Passa

Tuesday, 25 September, 07:39

Nyheter om Passa

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 03 sep 18 kl. 12:56

”Domen är ett sätta att sprida rädsla till fler journalister”

Fängelsedomen mot de två Reutersreportrarna i Myanmar sänder ett starkt budskap till journalister – att man ska Passa sig för vad man väljer att rapportera om. Det anser Reporter utan gränsers ordförande Jonathan Lundqvist. – Domen är ett sätt att sprida rädsla till fler journalister, framför allt de som arbetar lokalt..

Nyan - 02 sep 18 kl. 14:20

Skyttekungen petas – Så startar IFK

FOTBOLL. Bara dagar efter vändningen i Tammerfors är det återigen dags för IFK Mariehamn att möta Ilves.
Denna gång på hemmaplan och med lagets meste målskytt tillbaka i truppen – men utanför startelvan.

Corren - 02 sep 18 kl. 15:00

Meteorologen: "Passa på att sola – rusk väntas"

Någon ny högsommarvärme är inte i sikte, men det blir fortsatt varmt för årstiden..

NT - 02 sep 18 kl. 15:00

Meteorologen: "Passa på att sola – rusk väntas"

Någon ny högsommarvärme är inte i sikte, men det blir fortsatt varmt för årstiden..

Cornucopia - 01 sep 18 kl. 18:55

Signerat mitt bord på SF-bokhandelns Café Sirius

I eftermiddag fick jag slutligen signerat mitt bord på SF-bokhandeln i Göteborgs café, Café Sirius. Vill Passa på att slå ett slag för att Höstsol på pocket endast kostar 49:- SEK hos SF-bokhandeln i Göteborg just nu, dvs billigare än den ens är på Internet. Lite bilder nedan, inklusive hur herr författarjäveln blir efter att ha druckit Jolt Cola.

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 15:31

Hotade vittne som "golat till polisen"

En man i 40-årsåldern, hemmahörande i Brålanda, har hotat en person med våld efter att denne lämnat uppgifter till polisen. 40-åringen ska bland annat ha sagt att personen "ska Passa sig" och att han visste att personen "golat till polisen"..

Skånskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Barnen får mer plats på Sjöbos bibliotek

SJÖBO Sjöbos barn och unga är de som mest utnyttjar tätortens bibliotek. Men de har minst plats.
Det ska det snart bli ändring på.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 13:12

Konst och musik blir egen humornisch

Lund Comdey festival I humorshowen Total Eclipse of the Art låter Harriet Braine kända låtar och egenskrivna texter om stora konstnärer mötas.
På fredag blir det internationell debut för denna musikaliska och prisade brittiska humorartist när hon gästar Lund Comedy Festival.Harriet Braine på scen
Harriet Braine uppträder med sin föreställning Total Eclipse of the Art på Lund Comedy Festival fredag 31/8 18.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 16:17

Burman kan bli historisk i derbyt

TRAV The Bucket List F var i final i ett stort årgångslopp redan som tvååring. På söndag väntar derbyfinalen på Jägersro.
– Det är klart att vi är stolta, säger tränaren Helena Burman.

Uppsalanyheter.se - 16 aug 18 kl. 01:50

Recension: Kören Afro tog Elvis i Parksnäckan till nya höjder

Recension: För 16 året anordnade Kent Wennman konserten Elvis i Parksnäckan. Förutom den ihärdige Elvis-älskaren Wennman och hans fantastiska band lyfte kvällens gästartister, kören Afro, konserten till oanade höjder. För 16 året anordnade Kent Wennman konserten Elvis i Parksnäckan.

Nyan - 28 aug 18 kl. 16:00

Färjfästet i Åva ska utredas

Ska kortruttshamnen på Brändö byggas intill det gamla eller på ny plats? Det ska utredas i en miljökonsekvensbedömning som landskapet nu inväntar anbud på.
Med anledning av att Ålands landskapsregering i Kortruttsprojektet västra Föglö handlar upp ett nytt större tonnage till förbindelsen Degerby – Svinö, flyttas befintligt tonnage M/S Skarven till rutten Åva – Osnäs.

