Pappan

Tuesday, 11 December, 08:17

Nyheter om Pappan

Sortering: Relevans | Senaste
NSD - 20 nov 18 kl. 12:30

Pappan mållös efter rekordvinsten

"Wow, 12 miljoner kronor", tänkte den 55-årige Piteåbon när han såg trisskrapet i TV4 på lördagsmorgonen..

Skånskan - 19 nov 18 kl. 18:29

Barnopera som behövt mer känslor

SCEN
När då då
Opera för barn
Libretto: Pija Lindebaum
Scenografi, kostym och mask: Pija Lindenbaum
Musik: Niklas Brommare
Dirigent: Mattias Böhm
Regi: Kajsa Giertz
Ljus: Karl Svensson
Medverkande: Vivianne Holmberg, Lisa Larsson, Maria Påhls, Klas Hedlund, Ludvig Wallmark Ryberg
Musiker ur Helsingborgs symfoniorkester
Ett samarbete mellan Kungliga Operan i Stockholm och Helsingborgs symfoniorkester
Premiär i Stockholm 13 oktober; första speldag på Lillan på Helsingborgs stadsteater 17 novemberScen/recension Med den gamla svenska folksagan om Mäster skräddare som utgångspunkt har barnboksförfattare, illustratören och Augustpristagaren Pija Lindenbaum skapat operan ”När då då” med musik av Niklas Brommare.

Barometern - 19 nov 18 kl. 14:19

Pappan åtalas för mordbrand - hotade barnen

Den 55-årige mannen sade åt sina fyra minderåriga barn att de hade tio minuter på sig att lämna huset. Sedan tände han eld på garaget till villan där barnen och deras mamma bor..

SmålandsPosten - 18 nov 18 kl. 20:00

Småland: Son tömde sin pappas konto på nästan en miljon

Den vuxne sonen använde sin pappas bankdosa för att tömma faderns konton på 680 000 kronor och köpa saker för ytterligare 190 000. Nu har Pappan vänt sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få tillbaka pengarna från banken..

Blekinge Läns tidning - 18 nov 18 kl. 18:45

Son tömde pappans konton på nästan en miljon

Den vuxne sonen använde sin pappas bankdosa för att tömma faderns konton på 680 000 kronor och köpa saker för ytterligare 190 000. Nu har Pappan vänt sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få tillbaka pengarna från banken..

YLE - 05 nov 18 kl. 04:45

Den gråa vardagen är nyckeln för pappor att lära känna sitt barn

Rollen som pappa kan vara utmanande för många, speciellt om fördelningen i familjen är att Pappan jobbar och mamman är hemma med barnet. På måndag inleddes den årliga mansveckan, som i år har temat faderskap..

Skånskan - 16 nov 18 kl. 15:37

Styvsonen vägrade flytta

MALMÖ Den 19-årige ynglingen vägrade flytta från sin tidigare styvmamma.
Nu döms han till villkorlig dom och 50 timmars samhällstjänst för misshandel. Han ska även betala 8 000 kronor i skadestånd.

Expressen - 03 okt 18 kl. 11:00

Mylees sista ord innan pappan högg ihjäl henne

William Billingham, 55, ville hämnas på sin exflickvän som lämnat honom för en annan kvinna.Han gick till attack på sin åttaåriga dotter Mylee med en kökskniv och högg ihjäl den lilla flickan med flera knivhugg i bröstet.SexbarnsPappan ignorerade totalt dotterns desperata sista vädjan..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 18 kl. 08:21

Anhöriga stämmer Boeing efter krasch

Familjen till ett av dödsoffren för flygkraschen i Indonesien tidigare i höst stämmer nu tillverkaren Boeing. Stämningsansökan lämnades in i den amerikanska delstaten Illinois tidigare i veckan, där Boeing har sitt huvudkontor. Enligt Pappan till den 26.

Sydsvenskan - 16 nov 18 kl. 08:21

Anhöriga stämmer Boeing efter krasch

Familjen till ett av dödsoffren för flygkraschen i Indonesien tidigare i höst stämmer nu tillverkaren Boeing. Stämningsansökan lämnades in i den amerikanska delstaten Illinois tidigare i veckan, där Boeing har sitt huvudkontor. Enligt Pappan till den 26.

Sydsvenskan - 10 nov 18 kl. 12:00

Måns Zelmerlöw: ”Kan låta banalt – men jag vill lära min son att vara snäll”

Den nyblivna Pappan är aktuell med boken ”Den moderna gentlemannen”..

GöteborgsPosten - 16 nov 18 kl. 05:00

Misstänks ha mördat sin familj – beskrivs som "kärleksfull"

Mannen dödade sin fru och sina två små barn under påverkan av en allvarlig psykisk störning.
GP har tagit del av uppgifter ur det rättspsykiatriska utlåtandet. Där beskrivs Pappan av anhöriga som en snäll och omtänksam man som var "kärleksfull mot sin hustru och sina barn".

