Oscar Rosberg

Sunday, 23 February, 14:13

Nyheter om Oscar Rosberg

Sortering: Relevans | Senaste
Jönköpingsnytt - 08 dec 19 kl. 07:06

Oscar har spelat in en egen julkalender

Skådespelaren Oscar Rosberg från Jönköping bestämde sig för att filma en egen julkalender. Varje dag fram till julafton dyker ett nytt avsnitt upp på YouTube.
– Hittills har jag fått jättebra reaktioner, folk säger att den är mysig och vill att det ska vara längre avsnitt.

Skånskan - 23 okt 18 kl. 18:47

Sjöbosimmare på pallen igen

SIMNING Sjöbosimmarna laddade om snabbt efter hemmatävlingen.
I helgen stod gänget för en strålande insats i Ystad Grand Prix, Tyr Open, med nya segrar och topplaceringar.GP-tävlingen i Ystad höll hög klass och lockade flera landslagssimmare.

Alingsås tidning - 30 nov 16 kl. 15:40

Trafiken flyter på nya E20

Nu flyter trafiken nästan obehindrat på den nya E20-sträckan mellan Kristineholm och Bälinge. Men än återstår en hel del arbete innan allt är klart och sträckan blir motorväg på riktigt. Vill det sig väl kan Alingsås Ryttarsällskap och Alingsås Djursjukhus få en ny bro i julklapp.

Skånskan - 30 mar 16 kl. 22:39

En epok gick i graven

SIMNING Med Äggadoppet gick en epok i graven. Tävlingen var den sista någonsin i Färsingabadet i Sjöbo.Det nya badhuset, uppfört precis bredvid den nuvarande simhallen, står i princip färdigbyggt och tas efter sommaren i bruk.

YLE - 17 mar 16 kl. 11:34

Tre samtalsämnen inför F1-säsongen: Fiaskokval, vansinnesradio och bittra fiender

Ett kritiserat kvalsystem, nästan fullständigt förbjuden radiotrafik och en titelstrid mellan två ovänner. Där tre punkter som kommer att vara väcka diskussion under den stundande formel 1-säsongen. Öppningsloppet går av stapeln i Australien på veckoslutet och Yle Sportens expert Fredrik af Petersens listar nu tre saker som kommer att skapa rubriker under den kommande säsongen.

Alingsås tidning - 08 feb 16 kl. 05:30

Dags att lägga om E20-trafiken

Nu börjar motorvägsbygget norr om Alingsås på allvar. Nästa tisdag leds E20-trafiken in på den nya lokalvägen. Där ska den gå i 8,5 månad, tills motorvägen är klar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.