Nils

Thursday, 23 November, 01:17

Nyheter om Nils

Sortering: Relevans | Senaste
Dagen - 01 nov 17 kl. 03:05

Vem sjunger vi för i kyrkan?

Bjud på musik över generationsgränserna! Lovsången kan inte täcka alla musikaliska behov. Det blir för enkelriktat och tjatigt, skriver Nils Börge Gårdh..

Nya Wermlands Tidningen - 01 nov 17 kl. 06:00

Nära "perfekt" trippel i Valhalla Open

I helgen avgjordes thaiboxningsgalan Valhalla Open i Ludvika. Arvika Boxing Camp ställde upp med tre fighters, Kayse Aadan som gick sin andra match i karriären, Lina Bergley som gick sin 13:e match och Nils Olsson som gick sin 27:e..

Dagen - 01 nov 17 kl. 03:05

Vem sjunger vi för i kyrkan?

Bjud på musik över generationsgränserna! Lovsången kan inte täcka alla musikaliska behov. Det blir för enkelriktat och tjatigt, skriver Nils Börge Gårdh..

YA - 01 nov 17 kl. 00:01

Huset som sätts i fokus i nytt tv-program

Eva Almryd och Jan Palmqvist har ägt huset utanför Lövestad i 20 år. Under tiden har de sökt dess historia och undrat om påståendet att Nils Poppe blev till där är sant. I nästa vecka är de med i tv-programmet Det sitter i väggarna..

Dagens PS - 31 okt 17 kl. 17:32

Storbolagsaktien i fritt fall

Klädjätten H&M föll tungt på tisdagen och aktien gick mot strömmen. Klädaktien toppar omsättningslistan och stängde ned med 3,3 procent till 210,20 kronor, vilket är den största nedgången sedan i slutet av september. Enligt Bloomberg News hade H&M under tisdagen analytikersamtal rörande höstförsäljningen.

Expressen - 16 okt 17 kl. 21:38

"De kommer vara kvar där några år framöver"

Malmö FF:s dominans kan hålla i sig.Det tror AIK:s lagkapten Nils-Eric Johansson.– I år har de haft det där lilla flytet i slutet på matcherna, och det är en styrka, inte bara tur.

Sydsvenskan - 31 okt 17 kl. 06:00

Nils Andersson – en ledare med målsättning

Inga SHL-mål än – men Redhawksbacken tar större ansvar..

Vimmerby Tidning - 30 okt 17 kl. 16:05

Församlingspräst i Hjorted välkomnades

På söndagen var det extra högtidligt i Hjorted kyrka. Då hölls mässa där den nya församlingsprästen Anette Lindblom-Franzén välkomnades till församlingen. Hon efterträder Nils-Henrik Sikström som avgått med pension..

YLE - 30 okt 17 kl. 21:42

Artig första presidentvalsdebatt

Svenska folkpartiets Nils Torvalds befäste i Näringslivets delegation Evas presidentvalsdebatt på måndag kväll sin ställning som officiell Nato-utmanare, skriver Yle Nyheters politiska reporter AG Karlsson..

Kristianstadsbladet - 15 okt 17 kl. 00:01

Nils-Eric Sandberg: Fascism och nazism är vänsterrörelser

De förvirrade typerna i Nordiska motståndsrörelsen har genomgående kallats för högerextremister. Antifascistisk aktion, som specialiserat sig på att störa möten och demonstrationer, kallar sina motståndare höger och fascister. Är beteckningarna korrekta?.

DN - 24 okt 17 kl. 13:00

Konsertrecension: Aldous Harding håller hela publiken knäpptyst

Nils Hansson om Aldous Harding på Bar Brooklyn..

YA - 28 okt 17 kl. 00:01

Oron inför Gåsacupen obefogad

Tävlingsledningen var rädd för att de nya reglerna avseende resultat- och tabellräkning skulle skrämma bort lagen från Nils Holgerssonhallen. Den hade fel! I stället blir det ännu ett bra år för Gåsacupen, och med fler anmälda flicklag än i fjor.

DN - 27 okt 17 kl. 17:41

Minnesord: Eva Hermanson

Som tidigare meddelats har Eva Hermanson, Järfälla, gått bort i en ålder av 73 år. Hennes närmaste är maken Nils, övrig familj och många vänner..

