Musk

Tuesday, 13 November, 21:25

Nyheter om Musk

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 02 nov 18 kl. 00:06

Elon Musk vill att KiTT från Knight Rider ska bli din verklighet

Snart kommer en funktion till Tesla där du kan kalla på bilen som då kommer till den plats där du befinner dig. ”Tesla com here!”.

Nyteknik - 18 okt 18 kl. 06:00

”AI kommer att kolonisera Mars innan Elon Musk

Forskaren Jürgen Schmidhuber ligger bakom tekniken i röstassistenter som Alexa och Siri. Nu vill han skapa den första superintelligensen i sitt labb i Schweiz – och han är övertygad om att den kommer att ta över hela universum..

Nyteknik - 16 okt 18 kl. 07:11

Elon Musk vill bygga en ”mecha” – gigantisk anime-stridsrobot

Teslas frontman twittrade om sin kärlek för en anime-film från 2016 och följde sedan upp med en kort tweet som fick hans följare att gå loss i en ändlös ström av memes..

Dalarnas tidningar - 21 okt 18 kl. 18:08

RIG Umeå kunde inte stoppa formstarka Falun

RIG Umeå och Falun möttes på söndagen i Musköten 2. Falun hade tre vinster i rad i Allsvenskan....

Dagens PS - 19 okt 18 kl. 08:26

Model 3 har fått en budgetvariant

Tesla har lanserat en budgetversion på sin Model 3 och börjat ta emot förbokningar, enligt ett inlägg på Twitter från vd Elon Musk. Musk uppgav att startpriset är 45 000 dollar, motsvarande 406 000 kronor, men att säljpriset går ned till cirka 35 000 dollar i Kalifornien efter avdrag för federala och delstatliga skatterabatter. Leveranserna väntas börja inom fyra månader.

Nyheter 24 - 20 okt 18 kl. 14:43

Här är allt du behöver veta om uppdateringen Fortnitemares

Goda nyheter till alla Fortnite-lirare runt om i Sverige. I veckan släppte Fortnite sin sjukt hypade nya patch "Fortnitemares". Som vanligt så innehåller patchen en hel del godbitar och roliga saker för användaren och vi på Nyheter24 har skrivit allt om det.

Nyteknik - 22 okt 18 kl. 11:30

Elon Musk: Boring Companys första tunnel snart klar

Innan året är slut öppnar Boring Company sin första tunnel, meddelar grundaren Elon Musk..

DI - 27 okt 18 kl. 11:12

Musk om tweeten som kostade 180 miljoner: "Värt det"

Teslas grundare och vd Elon Musk åkte på 20 miljoner dollar, drygt 180 miljoner kronor, i böter från den amerikanska finansinspektionen för att han twittrade att elbilstillverkaren skulle kunna köpas ut från börsen. .

DN - 20 okt 18 kl. 09:30

Katrine Marçal: Samhället har hällt pengar över Elon Musk

KRÖNIKA. Vi tror att ensamma entreprenörer som Elon Musk kan rädda världen. Men klimatomställningen kräver samarbeten mellan privat och offentligt..

DI - 30 okt 18 kl. 12:08

Elon Musk har köpt Tesla-aktier för 10 miljoner dollar

Teslas vd Elon Musk har den 29 oktober över marknaden köpt aktier i i bolaget för cirka 10 miljoner dollar. .

Dagensanalys.se - 17 okt 18 kl. 03:10

Bilder från SOTI SYNC i Dublin

Alla kunde inte vara där så vi tog bilder som berättar och beskriver konferensen. Häng på till Dublin och konferensen SOTI SYNC som omfamnar mobila lösningar för moderna företag.
SOTI SYNC 2018
Mässhallen.

DI - 16 okt 18 kl. 22:01

Rejäla uppgångar i New York med Tesla i förarsätet

Tisdagen bjöd på en närmast hausseartad uppgång i New York, med tekniksektorn i ledningen. Tesla steg mer än 6 procent efter att uppgörelsen mellan Elon Musk med SEC godkänts av en amerikansk domstol..

Cornucopia - 15 okt 18 kl. 14:17

Tesla nu större än Mercedes och Audi i USA - snart ikapp BMW

Tesla sålde fler personbilar än Mercedes och Audi i USA under tredje kvartalet rapporteras i Forbes. BMW sålde fortfarande fler, med 1 500 bilar jämfört med Tesla, men förväntas petas ner under fjärde kvartalet.
Sveriges antagligen vackraste Tesla Supercharger-station vid Toftaholm i Ljunby kommun.

