Negativt

Thursday, 24 September, 22:22

Nyheter om Negativt

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 02 sep 20 kl. 16:06

Lagändring: Snart kan det krävas negativt coronatest för att få resa in i Finland

Kommunikationsministeriet förbereder en lagändring..

Nyan - 02 sep 20 kl. 13:19

1 200 finska arbetsplatser hotade på Tallink

Tallink koncernen börjar diskutera uppsägningar i Estland och Lettland. Dotterbolaget i Finland är mitt uppe i omfattande permitteringar som berör 1 200 arbetstagare.
– Eftersom det inte tagits beslut om stödåtgärder från de olika länderna så har vi kommit till en punkt där vi måste optimera vår verksamhet snabbt för att säkerställa den ekonomiska hållbarheten, säger vd Paavo Nõgene.

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 09:11

JUST NU: Northugs blodprov negativt

▸ Anklagades för att ha varit drogpåverkad.

SR - 02 sep 20 kl. 09:29

Petter Northugs blodprov negativt

Petter Northug stoppades efter att ha kört 168 kilometer i timmen på en 80-väg. Polisen misstänkte då att Northug var påverkad av alkohol eller droger. Nu visar Northugs blodprov från kvällen att han inte hade några spår av alkohol eller droger i blodet då han körde.

GöteborgsPosten - 02 sep 20 kl. 09:33

Northugs blodprov negativt

Förre skidstjärnan inte påverkad när han stoppades..

PrivataAffärer - 01 sep 20 kl. 16:21

Svenska fonderna med guldbetyg

Morningstar har lanserat ett nytt framåtblickande fondbetyg i Sverige, MQR. MQR står för Morningstar Quantitative Rating och baseras på över 180 underliggande datapunkter som analyseras för varje fond. Datorer med AI förutspår sedan vilket betyg en mänsklig analys skulle ge.

GöteborgsPosten - 31 aug 20 kl. 23:16

Fler skolbarn än tidigare ska virustestas

Barn med coronasymtom ska i högre utsträckning än tidigare provtas. De som testats Negativt ska kunna gå i skolan trots milda sjukdomssymtom, enligt ny vägledning från Folkhälsomyndigheten..

Sydsvenskan - 31 aug 20 kl. 21:06

FHM: Förkylda barn kan gå i skolan

Förutsatt att de testats Negativt för covid-19..

Aftonbladet - 31 aug 20 kl. 21:06

Fler skolbarn än tidigare ska virustestas

▸ Barn med coronasymtom ska i högre utsträckning än tidigare provtas. De som testats Negativt ska kunna gå i skolan trots….

Sydsvenskan - 31 aug 20 kl. 19:24

Dags för split – så påverkas storbolagen

Apple och Teslas aktier rasar båda i pris, men det är inte något Negativt..

Cornucopia - 31 aug 20 kl. 06:23

Uppåt i Asien efter positiv börsvecka

Efter förra veckans positiva börs är det generellt uppåt som gäller i Asien under morgonen. Dollarn är runt sin lägsta kurs mot kronan i år, men har ännu inte kraschat genom denna botten.Bladerunner Melbourne.

Nyan - 11 sep 20 kl. 11:00

Alla välkomna i november – med negativt test

Vid en presskonferens idag kl 11 förtydligade den finländska regeringen ytterligare gårdagens besked om uppluckrade regler för inresa till Finland. Förutom att gränsen för inresande höjs från 8 till 25 smittade per 100 000 från och med lördag nästa vecka, beskrev man också de kommande planerna för en permanent modell för resande i framtiden. Från och med den 23 november ska man kunna resa in i Finland även om man kommer från länder med högre smittotal, förutsatt att man kan uppvisa ett Negativt coronatest vid inresan, gjort senast för 72 timmar tidigare.

Nyan - 28 aug 20 kl. 09:50

ÅHS: Alla personer med symtom ska provtas – vissa undantag för barn

  Alla personer med symtom som tyder på covid-19 ska fortsättningsvis provtas, dock med vissa undantag för barn, det skriver Ålands hälso- och sjukvård i ett pressmeddelande. Frågor gällande huruvida barn med förkylningssymtom ska testas har varit på tapeten under både våren och sommaren. ÅHS skriver nu i ett förtydligande att barn kan ha återkommande och långvariga förkylningar och att symtom på covid-19 inte skiljer sig från andra luftvägsinfektioner eller förkylningssymtom.

