Ovanliga

Tuesday, 11 August, 02:14

Nyheter om Ovanliga

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 17 jul 20 kl. 09:40

Pappavårdscentralen - PVC

Så du har förvandlats från bäst i världen, livspartner, älskare och utvald hovleverantör av multipelorgasmer till en 24/7/365 oavlönad fullpensions hotell- och restaurangpersonal, städare, sopgubbe, säkerhetsvakt, juridiskt ombud och vaktmästare, som alltid kommer i sista hand. Gratulerar, du har blivit pappa för första gången. 
Det här inlägget är tillägnat alla förstagångspappor, som har behov av det.

DI - 13 jul 20 kl. 06:12

Normalstor spannmålsskörd trots pandemin – havre mer populärt

Den Ovanliga våren till trots – årets spannmålsskörd blir normalstor. Ett positivt besked i tider när den svenska livsmedelsförsörjningen….

Sydsvenskan - 13 jul 20 kl. 05:52

Mer havreodling efter pandemin

Den Ovanliga våren till trots, årets spannmålsskörd blir normalstor, uppger Lantmännen. Prognosen för årets skörd av spannmål, oljeväxter och trindsäd uppgår till 6,1 miljoner ton, vilket är lägre än förra årets skörd men strax över femårssnittet. Förän.

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 20 kl. 05:52

Mer havreodling efter pandemin

Den Ovanliga våren till trots, årets spannmålsskörd blir normalstor, uppger Lantmännen. Prognosen för årets skörd av spannmål, oljeväxter och trindsäd uppgår till 6,1 miljoner ton, vilket är lägre än förra årets skörd men strax över femårssnittet. Förän.

GöteborgsPosten - 13 jul 20 kl. 06:02

Trots pandemin – normalstor spannmålsskörd

Den Ovanliga våren till trots – årets spannmålsskörd blir normalstor. Ett positivt besked i tider när den svenska livsmedelsförsörjningen är mer aktuell än någonsin..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 20 kl. 10:05

Australisk tonåring död i hajattack

En 17-årig surfare har dött i en hajattack vid Wooli Beach på Australiens östkust, enligt myndigheterna. Antalet hajattacker i Australien varje år är bland de högsta i världen, men dödsfall är Ovanliga. Detta är det femte kända i år.

GöteborgsPosten - 11 jul 20 kl. 10:07

Australisk tonåring död i hajattack

En 17-årig surfare har dött i en hajattack vid Wooli Beach på Australiens östkust, enligt myndigheterna. Antalet hajattacker i Australien varje år är bland de högsta i världen, men dödsfall är Ovanliga. Detta är det femte kända i år..

Jönköpingsnytt - 05 jul 20 kl. 09:14

De ovanliga djuren på ön lockar många turister: ”Helt galet”

Hemester är det som gäller i sommar, och något som lockar många i Jönköpingstrakten är att ta....

Expressen - 04 jul 20 kl. 05:31

Mystiska betalningar från Epstein till exflickvännen

Tidigare i veckan greps Jeffrey Epsteins exflickvän Ghislaine Maxwell som hållit sig gömd sedan den nu döde sexbrottsanklagade miljardären greps förra året.Nu uppger federala åklagare att man upptäckt Ovanliga transaktioner mellan dem två, enligt CNN.– Det kan finnas en helt oskyldig förklaring, men det är definitivt en lömsk datapunkt, säger Duncan Levin, som är expert på pengatvätt, till tv-kanalen..

Dagens Medicin - 03 jul 20 kl. 14:01

Region Skåne ändrar sig igen om omtvistat läkemedel

Patienter med den Ovanliga sjukdomen Duchennes muskeldystrofi som tappat gångförmågan ska fortfarande kunna få det dyra bromsläkemedlet Translarna betalat av sjukvården i Region Skåne. Därmed skjuter regionen på ett tidigare uppmärksammat beslut att sluta stå för läkemedlet..

Nerikes Allehanda - 01 jul 20 kl. 17:42

Örebrotränarens svar om förstärkningar – och den ovanliga spelarmarknaden: ”Planen är att hitta någon mer”

Örebro Hockeys trupp börjar ta form. Det finns dock alltjämt öppningar på forwardssidan. Vem det....

UNT - 27 jun 20 kl. 09:01

I gästhamnen: "Det är inte så trångt som vi befarade"

Trycket på båtplatser och medlemskap i Mälarens båtklubbar är stort. Men i gästhamnarna är det inte lika trångt som befarat denna Ovanliga sommar..

