Osannolikt

Wednesday, 20 February, 06:20

Nyheter om Osannolikt

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 29 jan 19 kl. 17:09

Tvunget att tala med talibaner.

Att talibanerna skulle kunna besegras militärt är Osannolikt..

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 19 kl. 17:09

Till bords med talibaner.

Att talibanerna skulle kunna besegras militärt är Osannolikt..

Sydsvenskan - 29 jan 19 kl. 00:24

Drömlottning för Malmö FF - i engelska FA-cupen

Chelsea har ett nästintill Osannolikt spelprogram runt Europa League-matcherna..

Skånskan - 26 jan 19 kl. 15:00

Kommunen: Vi har bara försökt hjälpa dem

ESLÖV Mark- och exploateringsingenjören Patrik Larsson på Eslövs kommunledningskontor beklagar att ägarfamiljen är missnöjd.
– Vi har försökt hjälpa dem men har inte kommit överens.Enligt Patrik Larsson har Eslövs kommun aldrig godkänt att arrendeavtalet skulle flyttas från bolaget som övertog konkursboet 2016.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 17:14

Resenär hade opium i lönnfack

MALMÖ Den 42-årige belgiske medborgaren kom med X2000 från Köpenhamn och stoppades av tullen på Hyllie station. I hans resväska fanns närmare fyra kilo opium.
Nu döms mannen till fem år och sex månaders fängelse.

Dagensanalys.se - 23 jan 19 kl. 11:47

Google får bötesbelopp i GDPR-dom, men ytterligare kostnader väntar internetjättarna

I måndags kom en dom från franska datainspektionen CNIL som bötfäller Google med 50 miljoner euro (512 miljoner kr) för att de inte varit tillräckligt tydliga i sin personuppgiftshantering. Men nu kommer ytterligare avgifter för stora internetbolag, då allt fler EU-länder röstar igenom en specialskatt för digitala intäkter. EU verkar fast inställt på att mjölka så mycket pengar som möjligt från världens stora bolag, på beskostnad av medborgarnas tjänsteutbud.

Cornucopia - 19 jan 19 kl. 16:17

Stockholms lägenhetspriser fortsätter följa 90-talskraschen

Lägenhetspriserna i Stockholm fortsätter snällt följa utvecklingen från 90-talskraschen. Tidigare prognos ligger fast baserat på detta exempel av curve-fitting.
Medelpriser stickprov bostadsrättsannonser Östermalm 1989 - 1994, och Valueguards HOXFLATSTO-index 201606 - 201812.

Skånskan - 21 jan 19 kl. 17:19

Guldkorn från förr och nu

Deckarspalten Deckaråret 2019 börjar med en gammal bok. En hängiven man (Forum) kom ut redan 1988 och är bok två i Peter Robinsons över 25 böcker långa serie om kriminalkommissarie Alan Banks i fiktiva Eastvale i Yorkshire. Precis som seriens del ett, Ur askan i elden, som Forum gav ut förra året, har En hängiven man aldrig tidigare getts ut på svenska.

YLE - 12 jan 19 kl. 04:46

Borde Finland gå Sveriges väg och slopa spelmonopolet? Finländarna ger Veikkaus dess legitimitet, säger forskare

Ska spelmonopolet öppna för kommersiella aktörer eller är vi nöjda med monopolet i Veikkaus händer? Både enligt Veikkaus och forskare är det Osannolikt att vi frångår monopolet, men på Zlatan Ibrahimovics spelbolag är synen helt annan..

NT - 19 jan 19 kl. 11:00

Fluffigt, hjärndött och osannolikt

Det finns inget så befriande som dålig film när världen runt omkring skälver..

Corren - 19 jan 19 kl. 11:00

Fluffigt, hjärndött och osannolikt

Det finns inget så befriande som dålig film när världen runt omkring skälver..

