Olsen Renewables

Wednesday, 19 February, 18:39

Nyheter om Olsen Renewables

Sortering: Relevans | Senaste
Vimmerby Tidning - 14 jan 20 kl. 10:00

Bolaget går vidare med sina vindkraftsplaner

Fred Olsen Renewables har tagit ytterligare ett steg på vägen mot en vindkraftspark utanför Hycklinge..

Corren - 14 jan 20 kl. 10:00

Bolaget går vidare med sina vindkraftsplaner

Fred Olsen Renewables har tagit ytterligare ett steg på vägen mot en vindkraftspark utanför Hycklinge..

Corren - 20 sep 19 kl. 16:00

Så tycker partierna om vindkraftsplanen

Tidigare i år presenterade bolaget Fred Olsen Renewables en kraftigt reducerad plan för en möjlig vindkraftspark i Gröninge utanför Hycklinge..

Vimmerby Tidning - 24 apr 18 kl. 09:18

130 personer på protestmöte i Höganlid mot vindkraftpark

Motståndet mot Fred. Olsen Renewables planerade vindkraftpark i Gröninge-området i Horn- och Hycklingeskogarna har inte minskat sedan bolaget hade ett första samrådsmöte i Kisa den 11 april, tvärtom. I söndags kväll bjöd Landsbygdspartiet Oberoende Kinda och organisationen Vindstilla Horn-Hycklinge in till möte i Höganlid i Hycklinge.

Vimmerby Tidning - 20 apr 18 kl. 13:00

Rikt fågelliv sätter stopp

Beskedet är rykande färskt. Det kom Gustav Nordström på Fred. Olsen Renewables tillhanda på onsdagsförmiddagen..

Vimmerby Tidning - 18 apr 18 kl. 16:58

"Ser fram emot att ni håller er till fakta"

Känslan av Déjà vu var påtaglig. Då, en bister vinterkväll i januari 2012 , var det Höganlid i Hycklinge som bågnade av protesterande människor. Utanför fönstren blåste det – inne i bygdegården var det full storm.

Vimmerby Tidning - 28 mar 18 kl. 16:30

Ländells motstånd står fast

Lagom har Fred. Olsen Renewables presenterat sina planer på en enorm vindkraftspark utanför Horn och Hycklinge, lite mer i detalj, så börjar åsikterna spridas i vinden. Först ut bland de politiska partierna i Kinda, att offentligt klargöra sin inställning är Landsbygdspartiet Oberoende med Pierre Ländell i spetsen.

LV - 18 feb 17 kl. 11:49

Politikerna måste se till invånarnas bästa

Totalhaveriet är nära för vindkraften, och då går ett norskägt vindkraftbolag in, Fred. Olsen Renewables. Elcertifikatsystemet har kollapsat och nu tvingas vindkraftssverige stänga verk för att minska förlusterna.

Västerbottens Folkblad - 11 jul 14 kl. 10:42

Skanska bygger vindpark i Vindeln

En vindpark med sammanlagt 24 vindkraftverk kommer att byggas i Fäbodliden utanför Vindeln. Jemtska och Skanska har skrivit kontrakt med Fred. Olsen Renewables om att bygga en vindpark i Fäbodliden utanför Vindeln i Västerbotten.

NT - 12 maj 11 kl. 13:41

Planerar 300 nya vindkraftverk

Svenska SCA och norska Fred Olsen Renewables vill bygga upp emot 300 vindkraftverk i trakterna av Näsåker i Sollefteå kommun - en satsning på drygt tio miljarder kronor, rapporterar allehanda.se..

DI - 12 maj 11 kl. 09:14

SCA bygger vindkraftspark på egna marken

SCA och norska Fred.Olsen Renewables bildar ett samägt bolag, Forsca, för att bygga en vindkraftspark på SCA:s marker i Västernorrland. SCA får 40 procent i samriskbolaget..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.