Expressen - 26 jun 20 kl. 20:41

Vittsjö hoppfullt trots skador på stjärnduo

Vittsjö ställs i den allsvenska premiären mot tuffast möjliga motstånd direkt.FC Rosengård väntar på bortaplan, samtidigt som laget drabbats av två tuffa avbräck i form av skador på Alexandra Benediktsson och Tove Almqvist.– De har kvalitéer som är Ovanliga inom svensk damfotboll, säger Vittsjötränaren Stefan Ekstrand..

UNT - 24 jun 20 kl. 15:00

Fick oväntat möte med lodjur i Uppland

Blickstilla satt lodjuret på stenen. Tre mil norr om Uppsala fick Harbobon Jessica Ekengård syn på det Ovanliga rovdjuret..

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 20 kl. 12:00

Prunkande pelargonprakt med djupa folkliga rötter

Mängder av Ovanliga pelargonsorter på Sofiero i sommar..

UNT - 23 jun 20 kl. 21:35

Helmefors tvåmålsskytt i målfyrverkeriet

Sebastian Helmefors gjorde två mål när hans Gimo vann seriepremiären mot derbykonkurrenten Gräsö/Norrskedika med de något Ovanliga fotbollssiffrorna 6-3..

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 20 kl. 11:49

Klippan nykomling i trean: Väldigt viktigt med en bra start

Klippans assisterande tränare Tobias Zentio om Ovanliga förutsättningar..

Expressen - 20 jun 20 kl. 06:00

Kenzas ovanliga åkomma: ”Jag ska få träffa en kirurg”

Kenza Zouiten Subosic har haft problem med sitt vänstra öra i flera år. Efter att ha genomgått en röntgen har man nu funnit orsaken bakom. ”Visade sig att jag saknar ben bakom örat och att det är därför som jag hör mitt blodflöde”, skriver hon på Instastory.

UT - 17 jun 20 kl. 15:28

Storlaget på mellanlandning: ”Görhäftigt att ha dem här”

I samband med onsdagens allsvenska match mot Elfsborg övernattade Stockholmslaget Hammarby på Hotell Bogesund. Och faktum är att elitidrottsklubbar inte är några helt Ovanliga hotellbesökare i Ulricehamn..

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 20 kl. 18:00

Krönika: Idrotten har vaknat – men hur bra är TFF?

Två månader försenad var den äntligen här – fotbollspremiären. Utan publik och utan den inramning den förtjänar. Det Ovanliga fotbollsåret 2020 har börjat och TFF:s damer började med 5–0 mot Dösjöbro.

Expressen - 14 jun 20 kl. 15:00

Tildes kärleksvändning med maken efter ovanliga starten

Till en början vågade Tilde de Paula Eby inte ge kärleken med Thomas de Paula Eby en chans – men nu har de varit tillsammans i 11 år. Nu hyllar maken sin fru på årsdagen med en bild från det förflutna som visar parets relation redan då. ”Vi valde varandra.

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 20 kl. 13:29

Topptid av OS-hoppet i återkomsten

Även gångaren Perseus Karlström passade på att tävla när det blev tillåtet med elitidrott igen. OS-hoppet slog till med sin näst bästa tid i karriären på den Ovanliga distansen 15 kilometer på bana, uppger SVT. Tiden 59.

GöteborgsPosten - 14 jun 20 kl. 13:31

Topptid av OS-hoppet i återkomsten

Även gångaren Perseus Karlström passade på att tävla när det blev tillåtet med elitidrott igen. OS-hoppet slog till med sin näst bästa tid i karriären på den Ovanliga distansen 15 kilometer på bana, uppger.

Expressen - 13 jun 20 kl. 18:58

”Vi drabbas hårdare än många andra lag”

Allsvenskan inleds under söndagen - och det inför tomma läktare. Kvällsposten har pratat med fyra supporterprofiler till KFF, Mjällby, HIF och Malmö FF som ger sin syn på den Ovanliga säsongen som stundar.
– Jag tror nog att vi drabbas hårdare än många andra lag, säger MFF Supports Molly Kummel.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 20 kl. 17:55

Loppet som gick från ölkran till ölkran

Ordet vätskekontroll fick en helt ny innebörd under helgens Ovanliga löplopp..

SVT - 13 jun 20 kl. 06:00

Ovanliga utställningar när corona sätter stopp för konststudenterna

Coronapandemin har satt stopp för konsthögskolornas examensutställningar och många skolor satsar istället på digitala visningar. Kungliga konsthögskolan har senarelagt sin slututställning och i väntan på den anordnades nyligen alternativa visningar, bland annat vid en busshållplats..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 20 kl. 11:16

Vilsen knölval hittad död nära Montréal

Den knölval som den senaste tiden siktats i S:t Lawrence-floden i kanadensiska Montréal har dött. Dödsorsaken ska nu utredas. Många Montréalbor har passat på att ta sig till kajen för att titta på den Ovanliga besökaren, som har simmat i floden med stor.

