Patrick

Tuesday, 12 December, 01:25

Nyheter om Patrick

Sortering: Relevans | Senaste
Länstidningen i Jämtland - 20 nov 17 kl. 22:42

Mauritzon bjöds in till Ekwall Show – hör henne berätta om vardagen som kvinna inom sportjournalistiken

Sportens Amelia Mauritzon bjöds tillsammans med Jessica Almenäs och Lena Sundqvist in till Ekwall Show som leds av Patrick Ekwall för att prata om hur det är att var kvinna i sportjournalistiken. Se programmet i spelaren nedan..

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 12:47

IAB lanserar riktlinjer för transparens, och anställer samtidigt ny chef för derad Data Center of Excellence

IAB Europe lanserade nyligen helt nya riktlinjer för transparens, något som allt fler efterfrågar. Arbetsgruppen har fokuserat på vilka frågor en annonsör bör ställa till sin leverantör för att få korrekt och användbar data. Detta blirextra viktigt när nu mer än hälften av all annonsering sker programmatiskt, något som många menar försämrat transparensen i branschen.

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 17 kl. 23:10

Winqvist: ”Jag vill blicka framåt”

Patrick Winqvist har nått sin största framgång som tränare men vill trots det inte suga på karamellen allt för länge. – Jag blicka framåt så snabbt som möjligt, säger han..

Skånskan - 19 nov 17 kl. 19:51

Snön föll – men Trelleborg höll

ERWP.fif(0)Trelleborgs FF är tillbaka i fotbollens finrum. TFF är tillbaka i allsvenskan.

Skånskan - 19 nov 17 kl. 19:13

Till högsta serien i bara T-shirt

JÖNKÖPING Det var ett division 1-lag som tränaren Patrick Winqvist tog över inför säsongen 2015.
Nästa år leder han ett allsvenskt lag. ERWP.

DN - 13 nov 17 kl. 10:10

Modiano åter efter Nobelpriset – släpper roman och pjäs

Det var 2014 och den franske författaren Patrick Modiano förärades Nobelpriset i litteratur. Sedan blev det tyst i tre år. Litteraturforskaren Daniel Pedersen läser Modianos nya verk..

Expressen - 18 nov 17 kl. 18:37

Här säger Ekwall "ja" – hemma hos Bodström

Nu har Patrick Ekwall gift sig även i Sverige.Under lördagen vigdes TV-profilen – av ingen mindre än Thomas Bodström i hans lägenhet vid Norr Mälarstrand.– Det var nog den snabbaste vigseln någonsin, säger Ekwall med ett skratt..

Trelleborgs Allehanda - 11 nov 17 kl. 17:01

Winqvist peppar med statistik

TFF-tränaren Patrick Winqvist lämnar inget åt slumpen in för det allsvenska kvalet. Anslagstavlan utanför omklädningsrummet är full av statistik kompletterad men en lång lista över TFF:s fördelar i kvalet mot Jönköpings Södra..

Trelleborgs Allehanda - 18 nov 17 kl. 14:56

TFF kommer inte att ”fega”

Efter 2–0 hemma har TFF ett ben i allsvenskan men laget kommer inte bara att rikta in sig på försvar i Jönköping. – Vår andemening med det vi gör är att inte vara för fega, säger tränaren Patrick Winqvist..

Trelleborgs Allehanda - 18 nov 17 kl. 00:34

Frågetecken kring flera TFF-spelare inför nästa säsong

TFF ångar på mot allsvenskan men än är inget klart och den osäkerheten betyder i sin tur att det finns frågetecken kring ett flertal spelare inför nästa säsong. – Vi har tänkt väldigt långt efter två olika scenarion, säger tränaren Patrick Winqvist..

Nyheter 24 - 15 nov 17 kl. 13:24

Så här mycket tjänar alla SHL-spelarna – se listan här

Denna lista visar vad spelare, ledarna, sportchefer, klubbdirektörer, vd:ar, materialförvaltare, ekonomichefer, marknadschefer och presschefer i SHL har tjänat under 2016. En del av spelarnas lön eller sign on-bonus kan ha placerats i fonder, pensioner eller liknande och därför visas det inte i den taxerade inkomsten, enligt skatteverket.  Nyheter24:s lista visar taxeringsåret 2016, under denna period kan vissa spelare ha bytt klubb.

