Passa

Saturday, 21 July, 17:10

Nyheter om Passa

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 30 jun 18 kl. 09:00

Här ska höghus upp till åtta våningar ta form

Sjöbo Flera hundra lägenheter i hus som uppgår till åtta våningar planeras på gamla Spritfabrikens område bakom trafikterminalen i Sjöbo.
På tisdagen beslutade samhällsbyggnadsnämnden att detaljplanen för den första etappen, innehållande cirka 400 bostäder, ska skickas ut på samråd.Det nya området kommer att bli det största i Sjöbos historia när det gäller antalet bostäder.

Kristianstadsbladet - 30 jun 18 kl. 00:01

Dags för Tusen trädgårdar: Passa på att besöka privata tomter i närheten

Studiefrämjandet, Trädgårdsriket och Riksförbundet Svensk Trädgård ser till att det under en dag öppnas massor av privata trädgårdar för nyfikna besökare. På söndag den 1 juli är det är dags för Tusen trädgårdar..

Skånskan - 29 jun 18 kl. 15:57

Intensivt arbete för att färdigställa lokalerna

Malmö. Nu är det klart att den nystartade polisutbildningen kommer att husera i lokalen Kranen 2 som ligger i området Dockan i Malmö. Huset har tidigare använts för utbildningar på Malmö universitet.

DN - 29 jun 18 kl. 09:00

Grillad grön tomat- och spenatsoppa med pepparrot

Den som odlar egna tomater vet att det ofta blir många som mognar samtidigt. Passa därför på att njuta även av de gröna. I en soppa ger gröna tomater en härligt syrlig karaktär.

Skånskan - 28 jun 18 kl. 14:00

Kommunen gör kovändning – tar emot bysten

SVALÖV Vindarna har tydligen vänt, när det gäller Svalövs kommuns engagemang i Per Bondesson.Bildningsnämndens ordförande Fredrik Jönsson (C) ser enbart positivt på att ta emot den byst som släkten vill skänka.
– Vi kommer att ta emot bysten.

BT - 28 jun 18 kl. 05:00

Besseling: Njut av VM – det kommer nog aldrig bli detsamma

Sverige är vidare. Passa på att njuta. Det här kan vara det sista ”riktiga” VM-slutspelet..

Skånskan - 16 jun 18 kl. 06:00

Goodnight Sun sprider ut sig

I tolv år har Peter Tegnér med gästartister sagt godnatt till solen från Hoppbryggan i Västra hamnen i Malmö. Sedan 2015 har även Lomma fått artistbesök i solnedgången. I år expanderar konsertserien Goodnight Sun ytterligare och kommer också till Lund, Genarp, Borstahusen och Skanör.

Expressen - 27 jun 18 kl. 11:21

”Jag sa till Svennis att nu blir vi höga”

JEKATERINBURG. Hasse Backe var assisterande förbundskapten för Mexiko tillsammans med Sven-Göran Eriksson. Nu ger den förre tränaren och TV4-profilen sin syn på Sveriges motståndare i ödesmatchen och varför han tror Mexiko kommer att Passa Sverige bra.

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 18 kl. 12:14

Efter varma sommardagar kommer regn

Är man sugen på att bada är det bäst att Passa på i inledningen av veckan när det är riktigt varma sommardagar. På torsdagskväll kommer ett regnväder in och för med sig svalare temperaturer..

Kristianstadsbladet - 26 jun 18 kl. 22:38

Per Widerberg: ”Det var en enda stor gäspning”

Varför fick inte Robin Olsen mer kritik efter Tysklandsmatchen? Och visst kan man säga att grupp C är VM:s tråkigaste? Sedan vill jag Passa på att hälsa världens bästa välkommen till turneringen..

Sydöstran - 18 jun 18 kl. 14:45

Här är bostadsområdets nya träffpunkt

Biblioteket och fritidsgården på Hjorthöjden har länkats samman. Med hjälp av projektet Kreativa Rum har lokalerna renoverats utifrån ett hållbarhets- och återbrukstänk som ska Passa de unga besökarna..

Nya Wermlands Tidningen - 26 jun 18 kl. 06:00

Fotbollsskola hölls i Lesjöfors

En bit in i sommarlovet har säsongen för alla fotbollsskolor kommit i gång.Förra veckan var intresset stort för att få spela fotboll på Stålvallen i Lesjöfors.– Jag har fått lära mig att dribbla och Passa, säger en av deltagarna, Ali Sajjadi..

