Noa

Tuesday, 21 January, 19:03

Nyheter om Noa

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 30 dec 19 kl. 11:19

Sprängdåden ökar kraftigt: ”Är en ny hänsynslöshet”

Antalet sprängningar i Sverige har ökat enormt under 2019. Bara fram till sista november hade totalt 236 sprängningar detonerat – och utvecklingen tyder på ”en ny hänsynslöshet” inom kriminella kretsar, säger Noa-chefen Stefan Hector till SVT..

SVT - 30 dec 19 kl. 06:19

Antalet sprängdåd ökar kraftigt i Sverige

Polisen och övriga myndigheter är tagna på sängen över utvecklingen av sprängningar i landet. BRÅ visar att det skett 236 sprängningar till och med den 30 november i år. 2018 skedde det 162 fall under hela året.

SVT - 23 dec 19 kl. 06:35

Polischefen: 700 personer hade minst tio fordon var

Polisen har länge larmat om ett systematiskt fusk kopplat till samordningsnummer – framför allt när det kommer till bilmålvakter. Nu kräver de förändring. – Det behövs en översyn av systemet, säger Linda H Staaf, underrättelsechef på Noa..

Barometern - 19 dec 19 kl. 06:00

Kalmar kommun anmäls av länsstyrelsen för fornminnesbrott i Gamla stan

Länsstyrelsen har gjort en åtalsanmälan till polisens nationella operativa avdelning, Noa, angående kommunens grävningar på Söderportsgatan och Kungsgatan i Gamla stan..

Expressen - 17 dec 19 kl. 15:19

Så nära var Potter att ta över Malmö

Allt om Uwe Röslers sorti • Nytt avsnitt av Dicos & Noa ute nu.

Expressen - 10 dec 19 kl. 15:04

Genomgång av alla allsvenska klubbar

Mjällby och Kalmar FF vill värva från Djurgården • Grzelaks nobb • Nytt avsnitt av Disco & Noa ute nu!.

Expressen - 05 dec 19 kl. 13:01

”Ny allsvensk ordning – han bär ansvaret”

SportExpressens Noa Bachner har den senaste tiden rankat de bästa spelarna i allsvenskan under 2010-talet.Här är sista delen: De tio främsta tränarna.Du får tillgång till allt med Expressen Premium!.

Polisen - 05 dec 19 kl. 09:28

Nio åtalas för brott kopplade till organiserad brottslighet

Idag väcks åtal i ett omfattande ärende gällande flera fall av synnerligen grova narkotikabrott, ett synnerligen grovt vapenbrott och flera fall av grova penningtvättbrott. Ärendet har hanterats av Noa i samverkan med flera polisregioner..

Expressen - 03 dec 19 kl. 14:57

Brages skyttekung jagas i allsvenskan

Klubben som uppvaktar • Djurgården ratar bud på guldhjälten • Hör senaste Disco & Noa.

Expressen - 03 dec 19 kl. 13:48

”Det är en av decenniets mest tragiska händelser”

SportExpressens Noa Bachner rankar bästa spelarna i allsvenskan under 2010-talet.Efter anfallare, mittfältare och backar är vi i dag framme vid målvakterna.En topp 10-lista kvar: Tränare – du får tillgång till allt med Expressen Premium!.

DN - 03 dec 19 kl. 10:18

Tyvärr, Rich Brian, originalen är bättre

Det är ett stort steg från pojkrummet i Jakarta till en skrikande tonårspublik på andra sidan jorden, men DN:s Noa….

Dagensanalys.se - 29 nov 19 kl. 09:26

Här är alla vinnare i 100-wattaren

Under torsdagskvällen korades vinnare i 100-wattaren för 30:e gången. Mest prisade annonsören blev Klarna medan byrån med flest watt blev NORD DDB Stockholm. 100-wattaren som arrangeras av Sveriges Annonsörer belönar kommunikation som gett ”bevisad effekt genom hög kreativitet”.

Expressen - 27 nov 19 kl. 16:42

”Zlatan pissar på MFF:s supportrar”

Nytt avsnitt av Disco & Noa – med allt om Zlatan och Bajen.

Expressen - 25 nov 19 kl. 10:30

”Såg ut att vara på tok för bra för allsvenskan”

SportExpressens Noa Bachner rankar bästa spelarna i allsvenskan under 2010-talet.Efter anfallare och mittfältare synar han nu försvarare.Kommande topp 10-listor: Målvakter och tränare – du får tillgång till allt med Expressen Premium!