DI - 26 okt 18 kl. 20:29

FBI undersöker om Musk ljög om produktionssiffror för Model 3

Ljög Elon Musk medvetet om hur många Model 3-bilar som Tesla kunde bygga under 2017? Enligt uppgifter till Wall Street Journal utreder FBI om grundaren medvetet fört marknaden bakom ljuset..

Cornucopia - 09 okt 18 kl. 10:37

Tesla Model S inte längre krocksäkraste bilen

Tesla Model S har petats ner från den amerikanska tronen över mest krocksäkra bilen. Samtidigt rasar Tesla på börsen till lägsta aktiekursen sedan i mars, efter att VD:n Elon Musk fortfarande inte kan låta bli Twitter.
Inte längre krocksäkraste bilen.

DI - 11 okt 18 kl. 09:12

Jeff Bezos brädar Sandviks kund Elon Musk i raketupphandling

Det amerikanska flygvapnet har valt ut tre leverantörer av prototyper till raketer för satellituppskjutning: Northrop Grumman, United Launch Alliance och Amazongrundaren Jeff Bezos bolag Blue Origin. Elon Musks Space X ratas..

Dagens PS - 10 okt 18 kl. 10:18

Tesla stäms för obetalda skatter

Nevada har stämt Tesla på 655 000 dollar för obetalda skatter till delstatens fond för arbetslösa, rapporterar Engadget. Enligt Nevada har Teslas betalningar till fonden varit otillräckliga under de första två kvartalen av året. Tesla var snabba med att be om ursäkt och sade att misstaget berodde på ett ”skrivfel”.

Dagens PS - 25 okt 18 kl. 10:11

Elon Musk ska fightas mot taxijättar

Tesla planerar enligt vd Elon Musk att utmana Uber och Lyft med en egen taxiapptjänst inom självkörande bilar. Under en telefonkonferens med analytiker sade Musk att Tesla ”självfallet” planerar att ge sig in i självkörande bilar och att man ska utmana de två omnämnda företagen. Teslas ansträngningar inom autonom körning har hittills resulterat i Autopilot.

Dagens PS - 25 okt 18 kl. 10:11

Elon Musk ska fightas mot taxijättar

Tesla planerar enligt vd Elon Musk att utmana Uber och Lyft med en egen taxiapptjänst inom självkörande bilar. Under en telefonkonferens med analytiker sade Musk att Tesla ”självfallet” planerar att ge sig in i självkörande bilar och att man ska utmana de två omnämnda företagen. Teslas ansträngningar inom autonom körning har hittills resulterat i Autopilot.

DN - 25 okt 18 kl. 05:25

Martin Gelin: Tidvattnet vänder för Elon Musk

Elbilsföretaget Teslas grundare Elon Musk har haft ett kämpigt år, med personligt orsakade skandaler, irrationella utspel och misslyckade leveranser. Men med onsdagens kvartalsrapport överraskade Tesla prognoserna och gjorde en vinst på 311,5 miljoner dollar, ett resultat som fick aktiekursen att skjuta i höjden..

VA - 04 okt 18 kl. 10:33

Elbilar är bara början – här är 8 branscher som Elon Musk kan välta

Superentrenören Elon Musks ekosystem av bolag har åt vitt skilda håll..

Expressen - 01 okt 18 kl. 16:02

Efter världens dyraste tweet – Tesla lyfte igen

Det kan vara världens dyraste tweet: Nio ord kostade Elon Musk en ordförandepost och 350 miljoner kronor.Men ett internt meddelande ändrade allt för Tesla-grundaren:– Vi är mycket nära att nå lönsamhet och bevisa att nejsägarna har fel, skrev Musk vilket fick aktien att rusa med 14 procent vid måndagens förhandel..

Affärsvärlden - 05 okt 18 kl. 07:14

Tesla-aktien tappade efter Musks twitterhån

Teslas grundare och vd Elon Musk har gett sig på den amerikanska finansinspektionen, SEC, i ett Twitter-inlägg på torsdagen..

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 10:50

Tesla rusar i förhandeln efter uppgörelse

Läs också: Musk i uppgörelse med SEC efter tweeten Under helgen nådde Elon Musk en uppgörelse med den amerikanska finansinspektionen SEC, enligt vilken han ska böta 20 miljoner dollar privat, medan bolaget betalar ytterligare 20 miljoner dollar. I uppgörelsen ingår också att Elon Musk avgår som styrelseordförande, men att han får stanna kvar på vd-posten. Kommentaren om att bolaget är nära att nå lönsamhet gjordes därefter av Elon Musk i ett internt meddelande till de anställda, rapporterade Bloomberg News på söndagen.

