alla tider.Mitt under framgångsåren valde hon och maken Kjell att skilja sig – men flera år senare hittade de tillbaka till varandra i hemlighet.Hon hyllade honom i ett tårfyllt tal på Kristallengalan och i dag är den 69-åriga programledaren lyckligare än någonsin.

DN - 07 dec 19 kl. 06:00

Dags för Frankrike att pensionera revolutionen

Facket protesterar mot president Macrons försök att skapa ett rimligt pensionssystem..

Expressen - 03 dec 19 kl. 18:22

Nanne öppnar för Kalmar-comeback

Rasmus Elm vill ha tillbaka Nanne Bergstrand i Kalmar FF.Och den tidigare huvudtränaren själv är öppen för att återvända till Guldfågeln arena.– Det känns för tidigt att Pensionera sig när man är 63, säger han till Barometern.

Expressen - 24 nov 19 kl. 17:56

Pensionera dig vid 69 – och få 11 000 kronor mer

Om du vill ha en hög pension gäller det att satsa på rätt yrke och jobba länge.Pensionsmyndigheten har tittat på pensionsutfallet för Sveriges 20 vanligaste yrken - och statistiken talar sitt tydliga språk.Företagssäljare och civilingenjörsyrken inom elektroteknik väntas ge högst pension räknat i kronor.

Skånskan - 30 okt 19 kl. 20:30

Han vill ha mer religion i kyrkan

RÖJNING. Gunnar Hyltén-Cavallius, Pensionerad präst, tycker att utvecklingen har gått åt fel håll i Svenska kyrkan, För mycket aktivism, för lite om tro. När han röjde hemma på vinden gjorde han ett fynd som han tycker berättar om vad det var som hände.

Skånskan - 11 okt 19 kl. 07:00

Halvhjärtat och tafatt

Film
Gemini Man
Regi: Ang Lee
I rollerna: Will Smith, Mary Elisabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Ralph Brown med flera.
ppUppburne regissören Ang Lee och Jerry Bruckheimer, ofta rutinmässigt utskälld demonproducent, har slagit sina påsar ihop och skapat en actionrulle i ett ”revolutionerande digitalt format”. Kan tänka mig att inte överdrivet många såg detta komma.

Expressen - 29 sep 19 kl. 11:41

Därför syns han inte i tv-rutan under VM

DOHA. Friidrotts-VM är tillbaka i SVT. Men Anders Gärderud saknas i rutan efter att ha valt att Pensionera sig tidigare i år.

DI - 02 sep 19 kl. 14:51

96-årige affärsmannen skulle jobba till 100 – nu överväger han pension

Fastighetsinvesteraren Olav Thon hade som plan att jobba tills han fyller 100 år, men med fyra år kvar till jubileet överväger nu 96-åringen att Pensionera sig något tidigare..

Blekinge Läns tidning - 29 aug 19 kl. 03:00

Gun-Britt Andreasson är ständigt på väg

Gun-Britt Andreasson känner landsbygden norr om Rödeby som sin egen ficka. Och när det var dags att Pensionera sig efter 46 år som lantbrevbärare bytte hon till ett ännu morgontidigare jobb. – Ni må tro att jag får uppleva fantastiska soluppgångar, säger den 70-årsjubilerande tidningsbäraren..

Expressen - 10 aug 19 kl. 09:00

Lasse Holms livsvändning efter svåra tiden – vägrar pensionera sig

75 år fyllda men ingen tanke på att gå i pension.Lasse Holm lever livets glada dagar och älskar sitt arbete, men innan han tog sig dit han är i dag var han tvungen att nå botten.– Jag sov för lite, jag rökte för mycket, festade lite för mycket, jobbade jämt och det har alltid ett pris.

Expressen - 09 aug 19 kl. 10:21

Solparadisen där du lever gott på din pension

Går du i tankarna om att lämna Sverige och Pensionera dig utomlands?Du får inte bara behålla mer av din pension i andra länder – nya människor, sol och annan kultur kan locka dig på ålderns höst.Här jämför vi de populäraste pensionsparadisen – kolla vilket land som får högst totalpoäng!.

Sydöstran - 28 jul 19 kl. 14:00

Fiskförsäljare med flakmoped

I nästan 90 års tid bodde han i sitt föräldrahem vid Dackehall i Ettebro, längs gamla vägen mot Hasselstad. Inte förrän fram mot 80-årsdagen 1985 tyckte Werner Håkansson, i folkmun känd som ”Silla-Werner”, att det var dags att Pensionera sig som fiskhandlare..

