Nilsson

Friday, 19 April, 16:09

Nyheter om Nilsson

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 28 mar 19 kl. 12:25

Beskedet: Gymnasierektor har sagt upp sig

Vilhelm Mobergsgymnasiet rektor Ulf Nilsson har sagt upp sig..

Expressen - 28 mar 19 kl. 18:19

Sara Danius om krisen på Dramaten: ”Räcker inte till”

Sara Danius befinner sig åter i en kulturkris – den här gången som medlem i Dramatens styrelse.Nu uttalar hon sig om sin roll i krisen som uppdagats efter dokumentären om Josefin Nilsson.– Man har ett ansvar tycker jag.

Sydsvenskan - 27 mar 19 kl. 10:35

Eirik Stubø: "För känslosamt för att spela"

Det var rätt beslut att ställa in föreställningar där mannen som fällts för misshandel av Josefin Nilsson skulle medverka. Stämningen var för känslosam, menar Dramatenchefen Eirik Stubø i en intervju med Sveriges Radio. Upprörda känslor har riktats mot.

Skånskan - 30 mar 19 kl. 18:31

En poäng för TFF i premiären

Fotboll Trelleborgs FF fick nöja sig med en poäng i Superettans premiär hemma mot Gais. Det var nära ett segermål på stopptid – men då svarade förra säsongens TFF-målvakt Marko Johansson för en jätteräddning och matchen slutade 2-2.Gais MFF-lån Marko Johansson, som spelade för TFF i Allsvenskan förra säsongen, var i fokus en hel del när han kom tillbaka till Vångavallen på lördagen.

GöteborgsPosten - 30 mar 19 kl. 17:59

City upp i topp – United på CL-plats

Ingen Victor Nilsson Lindelöf..

Expressen - 28 mar 19 kl. 14:56

Dramaten-stjärnornas ord före krismötet med chefen

Det stormar kring Dramaten efter SVT-dokumentären om Josefin Nilsson.Under eftermiddagen håller teaterchefen Eirik Stubø ett krismöte med personalen.– Nu ska vi in på möte och det ser jag fram emot väldigt mycket, säger skådespelerskan Kajsa Ernst till Expressen..

GöteborgsPosten - 30 mar 19 kl. 16:20

Han rånmördade sin egen kusin

Alexander Persson kom aldrig till Amerika. Dagen innan hans resa mot det nya landet blev han brutalt mördad av sin kusin vid Mörtetjärnet i Bullaren. Med författaren Jan Nilsson gräver vi ner oss i ett av norra Bohusläns värsta mordfall..

YA - 23 mar 19 kl. 06:00

Full fart på hotellbygget i skuggan av trädstriden

Ombyggnaden är i full gång inne i det kulturmärkta gamla badhuset. Utanför ska golvet till receptionen för det nya hotellet gjutas på måndag. – Det har gått bra.

Expressen - 30 mar 19 kl. 15:08

JUST NU: Lindelöf saknas i truppen

Victor Nilsson Lindelöf missade Sveriges två EM-kvalmatcher. Och när Manchester United ställs mot Watford på lördagen saknas svensken i truppen. – Det har att göra med familjeskäl, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer enligt BBC..

Skånskan - 30 mar 19 kl. 15:25

Radhus på 115 kvadratmeter från 1975 sålt i Höör

Höör Försäljningen av radhuset på adressen Tvärgatan 39 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Viktor Sulakvelidze-Skantz, 27, och Linnea Sulakvelidze Skantz, 32, som köper fastigheten av Anette Nilsson. Huset byggdes 1975 och har en boyta på 115 kvadratmeter.

Skånskan - 22 mar 19 kl. 10:19

Tolv medaljer för Ystads KK

KARATE Ystads KK fick med sig inte mindre än tolv medaljer från sitt framgångsrika deltagande i JKA Landskrona Cup.– Medaljplats i varje grupp, utom en, vi ställde upp i, berättar ordförande Armina Barakovic Bajric, coach för YKK:arna i tävlingen i främst kumite.
De tolv medaljerna fördelades på fyra guld, fem silver och tre brons.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 14:24

Warhol tar plats på Moderna

malmö 1968 var ett omvälvande år med studentrevolter, skotten i Memphis och stridsvagnar på Prags gator. Det var året som Valery Solanas så när sköt Andy Warhol till döds.
Det var också året för Warhols första museiutställning – på Moderna muséet i Stockholm, Lagom till 50-årsåjubiléet öppnade utställningen ”Warhol 1968” på samma plats och på lördag slår den upp dörrarna i Malmö.