Cornucopia - 01 okt 18 kl. 16:32

Tesla återhämtade fredagens ras

Tesla (NASDAQ:TSLA) återhämtade fredagens ras när handeln öppnade idag. Uppenbarligen är marknaden nöjda med att Elon Musk avgår som ordförande, men kvarstår som VD.
15-minuterschart för Tesla (NASDAQ:TSLA)Tesla är alltså tillbaka på torsdagens nivåer igen, som om helgens uppgörelse mellan Elon Musk och den amerikanska finansinspektionen SEC aldrig hade hänt.

Cornucopia - 03 okt 18 kl. 16:01

Tesla nådde produktions- och leveransmålet

Tesla nådde produktionsmålet för tredje kvartalet med god marginal enligt ett pressmeddelande från bolaget. Totalt levererades 83 500 bilar under kvartalet, trots att man gått över till att producera fyrhjulsdrivna Model 3 från tidigare bakhjulsdrivna, och trots handelskriget USA - Kina.
Teslor på service i Oslo.

DI - 03 okt 18 kl. 09:58

Tesla-ledamöter vill se James Murdoch som ny styrelseordförande

Vissa styrelseledamöter inom Tesla har föreslagit att ledamoten James Murdoch, vd för 21st Century Fox, efterträder Elon Musk som styrelseordförande i elbilsbolaget. Det rapporterar The New York Times med hänvisning till källor..

DI - 02 okt 18 kl. 10:49

Investerare vill se förre vicepresidenten som ordförande i Tesla

USA:s förre vicepresident Al Gore kan vara ett bra val som ny styrelseordförande i Tesla. Det tycker i alla fall investeraren Gene Munster, partner och medgrundare av Loup Ventures, efter beskedet att Teslas grundare Elon Musk måste lämna ordförandeposten som följd av sin uppgörelse med finansinspektionen SEC..

GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 15:30

Analytiker: Musks straff kan öka stabiliteten

Teslas vd Elon Musk twittrande av marknadspåverkande information tvingade honom till slut till en uppgörelse med amerikanska myndigheter. Men att Musk nu måste lämna posten som styrelseordförande kan innebära ett stabilare ledarskap för Tesla, enligt en analytiker..

VA - 01 okt 18 kl. 15:33

Tesla rusar tvåsiffrigt – efter Musks brev till personalen

Teslas grundare Elon Musk har precis fått en knäpp på näsan av amerikanska finansinspektionen för sina Twitter-kommenterar. Nu rusar Tesla-aktien efter att han i ett brev till de anställda sagt att elbilsbolaget är "väldigt nära att nå lönsamhet.".

DI - 01 okt 18 kl. 10:36

Tesla rusar i förhandeln efter Musks uppgörelse

Teslaaktien rusade 14 procent i måndagens tidiga amerikanska förhandel, efter att vd:n Elon Musk nått ett avtal med SEC och samtidigt uppgett att elbilstillverkaren är "mycket nära" att nå lönsamhet..

Sydsvenskan - 01 okt 18 kl. 13:30

Teslaaktien rusar efter uppgörelse

Teslaaktien rusar i den amerikanska förhandeln. Detta sedan en uppgörelse med amerikanska myndigheter tvingat bort grundaren Elon Musk från ordförandeposten i elbilsbolaget. Aktien stiger runt 16 procent i förhandeln inför börsöppningen i New York.

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 18 kl. 13:30

Teslaaktien rusar efter uppgörelse

Teslaaktien rusar i den amerikanska förhandeln. Detta sedan en uppgörelse med amerikanska myndigheter tvingat bort grundaren Elon Musk från ordförandeposten i elbilsbolaget. Aktien stiger runt 16 procent i förhandeln inför börsöppningen i New York.

Kristianstadsbladet - 01 okt 18 kl. 13:30

Teslaaktien rusar efter uppgörelse

Teslaaktien rusar i den amerikanska förhandeln. Detta sedan en uppgörelse med amerikanska myndigheter tvingat bort grundaren Elon Musk från ordförandeposten i elbilsbolaget. Aktien stiger runt 16 procent i förhandeln inför börsöppningen i New York.

Blekinge Läns tidning - 01 okt 18 kl. 13:30

Teslaaktien rusar efter uppgörelse

Teslaaktien rusar i den amerikanska förhandeln. Detta sedan en uppgörelse med amerikanska myndigheter tvingat bort grundaren Elon Musk från ordförandeposten i elbilsbolaget. Aktien stiger runt 16 procent i förhandeln inför börsöppningen i New York.

BT - 01 okt 18 kl. 13:30

Teslaaktien rusar efter uppgörelse

Teslaaktien rusar i den amerikanska förhandeln. Detta sedan en uppgörelse med amerikanska myndigheter tvingat bort grundaren Elon Musk från ordförandeposten i elbilsbolaget. Aktien stiger runt 16 procent i förhandeln inför börsöppningen i New York.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.