SVT - 01 okt 18 kl. 07:29

Hon har samlat in över en miljon till ALS-forskningen

Gabriella Waldenströms pappa insjuknade i den dödliga muskelskjukdomen ALS. Efter att Pappan avled har Gabriella startat en insamling till forskningen för att hitta ett botemedel till ALS. Nu har hon samlat in över en miljon kronor.

Jönköpingsnytt - 14 nov 18 kl. 13:35

Son anföll pappa med kniv

Polisen fick under tisdagskvällen rycka ut på ett familjebråk där en son attackerat sin pappa med kniv. Pappan ska dock ha klarat sig undan med ett mindre sår på handen.
.

SVT - 13 nov 18 kl. 15:33

Så blev Stan Lees serieuniversum till en global marknadssuccé

Att gå från ett förlag med tryckta serietidningar till ett världsomspännande multimediauniversum kräver sin marknadsförare. Marvel-Pappan Stan Lee lät sina figurer växa ur serietidningssidorna och hamna på vita duken, för att sedan återskapas i alla tänkbara former. – Han såg rum för nytänkande och ville förändra serietidningsvärlden, säger serieredaktören Ulf Granberg..

DN - 13 nov 18 kl. 15:33

Pappa tog stryptag på barn på lekland – döms för misshandel

En pappa ingrep när hans son råkade i bråk med en annan pojke på ett lekland norr om Stockholm. Efter att ha brottat ner den andra pojken tog Pappan stryptag på barnet, uppger lokaltidningen Mitt i. Nu döms mannen för misshandel.

Expressen - 13 nov 18 kl. 21:17

Laila Bagges vändning med pappan efter konfrontationen

Under sin uppväxt har Laila Bagge knappt haft någon kontakt med sin pappa – men efter att ha konfronterat honom i "Lailaland" har allt förändrats.Nu har de två en nära relation.– Han grät och sa att han ångrade sig, och att han varit en dålig pappa, och hoppades att vi kunde börja om, berättar Laila Bagge..

Kristianstadsbladet - 25 okt 18 kl. 00:01

Hämtades av Försvarsmaktens helikopter i Kristianstad: ”Snälla, hjälp mitt sjuka barn”

Yousef föddes den 10 juni. En ärftlig sjukdom gör dock att han behöver uppsöka sjukhus ofta under sin uppväxt. Nu vädjar Pappan Raed Waleed Abdullah om lägenhet att hyra i Kristianstad så att de kan bo närmare sjukhuset..

Skånskan - 11 nov 18 kl. 04:30

Grattis till alla pappor

En slips, en blomma, en bok eller en skjorta. Eller bara ett enkelt besök. På söndag är det Fars dag, en dag som trots den goda tanken ofta anklagas för att vara kommersiell.

DN - 11 nov 18 kl. 20:23

Pappan: Hjälp mig minnas min älskade son

I fredags kom beskedet från polisen att de med största sannolikhet har hittat den försvunne 12-årige pojken i Falkenberg död.  Nu berättar pojkens pappa om sin sorg i ett känslomässigt inlägg på Facebook. ”Jag har gått sönder och kommer aldrig bli hel igen”, skriver han..

GöteborgsPosten - 10 nov 18 kl. 19:28

Joza nära till tårarna

Pappan och lagkaptenen Tibor Brink Joza läste upp ett tal inför matchen..

Nyan - 10 nov 18 kl. 11:22

Henrik Ringbom vann tårta till fars dag

Årets tårtvinnare i Nya Ålands farsdagstävling är Henrik Ringbom i Mariehamn.
Många fina bilder på pappor och barn kom in till Nya Ålands farsdagstävling. Bland alla bidrag lottades en vinnare ut av redaktionen.

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 18 kl. 12:00

Måns Zelmerlöw: ”Kan låta banalt – men jag vill lära min son att vara snäll”

Den nyblivna Pappan är aktuell med boken ”Den moderna gentlemannen”..

Skånskan - 07 nov 18 kl. 19:00

Pappa döms till böter

Kävlinge En 40-årig man bosatt i Kävlinge kommun döms till 80 dagsböter för att ha misshandlat sin tolvårige son.
Misshandeln inträffade när sonen vägrade lyda Pappans uppmaning att sluta spela datorspel.Händelsen inträffade i våras när den 40-åringen och hans fru kom hem efter att ha varit på besök hos några vänner.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 10:30

Han hittar historierna nära sig

Under hösten är dokumentärfilmaren Stefan Berg dubbelt aktuell. I augusti släppte han sin självbiografiska debutroman och i dagarna har hans nya film om musikern Leslie Tay, Leslie brinner, premiär.Det började med måleri och lagboken.

