Olagligförklarar

Thursday, 17 October, 04:37

Nyheter om Olagligförklarar

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 11 sep 19 kl. 12:44

Skotsk domstol olagligförklarar ajourneringen av brittiska parlamentet

Regeringens beslut att ajournera det brittiska parlamentet och därmed blockera det politiska styret av landet är….

Skånskan - 18 sep 18 kl. 15:00

Gav miljoner för HVB-hem – men har ingen lagfart

HÖRBY Det olagligförklarade beslutet att köpa HVB-hemmet på Ernst Ahlgrensgatan 3 i Hörby ska rättas. Det beslöt en oenig kommunstyrelse häromdagen.
Trots att kommunen köpte huset för nästan sex miljoner kronor så ägs det fortfarande av säljaren.

Skånskan - 23 jun 16 kl. 20:00

Beslutet om avtalet olagligt

HÖRBY Kommunens beslut att skriva avtal med Lejonet & Partners om ex-socialchefen Peter Hanssons miljonfallskärm var olagligt.
Det konstaterar förvaltningsrätten och river upp beslutet. Man slår också fast att kommunalrådet Susanne Meijer (S) inte hade mandat att skriva på avtalet.

Cornucopia - 24 dec 14 kl. 17:34

Inte så god jul i Vemdalen och Mullsjö

Sveriges infrastruktur förnekar sig inte ens på julafton. I skidturismens Vemdalen gick strömmen i eftermiddags och i Mullsjö slutade det kommunala vattnet fungera på julafton.
Mullsjö kommun har inte lokaliserat vattenläckan och har fått en del ...

SmålandsPosten - 03 aug 13 kl. 00:30

Skriv under på det

I en idealisk värld skulle våra äldre bli uppvaktade med ungdomliga telefonröster av medmänsklig hänsyn. I vår mindre perfekta verkligheten handlar det oftast om en försäljningssituation. Ynglingen skruvar upp sin charm och mördarinstinkt till max, och innan man vet ordet av är ännu ett telefonabonnemang sålt.

Sydsvenskan - 17 jun 13 kl. 21:50

Domstol kräver sändningar

Greklands högsta förvaltningsdomstol Olagligförklarar regeringens beslut att stänga det statliga etermediebolaget ERT. Regeringen beordras att återuppta verksamheten tills ett nytt statligt etermediebolag bildats..

Sydsvenskan - 30 sep 19 kl. 10:43

Polska banker hotas av bolånekris

En jättesmäll för polska bankindustrin hotar om EU-domstolen nästa vecka Olagligförklarar storbanken Raiffeisen Banks bolån i utländsk valuta till polska hushåll. En våg av stämningsansökningar mot banker kan följa på domen. Omkring 700 000 polska hushå.

Affärsvärlden - 30 sep 19 kl. 11:03

Polska banker hotas av bolånekris

En jättesmäll för polska bankindustrin hotar om EU-domstolen nästa vecka Olagligförklarar storbanken Raiffeisen Banks bolån i utländsk valuta till polska hushåll. En våg av stämningsansökningar mot banker kan följa på domen..

GöteborgsPosten - 30 sep 19 kl. 10:43

Polska banker hotas av bolånekris

En jättesmäll för polska bankindustrin hotar om EU-domstolen nästa vecka Olagligförklarar storbanken Raiffeisen Banks bolån i utländsk valuta till polska hushåll. En våg av stämningsansökningar mot banker kan följa på domen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.