Paula Bieler

Saturday, 18 August, 06:46

Nyheter om Paula Bieler

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 25 apr 18 kl. 16:23

SD begär att regeringens lagförslag om flyktingamnesti återförvisas

Sverigedemokraterna kan – om de får stöd av M –  stoppa lagen om ensamkommande, skriver de i ett pressmeddelande. – Vi har krävt att KU ser över hela ärendets beredning, säger SD:s migrationspolitiska talesperson Paula Bieler. .

SVT - 03 jul 18 kl. 22:22

Debatt om Sveriges framtid i EU

Mer EU eller Sverige ut ur EU? Det var frågan som diskuterades mellan Liberalernas Jan Björklund och Sverigedemokraternas Paula Bieler i Aktuellt i Almedalen under tisdagskvällen..

Expressen - 05 jun 18 kl. 11:14

Heberleins attack på PK-glassen – en smak i tiden

Både Ann Heberlein (M) och Paula Bieler (SD) manar till bojkott av glassmärket Ben & Jerry's efter företagets kampanj för ensamkommande unga från Afghanistan.Jens Liljestrand ser den svindyra lyxglassen gå från statussymbol till politisk markör..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 18 kl. 07:00

Nationalismen i Sverige har många ansikten

SD:s profilnamn Paula Bieler är en måltavla för nazisternas judehat..

SmålandsPosten - 06 jul 18 kl. 11:59

LO:s ordförande: ”Jag kan inte sitta i en myssoffa med en Sverigedemokrat”

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson drog till sig viss uppmärksamhet under Almedalsveckan när han vägrade att delta i en panel tillsammans med riksdagsledamoten Paula Bieler (SD). – Jag kan inte sitta i en myssoffa med en Sverigedemokrat och prata om Jonas Sjöstedt, säger han till Smålandsposten..

Barometern - 27 maj 18 kl. 16:22

SD höll föredrag om migrationen

På söndagen gästade Sverigedemokraternas Paula Bieler Oskarshamn för att hålla i en föreläsning om migrationspolitik..

DN - 02 mar 18 kl. 17:17

”Alliansen har valt Centerns migrationspolitik”

REPLIK DN DEBATT 28/2. Av beskedet från Alliansens fyra partiledare framgår att det är Centerpartiets drömmar som vunnit, och att en röst på Alliansen ger en snabb återgång till oansvarig, svagt reglerad invandringspolitik, skriver Jimmie Åkesson (SD) och Paula Bieler (SD)..

Expressen - 13 feb 18 kl. 17:33

SD-toppen vill starta skolor i Syrien – med svenska lärare

Sverigedemokraterna vill öppna skolor i Syrien och Somalia – med svenska lärare – och ge återvandringsstöd under minst ett år. – Vi måste bli bättre på att erbjuda reella möjligheter att återvända, säger partiets migrationspolitiska talesperson Paula Bieler, veckans huvudgäst i Expressens politikmagasin "Bara Politik". – SD:s förslag är oseriösa, hävdar migrationsminister Heléne Fritzon (S).

UNT - 22 mar 18 kl. 21:21

Alm vann maktkampen klart

Simon Alm och inte Paula Bieler blir ny ordförande för Sverigedemokraterna Uppland..

NSD - 06 mar 18 kl. 16:55

"Ingenting jag skulle tala högt om"

SD-toppen Paula Bieler bjöd med Eric Palmqvist till Riga – och uppmanade honom att hålla tyst..

Expressen - 06 dec 17 kl. 17:26

Vår invandringspolitik minskar vårdkostnaden

SD:s Paula Bieler svarar på vårdkritiken från S-politikerna Erika Ullberg och Åsa Westlund:Vi satsar drygt 3,5 miljarder mer än regeringen på hälso, sjukvård och socialomsorg. Dessutom presenterar vi konkreta förslag till förbättringar både för patienterna och för de anställda inom vården..

SVT Debatt - 29 dec 17 kl. 07:00

”Stoppa tvångskvoteringen i föräldraförsäkringen”

”Alltför ofta hör vi att barn beskrivs som kvinnofällor precis som att det skulle vara ett straff att spendera tid med sina egna barn. Föräldrarna vet bäst sina barns unika behov och hur de bäst får familjelivet att gå ihop, det vet inte vi politiker”, skriver Julia Kronlid och Paula Bieler från Sverigedemokraterna om den nya utredningen av föräldraförsäkringen..

