Nils

Saturday, 23 June, 15:45

Nyheter om Nils

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 15:22

Nils van der Poel tar ett års paus

Sveriges främsta skrinnare, Trollhättesonen Nils van der Poel, tar ett års paus från idrottskarriären.
– Fysisk utveckling är för mig just nu inte inspirerande nog, skriver han i ett pressmeddelande..

SVT - 28 maj 18 kl. 07:31

Fd statsåklagaren om polisinsatsen: ”Det fanns åtgärder som var brottsliga”

Agenter från SSI – Sektionen för särskilda insatser – vid rikskriminalpolisen skickades till Spanien för att verka under täckmantel i utredningen av kokainmålet. Inte bara gav arbetet inget resultat – det var även brottsligt, enligt fd statsåklagare Nils-Erik Schultz..

Skånskan - 01 jun 18 kl. 14:00

Råbys nya avdelning högtidligt invigd

Lund På torsdagen invigdes den nya MultifunC-avdelningen på Råby ungdomshem med nio platser i en nyligen färdigställd tegellänga vars yttre knyter an till områdets 1800-talsarkitektur.– Här får ungdomarna en fin boendemiljö samtidigt som personalens arbetsmiljö blir mycket bättre, konstaterar Kent Ehliasson, generaldirektör för Statens institutionsstyrelse, SiS, som är verksamhetens huvudman sedan 1994. För bygget svarar stiftelsen Råby Räddningsinstitut som startade föregångaren till ungdomshemmet redan 1838.

Kristianstadsbladet - 02 jun 18 kl. 00:01

Minnesord Einar Olsson

Såsom framgått av annons den 17 maj i Kristianstadsbladet har vår högt aktade och käre svåger, morbror och farbror Nils Einar Ohlsson avlidit. Hans närmaste är hustrun Gunnel, barnen Stefan, Lena, Christian och Christina med familjer..

Västerbottens Folkblad - 01 jun 18 kl. 23:09

Perfekt förfest med Hov1

För exakt ett år sedan stod Hov1 på Brännbollsyrans största scen. Då var Stockholmskvartettens framgångssaga i något av sin linda. Nu ett år senare är det mycket som hänt, nästan allt till det bättre, skriver recensent Nils Jonsson.

Dagensanalys.se - 01 jun 18 kl. 17:04

Terese Cristiansson ny korrespondent på TV4

Nu står det klart att Therese Christiansson blir ny Mellanösternkorrespondent för TV4. Hon kommer närmast från Dagens Nyheter, och dessförinnan Expressen. Som mottagare av två prestigefyllda journalistpriser blir hon ett värdefullt tillskott för TV4-teamet.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 11:16

Flicka falsklarmade om skottlossning

Malmö Under tisdagen efter klockan 20 sattes en mycket omfattande polisinsats igång efter larm om skottlossning i närheten av Bellevuegården. Men allt var påhitt.
– Det föranleder en stor insats från vår sida med en mycket stor andel poliser i yttre tjänst och insatsstyrkan, säger Nils Norling, presstalesperson för Malmöpolisen.

Corren - 01 jun 18 kl. 09:00

Här kan du titta på ungdomsfotboll

Intresset är stort för Nils Liedholm cup i Valdemarsvik..

NT - 01 jun 18 kl. 09:00

Här kan du titta på ungdomsfotboll

Intresset är stort för Nils Liedholm cup i Valdemarsvik..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 18 kl. 14:15

Orädd trubadur får kulturpris

Kiki Nilsénius prisas för sin musik..

Skånskan - 24 maj 18 kl. 05:00

Veberöds dansgala inställd i sista stund

Veberöd För några veckor sedan fick styrelsen i Veberöds AIF veta att det inte skulle bli någon dansgala i byn i år. Orsaken är att det eventbolag, AX2, som skulle sköta arrangemanget inte har lyckats få serveringstillstånd för alkohol.
Biljettförsäljningen har varit öppen en längre tid, men det är oklart om de drabbade blir kompenserade.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 17:00

241 000 kronor för tomt i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av fastigheten på Kråkbacken 3 i Sjöbo är nu klar. Ny ägare är Remy Kristian Rasmussen, 39 år, från Limhamn, och säljare är Inga Maj-Britt Johansson, Ulla Barbro Jeppsson och Nils Thorsten Nilsson. Ägarskiftet blev klart i maj 2018 och priset blev 241 000 kronor.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 11:53

Larm om män med vapen

Malmö Kring lunchtid under tisdagen larmade minst ett vittne polisen om att två män med pistoler sågs på Lundavägen.
– Vapnen ska burits synligt. Det ska vara mindre vapen, typ pistoler.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 11:00