PrivataAffärer - 17 jan 19 kl. 04:00

Carnegie: Räkna med fortsatt tryck på H&M

Det tror Carnegies detaljhandelsanalytiker Niklas Ekman, som i förra veckan talade på ett seminarium döpt till ”Investeringsåret 2019” på Carnegie Private Banking. Niklas Ekman var en av de analytiker på aktiemarknaden som var först ut med att förutspå H&M:s motgångar och mycket svaga kursutveckling de senaste åren. Trots att huvudägaren Stefan Persson gjort stora köp av H&M-aktier under några år tror inte Niklas Ekman på ryktena om att Persson förbereder ett utköp av bolaget från börsen.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 19 kl. 07:00

”Hur kan vi glädjas – och samtidigt döda djuren?”

På Medieakademins topplista över Facebook-poster som har fått mest engagemang under 2018 ligger en älgräddning på första plats. På videoklippet ses en dramatisk insats från brandmän i Munkfors som räddar livet på en älg. Vad som hände med den räddade älgen vet vi inte.

DI - 19 dec 18 kl. 18:11

För marknadsliberaler borde valet vara givet

LEDARE. Talmannens besked om den fortsatta processen i regeringsbildningen var klargörande. Han säger att det är ”mycket Osannolikt” att det skulle bli fråga om att lägga fram någon annan än Stefan Löfven eller Ulf Kristersson som statsministerkandidat..

Cornucopia - 13 jan 19 kl. 16:36

Största högersvängen i svensk politik - bara möjlig med S - kommer V acceptera?

Regeringsöverenskommelsen innebär kanske den största högersvängen i svensk politik i modern tid, eller kanske någonsin sedan demokratin infördes. Den är bara möjlig för att S är med på detta, men det är tveksamt om kommunistpartiet V kommer acceptera detta. Löfven kan alltså återigen röstas ner på onsdag.

SVT - 11 jan 19 kl. 21:20

Osannolikt drama i derbyt – avgjorde med två sekunder kvar

Det var DeAndre Mathieu-show när nästjumbon Umeå vände ett tufft underläge borta mot Luleå. Han gjorde allt på slutet av matchen och satte slutresultatet 95-93 med bara två sekunder kvar – en soloprestation..

Skånskan - 11 jan 19 kl. 11:13

Myndighetskvinna får sex år för 59 kilo knark

LANDSKRONA En 47-årig skånsk kvinna som är anställd vid en statlig myndighet döms till sex års fängelse tillsammans med en elva år yngre man som är inneboende hos henne. Enligt Lunds tingsrätt har de båda tagit emot en parti på 59 kilo amfetamin i Landskrona med avsikt att knarket ska säljas vidare. Rätten bedömer brottet som synnerligen grovt och ser det som ett led i organiserad brottslighet.

Cornucopia - 11 jan 19 kl. 15:41

Blivit med värmepump

Nej, ni behöver inte oroa er. Jag kommer fortsätta värma huset med vet. Däremot har jag nu blivit med värmepump för att värma huset när jag har husvakt och inte kan elda, vilket sammantaget blir några veckor om året med all restid i tjänsten.

Världen Idag - 09 jan 19 kl. 20:00

Demokrater vill återta stöd till utlandsaborter

Det förslag som USA:s demokratkontrollerade representanthus röstat igenom för att stoppa stängningen av delar av landets statsapparat, kan också innebära att förbudet mot att främja aborter internationellt upphävs. Det skriver Washington Examiner, som samtidigt påpekar att det är Osannolikt att förslaget går igenom i senaten..

PrivataAffärer - 09 jan 19 kl. 11:14

Kepler: Orderingången bådar gott för Skanska

Efter att på tisdagen ha meddelat om en order värd 1,1 miljard kr för att bygga ut en amerikansk skola meddelades det denna morgon om ytterligare två skolorder värda 2,9 miljarder kr tillsammans. Utöver dessa order om 4 miljarder kr har ett avtal tecknats med Metropolitan Transportation Authority i New York om en serviceanläggning värd omkring 3,3 miljarder kr, framkom på onsdagsmorgonen. Delgivningen av dessa offentliga order efter årsskiftet visar att det fjärde kvartalet lever en liten bit in i det nya året ur ett orderperspektiv.

