Pandora

Friday, 27 April, 06:36

Nyheter om Pandora

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 30 mar 18 kl. 12:12

Duo förlänger med Lugi

HANDBOLL Lugis damlag, som ju vann den första SM-kvartsfinalen mot Kristianstad med tio måls marginal, har mitt i slutspelet gjort klart med ytterligare två kontraktsförlängningar.
Det högernian Julia Olsson, född 1999, som skrivit på för två år till och målvakten Ida Nilsson, född 1992, som signerat ett nytt 1+1-kontrakt.
Julia kom från Ystad och IK Pandora den förra säsongen.

Affärsvärlden - 11 apr 18 kl. 23:00

Pandora lyfter portföljen

Medan börsindex sett tvära kast på kortsiktiga rubriker, så fokuserar Nordiska Värdeportföljen på det längre perspektivet. På slutet har det betalat sig att ha hårdblankade Pandora i portföljen..

YA - 25 mar 18 kl. 19:06

Julias Sverige till VM

Sveriges U20-damer i handboll är klart för VM. Man blev grupptvåa i VM-kvalet efter kryss, 26–26, mot Nederländerna i sista matchen. Därmed blev man grupptvåa på sämre målskillnad.

DI - 15 mar 18 kl. 05:00

Detta händer torsdagen 15 mars

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Systemair (kl 8.00) FIRST NORTH - Clean Motion, Nordic Flanges Group ÖVRIGA UTLÄNDSKA - Lufthansa (kl 7.30), Megafon (kl 8.

DI - 28 feb 18 kl. 17:36

Norden: Uppåt för Pandora i Köpenhamn

De nordiska börserna bjöd på små indexrörelser på onsdagen, men tendensen var på flera håll lätt negativ. Regionala samlingsindexet Vinx 30, där de största och mest handlade aktierna i Norden ingår, backade 0,6 procent..

YA - 21 feb 18 kl. 18:11

Pandoras stjärna glänser: ”Bästa på mycket länge”

IK Pandora kan mycket väl ha gjort säsongens värvning i Henrike Zollfrank. Hon har meriter från Bundesliga och har hyllats högt från flera håll under försäsongen. ”Fantastisk fotbollsspelare.

Affärsvärlden - 13 feb 18 kl. 15:59

Bråda bokslutstider

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen behåller indexledningen tack vare styrka i näst största innehavet Pandora. Bland de kortsiktiga bokslutsbeskeden är det spridda skurar..

DI - 06 feb 18 kl. 11:29

Investmentjätten varnar för smyckesbolaget

Att smyckesbolaget Pandora lanserat ett återköpsprogram räcker inte för att vända den negativa trenden i aktien menar Morgan Stanley i en rapportkommentar. Pandora-aktien har fallit med närmare 20 procent hittills i år.  .

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 10:12

Spotify testar en helt ny musikapp i smyg

Spotify uppges testa en ny gratis radioliknande musikapp som är baserad på spellistor, skriver Techcrunch. Appen Stations funkar bara på Android och håller på att genomgå pilottester i Australien. Enligt tekniksajten har appen fått mindre än hundra nedladdningar vilket indikerar att den endast har använts av Spotifys egna personal.

Dagens PS - 29 jan 18 kl. 06:33

Streamingtjänster ska betala mer för musik

Amerikanska upphovsrättsmyndigheter beslutade under lördagen att öka royaltysumman som streamingtjänster betalar till musikskapare och musikutgivare i USA. Det rapporterar Reuters. National Music Publishers Association (NMPA) uppger att det här beslutet kommer att kräva att streamingtjänster ger 15,1 procent av sina intäkter till låtskrivare och musikförlag, jämfört med den tidigare andelen på 10,5 procent.

YA - 23 jan 18 kl. 00:01

Pandoratöser lämnade skärgården med en pokal

IK Pandora FF flickor 14 deltog i helgen i cupen Ö-Bollen på Öckerö i Göteborgs skärgård. Det blev cupseger i B-slutspelet efter en fantastisk kämpainsats..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jan 18 kl. 09:01

I miljöförstöringens spår

Den samhällskritiske författaren Bertil Lindqvist i Östra Ämtervik har tidigare kommit ut med trilogin Folkbödlarna. Nu är han aktuell med den fristående romanen Pandora.– Den handlar om konsekvenserna av miljöförstöring, säger han..

Dagensanalys.se - 09 jan 18 kl. 12:30

Snart är din bil en reklamplats

Snart är din bil en reklamplats Tänk dig att du sitter i bilen och börjar känna dig lite kaffesugen. Plötsligt säger din bil att det just nu finns ett kanonerbjudande på kaffe och bulle på bensinmacken om 3 km. Just denna typ av annonser börjar nu bli möjliga i takt med att bilar blir allt mer uppkopplade.