GöteborgsPosten - 30 nov 17 kl. 16:46

Uppgörelsen mellan S och MP får konsekvenser

Uppgörelsen mellan S och MP angående de så kallade ensamkommande reser en rad frågetecken. Ett av dem är hur de cirka 9 000 gymnasieplatser som nu krävs ska finansieras, skriver Dennis Dioukarev (SD) och Paula Bieler (SD)..

Expressen - 26 nov 17 kl. 18:50

SD-topparna satt på första raden – ingen ingrep

Flera ledande företrädare för Sverigedemokraterna satt på främre raden under Martin Strids uttalande om att muslimer inte fullt ut är människor. Ändå fick han inget mothugg och ingen ingrep för att stoppa honom under anförandet. – Jag reagerade men jag hade inte uppfattat helheten av det, säger Paula Bieler.

SVT - 27 nov 17 kl. 17:42

Paula Bieler (SD) om regeringens beslut: ”Det är en förlust för Sverige”

Sverigedemokraterna kritiska till regeringens förslag om att ensamkommande får stanna.

SVT - 08 nov 17 kl. 09:32

Spottade mot Sverigedemokraternas Paula Bieler

Politikern vittnar om hot och trakasserier.

DI - 13 nov 17 kl. 17:48

SD föreslår moratorium

SD föreslår ett tidsbegränsat stopp för reglerna som gör att utländska arbetstagare kan utvisas på grund av småmissar som arbetsgivaren gjort. "Alla partier är överens om att så som lagen tolkas i dag så får det orimliga konsekvenser både för arbetstagaren och för företaget", säger Paula Bieler, Sverigedemokraternas ledamot i socialförsäkringsutskottet..

SVT - 26 okt 17 kl. 23:15

SD sågar Moderaternas nya migrationspolitik

Moderaternas nya hårdare linje i migrationspolitiken sågas av Sverigedemokraterna och döms ut som ”naiv” och kortsiktig. – Man vill fortfarande inte se kopplingen mellan ett allt för stort mottagande och ett fortsatt byggande av utanförskap, sa Paula Bieler, talesperson i migrationsfrågor för Sverigedemokraterna i Aktuellt under torsdagskvällen..

SVT - 24 jul 17 kl. 18:03

Flera toppolitiker utesluter inte misstroendevotum

Paula Bieler (SD) vill förklara misstroendevotum mot Stefan Löfven.

UNT - 13 mar 18 kl. 20:00

Paula Bieler (SD) lägger locket på

En stor grupp SD-medlemmar lyfter fram Paula Bieler som ordförandekandidat..

DN - 13 sep 17 kl. 10:00

SD väcker misstroende mot statsminister Stefan Löfven

Sverigedemokraterna väckte på onsdagen misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S). Misstroendeförklaringen lades fram i samband med den migrationspolitiska debatten i riksdagen av talespersonen Paula Bieler som också sitter i partiledningen..

Expressen - 24 jul 17 kl. 22:54

Åkesson välkommen på Löfvens nya krismöte

Statsminister Stefan Löfven har bjudit in samtliga partiledare till ett krismöte på tisdagen efter it-skandalen på Transportstyrelsen.Det innebär att även Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson får komma dit. Efter terrordådet på Drottninggatan i april blev han portad från ett stormöte.

SR - 13 sep 17 kl. 10:25

SD lämnar in misstroendeförklaring mot Löfven

Sverigedemokraterna lägger idag ett misstroendevotum i Riksdagen mot statsminister Stefan Löfven med anledning av regeringens hantering av it-skandalen vid Transportstyrelsen. Alldeles nyss sa sverigedemokraten Paula Bieler att den läggs fram i slutet av den debatt om ensamkommande flyktingar som just nu pågår riksdagen. Video: Transportstyrelsens it-skandal.

Sydsvenskan - 13 sep 17 kl. 10:24

SD kan inte räkna med stöd för misstroende

Sverigedemokraterna kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S). De kan inte räkna med stöd från Alliansen. Sverigedemokraterna riktar misstroende mot Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband.

BT - 13 sep 17 kl. 10:24

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn. - I slutet av denna debatt kommer jag att begära det, säger Bieler.(TT).

Dagens PS - 13 sep 17 kl. 12:12

JUST NU: SD riktar misstroende mot Löfven

Omröstning redan på fredag. Så ställer sig Alliansen till misstroendeförklaringen. Under onsdagens migrationspolitiska debatt i riksdagen meddelade Sverigedemokraternas talesperson i migrationsfrågor, Paula Bieler (SD), att partiet kommer att begära en omröstning om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S).

