Nollan

Saturday, 20 July, 23:59

Nyheter om Nollan

Sortering: Relevans | Senaste
SR - 29 jun 19 kl. 20:51

Hedvig Lindahl: "Vi har inte vunnit någonting ännu"

Sveriges 36-åriga burväktare höll tyskorna nere på ett mål medan Sverige gjorde två: "Jag skiter fullständigt i att hålla Nollan så länge vi vinner. Det är allt som gäller", säger hon..

GöteborgsPosten - 29 jun 19 kl. 07:00

Två lag med fina sviter - nu möts Astrio och Tölö

Astrio och Tölö hoppas båda att kunna förlänga sviten av matcher med poäng i division 4 Halland i fotboll när lagen möts på lördagen. Just nu har Astrio elva och Tölö sex matcher i rad med poäng. Astrio har inför matchen hållit Nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Tölö.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 17:28

Ska spräcka tyska nollan: ”Kommer bli tufft”

Sverige är redo för en fysiskt krävande VM-kvartsfinal mot Tyskland i Rennes. Samtliga 23 spelare tränade för fullt under fredagen och är skadefria inför lördagens match som väntas spelas i över 30 grader. – Alla är skadefria, vi har haft bra träningar.

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 17:28

Ska spräcka tyska nollan: ”Kommer bli tufft”

Sverige är redo för en fysiskt krävande VM-kvartsfinal mot Tyskland i Rennes. Samtliga 23 spelare tränade för fullt under fredagen och är skadefria inför lördagens match som väntas spelas i över 30 grader. – Alla är skadefria, vi har haft bra träningar.

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 12:00

Redo spräcka tyska nollan: ”Absolut inte omöjligt”

Fridolina Rolfö tar sikte på att knäcka blivande klubbkamraten i Wolfsburg..

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 12:00

Redo spräcka tyska nollan: ”Absolut inte omöjligt”

Fridolina Rolfö tar sikte på att knäcka blivande klubbkamraten i Wolfsburg..

DI - 28 jun 19 kl. 09:02

Stockholmsbörsen öppnar upp – Kambi och Oasmia rasar

Stockholmsbörsen öppnar kring Nollan på fredagsmorgonen. Kambi är ner med 15,5 procent efter nyheten att bolagets amerikanska samarbetspartner kan vara på väg att köpa en Kambikonkurrent..

YLE - 27 jun 19 kl. 22:52

Lucy Bronze höll stor show när imponerande England flög till medaljmatcherna – Norge helt chanslöst i kvartsfinalen

Först var hon med och spelade fram till de två första målen, sen pangade hon själv in det avgörande tredje med en av VM:s allra snyggaste fullträffar. Samtidigt skötte hon defensiven felfritt när hennes lag höll Nollan för fjärde matchen i rad. Ytterbacken Lucy Bronze hade en stor kväll när England slog Norge med 3–0..

DN - 27 jun 19 kl. 19:28

Redo spräcka tyska nollan: ”Absolut inte omöjligt”

Formstarka Fridolina Rolfö är inställd på att vinna matchen i matchen i VM-kvartsfinalen mot sin blivande klubbkamrat Almuth Schult i det tyska målet. – En världsmålvakt som är svår att göra mål på, men absolut inte omöjligt, säger Rolfö..

DN - 27 jun 19 kl. 17:26

Hammarby värvar landslagsspelare

Hammarby handboll värvar estniske landslagsspelaren Hendrik Varul. – Vi kände att vi var lite tunna på den positionen och behöver ta in en mittsexa, säger Magnus ”Nollan” Grahn, sportsligt ansvarig för herrlaget..

GöteborgsPosten - 27 jun 19 kl. 07:00

Formsvaga Lindome på segerjakt mot Skövde AIK hemma

Lindome jagar en seger när laget möter andraplacerade Skövde AIK hemma på Lindevi IP. Inför kvällens match har hemmalaget nio matcher i rad utan seger i division 1 södra i fotboll. Skövde AIK har inför matchen hållit Nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Lindome..

DN - 26 jun 19 kl. 22:15

Små rörelser på Wall Street

USA-börserna stängde runt Nollan på onsdagen. Till det positiva hörde ett uttalande från den amerikanske finansministern Steven Mnuchin som sade att det är stora chanser till ett kommande handelsavtal mellan USA och Kina. Det fick bolag med stor exponering mot Kina att lyfta, en av vinnarna var flygplanstillverkaren Boeing som steg 1,1 procent..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 19 kl. 22:13

Små rörelser på Wall Street

USA-börserna stängde runt Nollan på onsdagen. Till det positiva hörde ett uttalande från den amerikanske finansministern Steven Mnuchin som sade att det är stora chanser till ett kommande handelsavtal mellan USA och Kina. Det fick bolag med stor exponer.

GöteborgsPosten - 26 jun 19 kl. 22:14

Mållöst för Trönninge IF och Kullabygden på Tuvasvallen

Inget av lagen lyckades spräcka Nollan när hemmalaget Trönninge IF tog emot Kullabygden i division 2 sydvästra Götaland i fotboll på onsdagen. Matchen slutade därmed 0-0..

GöteborgsPosten - 26 jun 19 kl. 22:13

Små rörelser på Wall Street

USA-börserna stängde runt Nollan på onsdagen..

Expressen - 26 jun 19 kl. 21:40

Stora temperaturskillnaden – skiljer över 30 grader

Knappt över Nollan i norr. Dryga 30 grader i södra Sverige.Temperaturskillnaderna är rejäla i vårt avlånga land – men har inget med klimatförändringar att göra.