BT - 15 nov 17 kl. 16:43

Gymnasieskolan vill se utökat samarbete med näringsliv

I Tranemo pågår ett arbete för att ytterligare stärka banden mellan gymnasieskolan och näringslivet. Rekryteringsmässa, entreprenörsdag och ett nytt programråd är tre kommande satsningar. ”Vi växlar upp” säger lärare Patrick Hjertén..

Skånskan - 14 nov 17 kl. 23:39

”Nu ska allt bara sys ihop”

FOTBOLL Statistiken är på Trelleborgs FF:s sida. Formen är god och spelartruppen intakt.
Ändå är det ur underläge som TFF får slå när de på onsdagskvällen går in i det allsvenska kvalspelet mot Jönköping Södra.

Expressen - 16 nov 17 kl. 10:23

"Pådden" med Olsson och Ekwall avsnitt 236

Mats Olsson och Patrick Ekwall om det senaste från veckan som gick!.

GöteborgsPosten - 15 nov 17 kl. 08:34

"IFK känns som en sportbil med handbromsen i"

Häcken och IFK Göteborg bygger om inför 2018. Enligt agenten Patrick Mörk har de goda förutsättningar för att lyckas pricka rätt i Silly Season-djungeln. – Häcken mycket tack vare Stahre, IFK för att de är IFK, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 15 nov 17 kl. 21:40

Winqvist: ”Vi ska inte försvara något resultat”

2–0 efter första matchen. TFF har Jönköpings Södra i ett järngrepp, men har inte vunnit något än. – Vi måste fortsätta att vara modiga och inte försvara något resultat, sa tränaren Patrick Winqvist..

Nya Wermlands Tidningen - 14 nov 17 kl. 06:00

Ett bakslag för ungas framtid

Men välfärdsmiljarderna är inte öronmärkta och kommer därför troligtvis att användas för att täcka de stora budgetunderskotten ute i kommunerna, skriver Benjamin Dousa och Patrick Benabou..

Expressen - 08 nov 17 kl. 10:01

Bilden som avslöjar Grease-stjärnans kärlek

"Grease"-skådespelaren Olivia Newton Johns pojkvän Patrick McDermott försvann spårlöst under mystiska omständigheter på en fisketur.12 år senare ska han bo i Mexiko med en ny familj – så här ser han ut i dag..

Expressen - 06 nov 17 kl. 07:32

"Jag tror inte allt är korrekt officiellt ens"

TV-profilen Patrick Ekwall har gift sig med partnern Hannah Kindstrand.Nu berättar han om det hemliga, spontana bröllopet i Los Angeles.– Allt var hemligt för alla, säger Patrick Ekwall..

DalaDemokraten - 13 nov 17 kl. 10:29

Han blockerar Eons kraftverksbygge med sin traktor: "Tänker stå här tills det blir ett stopp på detta"

Markägaren Patrick Glamsjö har ställt upp sin traktor i Baggböle utanför Indal, för att blockera vägen för Eons arbetsfordon. Enligt honom så ska Eon gräva i ett artskyddat område – utan att ha sökt dispens hos länsstyrelsen. Nu kan polisen komma och köra bort honom..

Dalarnas tidningar - 13 nov 17 kl. 10:29

Han blockerar Eons kraftverksbygge med sin traktor: "Tänker stå här tills det blir ett stopp på detta"

Markägaren Patrick Glamsjö har ställt upp sin traktor i Baggböle utanför Indal, för att blockera vägen för Eons arbetsfordon. Enligt honom så ska Eon gräva i ett artskyddat område – utan att ha sökt dispens hos länsstyrelsen. Nu kan polisen komma och köra bort honom..

Jönköpingsnytt - 12 nov 17 kl. 21:23

Lär känna J-Södras kvalmotstånd

För tre år sedan var Trelleborg nära att ramla ner i division 2. Nu står bara Jönköpings Södra i vägen för en återkomst i allsvenskan.<br/> – Vi har goda möjligheter, säger tränaren Patrick Winquist inför kvalmatcherna nästa vecka.

YLE - 07 nov 17 kl. 21:14

Kostnader för specialsjukvård skenar i Pargas - nästan två miljoner dyrare en väntat

Social- och hälsovårdsavdelningen i Pargas kommer att överskrida sin budget i år. Det är främst specialsjukvården som kostat mer än väntat. Stormvarning, säger stadsdirektör Patrick Nygrén..