YA - 09 jan 19 kl. 00:10

Äventyrlig Ystadsbo gav stoff till historia om andra världskriget

Ystadsbon Gösta Wollin hade ett smått Osannolikt öde. Han deltog i landstigningen vid Normandie och blev mångsysslande professor i USA. Nu är han aktuell igen - i artisten Stefan Anderssons nya föreställning ”Flygblad över Berlin”..

PrivataAffärer - 08 jan 19 kl. 00:26

Danske: Stöd för börsuppgång 2019

Banken ser inte att en recession kommer att inträffa under året, varför det anses Osannolikt att börsen ska falla för det andra året i rad. ”Historiskt har börsen aldrig gått ner två år i rad när vi inte samtidigt har haft en lågkonjunktur. Värderingarna är mer aptitliga i dag än för ett år sedan och vinsttillväxten väntas bli god även 2019”, skriver Danske Bank.

Expressen - 26 dec 18 kl. 17:59

Jättedramat: ”En galen avslutning!”

Det utspelade sig ett Osannolikt sekunddrama mellan Timrå och Brynäs. Först fixade Timrå övertid med mindre än en sekund kvar av matchen. Sen kammade de hem segern när blott 1,3 sekunder var kvar av övertiden.

GöteborgsPosten - 28 dec 18 kl. 14:54

Jan-Owe Wikström: Bäst när det gäller en blågul hit, inte blåsvart

Om någon för ett år sedan hade påstått att Janne Anderssons svenska landslag skulle bli femma i fotbolls-VM i Ryssland medan Halmstads BK skulle bli kvar i Superettan 2019 hade jag, speciellt det förstnämnda, viftat bort det som Osannolikt. Men precis så blev det. Med en galen, för min del 1 113 mil lång blågul VM-resa, och en betydligt kortare och mindre rolig blåsvart tripp..

Länstidningen i Jämtland - 28 dec 18 kl. 02:56

Osannolikt självmål och viktiga målskyttar när Juniorkronorna besegrade Slovakien: "Viktigt för självförtroendet"

Sverige tog andra raka segern i Junior-VM. Trots ett självmål lyckades Juniorkronorna besegra....

Dalarnas tidningar - 28 dec 18 kl. 02:56

Osannolikt självmål och viktiga målskyttar när Juniorkronorna besegrade Slovakien: "Viktigt för självförtroendet"

Sverige tog andra raka segern i Junior-VM. Trots ett självmål lyckades Juniorkronorna besegra....

Dalarnas tidningar - 28 dec 18 kl. 02:56

Osannolikt självmål och nya målskyttar när Juniorkronorna besegrade Slovakien: "Viktigt för självförtroendet"

Sverige tog andra raka segern i Junior-VM. Trots ett självmål lyckades Juniorkronorna besegra....

BT - 27 dec 18 kl. 06:35

Väderåret 2018 går till historien – ”Det har jag inte upplevt tidigare”

Väderåret 2018 i Sverige – och stora delar av övriga världen – går till historien som extremt Osannolikt. Framförallt temperaturrekorden, både enstaka och medelvärden, slaktades på löpande band. Majvärmen i Sverige och flera andra europeiska länder saknar helt motstycke i väderhistorien..

DN - 01 dec 18 kl. 16:12

Så tystade de tvivlarna – från uträknade till OS-guldmedaljörer

I mars 2017 såg de ut att bomma OS. Elva månader senare vann Sveriges skidskytteherrar – närmast Osannolikt – stafetten i Pyeongchang.  Inför helgens världscuppremiär i Slovenien har DN samlat Peppe Femling, Jesper Nelin, Sebastian Samuelsson och Fredrik Lindström för ett samtal om revansch, bendarr, guldkramar och framtid..

