Odd Swarting

Thursday, 26 April, 15:35

Nyheter om Odd Swarting

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 13 apr 14 kl. 07:15

Möttes av avsågade grishuvud på bilarna

Efter AIK:s uttåg ur SHL har klubbens tränare och sportchef fått ta emot flera hot. Klubbens träningsanläggning har klottrats ned, och ledare i klubben har hängts ut som "efterlysta" på en huliganhemsida. Natten till i går placerades grishuvuden på sportchefen Daniel Rudslätts och ex-tränaren Rikard Franzéns bilar.

YLE - 13 apr 14 kl. 12:02

Expressen: Grishuvud på AIK-ledares bil

En del av AIK:s anhängare har haft svårt att smälta att laget åkte ur den svenska ishockeyligan, SHL. Enligt den svenska tidningen Expressen placerades två grishuvuden på veckoslutet på sportchefen Daniel Rudslätts och ex-tränaren Rikard Franzéns bilar. Stockholmsklubben AIK placerade sig på femte plats i kvalserien och lyckades inte behålla sin plats i SHL.

BT - 13 apr 14 kl. 09:40

Grishuvud på AIK-ledares bil

Efter att AIK i veckan förlorade sin plats i hockeyns högsta liga SHL har klubbens tränare och sportchef fått ta emot hot, uppger expressen.se. De två ska bland annat ha fått grishuvuden placerade på sina bilar under natten till lördag och tidigare i veckan ska ha någon ha klottrat "Vi glömmer aldrig!

Sydsvenskan - 13 apr 14 kl. 14:05

Grishuvud på AIK-ledares bil

Efter att AIK i veckan förlorade sin plats i SHL-ishockeyn har två av klubbens ledare fått ta emot hot.De två ska bland annat ha fått grishuvuden placerade på sina bilar under natten till lördag, uppger expressen.se.

Eurosport - 13 apr 14 kl. 10:39

Ishockey - AIK-ledare hotade – möttes av grishuvud på bilen

Förra veckan åkte AIK ut ur SHL. Nu har lagets tränare och sportchef utsatts för flera hot. Klubbens träningsanläggning har klottrats ned och natten till igår placerades grishuvuden på sportchefen Daniel Rudslätts och extränaren Rikard Franzéns bilar.

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 08:00

Kristianstadsföretag del av estländsk ekonomisk härva

Foto: Peter Åklundh
På tre veckor har Kristianstadsföretaget Marketinfo bytt namn, dragit på sig en miljonskuld och fått ny styrelse. Företaget, som har mellan 40 och 50 anställda, drivs nu av två estniska män som utpekas som målvakter och som på bara några månader försatt tio företag i konkurs.
Någon gång i vecka 28, den 8?

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 13 kl. 08:00

Många vill köpa konkursade gjuteriet

Driften vid det konkursade gjuteriet Heavycast i Karlstad fortsätter tills vidare. ? Det beslutet har jag tagit preliminärt, säger konkursförvaltaren Odd Swarting vid advokatbyrån Setterwalls i Stockholm..

Nya Wermlands Tidningen - 29 maj 13 kl. 15:27

Konkursförvaltare för Heavycast utsedd

Odd Swarting från Setterwalls advokatbyrå i Stockholm, har utsetts till konkursförvaltare för Heavycast, som ansökte om konkurs i måndags..

Realtid - 06 nov 15 kl. 11:54

Calissendorff Swarting har biträtt Recipharm

Calissendorff Swartings team bestod främst av advokaterna Odd Swarting, Camilla Appelgren och Felicia Winberg..

Expressen - 08 mar 13 kl. 11:58

Kan sänka lönerna - efter slutspelsmissen

AIK:s tränare Per-Erik Johnsson trodde på SM-guld. Men fick sparken. Nu antyder AIK:s ordförande Odd Swarting att det kan bli åtstramningar i kommande lönebudget.

Expressen - 12 jan 13 kl. 11:16

AIK lånar pengar - men går inte till värvningar

AIK Ishockey har beviljats ett lån av Den Svarta Massan. 75 000 kronor ska hjälpa klubbens likviditet - men går inte direkt till värvningar. - Jag tror inte det, säger ordförande Odd Swarting..

Expressen - 12 jan 13 kl. 11:16

AIK vill låna pengar - men inte till värvningar

AIK Ishockey har ansökt om lån hos Den Svarta Massan. 75 0000 kronor ska hjälpa klubbens likviditet - men inte gå direkt till värvningar. - Jag tror inte det, säger ordförande Odd Swarting..

Expressen - 28 nov 12 kl. 16:09

AIK-basen om läget i tabellen: "Bekymrad"

AIK siktar på SM-slutspel, men är efter snart halva elitserien på kvalplats. ? Vi är förstås inte nöjda, vi hade hoppats på bättre, säger AIK:s ordförande Odd Swarting till SportExpressen.

Expressen - 23 okt 12 kl. 11:41

Han blir ny boss i AIK: Rycka upp ekonomin

AIK Hockey har en ny ordförande. Odd Swarting, 55, tar över efter Peter Mellqvist och han planerar för en nyemission. ?

Expressen - 24 okt 12 kl. 11:22

AIK om Huselius: "Vi kan ordna pengarna"

AIK:s styrelse är redo att agera. Om sportchefen Anders Gozzi och toppforwarden Kristian Huselius kommer överens om ett kontrakt. ?

Realtid - 07 jun 12 kl. 13:47

Odd Swarting omvald som Unicef-ordförande

"Jag är hedrad över att ha fått förtroendet att fortsätta som ordförande för Unicef", säger Setterwalls-advokaten och delägaren Odd Swarting..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.