Passa

Tuesday, 18 December, 12:38

Nyheter om Passa

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 06 okt 18 kl. 07:36

Zafar: Elever måste passa tider även i Sverige

Vårt land har ett skolklimat där läraren inte naturligt förväntas vara en auktoritet utan måste förtjäna den. En skola där elever inte kommer i tid och förstör undervisningen för sina klasskamrater, skriver ledarsidans kolumnist Hamid Zafar som är rektor..

IDG - 26 nov 18 kl. 09:57

Fråga experten: Han hjälper dig med dina frågor om reklamation


Undrar du över dina rättigheter som konsument, är du missnöjd med Black Friday-köpet eller vill du veta hur du ska agera i ett särskilt klurigt ärende? Passa på att ställa din fråga till Konsumentverkets expert!.

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 11:13

Hernhag: En aktie med misstänkt lockande värdering

Marcus tipsar om hur du lyckas med aktier: Att tjäna pengar på aktier behöver inte vara särskilt svårt. Du behöver varken vara aktienörd eller fullfjädrad räknenisse. Det gäller bara att hitta den väg som Passar just dig, konstaterade Marcus Hernhag när hans debutbok kom ut för några år sedan.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 15:00

”Vi ska flytta inom en månads tid”

Skurup HVB-hemmet Lyckebo ska flytta till en mindre ort innan årets slut.
– Det är ett beslut som vi har tagit före den här incidenten, berättar föreståndare Mustafa Ashiri.– Vi kommer att flytta vår verksamhet inom mindre tid än en månad.

Skånskan - 22 nov 18 kl. 15:00

Tryggare att bo i Svalöv

Svalöv Svalöv är fortfarande tryggt att bo i.
Så tryggt att man kan visa upp ännu bättre resultat jämfört 2017 i den årliga enkätundersökningen.– Vi är en av de få kommuner som kan visa upp ett så bra resultat och det är givetvis glädjande, säger kommunchef Björn Johnsson.

DN - 21 nov 18 kl. 22:10

Ikeas ordförande om varslet: ”Tyvärr är det ett måste”

Varslet var en nödvändighet för Ikeas utveckling, enligt styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer. Samtidigt menar forskare att bolaget måste Passa sig och inte släppa sitt förflutna i den digitala omställningen. .

Länstidningen i Jämtland - 21 nov 18 kl. 18:18

Damallsvenskan eller Elitettan – Anneli Andersén funderar på framtiden: "Miljön ska passa"

Hon är Jämtlands enda kvinnliga elittränare i fotboll. Nu jagas hon av flera klubbar i elitettan....

Skånskan - 21 nov 18 kl. 17:31

Bygger större lekplats centralt

Skurup I vår är det dags att förnya lekplatsen på Andreasgatan i Skurup, lekplatsen intill Prästamosseskolan.
Förvaltningen har äskat om en miljon extra för att piffa till lekparken och vill bjuda in ungdomar till att vara med i utformningen.Just nu färdigställs en ny lekpark i Saritslöv i Skurup.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 11:00

Byggmax får nej till Sjöbo väst

SJÖBO Gärna en byggvaruhandel – men inte på Sjöbo väst.Det svaret får Hasslanda fastighets AB av politikerna i tekniska nämnden arbetsutskott.
Bolaget har för byggvarukedjan Byggmax räkning begärt en markreservation på 9 100 kvadratmeter för att kunna bygga ett cirka 2 500 kvadratmeter stort byggvaruhus på Sjöbo västområdet norr om Coop.

DN - 19 nov 18 kl. 15:41

Bokrecension: Maria Hamberg varma julsaga saknar litterär glöd

Maria Hambergs relationsroman ”Allt under himmelens fäste” kan Passa bra att trösta sig med efter en tung dag på jobbet. Men varför är historien mellan den äldre mannen och unga flickan så onödigt förutsägbar? .