Expressen - 01 mar 19 kl. 08:03

Johaug om utspelet: ”Nej, vad i helvete!”

SEEFELD. Heidi Weng har hamnat i centrum efter VM-stafetten i Seefeld.Hon menar att alla i det norska laget var redo att åka sistasträckan mot Stina Nilsson.

Skånskan - 23 mar 19 kl. 15:00

Fredagar går som en dans för Hörbyseniorer

Hörby Varje fredag efter morgonkaffet beger sig ett 30-tal pensionärer till Folkets hus i Hörby för att svänga sina lurviga.
– Dans gör gott för både kropp och knopp, säger Christina Lengbrant som är instruktör.– En, två, tre, fyr… En, två, tre, fyr… hörs från stora salen i Folkets hus.

SVT - 26 mar 19 kl. 18:48

Bloggprofilen Kissie: ”I princip omöjligt att göra rätt för sig”

Alexandra ”Kissie” Nilsson är en av Sveriges största influencers och gör ofta samarbeten där hon marknadsför olika företag. Men hon och flera andra influencers menar att det är svårt att tyda regelverket och att det ”i princip är omöjligt att göra rätt för sig”..

Sydsvenskan - 17 mar 19 kl. 12:00

”De möjliga kandidaterna verkade vara hur många som helst”

Mordet på tioåriga Helén Nilsson från Hörby kom att prägla Skåne under lång tid..

Dalarnas tidningar - 30 mar 19 kl. 08:39

Nordsäter njuter i kvaldebuten – berättar om hårda duellerna med Moraprofilerna: "Brottades flera gånger"

När Mattias Nilsson är skadad har Lucas Nordsäter, 20, gått in tillsammans med succéjunioren....

Skånskan - 23 mar 19 kl. 13:50

Skurupbor tågade mot intolerans

Skurup En manifestation anordnades på lördagen mot att den politiska ledningen i kommunen polisanmält 17 ensamkommande barn för bidragsbrott.Det är oppositionspartierna Liberalerna, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Kommunens väl som anordnar manifestationen mot intolerans i kommunen, uppger SVT. Skånskan har tidigare berättat att Lena Axelsson (S) har polisanmält Jimmy Nilsson (SD), Mats Björkman (M) och Bianka Mårtensson (M) i myndighetsnämnden för individ- och familjeomsorg för falsk tillvitelse.

Expressen - 28 mar 19 kl. 20:29

”Vi satt i chock i soffan och ringde våra familjer”

Victor Nilsson Lindelöf tackade nej till EM-kvalet av personliga skäl och ett par dagar senare blev han och hustrun Maja föräldrar för första gången.Nu berättar hon om bebislyckan och komplikationerna inför förlossningen.”I chock satt vi i soffan hemma och ringde våra familjer och berättade.

Expressen - 15 feb 19 kl. 10:41

En polis friad från misstanke efter dödsskjutningen av Eric, 20

Bara två av tre poliser som var med vid dödsskjutningen av Eric Torell, 20, misstänks för brott. En av de tre poliserna är sedan tidigare avförd från utredningen, bekräftar familjens advokat Tomas Nilsson för Expressen. – En har uppenbarligen inte skjutit Eric så alla tre har inte gjort samma bedömning och uppfattat honom som farlig, säger mamma Katarina Söderberg..

DN - 27 mar 19 kl. 13:49

Skådespelare uppmanar till aktion: ”Många män känner frustration”

Dokumentären om Josefin Nilsson på SVT har fått starka reaktioner. Skådespelaren Alexander Karim säger att han kommer att tacka nej till att arbeta med vissa skådespelare. Han får medhåll av bland andra Peter Jöback, Morgan Alling och Moa Gammel.

Skånskan - 27 mar 19 kl. 11:00

En anrik verksamhet på många olika ben

På landet Ekastiga Gård i Höörs kommun har varit i familjen Nilssons släkt sedan åtminstone 1600-talet. Med diversifierade verksamheter står gården stadigt på flera ben och kan blicka framåt för att möta framtiden.– Det är Jonas släktgård och våra barn är den 14:e generationen.

