Paula Bieler

Monday, 25 March, 22:55

Nyheter om Paula Bieler

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 17 jan 19 kl. 22:32

Paula Bieler (SD): Se över möjligheterna till familjeåterförening i hemlandet

Att återinföra rätten till familjeåterförening är fel väg att gå, menar Paula Bieler, migrationspolitisk talesperson för Sverigedemokraterna, som i torsdagens Aktuellt debatterade med Centerpartiets migrationspolitiska talesperson Johanna Jönsson..

Sydsvenskan - 13 dec 18 kl. 21:31

SD: Fel att spara på Migrationsverket

Sverigedemokraterna kritiserar de besparingar som Moderaterna och Kristdemokraterna gör på migrationsområdet i den budget som har klubbats av riksdagen – med SD:s stöd. Partiets migrationspolitiska talesperson Paula Bieler skriver tillsammans med två pa.

SVT - 10 dec 18 kl. 22:32

Paula Bieler (SD): Ramverket är fullt av motsägelser

Rasmus Ling (MP) och Paula Bieler (SD) debatterade FN:s migrationspakt i måndagens Aktuellt. – I en tid när över 60 miljoner människor är på flykt världen över och gästarbetare är utsatta och det finns andra utsatta människor så är det hoppfult och glädjande att en stor majoritet av världens länder enas i en viljeriktning och förbättrar situationen för människor, sade Rasmus Ling (MP)..

Expressen - 24 aug 18 kl. 21:43

SD-linjen – förbjuda dubbla medborgskap

SD vill förbjuda dubbla medborgskap. Efter att förslaget nu har uppmärksammats på nytt beskriver civilminister Ardalan Shekarabi (S) förslaget som en "jättebomb". –  Som grundprincip menar vi att man har medborgarskap i en stat där man har sin lojalitet och sin nationella identitet, säger Paula Bieler, migrationspolitisk talesperson i SD, till Aftonbladet.

SVT - 25 sep 18 kl. 13:24

Flera partier fortsatt kritiska till gymnasielag

Den nya gymnasielagen som trädde i kraft den 1 juli 2018 får grönt ljus. Men flera partier är fortsatt kritiska däribland Sverigedemokraterna som vill riva upp lagen. – Gymnasieutbildningar är inte en plats för vuxna som missbrukar vårt regelverk, säger Paula Bieler (SD)..

DN - 25 aug 18 kl. 21:03

Paula Bieler: Jag fick bara frågor om dubbelt medborgarskap generellt

Sverigedemokraternas motstånd mot dubbelt medborgarskap har aktualiserats efter ett reportage i Helsingin Sanomat. Att medborgare i både Sverige och Finland undantas från principen är inget nytt, enligt partiet. .

DN - 25 aug 18 kl. 21:03

Paula Bieler: Jag fick bara frågor om dubbelt medborgarskap generellt

Sverigedemokraternas motstånd mot dubbelt medborgarskap har aktualiserats efter ett reportage i Helsingin Sanomat. Att medborgare i både Sverige och Finland undantas från principen är inget nytt, enligt partiet. .

Expressen - 02 sep 18 kl. 06:55

Tre frispråkiga gäster i kvällens ”Bara Politik”

På söndagskvällen är det dags för ett nytt avsnitt av Expressens politikmagasin ”Bara Politik”.På plats: KD:s riksdagskandidat Sara Skyttedal, SD:s migrationspolitiska talesperson Paula Bieler och V:s riksdagsledamot Amineh Kakabaveh. – Nu är det en vecka kvar till valet, och det märks.

Blekinge Läns tidning - 24 aug 18 kl. 07:42

SD-profil talar på Stortorget

Paula Bieler, SD:s migrationspolitiske talesperson, gästar på lördagen Sölvesborg.

Sydöstran - 25 aug 18 kl. 16:14

Toppnamn från SD talade på Stortorget

Allt från Feministiskt initiativ till Socialdemokraterna och Landsbygdspartiet intog Stortorget under lördagen. En av Sverigedemokraternas toppnamn, Paula Bieler, lockade ett 50-tal lyssnare under lunchtimmen..

Sydsvenskan - 07 jul 18 kl. 07:00

Nationalismen i Sverige har många ansikten

SD:s profilnamn Paula Bieler är en måltavla för nazisternas judehat..

Expressen - 15 jul 18 kl. 00:57

”En otjänst att säga att aborter är oproblematiska”

Debatten om att Sverigedemokraterna vill sänka abortgränsen har blossat upp igen. Paula Bieler, SD:s jämställdhetspolitiska talesperson, säger i en intervju med Dagens Nyheter att frågan mår bra av att diskuteras.– Jag tror att man gör både kvinnor och samhället en otjänst när man säger att aborter är helt oproblematiska, säger Bieler.