Blekinge Läns tidning - 05 nov 18 kl. 07:46

Beskedet: Känd Karlskronaprofil blir rektor för ny skola i Skåne

På måndagen gör Mattias Liedholm från Karlskrona sin första dag som rektor på den helt nya Prästamosseskolan. Men för många är säkert politikern och Karlskronarektorn mest känd som Pappan som i somras blev brutalt nedslagen efter att ha försvarat sina barn..

YA - 04 nov 18 kl. 00:01

Han blir rektor på Skurups nya skola

För många är säkert politikern och Karlskronarektorn Mattias Liedholm mest känd som Pappan som i somras blev brutalt nedslagen efter att ha försvarat sina barn. Från och med idag finns han i Skurup, som rektor för den helt nya Prästamosseskolan..

Skånskan - 08 nov 18 kl. 15:28

”Jag vill använda min röst för andra”

Det var mormors fantasirika sagor som gav Leïla Slimani lusten att själv berätta historier. Det gjorde hon så bra att hennes andra roman, Vaggvisa, belönades med Frankrikes främsta litteraturpris. Nu är hon aktuell med en reportagebok om kvinnors liv och villkor i Marocko och i veckan besökte hon Malmö.

Nyan - 06 nov 18 kl. 19:07

Plåta pappa och tävla om en tårta

Det drar ihop sig till fars dag. Pappa, farfar, morfar, morbror, farbror. Nu vill vi uppmärksamma er och vi vill se er på bild!

Nyan - 07 nov 18 kl. 13:30

Missa inte vår farsdagstävling

På söndag är det fars dag och vi på Nyan vill uppmärksamma alla fina fäder och se er på bild. Skicka in ditt bidrag till Nya Åland senast i morgon, torsdag, och tävla om en tårta.
I år infaller fars dag på söndag, den 11 november.

Barometern - 07 nov 18 kl. 15:46

Brott: Far och son döms för skrotstöld

Pappan och sonen upptäcktes när de stal järnskrot till ett värde av drygt 4 000 kronor från ett företag i Torsås kommun den 11 oktober. Nu döms de av Kalmar tingsrätt..

GöteborgsPosten - 07 nov 18 kl. 14:23

Pappa vill ha ersättning efter treårings död

Pappan friades av hovrätten för att ha orsakat sitt barns död. Nu vill han ha ersättning för att han suttit häktad som misstänkt..

Kristianstadsbladet - 05 nov 18 kl. 06:17

Fords föräldrar ger inte upp mot Skatteverket

Ett bilmärke för många, ett efternamn för andra, men också ett förnamn i den kanadensiska grenen av släkten, enligt Pappan. Två föräldrar i Sävedalen ger inte upp mot Skatteverket i tvisten om sonens förnamn: Ford. - Han har redan hunnit fylla ett år, och han lyssnar till namnet.

Magazin24 - 06 nov 18 kl. 19:24

Man i 50-årsåldern misshandlade sin pappa – döms till fängelse

Sökte upp Pappan mitt i natten..

Sydsvenskan - 05 nov 18 kl. 20:00

Pappa hotade att slå dotterns skolkurator – döms till böter

Pappan var på samtal efter att hans dotter fått byxorna neddragna på fritids..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 18 kl. 06:17

Fords föräldrar ger inte upp mot Skatteverket

Ett bilmärke för många, ett efternamn för andra, men också ett förnamn i den kanadensiska grenen av släkten, enligt Pappan. Två föräldrar i Sävedalen ger inte upp mot Skatteverket i tvisten om sonens förnamn: Ford. – Han har redan hunnit fylla ett år, o.

Sydsvenskan - 05 nov 18 kl. 06:17

Fords föräldrar ger inte upp mot Skatteverket

Ett bilmärke för många, ett efternamn för andra, men också ett förnamn i den kanadensiska grenen av släkten, enligt Pappan. Två föräldrar i Sävedalen ger inte upp mot Skatteverket i tvisten om sonens förnamn: Ford. – Han har redan hunnit fylla ett år, o.

Sydöstran - 05 nov 18 kl. 06:17

Fords föräldrar ger inte upp mot Skatteverket

Ett bilmärke för många, ett efternamn för andra, men också ett förnamn i den kanadensiska grenen av släkten, enligt Pappan. Två föräldrar i Sävedalen ger inte upp mot Skatteverket i tvisten om sonens förnamn: Ford. - Han har redan hunnit fylla ett år, och han lyssnar till namnet.

BT - 05 nov 18 kl. 06:17

Fords föräldrar ger inte upp mot Skatteverket

Ett bilmärke för många, ett efternamn för andra, men också ett förnamn i den kanadensiska grenen av släkten, enligt Pappan. Två föräldrar i Sävedalen ger inte upp mot Skatteverket i tvisten om sonens förnamn: Ford. - Han har redan hunnit fylla ett år, och han lyssnar till namnet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.