Nya Wermlands Tidningen - 27 aug 18 kl. 06:00

Ladda för bågjakt

Efter ett förslag från Naturvårdsverket kan bågjakt äntligen bli tillåtet i Sverige nästa år. Det är inte en dag för tidigt. Viltvård är ett allmänintresse och behöver kunna bedrivas på olika sätt för att Passa olika människor..

Supermiljöbloggen - 20 aug 18 kl. 08:01

Partigranskningen: Vad vill L göra för miljön?

Jan Björklunds parti säger sig vilja vara borgerlighetens nya gröna röst, men vill samtidigt skära ner kraftigt i miljöbudgeten och slopa viktiga nationella miljöinvesteringar.  Partiets politik I Naturskyddsföreningens partigranskning utmärker sig L som det borgerliga parti som säger sig vilja satsa mest på miljöpolitiken 2018. Det har lett till att partiet nu talar öppet om sig själva som ”alliansens grönaste röst”.

Cornucopia - 27 aug 18 kl. 18:00

Två timmar kvar på omauktionen av numrerad Höstregn 2/10

Nu är det två timmar kvar kvar på auktion 2/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Detta är den sista auktionen och har startats om på grund av utebliven betalning.
Böckerna har anlänt.

Skånskan - 26 aug 18 kl. 20:13

Sent poängtapp av IFK Malmö

FOTBOLL IFK Malmö tappade viktiga poäng i division 2 västras toppstrid efter ett sent baklängesmål hemma mot Assyriska BK, 1-1 (0-0).– Onödigt. Vi hade kontroll och förde matchen utan att skapa särskilt många målchanser, sa tränare Nils-Erik Persson.

Dagen - 23 aug 18 kl. 15:25

Se oss äldre som en resurs – inte en börda

I dag anses äldres förmågor tillhöra dåtid och inte Passa in i nuet. Inget kunde vara mera fel. Världen behöver de äldre, skriver Gunbritt Lindén Parsmo..

YLE - 17 aug 18 kl. 09:50

Sista sommarhelgen? Passa på att njuta för det blir 20 grader och sol: "Varmt men omväxlande är veckoslutet i ett nötskal"

En av sommarens sista helger ser ut att gå i solens tecken med reservation för lokala åskskurar. Båtförare får ändå förbereda sig på blåsigt väder..

Cornucopia - 23 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 9/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 9/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu på näst sista auktionen.
Hela omslaget till Höstregn.

Cornucopia - 24 aug 18 kl. 13:00

Sju timmar kvar på auktionen av Höstregn 10/10 - omstart auktion 2/10

Nu är det sju timmar kvar kvar på auktion 10/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Auktion 2/10 är omstartad på grund av utebliven betalning och finns nu också att bjuda på igen.
Böckerna har anlänt.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 05:00

”Tror det här blir Eslövs största arrangemang i år”

ELLINGE Slottsherren Mikael Wehtje väntar 10 000 besökare till helgens jakt- och friluftsmässa på Ellinge Slott utanför Eslöv, kallad Ellinge Game Fair.
– Jag tror det blir ett av Eslövs största arrangemang under året, säger han.Liksom 2016 har Ellinge lagt sin jaktmässa samma helg som Bosjökloster har traditionella Skånska jakt- och fiskemässan.

Cornucopia - 22 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 8/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 8/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu.
Hela omslaget till Höstregn.

Dagens PS - 22 aug 18 kl. 23:01

BILTEST: Peugeot 308 – den bortglömda fransmannen?

Det känns som om vi svenskar har glömt bort att det finns bilmärken som inte börjar med V eller K. När Peugeot 308 lanserades hösten 2013 blev den hyllad av Europas motorjournalister och året efter utnämndes den till Årets Bil 2014. Sedan dess har det hänt en hel del som många fler borde upptäcka.

PrivataAffärer - 23 aug 18 kl. 11:29

Anmäl dig här innan biljetterna tar slut – det är gratis

Du får förstås möjlighet att lyssna på en mängd placeringsexperter. Detaljerat program kommer senare men du lär knappast bli besviken. Du kan också Passa på att stifta närmare bekantskap med utställarna under pausen då vi också bjuder vi på lättare förtäring i form av en smörgås och ett glas vin eller annan dryck.