YLE - 28 aug 20 kl. 10:02

Mild vinter och coronavår påverkade Vasa elektriskas resultat negativt

Omsättningen gick ner med nästan 30 procent..

GöteborgsPosten - 27 aug 20 kl. 17:58

Börsen svängde tillbaka till minus

Efter att ha pekat nedåt större delen av torsdagen kravlade sig Stockholmsbörsens ledande index för en stund upp över noll under eftermiddagshandeln. Slutfacit blev dock Negativt, det breda OMXS-indexet stängde på minus 0,5 procent..

PrivataAffärer - 26 aug 20 kl. 04:00

Analys: Fortsatt distansarbete sätter press på fastighetsaktier

DNB har i en ny analys studerat effekterna på fastighetsbolagen när hemmaarbetandet ökar. Analysen bygger på en egen genomförd undersökning med företagsledande personer i fastighetsbolag i Norge och Sverige. Undersökningen visar att ledande personer i branschen förväntar sig att andelen distansarbete på svenska och norska kontor mer än fördubblas efter covid-19-epidemin, från 11 procent till 28 procent.

Dalarnas tidningar - 26 aug 20 kl. 20:15

Miljöpartiet var med och stängde tandvården i Bjursås – partikamrat: "Väldigt negativt"

Nu stänger folktandvården sin mottagning i Bjursås. Beslutet är fattat av Region Dalarnas....

ÖstersundsPosten - 26 aug 20 kl. 15:00

Schahine om den kommande Cas-domen och arbetet med att säkra ny elitlicens: ”Vi har fortfarande negativt kapital”

Ett kritiskt datum för nästa års elitlicens närmar sig och när som helst kan Cas delge sitt....

Länstidningen i Jämtland - 26 aug 20 kl. 15:00

Schahine om den kommande Cas-domen och arbetet med att säkra ny elitlicens: ”Vi har fortfarande negativt kapital”

Ett kritiskt datum för nästa års elitlicens närmar sig och när som helst kan Cas delge sitt....

PrivataAffärer - 26 aug 20 kl. 07:54

Ökad vinst för Elekta

Elekta redovisar ett ebita-resultat på 551 miljoner kronor för det första kvartalet i sitt brutna räkenskapsår (448). Enligt Infronts sammanställning väntades ett ebita-resultat på 464 miljoner kronor. Omsättningen uppgick till 2.

Dagens Media - 25 aug 20 kl. 15:05

”Vi delar åsikten om att prispress kan drabba annonsören negativt”

Ett lågt mediepris innebär inte nödvändigtvis en hög kvalitet, trots det upplever mediebyråerna att priserna pressas nedåt alltmer. Hanna Riberdahl, vd på Sveriges Annonsörer, ser en rad områden som annonsörer och mediebyråer behöver jobba med gemensamt..

PrivataAffärer - 24 aug 20 kl. 13:05

Förbättra din privatekonomi genom att samla lån

Samla alla dina lån Geom att samla alla smålån och krediter du betalar av varje månad till ett enda lån kan du sänka dina månadskostnader avsevärt. För att göra detta ansöker du om ett privatlån. Detta kan du göra hos en låneförmedlare där du snabbt kan hitta det bästa låneerbjudandet för dig.

SR - 24 aug 20 kl. 05:55

Var femte idrottsklubb hos kronofogden under pandemin

Många idrottsklubbars ekonomi har påverkats Negativt under coronapandemin. Ekots kartläggning visar att antalet elitidrottsklubbar som är registrerade hos kronofogden ökat kraftigt under våren..

GlobeNewswire - 21 aug 20 kl. 09:30

Finnverakoncernens halvårsöversikt 1.1-30.6.2020

Finnverakoncernen, börsmeddelande 21.8.2020
Finnverakoncernens halvårsöversikt 1.

GlobeNewswire - 20 aug 20 kl. 08:30

Delårsrapport 2 2020 januari - juni 2020

Q2 2020 1 april – 30 juni 2020 i korthet Northbaze Group minskar sin nettoomsättning med 20 % under det andra kvartal i jämförelse med föregående års andra kvartal. Omsättningen inom affärsområdet Smart Mobility uppgår till cirka 9 mkr, Audio & Sound når en omsättning om 6 mkr och det nybildade affärsområdet Adiantes en omsättning om 12 mkr. Sammantaget har koncernen en omsättning om 27 mkr (34 mkr) i kvartalet.