Affärsvärlden - 05 jan 18 kl. 11:04

Nordea: Positivt försäljningsläge för Pandora

Nordea bedömer att smyckesbolaget Pandoras försäljningsuppdatering inför kapitalmarknadsdagen den 16 januari kommer bekräfta att bolaget nådde sin försäljningsguidning för helåret 2017..

Skånskan - 21 dec 17 kl. 10:38

Hon vill bli YIF:s första damproffs

HANDBOLL Division 1-avancemanget med Ystads IF var bara början.
18-åriga Louise Westerberg, som av Ystads Idrottsjournalisters Klubb (YIJK) utsetts till 2017 års handbollstalang i sydöstra Skåne, vill inte vara sämre än sina föregångare.
– Jag tänker bli proffs, säger vänstersexan självsäkert.

DI - 19 dec 17 kl. 17:57

Nordenbörser: Revansch när blankare lämnade Pandora

Börserna i Norden handlades nära nog på oförändrade nivåer på tisdagen, även om Oslobörsen lyckades hålla sig över ytan och Köpenhamn låg strax under den. Regionala indexet Vinx 30 backade 0,4 procent till 967..

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 10:13

Fattar du inte Twitter? Du är inte ensam!

Microbloggen Twitter har funnits i äver tio år, och ändå verkar människor ha svårt att förstå hur de ska komma igång och använda plattformen. Det har även Twitter själva uppmärksammat, och har nu gett ut två reklamfilmer som visar hur du ska göra, de är dessutom hysteriskt roliga! Du kanske tycker att det inte är så svårt att komma igång med olika sociala plattformar, men det gäller dessvärre inte för alla.

Expressen - 07 dec 17 kl. 21:42

Artisten Pandoras herrgård brinner

Räddningstjänsten har larmats till artisten Annelie "Pandora" Magnussons herrgård i Kungsör. – Det brinner hos mig, så jag kan inte prata nu, säger Anneli "Pandora" Magnusson till vlt.se.

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 15:07

Har du de mest nedladdade apparna 2017?

Apple, som alla andra företag, har tagit fram en lista över de mest populära apparna under 2017. Har du alla? Här är de mest nedladdade apparna under 2017 från AppStore: Bitmoji Snapchat YouTube Messenger Instagram Facebook Google Maps Netflix Spotify Uber Gmail Pandora Music Amazon WhatsApp Wish Twitter SoundCloud Google Chrome Waze Lyft.

YA - 12 feb 18 kl. 16:18

Ny, meriterad spelare till IK Pandora

Lina Lundgren har varit en av Hammenhögs förgrundsfigurer de senaste åren men i år får division 1-laget klara sig utan hennes tjänster. Sydöstprofilen är nämligen klar för spel med division 3-klubben Pandora..

DI - 21 nov 17 kl. 17:51

Norden: Fortsatt Pandora-pisk på börsen

Flertalet av de nordiska börserna avancerade på tisdagen och regionen utvecklades därmed i linje med övriga Europa. Regionala indexet Vinx 30 steg 0,8 procent.  .

Affärsvärlden - 06 feb 18 kl. 11:39

Analytiker: Varningsflagg i Pandora

Att smyckesbolaget Pandora lanserat ett återköpsprogram räcker inte för att vända den negativa trenden i aktien menar Morgan Stanley i en rapportkommentar..

DI - 06 feb 18 kl. 07:44

Pandora missar förväntningarna

Den danska smyckesjätten Pandora redovisar ett resultat före skatt på 2.829 miljoner danska kronor för det fjärde kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 06 feb 18 kl. 07:46

Pandora under förväntningarna

Den danska smyckesjätten Pandora redovisar ett resultat före skatt på 2.829 miljoner danska kronor för det fjärde kvartalet 2017..

GöteborgsPosten - 07 nov 17 kl. 08:17

Orkan snuvar Pandora

Affärsvärlden - 19 okt 17 kl. 11:15

Smyckestillverkan stiger efter Carnegie-enkät

Danska smyckestillverkaren Pandora steg på torsdagen sedan Carnegie offentliggjort en enkät hos bolagets återförsäljare. Enkäten visar att det tredje kvartalet var svagt, men också att fjärde kvartalet börjat bra..

GöteborgsPosten - 19 jan 18 kl. 14:51

Pandora Standup nomineras till "Juryns hederspris"

Marcus Thapper är en del av trion som startat upp Pandora Standup och är nu inne på sin fjärde säsong. Ikväll är det prisutdelning på Svenska Standupgalan i Göteborg. Här har klubben fått en hedersnominering..