GT - 23 okt 17 kl. 21:11

Larm om brand i verkstadshall

Larmet har gått om en brand i en maskinhall Vålberg i Karlstads kommun. – Vi är på väg med två styrkor, berättar Nils Westlin, inre befäl vid räddningstjänsten..

Kristianstadsbladet - 26 okt 17 kl. 15:30

Östra Göinge har dyrast taxor i Skåne

Kostnaderna för avfall, vatten och avlopp, el och fjärrvärme skiljer sig stort mellan kommunerna i Skåne där Höganäs är billigast och Östra Göinge är dyrast. Det visar den årliga Nils Holgersson-rapporten som kartlägger avgifter och taxor för ett flerbostadshus i landets alla kommuner..

Kristianstadsbladet - 08 nov 17 kl. 00:01

Sverker Oredsson: "Nils Edén. Demokratins statsminister"

Nils Edén tillhör inte de mest kända av de svenska statsministrarna, men när kulturskribenten Anders Bojs läser Sverker Oredssons biografi över denne liberal blir det tydligt vilken avgörande betydelse han har haft inom flera stora områden..

NSD - 26 okt 17 kl. 22:34

Hyllningarna till Nils: "Ser inget stopp i hans karriär"

Luleå Hockey gjorde en riktig plattmatch – ändå kom det mesta att handla om en 17-årig succéback..

DN - 26 okt 17 kl. 15:14

Filmrecension: ”Avicii” på gränsen till nervsammanbrott

Nils Hansson om ”Avicii: True stories”..

Blekinge Läns tidning - 26 okt 17 kl. 11:39

Vdn från Karlskrona kan bli Årets Vd

Nils Carlsson, vd på Växjöföretaget Fortnox kan utses till Årets VD 2017..

SmålandsPosten - 26 okt 17 kl. 07:25

Affärsliv: Växjöföretagaren kan bli årets vd

Nils Carlsson, vd på Växjöföretaget Fortnox kan utses till Årets VD 2017..

Expressen - 13 okt 17 kl. 11:20

Ägarna fick butiken kapad – "Utsatta för rent helvete"

De fyra männen kapade livsmedelsbutiken i centrala Malmö och bedrev försäljning i över ett dygn.Natten till fredagen kunde de gripas på bar gärning efter en större polisinsats. Händelsen beskrivs som maffiafasoner.

SmålandsPosten - 25 okt 17 kl. 06:54

Nils Fransson (L): ”Vi kan inte ge någon dispens”

Det är en ändring av detaljplanen som gäller om GBJ bygg ska få igenom sina önskemål i Sandsbro. Det beskedet ger ansvariga på Växjö kommun. Och det börjar bli bråttom..

Expressen - 18 okt 17 kl. 17:11

Pekade ut Kaj Linna – får själv skadestånd

Hans vittnesmål var avgörande för att få Kaj Linna felaktigt fälld för rånmordet i Kalamark 2004.Nu får huvudvittnet, "Nils", själv 7 500 kronor i skadestånd – efter att tidigare i år ha suttit frihetsberövad för inblandning i mordet..

Expressen - 13 sep 17 kl. 14:31

Läkarna svarslösa efter SVT-profilens kollaps

Han tvingades åka till akuten direkt efter sin väderprognos.Men nu står läkarna svarslösa inför vad som kan ligga bakom Nils Holmqvists kollaps i SVT.– Ingen verkar veta vad de kan bero på, säger han..

Expressen - 12 sep 17 kl. 14:06

SVT-meteorologens svar - efter kollapsen

Under gårdagens sändning drabbades SVT:s meteorolog Nils Holmqvist plötsligt av svårigheter och fick åka till akuten efter sändningen. SVT är dagen efter förtegna om hans situation.– Vi är inte jätteoroliga.

DN - 20 okt 17 kl. 16:16

Humorgrupp #metoo-kuppade Aftonbladets direktsändning

Aftonbladets egen direktsändning kuppades när en humorgrupp valde att nämna namnet på den medarbetare som anklagas för övergrepp. ”Det är svårt att stoppa men ansvaret faller likväl på tidningens ansvariga utgivare”, säger Nils Funcke, författare och expert i medierätt och pressetik, till DN..

