Pandora

Saturday, 21 July, 02:21

Nyheter om Pandora

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 15 jun 18 kl. 11:23

Hernhag: Två bra bettingbolag och en aktie att köpa i rekylen

Anders: Morrn! Om du skulle välja två bettingbolag? Trevlig sommar!

Affärsvärlden - 03 jul 18 kl. 08:44

”Inga betydande lagerobalanser” hos Pandora

PORTFÖLJUPPDATERING Positionen i Pandora kostar på kortsiktigt, men Nordiska Värdeportföljen synar även senaste rundan anklagelser om att smyckesjätten håller på att klappa ihop långsiktigt..

YA - 07 jun 18 kl. 21:29

Glädje trots förlusten – äntligen är nollan spräckt!

Damerna i OTG fick äntligen se sin målnolla spräckt, något som gav blodad tand, även om det blev förlust mot Pandora på onsdagskvällen..

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 13:36

Nu kan du köpa ljudannonser via DoubleClick Bid Manager

DoubleClick Bid Manager (DBM) har öppnat upp för möjligheten att köpa ljudannonser (audio). Det betyder att du kan nu köpa annonser på Google Play Music, Spotify, SoundCloud,TuneIn och snart Pandora. För Google handlar det om att hänga på trenden att kunna köpa annonser på populära musiktjänster.

DI - 28 maj 18 kl. 13:00

Amerikansk utmanare inleder priskamp med Spotify

Amerikanska streamingtjänsten Pandora meddelar att bolaget nu erbjuder ett särskilt familjeabonnemang för upp till sex användare inom en familj, för 15 dollar i månaden. .

Dagens PS - 24 maj 18 kl. 14:30

Affärsvärlden vaskar fram tre guldkorn

Affärsvärlden rekommenderar köp av Volati, Gunnebo och danska Pandora i den senaste utgåvan. Volati har efter en lyckad börspremiär fallit ihop och handlas med en stor rabatt jämfört med relevanta jämförelsebolag. Affärsvärlden ser ett långsiktigt köpläge i aktien.

YA - 22 maj 18 kl. 21:54

YA-cup: Enkelt till semi – då attackerade Izet ärkerivalen: ”Jättechockad”

Efter att ha mjukat upp Pandora i en halvlek rann Hammenhög ifrån Pandora i YA-cupkvarten. 2–1 blev till slut 7–1. Hammenhög går mot en ny YA-cuptitel, sedan värsta konkurrenten, Skurup, som bekant dragit sig ur cupen.

YA - 25 maj 18 kl. 00:00

GDPR ställer nya krav på föreningar: ”Utan hjälp hade vi inte klarat av detta”

Även ideella föreningar omfattas av den nya lagen för personuppgifter. I Ystadsklubben Pandora har man fått hjälp att förbereda sig..

Affärsvärlden - 24 maj 18 kl. 15:03

Tre köpvärda aktier

Köp Volati, Pandora och Gunnebo men vänta med en investering i nätsäkerhetsbolaget..

VA - 24 maj 18 kl. 09:04

Dagens hetaste aktietips: Köp verkstadspärlan som kan lyfta 50 procent

Köp Volati, Pandora och Gunnebo men vänta med en investering i nätsäkerhetsbolaget Clavister. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva. Rekommendationen för Gunnebo är känd sedan tidigare via tidningens tjänst Analys+..

DI - 24 maj 18 kl. 07:20

Affärsvärlden: Här är aktierna du ska köpa

Köp Volati, Pandora och Gunnebo. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva.  .

PrivataAffärer - 24 maj 18 kl. 06:47

Tre heta köptips

Köp Volati, Pandora och Gunnebo men vänta med en investering i nätsäkerhetsbolaget Clavister. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva....

Affärsvärlden - 23 maj 18 kl. 18:00

Hopp för smyckeskrinet

En svajig start på 2018 sänkte Pandora rejält. Lyfts blicken så kan smyckesplattformens långsiktiga kvaliteter dubbla aktien..

DI - 23 maj 18 kl. 17:41

Norden: Revansch för Pandora

De nordiska börserna handlades lägre under tisdagen och följde därmed den allmänna utvecklingen i Europa. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 1,3 procent till nivån 957..

Affärsvärlden - 22 maj 18 kl. 11:10

Storsmäll i smyckesinnehav

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeporföljen tappade rejält med höjd i samband med att Köpenhamnsbörsen gav Pandora en kalldusch för förra veckans rapport..