Dagen - 23 aug 18 kl. 15:25

Se oss äldre som en resurs – inte en börda

I dag anses äldres förmågor tillhöra dåtid och inte Passa in i nuet. Inget kunde vara mera fel. Världen behöver de äldre, skriver Gunbritt Lindén Parsmo..

Skånskan - 23 aug 18 kl. 09:39

Efter mörkret kom ett nytt ljus

Allt blev plötsligt så svart att Susan Olofsson förlorade viljan att leva. Med rätt hjälp lyckades hon förvandla hopplösheten till ny livslust, och nu vill hon berätta sin historia, för att sprida ljus i andras mörker, för att tacka dem hon kallar ”sina änglar”, och för att försöka påverka samhället i en riktning där psykisk ohälsa tas på större allvar.Profilen
Namn: Susan Olofsson
Ålder: 46
Bor: Höör.

Cornucopia - 21 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 7/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 7/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #10 finns nu också ute.

Cornucopia - 20 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 6/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 6/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #9 finns nu också ute.

Skånskan - 16 aug 18 kl. 15:53

Trampa din egen smoothie

MALMÖ Loke Persson har lagt äpplen, melon och banan i mixern och nu är det dags att börja trampa. Efter några varv är smoothien klar och hälls upp i en nedbrytbar mugg.– Det var jättegott, berättar Loke Persson som bor i Halmstad och är på besök i Malmö.

Cornucopia - 19 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 5/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 5/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #8 finns nu också ute.

Barometern - 27 jul 18 kl. 10:28

Blodmånen på långvarigt besök: ”Riktigt bra månförmörkelse”

Lämna hettan för en stund och kasta en blick uppåt. I kväll väntas århundradets längsta månförmörkelse och den kommer synas rakt över Sverige. Passa på att leta rätt på Mars också - planeten har inte varit så nära jorden på femton år..

Cornucopia - 20 aug 18 kl. 14:16

Boka höstens hotell via Hotels.com

Eftersom jag är på semester Passar det bra med lite hotellreklam tänkte jag. Passa redan nu på att boka höstens hotellvistelser via Hotels.com.

Cornucopia - 18 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 4/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 4/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #7 finns nu också ute.

UNT - 18 aug 18 kl. 11:04

Livedebatt för Uppsalaborna

Möt politikerna inför valet – och Passa på att ställa din fråga..

Cornucopia - 17 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 3/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 3/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #6 finns nu också ute.

Expressen - 04 aug 18 kl. 16:41

Extremhettan inte över – då är den tillbaka igen

Passa på och njut av ”svalkan” i helgen.För ni ska inte tro att värmefaran är över. Extremhettan kommer nämligen tillbaka.

Cornucopia - 16 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 2/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 2/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #5 finns nu också ute.

Västerbottens Folkblad - 15 aug 18 kl. 07:00

Passa på att pressa politiker

Efter sommarens hetta har nog många i hela Sverige upplevt klimatförändringarna i sina egna överhettade kroppar och inte bara förPassat ändringarna till en avlägsen framtid. Jag hör brandbilar så gott som dagligen på ett sätt som jag aldrig gjort förut, men tänker resignerat att det är så det är nuförtiden. Vi i Miljöpartiet vill inte […].

Cornucopia - 15 aug 18 kl. 19:00

En timme kvar på auktion 1/10 av Höstregn

Nu är det en timme kvar på auktion 1/10 av signerade och numrerade exemplar av min kommande roman Höstregn. Passa på att lägga bud nu. Auktion #4 finns nu också ute.

GT - 20 jul 18 kl. 07:53

Klaga inte på räddningstjänsten

Just nu är det riktigt gött väder i nästa hela Sverige.Passa på och njuta av värmen, det gör jag och fullt ut dessutom.Men samtidigt är det massa problem med stora skogsbränder, gamlingar som mår dåligt och människor som slarvar så det uppstår för skit för andra..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.