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 06:41

Hernhag: Preffar lockar mer än räntefonder

Jag har länge lyckats förhållandevis bättre med preferensaktier än vanliga stamaktier. De stora fastighetsbolagens preferensaktier har nämligen under de senaste fem åren stått sig bra. Här är tre exempel på preferensaktier och deras årliga avkastning inklusive utdelningar.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 17:17

Nya hyresgäster flyttar in

LUND Nu flyttar de första hyresgästerna in i det nya kvarteret Dokumentet i centrala Lund.
Totalt 115 hyreslägenheter planeras i LKF:s nya bostadshus.– Det blev verkligen en wowkänsla att få se vår nybyggda lägenhet.

Expressen - 20 nov 18 kl. 10:23

Janne kommer inte att gå på det spåret

Sverige kommer att behöva fysiskt starka spelare mot Ryssland. Spelare som kommer att behöva stå upp i närkamperna och som kan ge och ta smällar. Därför borde John Gudietti eller Isaac Kiese-Thelin Passa bra när Janne ska mönstra sin startelva.

Alingsås tidning - 19 nov 18 kl. 05:30

Hitta ut blev en dubbel succé

Årets omgång av friskvårdssatsningen Hitta ut blev en succé i både Alingsås och Vårgårda. Tusentals människor har letat kontroller i såväl tätorterna som ute i skogarna.
– 2018 är vårt bästa år hittills, säger Lennart Hålsjö, projektledare för Hitta ut hos OK Skogshjortarna.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 18:40

Redhawks redo för CHL-returen

ISHOCKEY Knappt hade Redhawksspelarna hunnit smälta segern mot Timrå innan det var dags att resa till Bern där returen i Champions Hockey Leagues åttondelsfinal väntar på tisdagen.Första mötet mellan lagen slutade 4-1 till Redhawks hemma i arenan. Så Malmölaget har ett försprång på tre mål inför returen på bortais.

Skånskan - 17 nov 18 kl. 15:00

Stenarna ska passas samman i mur

vallkärra Inget bruk eller armering behövs när en stenmur uppförs på traditionellt sätt. Stenarna låser fast varandra till en stabil och nästan evig konstruktion.
Längs kyrkogården i Vallkärra arbetar ett gäng från företaget Skånesten med att uppföra en cirka 80 meter lång mur enligt konstens alla regler.

Expressen - 14 nov 18 kl. 17:31

Otäck bild sprids i sociala medier – kommuner agerar

En bild som associerar till skolmördaren i Trollhättan cirkulerar i sociala medier på onsdagen.På bilden finns en textrad där det står: ”Passa er i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med två kniv-emojis”, skriver GP. Nu har både Vänersborgs och Trollhättans kommuner agerat.

PrivataAffärer - 16 nov 18 kl. 11:20

Hernhag: Fonden jag kastat ut ur min portfölj

Marcus tipsar om hur du lyckas med aktier: Att tjäna pengar på aktier behöver inte vara särskilt svårt. Du behöver varken vara aktienörd eller fullfjädrad räknenisse. Det gäller bara att hitta den väg som Passar just dig, konstaterade Marcus Hernhag när hans debutbok kom ut för några år sedan.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 15:00

Fick en inblick i arbetslivet

ESLÖV För att hitta nya vägar in till det svenska arbetslivet gör en grupp jobbsugna invandrare några nedslag på olika arbetsplatser i Eslöv.
Första anhalten gjordes på kyrkogården.Det var en brokig skara som slog sig ner i kapellet på Eslövs kyrkogård för att få en inblick i arbetslivet på en svensk kyrkogård.

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 10:45

Hur ska du utnyttja all data du samlar in och bli ett digitalt företag på riktigt?

Många företag har de senaste åren byggt system för att samla in stora mängder data, men allt fler börjar upptäcka att det är svårt att integrera de olika systemen som samlar in data. Software AG har under snart 50 år arbetat med datahantering, och hjälper företag att få ihop all denna data så den kan leda till insikter som går att agera på. I veckan kom Software AG till Sverige för sin Innovation Tour.