YA - 22 maj 18 kl. 00:01

Gott om fotbollsgodis under tisdagskvällen

När nu sommaren äntligen gjort sitt intåg och den varma kvällsbrisen lockar till utomhusaktiviteter erbjuder fotbollen i sydöstra Skåne på flera heta drabbningar under tisdagskvällen. I YA–cupens kvartsfinal för damer tar Pandora mot topptippade Hammenhög, och i herrarnas division 4 väntar två tunga derbyn..

Dagens PS - 17 maj 18 kl. 13:10

Här är Nordens mest blankade aktier

Råvarusektorn dominerar klart på listan, konstaterar sajt. Placera.nu uppger att sju av de mest blankade nordiska aktierna är relaterade till råvaror.

DI - 15 maj 18 kl. 18:16

Nordenbörser: Smyckesjätten tappade efter dyster rapport

De nordiska börserna visade på tisdagen en blandad utveckling med dragning nedåt. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 0,7 procent till nivån 957.  OMXH25-indexet i Köpenhamn sjönk 1,5 procent.

DI - 14 maj 18 kl. 18:14

Nordenbörser: Pandora stor förlorare i Köpenhamn

De nordiska börserna utvecklades oregelbundet under måndagen. Köpenhamnsbörsen gick bäst med en liten uppgång medan Helsingfors hade en svag start på veckan. Samlingsindexet Vinx 30 var oförändrat på nivån 963.

YA - 13 maj 18 kl. 19:36

Tränaren efter upphämtningen: ”Ingen viker ner sig”

Gröstorp var illa ute i hemmamatchen mot Smedstorp i herrarnas division 6 med underläge 0–3 och 3–4 men fick med sig en poäng ändå. I damernas division 3 fortsätter det att gå tungt för storfavoriten Pandora..

Skånskan - 27 apr 18 kl. 09:03

Malmöartist med glada rytmer

Förra året började Malmö-artisten Sir Duke, alias Kent Larsen, sin resa mot målet att väcka liv i några 90-talsklassiker och att få alla att dansa till dem igen. Hans tolkning av Coco Jambo som släpptes då har fått 1,1 miljoner lyssnare och nu är det dags för nästa låt.
– Uh la la la gick jag själv runt och nynnade på när den kom 1997, säger Kent Larsen och kan inte låta bli att börja sjunga.

Dagens PS - 23 apr 18 kl. 06:51

Börsveckan: Akta dig för haussade aktien

Börsveckan rekommenderar köp av danska Pandora och Swedol i den senaste utgåvan.
Tidningen ger rådet avvakta för norska Norwegian, Hanza, Profilgruppen och Evolution Gaming samt säljråd för SAS. Flygbolaget Norwegian hade den högsta intäktstillväxten i fjol bland de europeiska flygbolagen.

YA - 23 apr 18 kl. 21:27

Bombande hattrickhjälte bakom Pandoras revansch

Nyligen förlorade IK Pandora med 1–0 i serien mot Spjutstorps IF. I YA-cupen kom revanschen när det blev 1–3 (1–3) på Bäckavallen. Bakom resultatet dolde sig Pandoras hattrickhjälte Cecilia Ekstrand..

YA - 15 apr 18 kl. 20:45

Damtrean: Sju mål av Wollsjö – sju olika målskyttar

Det förväntade topplagen Pandora och Vellinge spelade oavgjort i helgens division 3-match. Segrar blev det för Köpingebro, Sjöbo och Wollsjö medan Spjutstorp förlorade..

Dagensanalys.se - 11 apr 18 kl. 10:01

IAB lanserar ett öppet SDK för mätningar i mobila enheter

Om du ska mäta trafiken i mobila enheter behöver du ett SDK. Tyvärr behöver du ett SDK från varje leverantör men det är nu något som IAB vill ändra på med sitt OM SDK. Att installera SDK från varje leverantör och förändra dem varje gång din mobila tjänst uppdateras är ett strul för teknikavdelningen och ofta blir det knas.

Affärsvärlden - 06 apr 18 kl. 14:39

Pandora lyfter på positiva analytikerkommentarer

Pandoras aktie fortsätter att klättra på fredagen efter att Jyske Bank upprepat sin positiva syn på bolaget med stark köprekommendation, enligt Bloomberg News..

Skånskan - 30 mar 18 kl. 12:12

Duo förlänger med Lugi

HANDBOLL Lugis damlag, som ju vann den första SM-kvartsfinalen mot Kristianstad med tio måls marginal, har mitt i slutspelet gjort klart med ytterligare två kontraktsförlängningar.
Det högernian Julia Olsson, född 1999, som skrivit på för två år till och målvakten Ida Nilsson, född 1992, som signerat ett nytt 1+1-kontrakt.
Julia kom från Ystad och IK Pandora den förra säsongen.