Expressen - 11 nov 17 kl. 01:16

Olindas ohämmade lyxliv – för porrpengarna

Hon var Sveriges skandaldrottning efter "Paradise hotel" - men lämnade Sverige bakom sig för att spela in porr utomlands. Olinda Castielle, tidigare Borggren, spelar in erotiskt material med maken Patrick som de säljer på sin hemsida. Och porrkarriären ger Castielle råd att leva ett ohämmat lyxliv.

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 17 kl. 15:41

Figurer i Konsthallen

I dag är det vernissage i Konsthallen med konstnärerna Patrik Andiné och Patrick Nilsson. Utställningen heter Figurer och är bland annat porträtt av äldre män och dockliknande kvinnor i torrpastell, gouache och blyerts..

Expressen - 09 nov 17 kl. 11:12

"Pådden" med Olsson och Ekwall avsnitt 235

Mats Olsson och Patrick Ekwall om det senaste från veckan som gick!.

Dagen - 09 nov 17 kl. 03:05

På jakt efter en kristen röst i flyktingkrisen

Sopron, Ungern. Den globala människosmugglingen genererar i dag mer pengar än knarksmuggling. Det säger författaren och framtidsanalytikern Patrick Johnstone.

Dagen - 09 nov 17 kl. 03:05

På jakt efter en kristen röst i flyktingkrisen

Sopron, Ungern. Den globala människosmugglingen genererar i dag mer pengar än knarksmuggling. Det säger författaren och framtidsanalytikern Patrick Johnstone.

Kristianstadsbladet - 28 okt 17 kl. 00:01

PA Entreprenad – en uppstickare

För drygt ett år sedan startade Patrick Isaksson eget. Att han skulle bli företagsledare med 18 anställda hade han inte en tanke på då..

DN - 07 nov 17 kl. 20:51

Texasskytten vårdades för psykiska problem – rymde

26-årige Devin Patrick Kelley rymde från en psykiatrisk klinik där han vårdades under sin tid i flygvapnet..

DN - 06 nov 17 kl. 10:46

Texas-skytten tidigare dömd för misshandel

26-årige Devin Patrick Kelley misstänks för söndagens masskjutning under en gudstjänst i södra Texas. Han har tidigare ställts inför domstol och dömts för att ha misshandlat sin fru och barn..

DN - 07 nov 17 kl. 00:18

Domen mot Kelley glömdes bort – därför kunde han köpa tre vapen

Det amerikanska flygvapnet gjorde aldrig uppgifterna om att Devin Patrick Kelley var en dömd brottsling tillgängliga för FBI. Det rapporterar den amerikanska reklamfria radion, NPR..

DN - 07 nov 17 kl. 00:14

Domen mot Kelley glömdes bort – därför kunde han köpa fyra vapen

Det amerikanska flygvapnet gjorde aldrig uppgifterna om att Devin Patrick Kelley var en dömd brottsling tillgängliga för FBI. Det rapporterar den amerikanska reklamfria radion, NPR..

Trelleborgs Allehanda - 06 nov 17 kl. 23:16

Winqvist: ”Vi gör fler mål än dem”

TFF-tränaren Patrick Winqvist beskriver kvalmotståndaren Jönköpings Södra som ett lag med hög högstanivå men också låg lägstanivå. – Deras låga lägstanivå har ställt till det för dem säger han..

Expressen - 06 nov 17 kl. 17:04

TFF:s nya kvaltrick: "Vi kör med yoga"

Här är Trelleborgs annorlunda kvaltrick.TFF spetsar uppladdningen med nya grepp.– Vi kör med yoga, säger tränaren Patrick Winqvist..

Skånskan - 04 nov 17 kl. 19:10

TFF till allsvenskt kval med bra känsla

FOTBOLL Trelleborgs FF avslutade superettanåret 2017 med att spela 2-2 hemma på Vångavallen mot Dalkurd. Nu väntar allsvenskt kval mot antingen Jönköping Södra eller Gif Sundsvall. ERWP.

DN - 06 nov 17 kl. 10:46

Texas-skytten sköt hundratals skott i kyrkan

26-årige Devin Patrick Kelley, som misstänks för kyrkoskjutningen i Sutherland Springs, sköt hundratals skott mot församlingsmedemmarna i kyrkan. Han skottskadades sedan själv och tog sitt liv efter en kort flykt..

Expressen - 04 nov 17 kl. 06:26

Uppgifter: Dif på jakt efter stjärnan

Djurgården har varit en stor succé i SHL i år. Nu kan man förstärka truppen med Patrick Thoresen.Det uppger Aftonbladet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.