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 13:17

Peter Crouch avslutar karriären

Den tidigare engelska landslagsmannen Peter Crouch lägger skorna på hyllan. Det meddelar 38-åringen på sitt Twitterkonto. "Efter mycket övervägande under sommaren har jag beslutat att Pensionera mig från fotbollen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 13:17

Peter Crouch avslutar karriären

Den tidigare engelska landslagsmannen Peter Crouch lägger skorna på hyllan. Det meddelar 38-åringen på sitt Twitterkonto. "Efter mycket övervägande under sommaren har jag beslutat att Pensionera mig från fotbollen.

Skånskan - 06 jul 19 kl. 20:30

Många år med luft under vingarna

VETERAN. Han har varit ordförande för Sjöbo Flygklubb i 35 år. I sommar är Bengt Olle Nilsson med och organiserar den skogsbrandövervakning som nu börjar utföras i Skåne av frivilliga krafter.

Expressen - 16 jun 19 kl. 07:00

Kikki Danielssons kamp – har inte råd att gå i pension

Det har gått 40 år sedan hon tävlade i Melodifestivalen första gången.Sedan dess har Kikki Danielsson gått och blivit en av våra mest folkkära artister – och än har hon inga planer på att Pensionera sig.– Det skulle jag inte ha råd med.

Expressen - 02 jun 19 kl. 13:00

Varningen: Se upp för pensionssmällen

Tjänstepensionen kan bli en obehaglig ekonomisk skattesmäll för den som fortsätter att jobba efter 65 år.Den förvalda utbetalningsmånaden kan ”lura” folk att Pensionera sig för tidigt.De två varningarna kommer från statliga Pensionsmyndigheten.

PrivataAffärer - 10 maj 19 kl. 10:57

Så gör du för att INTE gå i pension

Många är förstrött intresserade av pensioneringen, ända tills den står för dörren, så att säga. Och då gäller det att göra allt rätt, för när en tjänstepension börjat utbetalas går den inte att stoppa. Stor flexibilitet Pensionsmyndigheten behöver du dock inte berätta någonting för.

SVT - 04 maj 19 kl. 14:46

Leksands ordförande: Forsbergs tröjnummer pensioneras

Leksands Tobias Forsberg berättar för första gången om hur hans liv har förändrats efter den allvarliga skadan. Nu vill Leksands IF hedra honom genom att Pensionera hans tröjnummer, 19, samt starta en insamling för att stötta Tobias rehabilitering och framtid. – Vi är beredda att göra mycket för honom, säger Leksands ordförande Åke Norström till SVT Sport..

Sydsvenskan - 03 maj 19 kl. 07:50

”Jag är 67 men min agent tror att jag är 30”

När Whitesnake spelade i Sverige 2016 aviserades det som en del i deras avskedsturné. Men nu är bandet tillbaka, med en knäopererad David Coverdale i spetsen. – Jag har försökt Pensionera mig fler gånger än Frank Sinatra, säger sångaren till TT.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 19 kl. 07:50

”Jag är 67 men min agent tror att jag är 30”

När Whitesnake spelade i Sverige 2016 aviserades det som en del i deras avskedsturné. Men nu är bandet tillbaka, med en knäopererad David Coverdale i spetsen. – Jag har försökt Pensionera mig fler gånger än Frank Sinatra, säger sångaren till TT.

GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 07:50

"Jag är 67 men min agent tror att jag är 30"

När Whitesnake spelade i Sverige 2016 aviserades det som en del i deras avskedsturné. Jag har försökt Pensionera mig fler gånger än Frank Sinatra, säger sångaren till TT..

GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 07:50

"Jag är 67 men min agent tror att jag är 30"

När Whitesnake spelade i Sverige 2016 aviserades det som en del i deras avskedsturné. Jag har försökt Pensionera mig fler gånger än Frank Sinatra, säger sångaren till TT..

Expressen - 22 apr 19 kl. 12:06

Janne Josefssons rädsla – för att pensionera sig

I sin nya programserie följer Janne Josefsson, 66, upp några av alla reportage han har gjort under sina 30 år på tv.Men det är långt ifrån alla som är glada att återse den grävande journalisten.– Jag har granskat människor som säger att de hatar mig.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.