DI - 24 maj 18 kl. 11:31

Carnegie: Pandora biter sig i svansen

Bokföringstrick i det första kvartalet, bekräftad avmattning i Kina och Italien som nästa problemmarknad.  Det är de tre av huvudargumenten i Carnegies analys där rekommendationen för den danska smyckesaktien Pandora sänks från behåll till sälj, en nedgradering Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på torsdagen. .

Affärsvärlden - 24 maj 18 kl. 08:56

Carnegie sänker Pandora

Carnegie har nedgraderat det danska smyckesbolaget Pandora till sälj, från tidigare behåll..

Affärsvärlden - 22 maj 18 kl. 14:47

Pandora tar över butiker på Irland

Pandora har kommit överens med BJ Fitzpatrick om att förvärva sitt butiksnät i Irland per den 1 juni. Samma datum går BJ Fitzpatricks distributionsrättigheter till Pandora i Irland och Nordirland ut..

YA - 25 mar 18 kl. 19:06

Julias Sverige till VM

Sveriges U20-damer i handboll är klart för VM. Man blev grupptvåa i VM-kvalet efter kryss, 26–26, mot Nederländerna i sista matchen. Därmed blev man grupptvåa på sämre målskillnad.

DI - 15 mar 18 kl. 05:00

Detta händer torsdagen 15 mars

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Systemair (kl 8.00) FIRST NORTH - Clean Motion, Nordic Flanges Group ÖVRIGA UTLÄNDSKA - Lufthansa (kl 7.30), Megafon (kl 8.

DI - 28 feb 18 kl. 17:36

Norden: Uppåt för Pandora i Köpenhamn

De nordiska börserna bjöd på små indexrörelser på onsdagen, men tendensen var på flera håll lätt negativ. Regionala samlingsindexet Vinx 30, där de största och mest handlade aktierna i Norden ingår, backade 0,6 procent..

YA - 21 feb 18 kl. 18:11

Pandoras stjärna glänser: ”Bästa på mycket länge”

IK Pandora kan mycket väl ha gjort säsongens värvning i Henrike Zollfrank. Hon har meriter från Bundesliga och har hyllats högt från flera håll under försäsongen. ”Fantastisk fotbollsspelare.

Affärsvärlden - 13 feb 18 kl. 15:59

Bråda bokslutstider

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen behåller indexledningen tack vare styrka i näst största innehavet Pandora. Bland de kortsiktiga bokslutsbeskeden är det spridda skurar..

DI - 06 feb 18 kl. 11:29

Investmentjätten varnar för smyckesbolaget

Att smyckesbolaget Pandora lanserat ett återköpsprogram räcker inte för att vända den negativa trenden i aktien menar Morgan Stanley i en rapportkommentar. Pandora-aktien har fallit med närmare 20 procent hittills i år.  .

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 10:12

Spotify testar en helt ny musikapp i smyg

Spotify uppges testa en ny gratis radioliknande musikapp som är baserad på spellistor, skriver Techcrunch. Appen Stations funkar bara på Android och håller på att genomgå pilottester i Australien. Enligt tekniksajten har appen fått mindre än hundra nedladdningar vilket indikerar att den endast har använts av Spotifys egna personal.

Dagens PS - 29 jan 18 kl. 06:33

Streamingtjänster ska betala mer för musik

Amerikanska upphovsrättsmyndigheter beslutade under lördagen att öka royaltysumman som streamingtjänster betalar till musikskapare och musikutgivare i USA. Det rapporterar Reuters. National Music Publishers Association (NMPA) uppger att det här beslutet kommer att kräva att streamingtjänster ger 15,1 procent av sina intäkter till låtskrivare och musikförlag, jämfört med den tidigare andelen på 10,5 procent.

YA - 22 apr 18 kl. 16:59

Förlust i torsdags – tar Pandora snabb revansch?

Så sent som torsdags förlorade IK Pandora division 3-mötet med Spjutstorp. Redan på måndagen kan man ta revansch – i YA-cupen!.

YA - 23 jan 18 kl. 00:01

Pandoratöser lämnade skärgården med en pokal

IK Pandora FF flickor 14 deltog i helgen i cupen Ö-Bollen på Öckerö i Göteborgs skärgård. Det blev cupseger i B-slutspelet efter en fantastisk kämpainsats..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.