Affärsvärlden - 16 jan 18 kl. 11:26

Pandora lyfter på Köpenhamnsbörsen

Smyckebolaget Pandora lyfter på Köpenhamnsbörsen under tisdagen medan bolaget håller kapitalmarknadsdag. Bolaget ska ta tjuren vid hornen på den pressade USA-marknaden, rapporterar Ritzau..

Affärsvärlden - 11 jan 18 kl. 13:22

Pandora: Personliga skäl bakom chefsbyten

Att två av toppcheferna i smyckesföretaget Pandora lämnar bolaget har inget att göra med Pandoras försäljningssiffror för 2017. Det säger bolagets styrelseordförande Peder Tuborgh till Ritzau Finans på torsdagen..

DI - 11 jan 18 kl. 08:51

Pandora flaggar för lägre försäljning

Det danska smyckesbolaget Pandora hade preliminärt en försäljning på 22,8 miljarder danska kronor under helåret 2017, vilket var lägre än prognosen från i februari om 23-24 miljarder danska kronor. Försäljningen tyngdes i betydande grad av den ogynnsamma växelkursutvecklingen. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande inför den kapitalmarknadsdag som planeras att hållas på tisdag..

Trelleborgs Allehanda - 27 sep 17 kl. 00:01

Tvåmålsskytt längtar efter derby

TFF är klart för division två efter två mål av Sofie Nielsen när Pandora besegrades i helgen. Anfallaren längtar efter derbyn mot moderklubben IFK nästa säsong. – Jag tror vi hade vunnit om vi mött dem redan den här säsongen, säger hon..

DI - 26 sep 17 kl. 18:05

Nordenbörser: Pandora föll tungt

Nordenbörserna präglades på tisdagen av "omvända världen" jämfört med måndagen: då backade Helsingfors medan övriga steg, nu var det i princip tvärtom. Även svenska OMXS30 steg dock..

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 17 kl. 17:40

TFF klart för division två

Efter seger borta mot Pandora med 3–1 på lördagen är TFF klar seriesegrare och därmed också klart för division två nästa år. – Det är som en tung sten som fallit från axlarna och tjejerna är väldigt glada, säger tränaren Mats Nielsen..

DI - 08 jan 18 kl. 15:47

Pandora säljer slut på guld- och diamantkronor i Storbritannien

Det danska smyckesbolaget Pandora har dragit fördel av det annalkande kungliga bröllopet i Storbritannien genom att sälja slut på sina dyraste guld- och diamantkronor. Det skriver Daily Mail..

DI - 19 sep 17 kl. 17:54

Nordenbörser: Gruvindustrin lyfte

Samtliga nordiska börser noterades för blyga uppgångar på tisdagen, med starkast utveckling i Oslo. Det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 slutade däremot 0,2 procent ned till nivån 989. Vinnaren inom indexet var Telia medan danska Pandora hade sämst utveckling..

Dagens PS - 18 sep 17 kl. 07:01

Börsveckan: Fyra heta köpråd på börsen

Börsveckan analyserar sju bolag i den senaste utgåvan. Det resulterar i köpråd för kvartetten Diös, Bergman & Beving, JLT och Hexatronic medan rådet avvakta lämnas för NP3, Clas Ohlson och Consilium. Tidningen gör en förändring i sin portfölj, danska Pandora utgår och ersätts av Hexatronic.

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 17 kl. 22:00

Gislöv underpresterade i Ystad

Gislövs IF hade inget att hämta borta mot IK Pandora i damtrean. Det blev förlust 5–0 (2–0)..

Skånskan - 12 aug 17 kl. 15:18

Tillbaka på ”mammas gata” i Ystad

FOTBOLL För Lina Nilsson var lördagsförmiddagens träningspass ett i mängden, men ändå ett som stack ut. Med sitt allsvenska FC Rosengård gjorde 30-åringen en träning på ”mammas gata” på idrottsplatsen där fotbollskarriären en gång i tiden sköt fart. ERWP.

DI - 15 aug 17 kl. 08:32

TV-grundare blir ny vd för musiktjänst

Amerikanska musiktjänsten Pandora Media har utsett Roger Lynch till ny vd, enligt ett pressmeddelande..

BT - 15 aug 17 kl. 01:00

Hon vantrivdes från första dagen

Rebecca Pandora Friedman lockades som arbetskraft till Algots i Borås. Men arbetsvillkoren i det främmande landet bröt ner henne. Hon vantrivdes från första stund - men blev ändå kvar i hela sitt liv..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.