Skånskan - 25 jun 18 kl. 14:00

Vinter OS i Norden

När de nordiska samarbetsministrarna möttes förra veckan fick de på sitt bord ett antal förslag för att stärka det nordiska samarbetet. Ett mer enat Norden kan få ny aktualitet när vi ser hur migrationskrisen riskerar att förlama EU eller till och med leda till en delning i ett östeuropeiskt EU och ett västligt och Medelhavs-EU.
När de nordiska samarbetsministrarna möttes förra veckan fick de på sitt bord flera förslag för att stärka det nordiska samarbetet.

UT - 25 jun 18 kl. 08:42

Utflyktstips: Ring så öppnar vi

Det finns många samlare och flera föreningar i trakten. UT har listat några av dem, som kan Passa för ett besök i sommar. Men glöm inte ringa före!.

YLE - 14 jun 18 kl. 12:35

Höga förväntningar gjorde att Richard mådde dåligt under sin militärtjänstgöring: "Jag var som en spänd fiolsträng som bara väntade på att brista"

Richard Backman trodde det militära livet skulle Passa honom perfekt. Verkligheten blev något helt annat..

Dalarnas tidningar - 24 jun 18 kl. 12:01

Mexiko får passa sig – revanschlystna spelare i svenska truppen: "Det är inga problem"

2-1 till Tyskland i slutsekunderna av matchen – ridå för blågult. Men nu är det annat ljud i källan. – Jag skulle vilja gå ut och spela matchen mot Mexiko direkt efter slutsignalen mot Tyskland, säger Viktor Claesson till Fotbollskanalen..

Skånskan - 22 jun 18 kl. 06:00

Nystart på hemmaplan för musikalstjärna

Hon har bott och arbetat i England i många år, men nu har skånska musikalstjärnan Mia Karlsson flyttat hem igen. Här ser hon fram emot en ny fas i karriären och första stegen tar hon när Det Ny Teater i Köpenhamn åter sätter upp The Phantom of the Opera i höst.
Just nu njuter hon av den svenska sommaren och ser fram emot att för första gången på länge fira vanlig svensk midsommar.

Skånskan - 20 jun 18 kl. 06:00

Skriver spänning som testar läsarens moral

På midsommarafton är det premiär för årets sommarföljetong. I spänningsromanen En helt vanlig familj befinner vi oss i Lund i ett drama som rör sig mellan familjeliv i ett villaområde, Lunds tingsrätt och häktet.
– Vilka gränser skulle man kunna passera för att skydda sitt barn, det var ursprungsidén till boken, säger författaren och tvåbarnsföräldern Mattias Edvardsson.

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 11:06

Sugen på ett modulhus - passa på

Modulhusen efter Integrabs konkurs säljs nu på auktion. Falkenbergsföretaget skulle tillverka mobila bostäder, men fick bara ett uppdrag. Intäkterna täcker troligen bara en liten del av den förlust som Kungälvs kommun gjort.

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 18 kl. 13:47

Rögletalang till Nordamerika för collegehockey

Melvin Karlsson: "Tror det kommer att Passa mig.".

Sydsvenskan - 20 jun 18 kl. 11:30

Dags att passa på tillfället

Lena Granqvist, polisen i Lund: "Vi lägger ut nya passtider varje dag"..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 10:01

Skolans tak måste bytas akut

skurup Takpannor lossnar från taket på Rutgerskolan och en del av skolan har spärrats av. Nu behövs fem miljoner kronor för att lägga om taket.
I dag onsdag tas ärendet upp på kommunfullmäktige.

Nyan - 18 jun 18 kl. 16:00

De passar tvåbenta och fyrbenta

I år blev det bara ett sommarentreprenörsprojekt; Linnea Olin och Alexandra Slotte ska Passa djur och barn från norra Lemland till Mariehamn.
Så här långt ser det bra ut för SommarPassarna, som Olin och Slotte kallar sig: – Vi har fått väldigt mycket respons på Facebook och ett par bokningar, säger Slotte. Priset för tjänsten anPassas efter hur lång tid man vill anlita dem, vilken veckodag och vilken tid på dygnet.

BT - 18 jun 18 kl. 19:04

Oskar Pålsson: Achtung! Nu är all press på Tyskland

Achtung! Achtung! Varning härmed utfärdad i tysk riktning.