Skånskan - 24 dec 18 kl. 05:00

Storsmugglare dömda

Malmö Tre åtalades för den grova smugglingen men bara två dömdes och straffen blev dessutom nedsatta på grund av saktfärdig utredning.
I stället för fängelse får två dopningssmugglare villkorlig dom och samhällstjänst.Det var i december 2013 som ett paket från Hongkong undersöktes av tullen på Arlanda.

Blekinge Läns tidning - 22 dec 18 kl. 05:30

”Vi kommer inte att hinna till januari”

Abri har inte hört av affärsmannen Berndt Ivarsson på flera dagar. Det är nu Osannolikt att fullmäktige ska kunna ta ställning till en affär redan i januari. – Vi kommer inte att hinna till januarimötet, säger Abris ordförande Anders Bromée..

GöteborgsPosten - 19 dec 18 kl. 09:12

Sara Danius ställer in vinterprat i P1

Svenska Akademins tidigare ständige sekreterare Sara Danius hoppar av sitt uppdrag som vintervärd. Hon skulle ha vinterpratat på juldagen men ställer in på grund av hälsoskäl.
– Även Sara Danius kan bli sjuk och drabbas av hög feber, hur Osannolikt det än kan låta, hälsar hon själv från sjukhussängen..

Expressen - 30 nov 18 kl. 22:43

JUST NU: Sverige faller – efter otroligt drama

Sverige rivstartade EM-premiären mot Danmark och hade en uddamålsledning efter första halvlek. Men efter Osannolikt drama missade Nathalie Hagman straffen på slutsignal som kunde räddat svensk poäng.– Jag begriper inte vad hon tänker med där, säger TV3:s kommentator Robert Perlskog.

SVT - 07 dec 18 kl. 13:47

Rekordmannen ligger lågt inför terräng-EM

Sveriges flitigaste löpare är också landets färskaste rekordhållare i friidrott efter ett närmast Osannolikt halvmaraton i Japan. Nu ska David Nilsson avrunda året med ett tufft terräng-EM – i väntan på det stora målet: OS i Tokyo!.

DN - 13 dec 18 kl. 15:46

Polisen i Malmö: Det är en avrättning

Malmöpolisens fortsätter sökandet efter misstänkta för mordet på en 51-årig man i Malmö på onsdagsmorgonen. Mannen ska själv ha mångåriga kopplingar till grov kriminalitet och har levt under hot. – Det är inte Osannolikt att det är ett planerat mord, säger Petra Stenkula, chef för polisens utredningsenhet..

Skånskan - 11 dec 18 kl. 21:33

Storm: ”Det känns hemskt just nu”.

CHL-äventyret är över för Malmö Redhawks för den här gången. Men det krävdes en förlängningsrysare för att skilja lagen åt efter två matcher. München gjorde 5-5 i sudden och vann med 7-6 totalt.

SR - 11 dec 18 kl. 09:13

Handelsbanken: Osannolikt med hård brexit

Risken för att det blir en så kallad hård brexit är inte stor - trots att den omröstning som var tänkt att hållas i dag i det brittiska parlamentet har skjutits på framtiden..

PrivataAffärer - 10 dec 18 kl. 11:46

Carnegie: H&M-aktiens återhämtning högst överdriven

Enligt Carnegie handlas H&M med en premie till sina branschkollegor som antyder att bolagets jämförbara butiksförsäljning ska vända till plus samtidigt som marginalen förbättras med minst 4 procentenheter, ett scenario som investmentbanken ser som högst Osannolikt. Carnegie pekar på att H&M stigit med 30 procent sedan mitten av augusti och menar att den senaste tidens omvärdering av aktien är högst överdriven. ”Vi medger att förbättrad försäljning, en viss resultatåterhämtning, täckta korta positioner och insiderköp kan fortsätta att ge stöd i det korta perspektivet.

Expressen - 24 okt 18 kl. 10:52

Monstervinsten – vann 14,4 miljarder på lotteri

En ensam vinnare i South Carolina har kammat hem en Osannolikt stor spelvinst: 1,6 miljarder dollar.Eller 14,4 miljarder kronor.Det är nytt världsrekord, skriver bland annat CBS.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.