SR - 21 nov 19 kl. 21:33

Darknet gör att droger sprids till glesbygd

En växande handel med droger på den dolda och krypterade delen av internet, Darknet, har gjort att droger blivit vanligare även i mindre städer och glesbygd. Det säger Stewe Alm, strategisk analytiker på polisens nationella operativa avdelning, Noa..

DN - 21 nov 19 kl. 10:39

Sudan Archives taktila musik traskar som en spindel över ens hud

Ena dagen uppträder Sudan Archives i ett skjul, nästa på en teater. DN:s Noa Söderberg tycker det är lyxigt att se….

Expressen - 19 nov 19 kl. 09:35

Hammarbys prislapp på Muamer Tankovic

Tony Gustavsson har bud • AIK:s nyförvärv • Nytt avsnitt av Disco & Noa ute nu.

DN - 17 nov 19 kl. 20:29

Kriminalvården varnas om ytterligare tryck på häktena

Polisens nationella operativa avdelning (Noa) har varslat Kriminalvården om att behovet av häktesplatser kommer att öka….

Sydsvenskan - 15 nov 19 kl. 16:06

Ny förstärkning till polisen i region Syd

Polisens nationella operativa avdelning, Noa, skickar ytterligare förstärkning till polisregion Syd, som ska hjälpa till med att utreda flera skjutningar och sprängningar. Det handlar om ett "omfattande stöd med kvalificerad utredningsresurs", skriver p.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 19 kl. 16:06

Ny förstärkning till polisen i region Syd

Polisens nationella operativa avdelning, Noa, skickar ytterligare förstärkning till polisregion Syd, som ska hjälpa till med att utreda flera skjutningar och sprängningar. Det handlar om ett "omfattande stöd med kvalificerad utredningsresurs", skriver p.

SR - 15 nov 19 kl. 16:09

Polisen skickar förstärkning till Region syd

Polisens nationella operativa avdelning, Noa, kommer att skicka brotts-utredare till Malmö efter senaste tidens flera mord och skjutningar i staden. Detta sker inom ramen för Operation Rimfrost, den nationella särskilda händelse som inledde i söndags..

UNT - 15 nov 19 kl. 16:06

Ny förstärkning till polisen i region Syd

Polisens nationella operativa avdelning, Noa, skickar ytterligare förstärkning till polisregion Syd, som ska hjälpa till med att utreda flera skjutningar och sprängningar..

Polisen - 15 nov 19 kl. 15:33

Ytterligare förstärkningar till Malmö

Polisens nationella operativa avdelning, Noa, har i dag fattat beslut om ytterligare förstärkningar till polisregion Syd..

Skånskan - 13 nov 19 kl. 17:06

Polis i möte med gängkriminella

Malmö Tre dagar efter mordet på en 15-årig pojke på Möllan kallade polisen in elva av Malmös tyngst kriminella på ett informationsmöte i projektet Sluta skjut. Åtta av dem dök upp.
Gängkillarna fick veta vad som händer om det grova våldet inte upphör, men de fick också möta personer som drabbas av våldet.

Expressen - 13 nov 19 kl. 09:19

Buyas ersättare – kan hämtas in från rivalen

Senaste sillynyheterna i ”Disco & Noa” • Det rör på sig kring Tankovic.

GT - 12 nov 19 kl. 13:42

”Svårt att förstå hur han inte kan ha ett SM-guld”

SportExpressens Noa Bachner rankar bästa spelarna i allsvenskan under 2010-talet.Först ut: Tio bästa anfallarna under de senaste tio åren. Kommande topp 10-listor: Mittfältare, försvarare, målvakter och tränare – du får tillgång till allt med Expressen Premium!.

Skånskan - 11 nov 19 kl. 18:01

”Vi har inte tappat greppet”

Malmö Polisen har inte tappat greppet om de kriminella i Malmö.
Den bedömningen gör Stefan Sintéus, som fram till lördagens mord på en 15-årig pojke på Möllan var polischef i Malmö.
Nu frigörs han för att i stället bli kommenderingschef för regionens samordnade insatser mot den grova kriminaliteten.