Cornucopia - 16 nov 18 kl. 11:05

Billig elbilsladdning i Säffle - 35 mil för elbil räcker fortfarande

Gårdagens föreläsningsresa till och från Säffle gick förstås utmärkt med elbil och även en ort med mindre än 10 000 invånare erbjuder tolv publika laddplatser. Även om de är belagda med avgift, så visade sig en av dem vara mycket prisvärd med en kostnad på under 1:- SEK per kWh.
Laddning i Säffle.

YA - 11 nov 18 kl. 14:13

Intensiv träning inför lucia: ”nu fick jag gåshud”

”Lussekatt och pepparkaka, låt er väl av detta smaka”. Det är inte bara de traditionella sångerna som ska övas in, när tjejerna i årets luciatåg repeterar tillsammans med körledaren Elinore Uvemark. Repertoaren består av 16 låtar, som kombineras för att Passa på såväl julbord som äldreboenden..

Skånskan - 15 nov 18 kl. 17:59

Tätare busstrafik kan införas om två år

Sjöbo Skåneexpress 5, som går mellan Simrishamn och Lund, planeras få tätare turer i rusningstid i december 2020 eller december 2021.Skånetrafiken presenterade sin satsning för politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott på onsdagskvällen. Det grundar sig de utredningar som gjorts om superbussar, men nu kallar man det i stället för ”högkvalitativ busstrafik”.

Skånskan - 15 nov 18 kl. 14:05

Varm november övergår i kyla

VÄDER Hittills har november varit riktigt varm, men Passa på att njut av snuttarna med sol i helgen. I nästa vecka blir det kallare.Vid middagstid i torsdags var det 11 grader varmt i södra Skåne.

Blekinge Läns tidning - 02 nov 18 kl. 05:00

S är en vegansk laktosmacka som ska passa alla - men som ingen vill ha

I veckan uppmärksammades att SSU Skåne har kuppats av en fundamentalistisk falang. Så går det när vurmen för mångfald trumfar värderingarna..

SmålandsPosten - 15 nov 18 kl. 06:45

”Det är skönt att inte behöva bära allt själv”

Kroppsideal, prestationsångest, träningshets. Att Passa in, vara som alla andra och högprestera i skolan är pressande för många unga. Företagarna i Trepitation UF vill lätta på trycket..

Sydöstran - 14 nov 18 kl. 09:14

Passa på – polisen stoppar passutlämning

Vid månadsskiftet och ett par dagar framåt sätter polisen stopp för all utlämning av pass..

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:57

”Handeln är på tårna och vi bedömer att Black Friday kommer att fortsätta att växa kraftigt”

Årets Black Friday inträffar 23 november och är handelns näst viktigaste försäljningstillfälle under året. Nästan 4 av 10 handlare räknar med en ökad försäljning och bland konsumenterna planerar 47 procent att handla under Black Friday. Totalt beräknas dagen omsätta mellan 6,3 och 6,6 miljarder kronor.

Blekinge Läns tidning - 14 nov 18 kl. 10:08

Pass på – passutlämning stoppas

Polisen stänger sitt passystem i slutet av november. Därför gäller det att Passa på om du ska ut och resa..

Expressen - 04 nov 18 kl. 13:52

Översvämningarna dödade nio personer i samma familj

Svenska Marie Wester befinner sig i frontlinjen av den italienska väderkatastrofen – som krävt 30 människoliv. På Sicilien där hon bor omkom nio människor under söndagen när deras hus översvämmades. – Det gäller att Passa på att bunkra upp mat, säger hon.

Sydsvenskan - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

BT - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

Barometern - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

Kristianstadsbladet - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

Sydöstran - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

YA - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

SmålandsPosten - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.

Blekinge Läns tidning - 11 nov 18 kl. 10:35

Löfven passar på SM-tips

Om regeringen borde gå åt höger eller vänster svarar han gärna på. Men när det handlar om vilket av AIK eller IFK Norrköping som ska vinna SM-guldet i fotboll så väljer statsminister Stefan Löfven (S) att Passa. Av personalpolitiska skäl.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.