DN - 13 sep 17 kl. 12:37

Här väcker SD missförtroende mot Löfven

Skandalen inom Transportstyrelsen gör att SD väcker missförtroende mot statsminister Stefan Löfven. Här lämnar migrationspolitiska talespersonen Paula Bieler över papperna i Riksdagen..

Sydsvenskan - 13 sep 17 kl. 10:24

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn. – I slutet av denna debatt kommer jag att begära det, sä.

UNT - 13 sep 17 kl. 10:24

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn..

BT - 13 sep 17 kl. 10:29

SD riktar misstroende mot Löfven

Sverigedemokraternas kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband med debatten i riksdagen om ensamkommande barn..

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 17 kl. 10:24

SD kan inte räkna med stöd för misstroende

Sverigedemokraterna kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S). De kan inte räkna med stöd från Alliansen. Sverigedemokraterna riktar misstroende mot Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband.

Expressen - 24 jul 17 kl. 17:25

Sverigedemokraterna överväger misstroendevotum mot Löfven

Sverigedemokraterna kritiserar statsminister Stefan Löfven och de ansvariga ministrarna i it-skandalen. SD menar att både infrastrukminister Anna Johansson och inrikesminister Anders Ygeman måste gå.– Om statsministern inte kommer fram till att de här ministrarna måste lämna sina poster, och därmed möblera om i samband med regeringsförklaringen, då kommer vi att rikta misstroendevotum inte bara mot de ansvariga ministrarna utan även mot statsministern, säger Paula Bieler.

Västerbottens Folkblad - 06 jun 17 kl. 20:00

”Hur smart är egentligen Anna Kinberg Batra?”

SVT:s Agenda lät Paula Bieler (SD) spela schack i förra söndagens program. Det fingerade schackpartiet skulle dramatiskt visa att Åkessons gäng varken tänker låta Stefan Löfven eller Anna Kinberg Batra bli statsminister efter valet 2018. SD kräver inflytande över regeringsbildningen.

Expressen - 03 jun 17 kl. 18:48

Åkessons olika turer för att stötta Kinberg Batra

Turerna har varit många kring Sverigedemokraterna och deras samtal för att stötta Anna Kinberg Batra som statsministerkandidat.Jimmie Åkesson har gång på gång tidigare sagt att han kräver samtal med moderatledaren för att göra det – men i helgen kom en vändning.– Det vore märkligt om vi aktivt skulle rösta ja till en kandidat om vi inte har några som helst garantier för att den politik som kommer bedrivas av den regeringen går i vår riktning, säger Paula Bieler, partistyrelseledamot.

Expressen - 24 nov 17 kl. 17:20

Paula Bieler: Asylboendena har för hög standard

Har man fått ett utvisningsbeslut ska man inte få röra sig fritt i Sverige. Det säger Paula Bieler (SD), partiets migrationspolitiska talesperson, som också menar att många av våra asylboenden har för hög standard. – Sen får man se över om man ska ha olika former av förvarsplatser för de som fått utvisningsbesked och de som utfört kriminella handlingar, säger hon.

Expressen - 12 apr 17 kl. 18:57

MP-politikern i bråk med SD-toppen

Här anklagar MP-riksdagsledamoten Annika Hirvonen Falk Sverigedemokraterna för att vara ett "könsseparatistiskt" parti – och könsbråket är ett faktum. – De tror att män är en typ av människor, och kvinnor en annan, säger hon i Expressens "Bara Politik – med Niklas Svensson". – Det är lögner!

Expressen - 19 nov 17 kl. 06:26

Paula Bielers mål: Ta över efter Åkesson

 SD-toppen Paula Bieler jagar LO-kvinnornas röster och siktar högt, kanske mot den absoluta partitoppen, om Jimmie Åkesson lämnar. – Den dag han kliver av så beror det helt på hur läget är då, vilka personer som finns.Expressen träffade SD-ledamoten för en längre intervju om SD:s egna #metoo-skandal, utbrändheten, de interna maktstriderna, hatet från nazisterna och aborthotet: "Man borde göra en abort i efterhand på dig"..

Expressen - 01 dec 17 kl. 00:01

Paula Bieler slår tillbaka mot Wighs SD-kritik

I september gick riksdagsledamoten Hanna Wigh ut och berättade att hon utsatts för ett sexuellt övergrepp av en SD-riksdagsledamot. I kvällens SVT Opinion kritiserade hon partiets hantering. – Det har varit en konstant smutskastning, det är ständigt pågående, säger hon i programmet.

SVT - 26 nov 17 kl. 21:10

Paula Bieler (SD): Ett sätt att visa hur vi resonerar

Paula Bieler (SD): Ett sätt att visa hur vi resonerar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.