Expressen - 25 apr 18 kl. 16:23

SD begär att regeringens lagförslag om flyktingamnesti återförvisas

Sverigedemokraterna kan – om de får stöd av M –  stoppa lagen om ensamkommande, skriver de i ett pressmeddelande. – Vi har krävt att KU ser över hela ärendets beredning, säger SD:s migrationspolitiska talesperson Paula Bieler. .

SVT - 03 jul 18 kl. 22:22

Debatt om Sveriges framtid i EU

Mer EU eller Sverige ut ur EU? Det var frågan som diskuterades mellan Liberalernas Jan Björklund och Sverigedemokraternas Paula Bieler i Aktuellt i Almedalen under tisdagskvällen..

Expressen - 05 jun 18 kl. 11:14

Heberleins attack på PK-glassen – en smak i tiden

Både Ann Heberlein (M) och Paula Bieler (SD) manar till bojkott av glassmärket Ben & Jerry's efter företagets kampanj för ensamkommande unga från Afghanistan.Jens Liljestrand ser den svindyra lyxglassen gå från statussymbol till politisk markör..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 18 kl. 07:00

Nationalismen i Sverige har många ansikten

SD:s profilnamn Paula Bieler är en måltavla för nazisternas judehat..

SmålandsPosten - 06 jul 18 kl. 11:59

LO:s ordförande: ”Jag kan inte sitta i en myssoffa med en Sverigedemokrat”

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson drog till sig viss uppmärksamhet under Almedalsveckan när han vägrade att delta i en panel tillsammans med riksdagsledamoten Paula Bieler (SD). – Jag kan inte sitta i en myssoffa med en Sverigedemokrat och prata om Jonas Sjöstedt, säger han till Smålandsposten..

Barometern - 27 maj 18 kl. 16:22

SD höll föredrag om migrationen

På söndagen gästade Sverigedemokraternas Paula Bieler Oskarshamn för att hålla i en föreläsning om migrationspolitik..

DN - 02 mar 18 kl. 17:17

”Alliansen har valt Centerns migrationspolitik”

REPLIK DN DEBATT 28/2. Av beskedet från Alliansens fyra partiledare framgår att det är Centerpartiets drömmar som vunnit, och att en röst på Alliansen ger en snabb återgång till oansvarig, svagt reglerad invandringspolitik, skriver Jimmie Åkesson (SD) och Paula Bieler (SD)..

Expressen - 13 feb 18 kl. 17:33

SD-toppen vill starta skolor i Syrien – med svenska lärare

Sverigedemokraterna vill öppna skolor i Syrien och Somalia – med svenska lärare – och ge återvandringsstöd under minst ett år. – Vi måste bli bättre på att erbjuda reella möjligheter att återvända, säger partiets migrationspolitiska talesperson Paula Bieler, veckans huvudgäst i Expressens politikmagasin "Bara Politik". – SD:s förslag är oseriösa, hävdar migrationsminister Heléne Fritzon (S).

UNT - 22 mar 18 kl. 21:21

Alm vann maktkampen klart

Simon Alm och inte Paula Bieler blir ny ordförande för Sverigedemokraterna Uppland..

NSD - 06 mar 18 kl. 16:55

"Ingenting jag skulle tala högt om"

SD-toppen Paula Bieler bjöd med Eric Palmqvist till Riga – och uppmanade honom att hålla tyst..

Expressen - 02 sep 18 kl. 19:25

SD:s Paula Bieler frågas ut i ”Bara Politik”

Sverigedemokraternas migrationspolitiska talesperson Paula Bieler är en av tre gäster i kvällens ”Bara Politik” i Expressen TV.Under programmet frågas hon ut om SD:s krav för att släppa fram Kristersson eller Löfven, om Expressens nazistavslöjanden och abortfrågan..

Sydöstran - 24 aug 18 kl. 08:38

Paula Bieler till Sölvesborg

På lördag besöker Paula Bieler, Sverigedemokraternas migrationspolitiska talesperson, Sölvesborg..

Expressen - 06 dec 17 kl. 17:26

Vår invandringspolitik minskar vårdkostnaden

SD:s Paula Bieler svarar på vårdkritiken från S-politikerna Erika Ullberg och Åsa Westlund:Vi satsar drygt 3,5 miljarder mer än regeringen på hälso, sjukvård och socialomsorg. Dessutom presenterar vi konkreta förslag till förbättringar både för patienterna och för de anställda inom vården..

SVT Debatt - 29 dec 17 kl. 07:00

”Stoppa tvångskvoteringen i föräldraförsäkringen”

”Alltför ofta hör vi att barn beskrivs som kvinnofällor precis som att det skulle vara ett straff att spendera tid med sina egna barn. Föräldrarna vet bäst sina barns unika behov och hur de bäst får familjelivet att gå ihop, det vet inte vi politiker”, skriver Julia Kronlid och Paula Bieler från Sverigedemokraterna om den nya utredningen av föräldraförsäkringen..