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 19 kl. 10:00

Tomas Nilsson: ”Såg ut som att det var två pengapåsar som låg där”

Tv inför HIF:s comeback i allsvenskan –del 2: Allsvenska premiärer vi minns..

Skånskan - 29 mar 19 kl. 18:48

Från juniorspel till revanschjakt i kvartsfinalen

HANDBOLL Mitt i den stekheta SM-kvartsfinalserien mot Alingsås passade Ludvig ”Ludde” Hallbäck på att hjälpa Ystads IF:s juniorer till finalsteget i årets USM-handboll.
– Jag var sugen och YIF ville gärna ha med mig. Det var jäkligt roligt.

GöteborgsPosten - 29 mar 19 kl. 18:55

SM-guld till Emma Nilsson

Ingen Hanna Öberg..

Blekinge Läns tidning - 24 mar 19 kl. 21:10

Film om Josefin Nilsson väcker reaktioner

En ny dokumentär om Josefin Nilsson väcker starka reaktioner. Filmen släpptes i fredags och sociala medier fylls av kommentarer kring vad som framkommer om sångerskans liv..

Skånskan - 28 mar 19 kl. 08:51

Sjöbo-Victor blev skånsk mästare

LUFTGEVÄRSSKYTTE Victor Lindgren från Sjöbo Ungdomsskyttegille följde upp sina många framgångar den här säsongen med att vinna sin klass även i Skånes DM, som den gångna helgen avgjordes i Ystad.Victor blev skånsk mästare i L15 stå, där han i grundomgången noterades för finfina 390 poäng av 400 möjliga. I ståendefinalen för junior fick han poängen 101,5 och vann till slut överlägset på 491,5 poäng.

Skånskan - 29 mar 19 kl. 18:00

Ny ägare till 70-talshus i Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på adressen Tulpangatan 3 i Hörby är nu klar. Ny ägare är Andreas Nilsson, 39 år, och säljare är Elsa Ingeborg Beckvall. Byggår för huset är 1971 och boarean är 145 kvadratmeter.

Västerbottens Folkblad - 28 mar 19 kl. 20:00

”Till Josefin Nilssons minne”

På SVT visas just nu dokumentären om artisten Josefin Nilsson, och om den misshandel hon blev utsatt för av sin dåvarande partner. Den rör upp känslor, skriver Kukkamariia Valtola Sjöberg (MP). Jag blir ledsen och arg av att tänka på det fruktansvärda våld som Josefin Nilsson blev utsatt för av den kände skådespelaren.

Expressen - 29 mar 19 kl. 17:10

”Jag håller inte alls med Solskjaer på den punkten”

Victor Nilsson Lindelöf har fått Ole Gunnar Solskjaer att tänka om kring Manchester Uniteds framtidsplaner.Men nu får norrmannen mothugg från klubbikonen Bryan Robson. .

YA - 29 mar 19 kl. 17:19

Alling: Beskyddarkulturen måste brytas

I kölvattnet efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson träffades hundratals män från teater- och filmbranschen i Stockholm för att prata om våld mot kvinnor.(TT).

Sydöstran - 29 mar 19 kl. 17:19

Alling: Beskyddarkulturen måste brytas

I kölvattnet efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson träffades hundratals män från teater- och filmbranschen i Stockholm för att prata om våld mot kvinnor.(TT).

Barometern - 29 mar 19 kl. 17:19

Alling: Beskyddarkulturen måste brytas

I kölvattnet efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson träffades hundratals män från teater- och filmbranschen i Stockholm för att prata om våld mot kvinnor.(TT).

Kristianstadsbladet - 29 mar 19 kl. 17:19

Alling: Beskyddarkulturen måste brytas

I kölvattnet efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson träffades hundratals män från teater- och filmbranschen i Stockholm för att prata om våld mot kvinnor.(TT).

BT - 29 mar 19 kl. 17:19

Alling: Beskyddarkulturen måste brytas

I kölvattnet efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson träffades hundratals män från teater- och filmbranschen i Stockholm för att prata om våld mot kvinnor.(TT).

Blekinge Läns tidning - 29 mar 19 kl. 17:19

Alling: Beskyddarkulturen måste brytas

I kölvattnet efter den uppmärksammade dokumentären om Josefin Nilsson träffades hundratals män från teater- och filmbranschen i Stockholm för att prata om våld mot kvinnor.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.