DI - 26 jun 19 kl. 21:55

Svajig handel i New York inför stängning

Wall Streets storbolagsindex S&P 500 handlas runt Nollan kort innan stängning på onsdagen. Nasdaq stiger mer med stöd av halvledarsektorn..

GöteborgsPosten - 25 jun 19 kl. 21:56

Mållöst mellan Höganäs och Högaborg på Höganäs Sportcenter

Varken hemmalaget Höganäs eller bortalaget Högaborg lyckades spräcka Nollan i tisdagens match i division 3 sydvästra Götaland i fotboll. Matchen slutade 0-0..

DI - 25 jun 19 kl. 12:35

Stockholmsbörsen kring nollan – fortsatt lyft för skogsbolagen

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på tisdagen, tyngt av storbankerna. Skogsbolaget Billerud Korsnäs steg tydligt efter en miljardförsäljning och drog med sig sektorn uppåt..

DI - 24 jun 19 kl. 21:54

Wall Street mot svag stängning

S&P 500 går mot en stängning under Nollan efter att storbolagsindexet tillfälligt repat sig tidigare under måndagen. New York-börserna bjuder på blandad utveckling inför stängning..

Dalarnas tidningar - 24 jun 19 kl. 21:18

Mållöst mellan Falu BS och Husby på Kopparvallen

Varken hemmalaget Falu BS eller bortalaget Husby lyckades spräcka Nollan i måndagens match i....

BT - 24 jun 19 kl. 05:00

Försvarsjätten vill hitta tillbaka till nollan: ”Jag är övertygad om att försvaret sitter”

Norrbys resultatrad sedan slutet på maj talar sitt tydliga språk: ett topplag i superettan. En ovan position jämfört med fjolårets bottenstrid. – Vill vi vara ett topplag i superettan så är detta en match vi förväntas vinna, säger Didric Andersson..

Skånskan - 23 jun 19 kl. 21:26

Svagt Trelleborgs FF föll klart i Jönköping

FOTBOLL Trelleborgs FF får inte spelet att stämma i Superettan och i sista matchen före sommaruppehållet blev det 0-2 borta mot topplaget Jönköpings Södra IF.
Ett nytt bottennapp av tabellelvan.– Känslomässigt är det ju en besvikelse, man vill ju alltid vinna fler matcher, summerade tränare Peter Swärdh i en intervju på Trelleborgs Allehandas nätupplaga.

GöteborgsPosten - 23 jun 19 kl. 20:24

Fjärde raka nollan – efter att Öis bytt fokus

"Det är klart att det är skönt för självförtroendet"..

DI - 21 jun 19 kl. 22:04

Nedåt på Wall Street

Wall Streets ledande index pendlade under fredagen mellan plus och noll. Handelsdagen avslutades dock i moll med samtliga index under Nollan..

DI - 21 jun 19 kl. 15:31

Efter börsrekordet – Wall Street öppnar kring nollan

Under torsdagen noterade S&P 500 en ny rekordnivå på 2.954,18 efter att ha lyft nära 1 procent. I fredagens tidiga handel backar de ledande indexen..

GöteborgsPosten - 20 jun 19 kl. 07:00

Segersviten bröts senast - nu jagar Stafsinge revansch i mötet med Alet

Stafsinge fick se sin segersvit bruten senast mot HGH FC efter nio segrar i rad, matchen slutade 2–2. Nu match borta, och chans till revansch, mot Alet i division 4 Halland i fotboll. Alet har inför matchen hållit Nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Stafsinge..

GöteborgsPosten - 20 jun 19 kl. 07:00

Åtvidaberg med fyra raka segrar möter Skövde AIK

I kväll är det dags för match för Åtvidaberg som gästar Skövde AIK på Södermalms IP i division 1 södra i fotboll. Åtvidaberg har fyra segrar i rad, senast med 3–1 mot Oddevold, vilket har tagit laget till sjätte plats i tabellen. Skövde AIK har inför matchen hållit Nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Åtvidaberg..

DI - 19 jun 19 kl. 17:30

Stockholmsbörsen stänger kring nollan inför Fed-besked

En avvaktande handel präglade Stockholmsbörsen vid stängning på onsdagen inför kvällens räntebesked från den amerikanska centralbanken. Breda index OMXSPI stänger strax under nollstrecket, medan storbolagsindex avslutar upp 0,2 procent. Vårdbolaget Attendo rasade över 20 procent efter tisdagskvällens vinstvarning..

DI - 19 jun 19 kl. 08:41

Stockholmsbörsen ser ut att öppna strax ovanför nollan

Stockholmsbörsen såg ut att inleda onsdagen nära nollstrecket efter att börserna i USA, liksom i övriga världen, stärktes på bred front på tisdagen med stöd från Mario Draghis uttalande om att extra lättnader kan komma att behövas i euroområdet..

DI - 04 jul 19 kl. 09:00

Börsen öppnar kring nollan – Bulten backar på vinstvarning

Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30  och breda index OMXSPI öppnar bägge kring Nollan på torsdagsmorgonen. Bulten tappar 7,5 procent efter att ha vinstvarnat på morgonen..

DI - 18 jun 19 kl. 14:29

Räntan på tioåriga svenska statsobligationer är nu negativ

Räntan på tioåriga svenska statsobligationer rörde sig stadigt nedåt under tisdagen och var strax efter lunch negativ. Enligt Bloomberg var det första gången som den svenska tioåringen föll ner under Nollan. .

DI - 17 jun 19 kl. 09:22

Börsen kring nollan – H&M backar efter försäljningssiffror

Stockholmsbörsen inledde börsveckan med små indexrörelser. Modejätten H&M backar med drygt 1 procent i den inledande handeln trots att bolagets försäljning för det andra kvartalet överträffade analytikernas förväntningar. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.