Hemlig polisövning i Malmö

Malmö Under onsdagen har polisen en större övning i Malmöområdet. Uppgifter förekommer om att flera helikoptrar syns i skyn.
– Vi kan inte säga var och vi kan inte säga omfattningen för att inte förstöra övningen.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 14:09

212 000 kronor för fastighet i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av tomten på adressen Måsgången 14 i Sjöbo är nu klar. Ny ägare blir Lina Marie Wihlborg, 28 år, som köpte fastigheten av Ulla Barbro Jeppsson, Nils Thorsten Nilsson och Inga Maj-Britt Johansson. Ägarbytet gjordes i maj 2018 och priset blev 212 000 kronor.

Expressen - 07 maj 18 kl. 10:49

Gruppvåldtäkt i Malmö – tre män frihetsberövade

Gruppvåldtäkten ska ha ägt rum i Malmö.Nu sitter tre män anhållna.– Vi ser i nuläget inga kopplingar till tidigare misstänkta grova våldtäkter utomhus i Malmö, säger Nils Norling till Sydsvenskan..

Skånskan - 31 maj 18 kl. 11:01

Man anhållen för Kroksbäcksmord

Malmö En man har anhållits för mordet på en 30-åring som hittades skjuten i en bil. Det är den första av de två morden i Kroksbäck under maj månad.Under onsdagskvällen anhölls en 23-årig man misstänkt för mordet den 19 maj.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 01:00

Jour­nal­ist ett far­ligt yrke i allt­för många länder

I tis­dags kväll kom be­skedet att den re­gim­kri­tiske ryske jour­na­listen Ar­ka­dij Babtjenko hittats skjuten till döds vid sitt hem i Kiev. Han hade lämnat Ryss­land av fruk­tan för sitt liv, men flykten till Ukrai­na var allt­så inte till­räck­lig. Mör­da­rna hittade honom och dödade honom.

DN - 28 apr 18 kl. 09:00

Alla såg stjärnan Avicii – men vem såg Tim Bergling?

För en dryg vecka sedan dog en av världens mest framgångsrika musiker, 28 år gammal. DN:s Måns Mosesson berättar om Tim Bergling, som ville bort från industrin Avicii.  – Jag kunde ha varit mycket modigare.

Länstidningen i Jämtland - 29 maj 18 kl. 09:01

Ägarbyte för lantbruksfastighet i Stugun

Fastigheten på Borgvattnet 152 i Stugun har fått nya ägare. Eva Kristina, Jan Anders, Anita Elisabet och Nils Ove Nordin, har fått fastigheten som gåva av Eva Irene Nordin och Nils Anders Elving....

Skånskan - 28 maj 18 kl. 12:56

Elchockades och bestals på hund

Malmö En man i 50-årsåldern utsattes för en grov misshandel med slag, sparkar och tillhyggen. Dessutom användes ett elchockvapen mot mannen innan gärningsmännen slog hans hund och försvann med husdjuret. Mannen fick föras till sjukhusKlockan var två minuter över midnatt när en polispatrull kallades till Västra Skrävlingevägen som går mellan Höja och Videdal.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 16:25

Brottsplatsen undersökt efter förskolebranden

Malmö Polisens tekniker hade först under måndagen möjligheten att undersöka brottsplatsen efter förskolebranden.Branden på Snödroppsgatan uppkom strax innan midnatt mellan lördagen och söndagen. Vid 23.

Kristianstadsbladet - 13 maj 18 kl. 11:22

Nils-Eric Sandberg: Att höja skatten ökar inte välståndet - tvärtom

Statsministern menar att skattesänkningar skadar välfärden. Men han har fel..

DN - 29 maj 18 kl. 13:52

Mottagningar ska hjälpa våldsamma män

Regeringens utredare Nils Öberg vill att samhället blir bättre på att hjälpa män som slår närstående att bryta sitt våldsamma beteende. Det ska bland annat ske genom ett rikstäckande system för specialiserade mottagningar för män..

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 11:52

Mottagningar ska hjälpa våldsamma män

Regeringens utredare Nils Öberg vill att samhället blir bättre på att hjälpa män som slår närstående att bryta sitt våldsamma beteende. Det ska bland annat ske genom ett rikstäckande system för specialiserade mottagningar för män. Men utredningen får kritik för att fokusera på fel saker..

UNT - 29 maj 18 kl. 11:52

Mottagningar ska hjälpa våldsamma män

Regeringens utredare Nils Öberg vill att samhället blir bättre på att hjälpa män som slår närstående att bryta sitt våldsamma beteende..