Expressen - 09 jun 20 kl. 19:08

WHO-toppen backar från uttalande om symtomfria

WHO-toppen Maria Van Kerkhove backade på tisdagen från ett uttalande som hon gjort om att symtomfria som smittar är ”väldigt Ovanliga”. Efter kritik från Harvard-forskare förtydligade Van Kerkhove att hon inte menade globalt och inte hade hela forskningsbilden, skriver New York Times. .

Länstidningen i Södertälje - 09 jun 20 kl. 05:01

”Det är en modern folkdräkt” – kolla in ovanliga detaljen i Turinge-Taxinges första folkdräkt

I sex månaders tid har sylaget i hembygdsföreningen kämpat med Nykvarns kommuns första....

Politologerna - 08 jun 20 kl. 16:10

Om potentiella framtida riksdagsmajoriteter i Coronakrisens spår

SCBs PSU-mätning i början av juni fungerar alltid som ett slags bokslut för opinionsvåren. Även om det finns en del mätningar kvar att redovisa under juni blir det normalt stiltje i väljaropinionen under sommaren. Coronapandemin har möblerat om rejält i svenska folkets samhällsattityder i allmänhet och partisympatier i synnerhet.

SVT - 05 jun 20 kl. 18:02

Så kunde åtta hus slukas av havet

Jordsked är inte helt Ovanliga i Norge, men delar av Sverige har också förhöjd risk. Områden där jorden innehåller stora mängder så kallad kvicklera är mest utsatta. Det säger Anna Hedenström, enhetschef Samhällsplanering jord på Sveriges geologiska undersökning (SGU)..

SVT - 03 jun 20 kl. 17:19

Så påverkas 13-åriga Miles av coronapandemin

Miles Wernerman och hans syskon har till skillnad från många andra barn i Sverige inte gått till skolan under coronapandemin. Miles har nämligen den Ovanliga sjukdomen progeria, som gör att kroppen åldras i förtid..

Expressen - 01 jun 20 kl. 15:00

Davids fräcka pik till Victoria Beckham – efter ovanliga bilden

När Cruz Beckham, 15, postar en bild på sin mamma Victoria häpnar följarna över en viss detalj. Även pappa David Beckham passar på att lägga en fräck kommentar. ”Min mamma kan visst”, skriver sonen på Instagram.

Nerikes Allehanda - 29 maj 20 kl. 07:33

KARIN KARLSBRO (L): Kinas ledare slösar inte bort en kris – ökat tryck på Hongkong

Ovanliga situationer kräver Ovanliga lösningar. Det har vi sett under senare tid. För att skydda....

GöteborgsPosten - 30 maj 20 kl. 05:00

Längtan efter vanligheten kan spela mörka krafter i händerna

Vi måste vara uppmärksamma på att det vi längtar efter - vanligheten - inte är ett oskyldigt begrepp utan innehåller exkludering av de Ovanliga.

DI - 29 maj 20 kl. 10:46

Vicore Pharma får anslag på 18,5 miljoner för coronastudie

Vicore Pharma, som utvecklar läkemedel mot Ovanliga lungsjukdomar, har beviljats ett anslag om 1,5 miljoner pund, motsvarande cirka 18,5….

DI - 29 maj 20 kl. 09:00

LifeArc beviljar anslag om 1,5 miljoner GBP till Vicore Pharma för den kliniska studien med VP01 i COVID-19-patienter

Göteborg, 29 maj 2020 – Vicore Pharma Holding AB (publ) som utvecklar innovativa läkemedel mot Ovanliga lungsjukdomar, meddelar idag att….

Barometern - 29 maj 20 kl. 08:00

Dags för Sussie Eriksson att möta John Lundvik i ”Let’s Dance”-finalen

Efter smärta, tuffa motgångar och en pandemipaus är det till slut dags för "Let's dance"-final. Sussie Eriksson och John Lundvik gör upp om segern efter den Ovanliga omgången. – Det har varit bland de tuffaste fysiska utmaningarna i mitt liv, säger John Lundvik..

YA - 28 maj 20 kl. 16:00

Föräldrarnas vandring gav tillskott i klasskassan

10 000 kronor. Så mycket fick de klasser vars föräldrar varit flitigast som nattvandrare dela på. Under lite Ovanliga former lämnade Lions president Kaj Persson över checkarna mitt på Vaktgatan utanför Nattvandring Skurups lokaler..

Kristianstadsbladet - 28 maj 20 kl. 13:00

Lundvik: "Har varit på botten några gånger"

Efter smärta, tuffa motgångar och en pandemipaus är det till slut dags för "Let's dance"-final. Sussie Eriksson och John Lundvik gör upp om segern efter den Ovanliga omgången..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.