DN - 14 jul 18 kl. 20:25

Paula Bieler (SD): Man gör samhället en otjänst genom att säga att aborter är oproblematiska

Sverigedemokraterna är det enda parti i riksdagen som vill sänka abortgränsen, en fråga som återigen har väckt starka känslor.  Paula Bieler är partiets jämställdhetspolitiska talesperson och menar att frågan mår bra av att diskuteras.  – Det handlar om ett avvägande mellan fostrets vilja, önskemål och rättigheter och moderns, säger hon.

Expressen - 11 aug 18 kl. 14:47

Bieler: Ulf Kristersson försöker  gömma sig bakom andras spel 

Efter Billströms M-utspel menar SD:s Paula Bieler att Ulf Kristersson försöker "gömma sig bakom andras spel" – och bävar nu för en ny Decemberöverenskommelse. – De andra partierna har ju hittills visat att de inte är särskilt intresserade av att få igenom sin egen politik, utan snarare av maktspel..

GöteborgsPosten - 30 nov 17 kl. 16:46

Uppgörelsen mellan S och MP får konsekvenser

Uppgörelsen mellan S och MP angående de så kallade ensamkommande reser en rad frågetecken. Ett av dem är hur de cirka 9 000 gymnasieplatser som nu krävs ska finansieras, skriver Dennis Dioukarev (SD) och Paula Bieler (SD)..

Expressen - 26 nov 17 kl. 18:50

SD-topparna satt på första raden – ingen ingrep

Flera ledande företrädare för Sverigedemokraterna satt på främre raden under Martin Strids uttalande om att muslimer inte fullt ut är människor. Ändå fick han inget mothugg och ingen ingrep för att stoppa honom under anförandet. – Jag reagerade men jag hade inte uppfattat helheten av det, säger Paula Bieler.

SVT - 27 nov 17 kl. 17:42

Paula Bieler (SD) om regeringens beslut: ”Det är en förlust för Sverige”

Sverigedemokraterna kritiska till regeringens förslag om att ensamkommande får stanna.

SVT - 08 nov 17 kl. 09:32

Spottade mot Sverigedemokraternas Paula Bieler

Politikern vittnar om hot och trakasserier.

DI - 13 nov 17 kl. 17:48

SD föreslår moratorium

SD föreslår ett tidsbegränsat stopp för reglerna som gör att utländska arbetstagare kan utvisas på grund av småmissar som arbetsgivaren gjort. "Alla partier är överens om att så som lagen tolkas i dag så får det orimliga konsekvenser både för arbetstagaren och för företaget", säger Paula Bieler, Sverigedemokraternas ledamot i socialförsäkringsutskottet..

SVT - 26 okt 17 kl. 23:15

SD sågar Moderaternas nya migrationspolitik

Moderaternas nya hårdare linje i migrationspolitiken sågas av Sverigedemokraterna och döms ut som ”naiv” och kortsiktig. – Man vill fortfarande inte se kopplingen mellan ett allt för stort mottagande och ett fortsatt byggande av utanförskap, sa Paula Bieler, talesperson i migrationsfrågor för Sverigedemokraterna i Aktuellt under torsdagskvällen..

SVT - 24 jul 17 kl. 18:03

Flera toppolitiker utesluter inte misstroendevotum

Paula Bieler (SD) vill förklara misstroendevotum mot Stefan Löfven.

DN - 13 sep 17 kl. 10:00

SD väcker misstroende mot statsminister Stefan Löfven

Sverigedemokraterna väckte på onsdagen misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S). Misstroendeförklaringen lades fram i samband med den migrationspolitiska debatten i riksdagen av talespersonen Paula Bieler som också sitter i partiledningen..

Expressen - 24 jul 17 kl. 22:54

Åkesson välkommen på Löfvens nya krismöte

Statsminister Stefan Löfven har bjudit in samtliga partiledare till ett krismöte på tisdagen efter it-skandalen på Transportstyrelsen.Det innebär att även Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson får komma dit. Efter terrordådet på Drottninggatan i april blev han portad från ett stormöte.

SR - 13 sep 17 kl. 10:25

SD lämnar in misstroendeförklaring mot Löfven

Sverigedemokraterna lägger idag ett misstroendevotum i Riksdagen mot statsminister Stefan Löfven med anledning av regeringens hantering av it-skandalen vid Transportstyrelsen. Alldeles nyss sa sverigedemokraten Paula Bieler att den läggs fram i slutet av den debatt om ensamkommande flyktingar som just nu pågår riksdagen. Video: Transportstyrelsens it-skandal.

Sydsvenskan - 13 sep 17 kl. 10:24

SD kan inte räkna med stöd för misstroende

Sverigedemokraterna kommer att begära att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S). De kan inte räkna med stöd från Alliansen. Sverigedemokraterna riktar misstroende mot Stefan Löfven, förklarar Paula Bieler (SD) i samband.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.