SR - 20 aug 20 kl. 16:55

L om besöksförbudet: ”Jämförbart med fängelse”

I dag beslutade regeringen att förlänga det omdebatterade besöksförbudet på landets äldreboenden med ytterligare en månad. Men förbudet att ta emot besök påverkar de äldres livskvalitet mycket Negativt, enligt Liberalernas äldrepolitiska talesperson Barbro Westerholm, som anser att stoppet måste hävas den första oktober..

YLE - 20 aug 20 kl. 10:14

För att få flyga från Skopje krävs nu negativt resultat på coronatest

Man fortsätter också testa på Åbo flygplats..

Cornucopia - 20 aug 20 kl. 07:44

Börserna ner i USA och faller hårt Asien - dollarn rekylerar upp

Stockholmbörsen stängde på plus igår, men husse i USA stängde  Negativt och generellt är börserna hårt ner i Asien på morgonen, så det ser kanske mörkt ut för börsdagen. Dollarn nådde ett nytt årslägsta,  men kan fortfarande anses vara i ett stödområde och rekylerar upp kraftigt nu på morgonen. God morgon!

YLE - 19 aug 20 kl. 11:51

Sanna Marins coronatest var negativt - fortsätter ändå distansjobba

Statsministern meddelade om sitt tillstånd på Twitter..

PrivataAffärer - 19 aug 20 kl. 07:03

Valueguard: Bostadspriserna fortsatte uppåt

Priserna på bostadsrätter är nästan tillbaka där de var i februari, innan nedgången under den mest akuta coronakrisen, samtidigt som villapriserna återigen slog ett nytt prisrekord. Säsongsrensat steg priserna 2,0 procent, men enligt Valueguard bör de säsongsjusterade siffrorna tolkas med försiktighet eftersom prisutvecklingen inte följt det normala säsongsmönstret under våren och sommaren, sannolikt på grund av coronapandemin. Bostadspriserna har stigit 4,7 procent under den senaste tremånadersperioden och ökat 7,9 procent under de senaste tolv månaderna.

PrivataAffärer - 19 aug 20 kl. 07:22

Ökad vinst för Ambea

Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 53 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (12). Resultatet per aktie ökade till 0:56 kronor (0:16). Nettoomsättningen sjönk till 2.

Expressen - 17 aug 20 kl. 15:00

Chrissy Teigen gravid – opererades ovetandes

Chrissy Teigen och John Legend väntar sitt tredje barn tillsammans.När modellen nyligen opererade bort sina bröstimplantat var hon redan gravid – utan att hon visste om det, skriver Page Six. ”Jag gjorde ett rutinmässigt graviditetstest som man gör före operationer.

Resume - 18 aug 20 kl. 13:27

Sex miljoner i förlust för Spoon

I förra veckan rapporterade Bonniers byrånätverk ökad vinst och omsättning för 2019. För det största bolaget i nätverket Spoon innebar dock fjolåret ett Negativt rörelseresultat på sex miljoner kronor. Real Agency Groups vd Anders Ribba anser att förlustsiffrorna ger en skev bild av nuläget..

GlobeNewswire - 18 aug 20 kl. 08:00

Sparbanken Västra Mälardalen: Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2020

Sparbanken stark och trygg
Efter många års goda resultat står Sparbanken väl rustad. Sparbanken har en stark balansräkning och en betryggande kapitaltäckning, vilket ger oss goda förutsättningar att göra skillnad och att finnas till för att göra verklig nytta för våra kunder även under mer utmanande tider. Affärsvolym
Bankens totala affärsvolym per 2020-06-30 uppgår till 25.

Aftonbladet - 17 aug 20 kl. 19:13

Premiäroron: Kan påverka negativt

▸ Amini om nya Idolsäsongen.

Supermiljöbloggen - 17 aug 20 kl. 16:07

Trots höga ambitioner återstår stora problem för Östersjön

HELCOM:: Östersjön är fortfarande lång ifrån god ekologisk status. Alla livsmiljöer i Östersjön på något sätt Negativt påverkade..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.