Sydöstran - 19 okt 17 kl. 06:03

Gör helomvändning - ställer upp i valet

Beskedet för 2,5 år sedan var tydligt. En av Ronnebys mest kända politiker var inne på sin sista mandatperiod - tid och kraft skulle i stället läggas på resor och bridge. Men nu gör Liberalernas Nils Ingmar Thorell en helomvändning..

Expressen - 21 sep 17 kl. 07:42

Väder-Nils tillbaka i rutan efter kollapsen

SVT-meteorologen Nils Holmqvist skrämde tittarna när han blev sjuk under sändning, och tvingades åka till akuten.Men nu är väderprofilen tillbaka i rutan, och under morgonen presenterade han vädret i SVT:s "Morgonstudion" igen."He's back!

DN - 20 okt 17 kl. 16:16

Komiker #metoo-kuppade Aftonbladets direktsändning

Aftonbladets egen direktsändning kuppades när inbjudna gäster valde att nämna namnet på den medarbetare som anklagas för övergrepp. ”Det är svårt att stoppa men ansvaret faller likväl på tidningens ansvariga utgivare”, säger Nils Funcke, yttrandefrihetsexpert, till DN..

SmålandsPosten - 20 okt 17 kl. 10:50

Nödvändigt med 250 nya lägenheter i centrum?

Catharina Winberg och Nils Fransson säger i SmP att de tar stort ansvar för utvecklingen i centrum och på bostadsmarknaden i Växjö..

Nyheter 24 - 16 okt 17 kl. 14:41

Så mycket tjänar allsvenska spelarna – se listan här

Denna lista visar vad spelarna har tjänat under 2016. En del av spelarnas lön eller sign on-bonus kan ha placerats i fonder, pensioner eller liknande och därför visas det inte i den taxerade inkomsten. Nyheter24:s lista visar taxeringsåret 2017, under denna period kan vissa spelare ha bytt klubb.

NSD - 17 okt 17 kl. 12:24

Oenigt S om Musikens makt: "Bara att beklaga"

Nils Harnesk, S-ledamot i kulturnämnden, beklagar att Musikens makt inte vill delta i en upphandling av festivalen..

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 17 kl. 14:14

Nils Tykesson ger orgelkonsert i Ängelholms kyrka

Rubriken för veckans Lördagsmusik är ”Skuggor och speglar”..

YA - 19 okt 17 kl. 10:46

Öppet hus med fårklippning

Nils Holgerssongymnasiet håller öppet hus nu på lördag. Besökarna får bland annat se hur fårklippning går till och prova på att köra en riktig kran..

BT - 19 okt 17 kl. 09:07

”Vi hade inget annat val än flytt”

De äldre på Toftalyckans vård- och omsorgsboendet har flyttat ut. Nils-Gunnar Andersson var med sin mamma vid själva flytten. ”Smidigt och smärtfritt har det inte gått” säger han..

SmålandsPosten - 19 okt 17 kl. 06:00

Med högtflygande planer

När han gick Calle Flygares teaterskola hade han en soldatroll i Ingmar Bergmans uppsättning av Hamlet på Dramaten. I bortåt 80 föreställningar närmare bestämt. Snart blev Växjö teater hemmascen för stadens egen revypappa Nils Åkesson- som tillhört Sverigeeliten i boxning..

SmålandsPosten - 18 okt 17 kl. 13:43

Fler bostäder, eller inga alls?

Det nya stads- och stationshuset är resultatet av en tydlig blågrön vision. Tack vare denna unika lösning tillsammans med Jernhusen, löser vi flera utmaningar och behov på en gång! Nytt stadshus tillsammans med ett nytt stationshus och inte minst möjligheten till cirka 250 nya lägenheter mitt i centrum när det nuvarande kommunhuset omvandlas till bostäder.

NSD - 18 okt 17 kl. 05:00

Han blir ny C-topp i regionen

Nils-Olov Lindfors tar över som Centerpartiets gruppledare och ledamot i regionstyrelsen efter Lars-Åke Mukka..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.