DN - 11 nov 19 kl. 11:20

Just nu: Noa håller pressträff om gängvåldet

Efter lördagens skjutning i Malmö, då en 15-årig pojke dödades och en annan fick livshotande skador, utlyste polisen en….

SR - 11 nov 19 kl. 11:31

Polisen kraftsamlar mot organiserad brottslighet

Polisen håller pressträff med anledning av att Noa inlett en nationell särskild händelse mot den grova organiserade brottsligheten i landet..

Expressen - 11 nov 19 kl. 09:31

”Jag tycker inte jag är värd det – det är fult”

I en exklusiv intervju med SportExpressens Noa Bachner gick Zlatan Ibrahimovic till hårt angrepp mot Sveriges förbundskapten Janne Andersson och menade att han medvetet valde bort spelare med invandrarbakgrund.Janne Andersson kommenterade utspelet i samband med de senaste EM-kvalmatcherna, men utvecklar nu hur hårt det tagit på honom.– Jag tycker ju inte att jag är värd det.

Dagens PS - 08 nov 19 kl. 07:57

Finanspolisen till attack mot Swish

Högt uppsatt chef ser ”kryphål” och kräver åtgärder från regeringen. SVT Nyheter berättar att Nicklas Lundh, chef för finanspolissektionen vid Nationella operativa avdelningen, Noa, varnar för betaltjänsten Swish. ”Som det ser ut i dag riskerar vi att missa information.

Cornucopia - 08 nov 19 kl. 12:53

Flera läsare: Bankerna granskar visst Swish-transaktioner

Flera läsare vittnar i mail eller kommentarer till bloggen om att bankerna visst granskar Swish-transaktioner, precis som alla andra transaktioner. Det gäller både läsare som blivit granskade och flera läsare som hos svenska banker jobbar just med utredning av misstänkta transaktioner. Således finns det inget fog för rättsväsendets utspel om att Swish måste granskas - det sker redan.

SVT - 08 nov 19 kl. 11:28

Finansinspektionen om polisens kritik mot Swish

Polismyndigheten och Nationella operativa avdelningen, Noa, riktar skarp kritik mot att Swish inte har något eget tillstånd hos Finansinspektionen och vill se en lagskärpning. Nu svarar myndigheten på kritiken..

Cornucopia - 08 nov 19 kl. 11:06

Hur tvättar man pengar med Swish?

Rättsväsendet vill att Swish ska omfattas av någon form av inrapporteringsplikt, då systemet tydligen används för att tvätta svarta pengar. Frågan är bara hur? Bakom ligger en dyster sanning.

Expressen - 08 nov 19 kl. 08:45

Polisen vill skärpa kontrollen av Swish

Polisen varnar för att kriminella personer använder bankappen Swish för att tvätta pengar – och att avsaknaden av tillsyn gör att de inte åker fast.Företaget bakom Swish saknar nämligen tillstånd hos Finansinspektionen, och behöver därför inte rapportera avvikande överföringar.– Som det ser ut i dag riskerar vi att missa information, säger Nicklas Lundh, chef för Noa:s Finanspolissektion till SVT Nyheter..

Dagens PS - 08 nov 19 kl. 08:23

Litar du på Swish-betalningar?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Dagens PS rapporterar i dag om potentiella risker med Swish.

Barometern - 05 nov 19 kl. 14:52

Uppgifter: Pehrsson aktuell för Färöarna

Magnus Pehrsson ny förbundskapten för Färöarna? Enligt podden Disco & Noa är Pehrsson aktuell för jobbet, uppgifter som Sporten också har tagit del av..

Expressen - 04 nov 19 kl. 17:01

Allting talar för att han är förlorad för AIK nu

Ser ut att tappa stjärnan i vinter • Nytt avsnitt av Disco & Noa ute • Lyssna direkt här!.

P3 - 11 dec 19 kl. 12:00

NOA och Tullverket: "Olika syn på vapen inom EU problem"

Synen på start- och gasvapen skiljer sig åt mellan EU-länderna, vilket gör det enkelt för en person i Sverige att handla utomlands. Det är ett problem, enligt Noa och Tullverket..

Expressen - 29 okt 19 kl. 16:05

Karlström ser ut att lämna Djurgården

AVSLÖJAR: Har bud från Ryssland och Tyskland • Milosevic tränar med AIK • Lyssna på senaste Disco & Noa här!.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.