UNT - 29 maj 18 kl. 09:32

Roks sågar utredning om hur män ska sluta slå

Regeringens utredare Nils Öberg vill att samhället blir bättre på att hjälpa män som slår närstående att bryta sitt våldsamma beteende..

Blekinge Läns tidning - 10 jun 18 kl. 05:00

Nils Olofsson inför valet: ”Det är farligt att inte acceptera andras åsikter”

Nils Olofsson har tröttnat på politiker som sopar problemen under mattan, – Om de inte ens kan prata med varandra, hur ska vi då kunna begära att vi ska hålla sams i världen, säger den 74-årige fritidsbonden i Uggleboda..

Västerbottens Folkblad - 28 maj 18 kl. 17:20

Oklart om Lövenproduktens framtid

Efter den gångna säsongen valde Lövenprodukten Nils Andersson att lämna SHL-laget Malmö. Sedan har det varit tyst kring backens framtid. – I den position jag är nu, så är det viktigt att det blir rätt.

Nyan - 28 maj 18 kl. 15:32

Torvalds redo för omval

Europaparlamentariker Nils Torvalds (Sfp) ställer upp för omval till EU-parlamentet. Torvalds meddelade om sin kandidatur under partidagen i Uleåborg. Parlamentsvalet hålls i maj 2019.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 16:26

Hade sexsiffrigt belopp i bil

Malmö I fredags klockan 22.40 kontrollerade en polispatrull en personbil på Östra Promenaden i centrala Malmö.
– I bilen fanns ett mycket stort belopp.

DN - 28 maj 18 kl. 14:24

Två dödsskjutningar i samma kvarter på en vecka

MALMÖ. Under natten till måndagen sköts en man till döds i Kroksbäck, Malmö. Det är det andra mordet på drygt en vecka i stadsdelen.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 12:04

20-åring ihjälskjuten – iakttagelser söks

Malmö Polisen uppmanar allmänheten att lämna uppgifter kring måndagens mord på en 20-årig man på Kroksbäck. För bara en vecka sedan sköts en annan man ihjäl i området men enligt polisen ser man inget samband mellan händelserna i dagsläget.– Tyvärr var det dags för ännu en skjutning i Malmö.

YA - 27 maj 18 kl. 18:00

Nils-Eric Sandberg Ska alla ha samma inkomst?

Jobba dubbelt så mycket, men inte få mer i plånboken. Kan det någonsin betraktas som rättvisa?.

Trelleborgs Allehanda - 27 maj 18 kl. 18:00

Nils-Eric Sandberg Ska alla ha samma inkomst?

Jobba dubbelt så mycket, men inte få mer i plånboken. Kan det någonsin betraktas som rättvisa?.

DN - 15 maj 18 kl. 11:22

Nils Hansson: Talkören är genial på Gyllene Tiders VM-låt

Den nya VM-låten är kanske ingen Gyllene Tider-klassiker och nämner inget världsmästerskap, men den har det viktigaste: en effektiv talkörsrefräng..

Blekinge Läns tidning - 25 maj 18 kl. 21:30

Förslag: Fler kvinnor i offentliga miljöer

Fotbollsspelande pojkar, skeppsgossar, gubben Rosenbom och Nils Holgersson. Karlskronas stadsmiljö är fullt av män. Nu är det dags för kvinnorna att ta plats i konsten menar Lisbeth Bengtsson, ordförande för S-kvinnorna..

NSD - 26 maj 18 kl. 15:07

Bananerna stal showen på milen

I det strålande vädret valde Nils Persson och Elisabeth Persson att slänga på sig en banandräkt och springa tio kilometer..

Länstidningen i Jämtland - 25 maj 18 kl. 09:03

Ägarbyte för tomten på Borgvattnet 990 i Stugun

Fastigheten på Borgvattnet 990 i Stugun har fått nya ägare. Anita Elisabet, Jan Anders, Eva Kristina och Nils Ove Nordin har fått fastigheten som gåva av Nils Anders Elving Nordin. Tomten är 5 383....

Expressen - 26 maj 18 kl. 13:02

Så ska arvet fördelas efter Dellert

Operasångerskan Kjerstin Dellerts testamenterade en del av sin förmögenhet till sitt hjärteprojekt, teatern Confidencen, rapporterar Aftonbladet.Bland hennes tillgångar fanns smycken för 300 000 kronor och litografier av Andy Warhol och Henri Matisse.– Teatern var hennes livsverk, säger hennes make, Nils-Åke Häggbom, till Aftonbladet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.