NT - 18 jun 18 kl. 11:51

Nya aktiviteter på Mässhallarna

Passa på och testa olika aktiviteter, få medalj, fika och grilla korv!.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 18 kl. 00:16

Oplanerad landning efter röklukt på flyg

Röklukt i kabinen ombord på ett flygplan på väg mot Landvetters flygplats i Göteborg gjorde att planet tvingades landa på Sturup i Malmö, rapporterar Göteborgs-Posten. – Det var en flight som fick gå ner i Malmö efter att man känt en viss röklukt. Passa.

Expressen - 31 maj 18 kl. 13:46

Frölunda värvar från allsvenskan

Frölunda har värvat en ny back.Anders Grönlund, 29, från allsvenska Pantern presenterades av klubben i dag.– Anders är målmedveten och seriös och kommer att Passa bra in hos oss, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida..

SmålandsPosten - 15 jun 18 kl. 16:54

Samlingar värda ett besök i sommar

Svensk sommar är som den är – man kan inte alltid räkna med strandväder. Varför inte Passa på att dra sig inomhus en timme eller två när molnen hopar sig och temperaturen sjunker? Kronoberg har fler spännande museer än man tror, flera av dem skapade av entusiaster och förbluffande välskötta.

Expressen - 07 jun 18 kl. 15:07

Ranking: 19 största spelarna i VM 2018

Gräddan av de bästa fotbollsspelarna i världen är på plats för att leverera och briljera med sina spetskunskaper.Det är en stjärnparad vi bjuds på.Så Passa på att njuta av gänget det sprakar om mest i VM 2018..

Blekinge Läns tidning - 14 jun 18 kl. 19:00

Christian Hylse: ”Därför måste du passa på att njuta”

Sommartider hej och hå och hej då. Njut så länge det varar. Nöjda är vi minsann aldrig..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 18 kl. 09:00

Miljöpartistisk attack mot SD-förslag om ett lokalt återvändarcenter för invandrare

Liknar det vid nazistisk strategi: ”Deras motion är en signal till utrikes födda att Passa sig.”.

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 09:43

Alexandra Zazzi: Pasta kan man äta när som helst

I veckans spalt får "Den envisa frun" ett pastarecept som ska Passa utmärkt under varma dagar – något hennes man anser omöjligt. Dessutom reder Zazzi ut hur tryffelsås egentligen ska användas, samt föreslår ersättningsfiskar för en läsare som saknar rödspätta..

Expressen - 10 maj 18 kl. 09:59

30 grader varmt i dag – men nu drar åskan in

Passa på att njuta av sommarvärmen i dag – det blir ännu en dag med upp mot 30 grader som varmast.I natt drar en front med åska och regn in över Västkusten och sedan blir vädret ostadigare på många håll.– Det kommer att finnas väldigt kraftiga åskväder och regnskurar, varnar Johan Groth, meteorolog vid väderinstitutet Storm..

Dagen - 08 jun 18 kl. 08:09

Dagen startar jobbsajten DagenJobb

Nu breddar Dagen sina varumärken och lanserar en jobbsajt: DagenJobb. Här ska lediga tjänster som kan Passa Dagens målgrupp samlas..

Dagen - 08 jun 18 kl. 08:17

Tidningen Dagen startar jobbsajten DagenJobb

Här samlar vi lediga tjänster som kan Passa Dagens målgrupp..

SmålandsPosten - 11 jun 18 kl. 05:00

Sommarplågor och Singoalla

Hur har ni det när det gäller sommarplågor som mygg, knott, getingar och annat? Står man ut?Kanske en bok om våra sommarplågor skulle Passa?.

Skånskan - 06 jun 18 kl. 14:43

Harlösa höll nationaldag

HARLÖSA Cirka 5 000 personer vallfärdade under nationaldagen till Harlösa och Harlösadagen där. Entusiastbilar i form av allt från gamla 50-talsraggarvrålåk till Saabmodeller från tidigt 70-tal, Sveriges största traktorparad och en stor motorcykelutställning lockade.Caj Lindblom, ordförande i Harlösa byalag, säger att målet är att ordna en trevlig dag och tyckte när Skånskan var på plats att man var på god väg att uppnå det.

BLT - 08 jun 18 kl. 18:39

Festivalen sett ur rookiens ögon

Tänk dig den där känslan av att inte Passa in. Så kände jag när jag gick på mitt livs andra rockkonsert..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.